تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رپ و نشانه های ورود شوالیه های ناتو فرهنگی به ایران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به نام خدا

کمی از وضع موجود در جامعه و جهان خسته هستم و بخاطر همین نوشتن هم برایم کمی سخت شده البته امیدم هرگز ناامید نخواهد شد ولی از فساد و بدی و زشتی که در دنیا بیداد میکنم حسابی خسته هستم و از تاثیراتی که همین فساد و بدی میتواند روی انسانهای نیکوسرشت هم بگذارد و آنها را هم منحرف کند که نمونه هایش حتی در جامعه خودمان هم بسیار است.

بگذریم.

مطالبی که بنده ارسال میکنم در چند بخش مجزا تقدیمتان میشود که حاصل برداشتهایی میباشد که بنده از اوضاع پیچیده کنونی جهان در ذهن دارم. با تشکر از مطالعه این مطالب و پوزش بابت اشتباهات.

قرن 21 هم رسید، به دنبال قرن بیستمی که کم کم پدیده جهانی شدن شروع به گسترش کرد. جهانی شدنی که بعد از جنگهای جهانی اول و دوم شدت بسیار بیشتری پیدا کرد و شروع این فرایند از جایی بود که وسایل ارتباط جمعی مانند تلفن و رادیو و تلویزیون اختراع شدند. اختراعاتی غربی و غیرقابل باور برای انسان آن زمان.

اختراعاتی که در کنار فواید بسیاری که برای نوع بشر داشت، مضراتی بس سهمگین هم برای همان نوع بشر به ارمغان آورد.

بعد از جنگ جهانی دوم که هنوز هم از پشت پرده آن و چگونگی شکل گیری آن اطلاعات دقیق و مشخصی به بیرون درز نکرده، دو اتفاق بسیار مهم افتاد که شامل :

1- ایجاد رژیم یا شبه کشور اسرائیل و پیوستن خیل جمعیت یهودی به این شبه کشور
2- شروع جنگ سرد بین شرق و غرب یا بهتر بگویم ،‌ شوروی و آمریکا که در نهایت آمریکا توسط همان پشتیبانی‌ای که به واسطه ثروت یهودیها میشد، این جنگ پیچیده را پیروز شد و اتحاد جماهیر شوروی از درون پاچید.

همزمان و بعد از این دو واقعه، آمریکا به عنوان سردمدار اقتصادی و فرهنگی دنیا کم کم شناخته میشد به خصوص با تاسیس بزرگترین نهاد سینمایی دنیا یعنی هالیوود سرعت امپریالیسم آمریکا برای استحاله فکری نوع بشر و گمراه ساختن مردم بسیار بیشتر از قبل شد.

با اختراع سینما و تلویزیون، تئوری پردازان پشت پرده که اکثرا دارای تفکرات کفرآمیز و شیطانی و منحرف بودند (( متاسفانه به مانند خیلی از دانشمندان و تحصیلکردگان معاصر که اساسا به خداوند ادیان توحیدی یعنی خدای واحد، اعتقادی ندارند )) ، فرصتی رویایی یافتند تا از طریق پرده نقره ای و جعبه جادو، چشمها و ذهن های مخاطبین خود را سحر کنند و انواع و اقسام مفسده و سبک زندگی جدید را در ذهن مخاطب هک کنند.

آنها با استفاده از هنرپیشگان و خوانندگان و ستاره سازی و بت سازی از آنها کاری را انجام میدادند و میدهند که بتهای زمان حضرت ابراهیم (علیه السلام) با مردم آن دوران انجام میدادند.

اگر بر روی مسئله ستاره سازی و بت سازی از هنرپیشگان و خوانندگان دقت کنیم، متوجه میشویم که اکثر آنها دارای خانواده های بی بند و بار و متلاشی و با انحرافهای اخلاقی گسترده و شنیع میباشند.

ادامه دارد .......

یکی از نکاتی که لازم دونستم بگم ، اینه که علاوه بر این که رپ میتونه باعث ترویج بعضی چیزای بد مثل مواد مخدر بشه ، میتونه کمکی برای کسانی باشه که توی این راه گیر افتادن . نمونش هم آهنگ "بنگ" از هیچکس که در رابطه با محکوم کردن مواد مخدر بود و درامد های کسب شده ازش در سایت خود هیچکس ، خرج کمک به زنان معتاد برای کار آفرینی و بیرون کشیدنشون از این منجلاب شد .
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع