سلام.
فاطمه خانم نوشته است:واقعا شرم باد بر ارسالهای نژاد پرستانه ای که قوم خونخوار مغول را با فرزندان پیامبر یکی می داند .
لازم میدونم به تهمتی که کاربر فاطمه خانوم به من زده از خودم دفاع کنم.
اولا: اینکه قوم مغول و قوم اعراب در برهه ای از تاریخ به کشور ما حمله کرده بودن یک حقیقت تاریخی هست که غیر قابل انکاره و صحبت از این دو در کنار هم هیچ ارتباطی بر یکی دونستن قوم مغول با اعراب نیست.
دوما:اینکه ایشون به اصطلاح آدمایی رو که به کشور ما حمله کرده بودن(اعراب) از نسل پیامبر میدونه خودش یه توهین بزرگ به پیامبره.
چون همونطور که میدونید پیامبر فرمودن که من عربم ولی عرب از من نیست...
سوما: بحث راجع به این موضوع رو اولین بار کاربر titan مطرح کرده بودن.
چهارما: از همه مهم تر من نمیدونم از کجای حرفای من برداشت شده که اعراب با مغول یکی هستن!!!!!!!
اگه توضیح بدید خیلی خوبه.
چون شما به من تهمت زدید.
الانم سریع میاید پاک میکنید این پست رو.
آخه چرا مبحث بسته شد؟؟؟
یعنی چی؟
چرا باید همدیگر رو متهم کنیم ، خواهشا اگه اینجا دوست داربم فعالیت کنیم از کاربر در آغاز فعالیت ... تا کاربران فعال و مدیر و ... کمی مطالعاتمون رو بالا ببریم. کمی بینش اسلامی ، دینی ، اخلاقی و ... رو بسط بدیم.
دو سوال برا این لعنت و شرم و لطف خواهر گلمون :
خواهر عزیزم آیا با تاربخ آئینت دین عزیزمون اسلام آشنایی داری؟
آیا اسم جنگ قادسیه به گوشتون خورده؟ اطلاعاتی در مورد این جنگ و نتایج حاصله داربن؟
کمی میانرو باشیم .
برا اطلاع از شروع جنگ قادسیه در سطح مقدماتی
ص ۴۷۹ تا ۴۸۳
ببخشین حجمش زیاد شد ناچارا و سریع صورت گرفت
در مورد مغول های خونخوار که بسیارشون مسلمان شدن و خدمات ارزشمندی برامون انجام دادن هم کتاب معرفی می کنم. عمل نه حرف
اختلاط نژادی چیزی است از همان ابتدا منفک شدن بنی آدم از یکدیگر صورت گرفته نه فقط نژاد آریایی با مغول و عرب بلکه همه جای دنیا و این یه واقعیت غیر قابل انکار بارها گفتم بحث بر سر نژاد یک بحث بیهوده است
خداوند در قران می فرماید:
همه شما قوم واحده بودید (این تفسیر نیستا صراحتا خداوند فرموده)
بازهم می فرمایند :
به علت کینه و شری که از جانب خودتان بود به گروه های مختلفی تقسیم شدید و پراکنده گشتید
و در جایی دیگر می فرمایند :
شمارا پراکنده ساختیم تا سفر کنید در زمین و یکدیگر را بشناسید
حالا اینجا ممکن است برای خواننده تناقض ایجاد شود بالاخره خداوند پراکنده کرد یا شری بود از جانب خود انسان که نیاز به تفسیر دارد البته بنده در ارسال های بعدی سعی می کنم تفسیر علامه و یا سایر تفاسیر معتبر را قرار بدهم که شبه ای نباشد و تفسیر به رای نکرده باشیم
اما وقتی شما خیلی خوشگل و تر تمیز میاید مرز بندی می کنید اگه سیدی عربی اگه چشم بادومی مغول حکم به بی سوادی خودتان می دهید حالا هی صفحه اعتبار بنده رو با اعتبار خنثی پر کنید سرکار خانم کوروش سابق پارمیس فعلی شما شعور مخاطبت رو هم در نظر بگیرید وقتی در این سطح نظر میدید بنده احساس می کنم شما منو سفیه و ابله فرض کردید این ارسال های خنده دارو قرار میدید
و ضمن اینکه شما فرموده بودید اگر سادات باشی عربی ، سادات از کنیه پاک رسول است بعد سرکار خانم رنگ شفق می فرماید جنگ قادسیه از طرفی خوتان هم که حدیث از حضرت رسول می آورید یه آش شله قلم کاری تشکیل شده که مواد اولیه اش : 1-نژاد 2- عرب 3-سید 4- مغول آخرشم که هیچ کس سر در نمیاره چی به چیه
شما آریایی شما پاک شما متعصب بفرمایید سلمان فارسی آدم بدی بود ؟
اگر ما یک الگوی ایران مثل همین جناب سلمان رو سر اوحه بحثمون قرار بدیم و زندگی ایشون رو مطالعه کنید می بینید هیچ وقت وجه تمایزشو نژادش مطرح نکرده امثال ایشون زیاده ولی مشکل ما اینکه ناسیونالیم افراطی هستیم خود طرف برتریشو میگه اینکه رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درک کرده بعد ما فخر می فروشیم که از نژاد فلان و بهمان بوده .
این رشته سر دراز دارد ...
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]
خدمات متقابل اسلام و ایران اثر استاد شهید مطهری
دانلود این کتاب با حجم 5.5 مگ
دوستانی که دنبال جواب هستن و نه اینکه فقط بیان و نظر شخصی بدن ، این کتاب رو مطالعه بکنن . من نزدیک به 10 باز کر کنم اسم این کتاب رو اوردم ، امیدوارم یک بار برای همیشه این کتاب رو مطالعه کنید و دیگه هیچ سوالی ، تاکید میکنم هیچ سوالی در این رابطه ایران و اسلام و مغول و حمله و ... براتون پیش نمیاد
مگر میشه کسی که وقتش رو پای کتاب های عبدالحسین زرین کوب ، استاد پیرنیا میذاره ؛ کتاب های شهید مطهری رو نخونده باشه...
دوست عزیز من این کتاب را برای سه بار خوندم و دوبار امتحان دادم
این کتاب با تمام جامعیت و کلی بودنش جداگانه از سوالات مطرح شده هست ...
انسان هر چقدر مطالعه اش بیشتر باشه احساس نیازش بیشتر میشه و سوالات متعدد زیادی تو ذهنش شکل میگیره.
تاکید شما لحظه ای هست و آنی و زود گذرا
اول از همه بگم که صحبت هایی که توی تاپیک آقای مهدی سینا انجام شد هیچ ربطی به برتری نژادی و اینا نداشت.
این حرفا ساخته ذهن برخی از کاربران این تالاره که کاملا مشخصه با من خصومت دارن.
وگرنه هر کودکی هم که اون جملات رو بخونه میفهمه هیچ ربطی به برتری نژادی نداره!
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]نیاز به تفسیر دارد البته بنده در ارسال های بعدی سعی می کنم تفسیر علامه و یا سایر تفاسیر معتبر را قرار بدهم که شبه ای نباشد و تفسیر به رای نکرده باشیم
شما یک لطفی بکنید.
اونم این که دیگه اینجا تفاسیر خودتون رو قرار ندید.
من این تاپیک رو درست کردم که کاربر فاطمه جواب بدن.
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]اما وقتی شما خیلی خوشگل و تر تمیز میاید مرز بندی می کنید اگه سیدی عربی اگه چشم بادومی مغول حکم به بی سوادی خودتان می دهید
اولا که بی سواد شمایید.
دوما اگر
شبهای شبکه های اجتماعی....ارسال 16 رو میخوندید ارسال شماره 16 متوجه میشدید که ابتدا کاربر titan گفتن که " سیدها که رسما عرب هستن " نه من!
بر فرض هم که کسی اینو بگه کجاش توهینه؟؟کجاش نژاد پرستیه؟؟
این که شما چهره مغول ها رو توصیف کنید نژاد پرستیه؟؟
ایشون سوال پرسیده بودن و منم فقط به سوالشون پاسخ دادم.
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]حالا هی صفحه اعتبار بنده رو با اعتبار خنثی پر کنید سرکار خانم کوروش سابق پارمیس فعلی
اون اعتبار خنثی رو ظهر حذف کردم قبل از اینکه این صحبت ها پیش بیاد
ولی اگه اینجا رو ببینید
صفحه اعتبار من!!! متوجه میشین که توی 1 هفته کاربران مختلف بارها به من اعتبار خنثی دادن ولی من هیچ وقت مثل اونا که عقده ای هستن کار خودشون رو تکرار نکردم.
میتونید صفحه اعتبار اونا رو هم ببینید.
(۱۲/خرداد/۹۴ ۱:۰۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]شما شعور مخاطبت رو هم در نظر بگیرید وقتی در این سطح نظر میدید بنده احساس می کنم شما منو سفیه و ابله فرض کردید این ارسال های خنده دارو قرار میدید
(۱۱/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
لازم میدونم به تهمتی که کاربر فاطمه خانوم به من زده از خودم دفاع کنم.
اولا: اینکه قوم مغول و قوم اعراب در برهه ای از تاریخ به کشور ما حمله کرده بودن یک حقیقت تاریخی هست که غیر قابل انکاره و صحبت از این دو در کنار هم هیچ ارتباطی بر یکی دونستن قوم مغول با اعراب نیست.
دوما:اینکه ایشون به اصطلاح آدمایی رو که به کشور ما حمله کرده بودن(اعراب) از نسل پیامبر میدونه خودش یه توهین بزرگ به پیامبره.
چون همونطور که میدونید پیامبر فرمودن که من عربم ولی عرب از من نیست...
سوما: بحث راجع به این موضوع رو اولین بار کاربر titan مطرح کرده بودن.
چهارما: از همه مهم تر من نمیدونم از کجای حرفای من برداشت شده که اعراب با مغول یکی هستن!!!!!!!
اگه توضیح بدید خیلی خوبه.
چون شما به من تهمت زدید.
الانم سریع میاید پاک میکنید این پست رو.

شما هرچی میخواهید می گید
بعد قیافه مریم مقدس رو میگیرید

خیلی جالبه. آفرین
(۱۲/خرداد/۹۴ ۳:۰۳)پارمیس نوشته است: [ -> ]ا
بی سواد شمایید
میشین که توی 1 هفته کاربران مختلف بارها به من اعتبار خنثی دادن ولی من هیچ وقت مثل اونا که عقده ای هستن کار خودشون رو تکرار نکردم.
بله همه عقده ای هستند اینجا غیر از شما
همه بی سوادن غیر از شما
منم از ایادی کاربر فاطمه هستم

(۱۲/خرداد/۹۴ ۳:۰۳)پارمیس نوشته است: [ -> ]وقتی که شما خودتون فکر میکنید بقیه شما رو سفیه و ابله میدونن شما رو دیگه چه توقعی دارید؟؟؟
اینها هم ادب شما رو رسونده. تقدیر لازم دارید اصلا!!!!!!
(۱۲/خرداد/۹۴ ۳:۲۸)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]
اینها هم ادب شما رو رسونده. تقدیر لازم دارید اصلا!!!!!!
ادب شماها رو هم دیدیم!
خودش داره میگه منو سفیه و ابله میدونی.
به من چه ربطی داره؟؟؟؟