░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
(۱۴/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۹)بـــ♥ـــرادر عـــ♥ـــزیزم جناب آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]بله منم با نظر مدیر محترمه موافقم بحث منحرف نشه حالا تو بدترین شرایط نتیجه اش اینه که یه کاربری آیدی فیک داره
.
.
حالادوس داشته یه یوزر دیگه بازه کنه و این دفه تغییر جنسیت بده
به خاطر احترامی که برای شما قائل هستم، مخاطب خاص بنده شما هستید و گـرنــه
هـــــیــــــچ لــــــــزومــــی نـــــداشت دوباره بخـوام چیـزی را برای کسی توضیــح بــدم.
اولا به جز عنوان تاپیک و شروع خبر (Lead News) یا همون "لید" مطلب خاصی توی این
تاپیک وجود ندارد که بخواهیم در موردش بحث کنیم، اما اینکه میگن بحث را دچار انحراف
نکنید؛ ابتدا توی پرانتـز میگم ("An alternate response might be, "Thanks, MEEAAD)
خود بحث از پایه و اساس، غلط و دچار انحراف است و اینکه ما بیایم و هـشـــدار بـنــده
به دیگر کاربران را برای جلوگیری از فریب و سوء استفاده های احتمالی حذف کــنـیــــم؛
فقط و فقط داریم سطح سواد و شعور خودمان را به رخ دیگران میکشیم و اینکه شما با
ایـــن مـــوضـــوع بـــا لــحـــن طــنـــز بــرخورد می کنیـد (از نظر من) دارای اشکال است
یــک کـــاربــر بـــا جــنــســیت "Male" میاد و اظهار می کنند که در حوزه به ایشون گفتند:
روسری هاتون را بردارید (ایـن خـودش یک بحث انحرافی هست و نیازی به پاسخ نـدارد)
حالا اگر وقت کنم میام این موضوع را به طور کامل در جای مناسب خودش توضیح میدم
اما برای دیگر کاربران چند نکته را عرض کنم که باید در فضای مجازی در نظر داشته باشند:
1) از افشای اطلاعات شـخصی و خصوصی خود در فضای مجازی خودداری کنیـد.
2) حــــــریــــــم خـــــ♥ـــــصــــوصـــــی خـــــ♥ـــــود را حـــــفــــــظ کـــنـــیــــــد.
3) بـــه ســـؤالات افــــــراد غـــریـــبــــه و نــاشـــنــاس پـــاســــــــخ نــدهـــیـــد.
4) از اعـــ♥ـــتــمــاد بــه افـــــراد در مــحـــیــط مــجـــازی اجــتــنــاب کـــنـــیـــــد.
5) هــویــت اشــخــاص در فــضــای مــجــازی، نامـشخص و بدور از واقعیت است.
و در پـــایــــان، ایـــنــــجـــــا یـــک تـــالار بـــه اصـــطــلاح گــفـتــگوی دینی هست؛
و در یک تالار به اصطلاح گفتگوی دینی، کسی نمی تواند باعث ناراحتی شما بشود،
مگر اینکه خودتون این اجازه را به او بدهید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░