(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است: [ -> ]جدیدا تاپیک زدن، شده مثل فرستادن لایحه ب مجلس
تاپیک زننده قبل از هر چیزی باید بیاد صحن علنی تالار، ی بار از خودش و تاپیکش دفاع کنه، بعد موضوع تاپیک رو پیش ببره
خودتون میفرمایید:
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۰۰)السا نوشته است: [ -> ](ی سری تاپیک ها ب حق، ی سری ها هم قربانی میشن ...)
پس سؤال هست برای بنده که این جملات نقلقول بالاتر واقعاً چه فایدهای داره؟
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است: [ -> ]:دی
این یعنی چی؟
منظورم اینه که من باید این رو چطور بخونم؟
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است: [ -> ]نقل قول:معلومه که هر فرد سالم که ازدواج میکنه نیاتی خداپیغمبری خواهد داشت.
بنابر این جمله، اگه بخوام ب تاپیک پاسخ بدم باید بگم :
به نام خدا
هدف من از ازدواج فقط و فقط کامل کردن نیمی از دین و خشنودی خداوند متعال از بنده ست.
والسلام
پ.ن : البته ب جرئت بگم 50% + 1 نفر ک این جمله رو میگن، نمیدونن منظورشون از «نیمی از دین» چیه ...
آیا واقعا همینطوره ؟
نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدهام یا نه.
بنده منظورم از "نیات خداپیغمبری" رو با جملهی بعدش بیشتر توضیح داده بودم:
نقل قول:یعنی تمام اونچه که خداوند آفرینندهی انسان برای انسان منظور داشته.
و این حرف داشت میگفت که اونچه که مبحث داره میپرسه، اگر درست جواب داده بشه قطعاً همین جوابه، و اگر غیر از این جواب داده بشه قطعاً غلطه. پس چه فایدهای در شنیدن مجدد جواب درست خواهد بود وقتی که از پیش میدونیمش، و چه فایدهای در شنیدن جواب غلط خواهد بود وقتی که غلطه؟
با احتساب اینکه اصل بحث این بود که:
نقل قول:اینطور پرسیدنش درست نیست
یعنی اساساً فایدهای تصور نمیکنم که یک خانم یا آقا بیاد برای نامحرم توضیح بده که من فلان نیاز رو دارم یا ندارم!
اگر سالمن چنین نیازی دارن و اگر چنین نیازی ندارن مریضن!
فایدهی توضیح دادن موقعیت شخصیشون چیه؟
چه استفادهی فنیای میشه ازش کرد؟
از آقای دیدگاه نوین که از دوستان قدیمیام هستن انتظار داشتم در پاسخ به ارسال اولم این رو جواب بدن.
تنها راه حال ممکن رو هم گفته بودم:
نقل قول:شاید اصلاً خوب بود یکجایی بود هویت واقعیمون ثبت میشد و بعد براساسش میتونستن بسیاری از چنین مباحثی رو برای خانمها و آقایون تفکیک کنن.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: [ -> ]دوستان هدف ما اینجا کسب اطلاعات بیشتر است. میخواهیم یک چشم اندازی از زندگی مشترک دستمون بیاد. اینم هدف. درست شد؟!!! تاپیک هم جدی است. 

خدا رو شکر مفسده ای هم در تاپیک ها نیست.
تمامی این گزارهها که فرمودید، در بالا بطور دقیقتر مورد سؤال واقع شد. لطفاً پاسخ بفرمایید.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بنده با پرداختن به نیاز های متقابل و مکمل زن و شوهری برای تنویر افکار به روش غیر رو در رو از جمله همین فضای مجازی به شدت موافقم
بنده متوجه ربط "تنویر" به دلایل شخصی افراد منفرد نمیشم.
میشه بفرمایید کدوم بخش از این مسئله، تنویرش وابسته به دلایل شخصی افراد منفرد هست؟
بلکه تنویرش وابسته به بحث فنی هست.
"پرداختن" به نیاز های متقابل و مکمل زن و شوهری تنها با بحث فنی میتونه منجر به تنویر بشه.
فرق داره که موضوع صحبت "بحث فنی" باشه یا "دلایل شخصی دیگری".
میشه بپرسم: اگر صحبت در محیط مجازی در "واژهها" از عرف شرعی ِ محیط حقیقی تبعیت میکنه، چرا در "موضوع صحبت" تبعیت نمیکنه؟
پس تنها با بحث فنی میشه موافق بود.
(۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ](سخت بود ؟!
)
متوجه نمیشم.
چی رو میپرسین "سخت بود؟" ؟