تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سخنان تامل برانگیز سید حسن نصرالله در مورد امام خامنه ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سيدحسن نصرالله دبيركل حزب‌الله لبنان دوشنبه گذشته (6 ژوئن) در سخنان خود در همايش «نوآوري و اجتهاد از ديدگاه آيت‌الله خامنه‌اي» كه سخنانش به طور مستقيم از شبكه خبري العالم و المنار پخش شد، اعلام كرد:

براي من افتخاري است كه افتتاح كننده كنفرانس شما باشم، كنفرانسي كه در نوع خود اقدامي بسيار بااهميت تلقي مي‌شود، چرا كه اين اولين بار است كه كنفرانسي فكري‌ - ‌علمي خارج از ايران برگزار مي‌شود تا به بررسي انديشه‌ها ، افكار و شخصيت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي مدّ ظله از تمام ابعاد بپردازد؛ همان‎گونه كه بايد از تمام برگزار كنندگان اين كنفرانس و تمام حاضران و شركت‌كنندگان در اين جلسه و جلسات بعدي تشكر كنم.

سید حسن در بخشی از سخنان خود به صراحت از «مظلومیت» رهبر انقلاب سخن گفته و چنین عنوان كرد:

«ما خود را در برابر شخصیت بزرگ و استثنایی از این حیث ملاحظه می‌كنیم و می‌بینیم كه بسیاری در این امت هستند كه از این شخصیت والا آگاهی و شناختی جز اندك ندارند و به همین دلیل است كه به‎جرأت می‌توانیم بگوییم كه ایشان میان امت اسلام و حتی در ایران چقدر مظلوم هستند؛ حتی ایشان در مهمترین بعد شخصیتی‌شان كه همان بعد سیاسی و رهبری است هنوز شناخته شده نیستند، چون شخصیتی است كه دشمنان از یك سو آن را محاصره كرده‌اند و از سوی دیگر دوستان آن‎گونه كه باید حق این شخصیت را ادا نمی‌كنند.»

متن کامل سخنان جالب ایشان را در اینجا بخوانید:
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=91665

دانلود کلیپ
خدبا...
این شخصیت بزرگ و برجسته رو برای ما نگهدار
من واقعاً به مظلومیت ایشات در ایران شکی ندارم
ای کاش به سخنان رهبری بیشتر دقت کنیم
انشاالله وقتی حضرت آقا پرچم انقلاب رو به دست آقا امام زمان (رف) دادن، همه به شخصیت ایشون پی می برن.Heart
چرا همیشه ما توی گذشته سیر میکنیم و فرد بزرگی مثل ایشون رو فراموش میکنیم SadSadSadSadSadSad
به نظر من این که چرا رهبر انقلاب حتی در ایران ناشناخته هست به خاطر این هست که ایشان به کسی اجازه نمی دهند که از ایشان تعریف و تمجید شود همون طور که خود ایشان وقتی اون نماینده مجلس سخنانی چاپلوسانه در تعریف ایشان گفت رهبر انقلاب فرمودند که این سخنان هم به ضرر من هست و هم به ضرر شما و با این حرف ها کاری را جلو نمی بریم
بلاخره رهبر انقلاب انسانی هستند که حب ریاست ندارند که بخواند از خودشون تعریف کنند و یا این اجازه رو بدهند که بقیه این کار رو انجام بدهند
مثلا شاید خیلی ها بدانند که آقای رفسنجانی تفسیر قرآن نوشته است و بعد از مرگش انتشار پیدا میکند ولی چند نفر می دانند که رهبر انقلاب یکی از بهترین مفسر ها هستند و تفسیر بزرگی را هم نوشته اند Exclamation
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

Heart
بدانید ای اهل دنیا شما زیانکارترینید که اگر کسی از شما تمجید کرد به خاطر آن خوشحال شوید و اگر کسی شما را بد دانست ناراحت شوید اهل ایمان آن است که عمل خود را با قرآن بسنجد
پس آقا نیازی ندارد که به دیگران شناخته شود این دیگرانند که نیاز به شناخت آقادارند
خدا کند ما هم مثل مردم کوفه نباشیم،که تا آقا در کنار ما هستند باعث اذیت و آزار ایشان باشیم و وقتی ایشان از میان ما رفتند(خدایی نکرده)قدرشان را بدانیم.
این هم سخنرانی سید حسن بعد از فتنه
میگه
الامام سید الخامنه ای
دانلود
جانم فدای امام خامنه ای
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱:۳۴)antiKabbalah نوشته است: [ -> ]انشاالله وقتی حضرت آقا پرچم انقلاب رو به دست آقا امام زمان (رف) دادن، همه به شخصیت ایشون پی می برن.Heart

حرفتون رو بر چه مبنایی میگین؟
منم اون مستند رو دیدم که این حرف شما ر می زد
(۲۲/خرداد/۹۰ ۱:۳۴)antiKabbalah نوشته است: [ -> ]انشاالله وقتی حضرت آقا پرچم انقلاب رو به دست آقا امام زمان (رف) دادن، همه به شخصیت ایشون پی می برن.Heart

حرفتون رو بر چه مبنایی میگین؟
منم اون مستند رو دیدم که این حرف شما ر می زد Big Grin
من آقا رو خیلی دیس دارم ولی بر اساس یه مستند الکی حرف نمی زنم
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع