قبل از آوردین دلایل شما ، بنده نقل قول میکنم:
نقل قول:باید توجه داشت که این امور کلیت خود را از دست دادهاند. مثلا وقتی امام خمینی از ترانهای که در سوگ شهید مطهری ساخته و اجرا شده، به عنوان موسیقی مجاز و سازنده روح انسانی نام میبرند؛ در مییابیم که حکم حرمت و یا حلّیت این نوع موسیقی (ترانهسازی و ترانهسرائی) عام نیست، بلکه توجه اصلی به محتوای شعر و رسالت آهنگ و کلام معطوف است.
طبق روشی که شما عنوان کردید ، اینطور میشه نتیجه گرفت که هر نعمت الهی حرام است. غذا خوردن و تنفس هم مجاز نیست چون یک نعمت الهیست
امام خمینی اینطور فرمورن ، نظر مرجع تقلید بنده که ولی فقیه باشن هم موجوده . بنده چرا باید از بزرگان پیشی بگیرم و بگم بالاکل باید نابودش کرد؟!
البته اینکه زیاد نباید به موسیقی پرداخته بشه ، و باید از مرکز فوکوس ملت خارج بشه موافقم...یه وقت خلط مبحث نشه...
حالا دلایلتون رو بیارید شاید قانع هم شدم

مثل بعضی از دوستان دعوا ندارم با کسی...

(۲۵/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]قبل از آوردین دلایل شما ، بنده نقل قول میکنم:
طبق روشی که شما عنوان کردید ، اینطور میشه نتیجه گرفت که هر نعمت الهی حرام است. غذا خوردن و تنفس هم مجاز نیست چون یک نعمت الهیست
امام خمینی اینطور فرمورن ، نظر مرجع تقلید بنده که ولی فقیه باشن هم موجوده . بنده چرا باید از بزرگان پیشی بگیرم و بگم بالاکل باید نابودش کرد؟!
البته اینکه زیاد نباید به موسیقی پرداخته بشه ، و باید از مرکز فوکوس ملت خارج بشه موافقم...یه وقت خلط مبحث نشه...
بله؟؟؟!! متوجه نمیشم چی میگید شما
ایشون گفتند نعمت مقدس
خیلی راه داره که حالا بخواهیم بحث تحریم رو مطرح کنیم
هنوز رسیدن به این مرحله مونده اینجا بحث قداست مطرح شده
بگذارید اول این بحث رو حلش کنیم
ضمنا شما اصلا هنوز متوجه نشده اید ما چه چیزی عنوان کرده ایم آیا ما عنوان کرده ایم استفاده از نعمت الهی مجاز نیست؟ مگر دیوانه ایم
انّا جعلنا ما علی الارض زینتا لها لنبلوهم ایّهم احسن عملا
اتفاقا موضوع جالبه نه موسیقی بلکه نعمت
اول کلیت کارو بگید چی نعمته چی شره ؟ شراب نعمته یا نه چرا و ...
لطفا اول مشخص کنید نعــــمت چیست
به شدت علاقمند پیگیری بحث شدم. منتظر نظرات دوستان هستم
(۲۵/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۸)یاقوت نوشته است: [ -> ]بله؟؟؟!! متوجه نمیشم چی میگید شما
ایشون گفتند نعمت مقدس
خیلی راه داره که حالا بخواهیم بحث تحریم رو مطرح کنیم
هنوز رسیدن به این مرحله مونده اینجا بحث قداست مطرح شده
بگذارید اول این بحث رو حلش کنیم
ضمنا شما اصلا هنوز متوجه نشده اید ما چه چیزی عنوان کرده ایم آیا ما عنوان کرده ایم استفاده از نعمت الهی مجاز نیست؟ مگر دیوانه ایم
انّا جعلنا ما علی الارض زینتا لها لنبلوهم ایّهم احسن عملا
شما فرمودید شراب نعمت الهیه ، دود نعمت الهیه ، و موسیقی هم نعمت الهیه پس حرامه .
(۲۵/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]شما فرمودید شراب نعمت الهیه ، دود نعمت الهیه ، و موسیقی هم نعمت الهیه پس حرامه .
نه دوست گرامی این کنایه هست خودم که گفتم یک حرف بی دلیل !
یعنی اگر قرار باشه بی دلیل حرف بزنیم خیلی راحت میشه حرف زد دوست گرامی ما بی دلیل گفتند موسیقی نعمت الهی است ومقدس
خب یکی هم راحت هم میگه شراب نعمت الهی است و مقدس
ببخشید راستی منم متوجه نشدم چی فرمودید شما ! تحریم چیه ؟! نعمت مقدس کجا بود؟ این حرفا توی این تاپیک زده شده؟!
ایشون کی ان که گفتن نعمت مقدس؟!!
سلام.
بله موسیقی مقدسه البته نه هر نوع موسیقی.
چون به نظر من هر چیزی که موجب آسایش رو ح و روان انسان بشه و کمک به تعالی انسان کنه میتونه مقدس باشه.
بعضی از موسیقی ها مخصوصا موسیقی های سنتی یا موسیقی هایی با خوانندگی مرحوم نوری یا سالار عقیلی واقعا آدمو به فکر وا میدارن ...
یه حس خوب و انسانی ایجاد میکنن.
(۲۵/خرداد/۹۴ ۲۳:۳۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]اتفاقا موضوع جالبه نه موسیقی بلکه نعمت
اول کلیت کارو بگید چی نعمته چی شره ؟ شراب نعمته یا نه چرا و ...
لطفا اول مشخص کنید نعــــمت چیست
به شدت علاقمند پیگیری بحث شدم. منتظر نظرات دوستان هستم
سلام
اگر بخواهیم به نتیجه برسیم فقط یک راه دارد آن هم مستدل حرف زدن توسط آیات وروایات
به آیه شریفه 7 سوره مبارکه کهف دقت بفرمایید :
ما آنچه را روی زمین است زینت آن قرار دادیم، تا آنها را بیازماییم که کدامینشان بهتر عمل میکنند!
(۲۵/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ببخشید راستی منم متوجه نشدم چی فرمودید شما ! تحریم چیه ؟! نعمت مقدس کجا بود؟ این حرفا توی این تاپیک زده شده؟!
ایشون کی ان که گفتن نعمت مقدس؟!!
در تاپیک دیگر مطرح شد
وقتی قرار است موسیقی که این همه حرف در رابطه اش داریم با دود آلوده ماشین ها مقایسه شود... بنده هیچ سخنی نمیگویم.
این تاپیک هم حذف خواهد شد.