سلام دوستان
خیلی اوقات بحثهایی رو در تالارهای گفتگو می بینیم که به دعوای لفظی ختم میشن. در حالی که اگه این بحثها به صورت ملایم پیش برن می تونند به افزایش اطلاعات افراد کمک کنند.
چکار میشه کار تا بحث با آرامش و احترام پیش بره؟ چه نکاتی رو خوبه رعایت کنیم؟ چه ادبیاتی به کار ببریم؟ و ...
منتظر نظراتتون هستم.

به نظر من یکی از مشکلات همین بحث ها تعصب های الکی و تفکر بر اساس احساسات هست
---------------
در ضمن اون فارومها رو هم بر دارید
تالار گفتگو
فارسی را پاس بداریم

یکی از دلایل این دعوا های لفظی میتونه این باشه که دوستان با طعنه و نیش و کنایه با هم صحبت میکنند. واقعا نمی فهمم وقتی می شه با ملایمت و لحن آرام منظور خودمون رو برسونیم چرا این همه از زبون نیش وکنایه استفاده میکنیم!
حالا شاید در بعضی مواقع راحت ترین روش برای رسوندن منظورمون باشه ولی اغلب باعث می شه که دوستان از موضوع اصلی منحرف بشن و تاپیک ها هم تبدیل میشن به مشاجره ی دو نفر یا بعضا چند نفر

جدای از این ها بیشتر اوقات باعث جبهه گیری و کدورت هم میشه.
سلام
ممنون از نظرات دوستان
آقای منتظز اشاره فرمودند که بر اساس تعصب و خیلی احساساتی صحبت نکنیم. پس خبه خونسردی مون رو حفظ کنیم.
همون طور که خانم مهدوی فرمودند، بهتره در کمال ادب و به دور از نیش و کنایه حرف بزنیم. یه پیشنهاد هم من دارم: اول پستمون یه سلام بنویسیم. هم مودبانه است، هم اینکه بعد از گفتن سلام، تند و نیشدار حرف زدن یه قدری مشکل میشه ... . تشکر کردن از حرفهای طرف مقابل هم راهیه که به فرد مقابل بفهمونیم برای نظرش ارزش قائلیم. شکلک گل و ... هم گاهی مفیده.
توی انتخاب هم کلمات دقت کنیم: یه سری کلمات بار منفی زیادی دارند که بهتره استفاده نکنیم...
یادمون باش که طرف مقابلمون لزوماً دشمن نیست. نظر ما هم لزوماً درست نیست. تصور هم نکنیم که اگر حرفمون به کرسی ننشست قراره اتفاق خاصی بیفته. من و شما کمتر پیش میاد که در مورد یک مسئله خاص در سطح کلان کشور تصمیم گیر باشیم، فقط بحثها می تونه اطلاعات ما رو ببره بالا.
پ.ن: آقای منتظر، عنوان تاپیک تصحیح شد. ممنون

سلام
خوشبختانه این آخرین ارسال من تو انجمنه.
تا زمانی که که برخی اعضای سایت عادت کرده اند دیگران را به عنوان دشمن نگاه کنند، شاید انتظار دیدن یک بحث محترمانه در این انجمن توقع زیادی باشه، چرا که و وقتی کسی رو به عنوان دشمن دیدند دیگر نمی توانند به او احترام بگذارند. البته اعضای منطقی رو ما داریم که به هیچ وجه روی صحبتم با اونها نیست.
شاد باشید

سلام
باید دلیلی که ما رو راضی کرده نسبت به یک مسئله رو روشن ، بیان کنیم .
برای طرف مقابل این اجازه رو قائل باشیم که اون هم منطق پذیرفتن مسئله خودش رو بیان کنه .
من که احاطه به همه موضوعات و راه حل ها ندارم . شاید نظری بهتر از نظر من هم وجود داشته باشه و لازمه من قبولش کنم .

با سلام وآرزوی قبولی طاعات
یکی از عوامل بروز این مشاجره های لفظی،تحمیل کردن نظرات شخصی خود به دیگران است.
مثلا یک نفر نظرش با نظر من در یک مورد متفاوته،به جای اینکه استدلال من را بشنود وبخواهد درمورد این اعتقادم توضیح بدهم ازهمان ابتدابا نهایت تعصب وخودخواهی تصمیم میگرد نظر واعتقادش را به من تحمیل کند ...
واین آغاز یک دعوای لفظی است...
چه خوبه که سعی کنیم حتی با وجود اختلاف نظرها به افکار و نظرات هم احترام بگذاریم