به شخصه معتقدم مردم امریکا رو باید از دولتش جدا کرد
ولی به دلیل سابقه سیاسی ای که امریکا با ما داشته و ظلم و جفاهاش ....
همیشه پیروزی بر امریکا تو هر زمینه ای لذت بخشه و شیرینی خاص خودشو ... شادی پیروزی و سربلندی ایران یه طرف حالا اون تیم امریکا باشه این شادی مضاعف میشه
بچه ها خدا قوت...
منم پیام رهبر برای بازی فوتبال یادم بود که مصباح عزیز زحمت کشیدنو گذاشتن
(۳۰/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۴)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
تقدیم به تمامی کسانی که ژست روشنفکری گرفته اند...
پیام سیاسی امام خامنه ای
به مناسبت:
برد مقابل تیم ملی فوتبال آمریکا
(77/4/1)
بسماللَّهالرّحمنالرّحیم
عزیزان! به نام خدا در بازی جوانمردانهی امشب، که با مهارت و قدرت همراه بود، بر حریف توانای خود پیروز شدید؛ سپاس و درود بر شما.
این، تصویری زیبا از مجاهدت ملت ایران در همهی صحنههای زندگی انقلابی اوست.
ترکیبی از هوشمندی، قدرت، تلاش مخلصانه و هماهنگ و در بهشتی از یاد خدا و توکل.
همین مجاهدت کمنظیر بود که در دوران انقلاب و در سالهای دفاع مقدس و در همهی درگیریهای ملت ایران با شیطان بزرگ، به ملت ما پیروزی و سرافرازی بخشید.
امشب نیز یک بار دیگر حریف قویپنجه و مستکبر طعم تلخ شکست را از دست شما چشید. خرسند باشید که ملت ایران را خرسند کردید.
سیّد علی خامنهای
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=2893
کلا با دو سایز کوچکتر هم که مینوشتید،قابل خواندن بود!

بعد از این بازی،در جمع همین ورزشکاران خود آیت الله خامنه ای گفتند که به نظر بنده کلا ورزش یک چیز سیاسی نیست و ارتباطی با دنیای سیاست نداره و بهتره که ورزش با سیاست مخلوط نشه،
اما چون آمریکایی ها از مدت ها پیش این بازی رو با تبلیغات سیاسی پیش برده بودند،من این پیام رو بعد از این برد ارسال کردم.
در ضمن فکر میکنم خیلی فرق هست بین این نامه با صحبت هایی که در اول تایپیک اومده.
اونجا بحث ملی و انقلابی مطرحه،اینجا بحث حزبی و جناحی!
سلام.
واقعا جای تاسفه ...
من نمیدونم این حرفا چه معنی داره؟؟؟
مثلا اگه تیم ما میباخت بعد آمریکایی ها یه تصویر درست میکردن که توپ داره میخوره تو صورت آقای روحانی شما نمیگفتید اینا مشاعرشون رو از دست دادن؟؟؟؟
تیم ما برد چه ربطی به اوباما داره؟؟؟
تیم ما باخت چه ربطی به آقای روحانی داره؟؟؟
یکی از دوستام با اینکه عاشق والیبال و عاشق برد بازیکنای ما بود با تاسف میگفت:
هر چند عاشق برد تیم ماست ولی این بازی بخصوص رو دوست نداره ببینه یه جورایی دوست نداره تیممون ببره.....واسه اینکه تندروها بعدش ازش استفاده سیاسی میکنن.
بعدم مردمو تا چند وقت بیچاره میکنن.
دقیقا شد همونی که میگفت.....
یعنی یه کاری میکنید که یه ذره انگیزه و وحدتی هم که بین مردم برای پیروزی در عرصه های مختلف هست با سیاسی بازی از بین بره.
من که میدونم بعضی دوستان با پیوند زدن این برد به مسائل سیاسی میخوان استفاده خودشونو ببرن وگرنه کاری به برد و باخت تیم ما ندارن.
واقعا متاسفم.
بسم الله الرحمن الرحیم
.
بارها تذکر داده شد که بحث سیاسی،در تالار ممنوعه و تنها به خاطر روشنگری در مورد مباحث هستهای،بحث حول انرژی هستهای و مذاکرات،آزاد شد.
.
واقعا باعث ناراحتی و تاسفه که چنین موضوعی،به خاطر کشیده شدن به مباحث سیاسی،بسته بشه.