(۳۱/خرداد/۹۴ ۲:۳۹)السا نوشته است: [ -> ]فاطمه خانوم؛ سلاام
فکر کنم یکمی بد توضیح دادم
اسلام دستور داده ک کودک ها رو از بچگیشون عادت بدیم ب حجاب و نماز
اما این عادت دادن باید چطوری باشه ؟
نباید با اجبار باشه
یعنی دختر من میخواد بره لی لی بازی کنه، یا اون دامن قرمزه ش رو دوست داره بپوشه
بگم نه! تو بااااید چادر سرت کنی
این عادت دادنی نیست ک درست باشه!
دختر من باید لذت ببره از باحجاب بودنش
و اون حس خوب رو براش بوجود بیارم تا بعدها، علاوه بر اینکه میره دنبال اینکه حجاب رو با عقلش برای خودش ثابت کنه، نسبت ب اون هم حس خوبی داشته باشه و همین باعث بشه ترغیب بشه ب محجبه بودن
یعنی الان ک بچه من کوچولوئه و نمیتونم فلسفه حجاب رو براش توضیح بدم،
براش ی حس خوب از حجاب بوجود بیارم
ک بعدا راحتتر حجاب رو انتخاب کنه
یعنی میخواد دامن قرمزه رو بپوشه، بدم بپوشه و منعش نکنم
اما چادر رو هم سر کنه، اونهم ن ب اجبار ... من توصیه می کنم، حالا دیگه خودش میدونه 
سلام عزیزم

آفرین !
حجاب باید از سه چهار سالگی دختر براش کم کم شروع بشه تا کم کم بهش انس بگیره و کم کم زیادش کنه مادر ، با علاقه و تشویق و جهت دهی !
نه اینکه رها بشه تا فلسفه اش بیاد و بعد بخواد کلا از بنیاد ایجاد بشه .
چادر می تونه به عنوان تشویق برای بچه خریداری بشه و بچه با علاقه بهش راغب بشه و این روند اگرچه وقت گیره ولی لازمه .
مثلا یادمه من خیییلی کوچولو بودمم که چادر مامانم و سرکردم و شروع به نماز کردم در حالی که بلد نبودم و مامانم از توی چمدونش یک پارچه بیرون آورد و گفت من این رو برای جایزه ی تو گذاشته بودم که وقتی خواستی نماز بخونی بهت بدم و این مزه هنوز که هنوزه توی ذهنم مونده و واقعا هم خودم به اختیار چادر می گذارم و هر وقت چشم چرونی مردها رو می بینم به زنهای دیگه ، چادرم رو می بوسم

خوب وقتی این حس برای کسی توی 25 سالگی ایجاد بشه خوبه ! ولی دیره !
این علاقه کم کم و با بینش برای آدم باید پدید بیاد و با اجبار نیمشه و این اون مامان هست که باید بتونه هنرمندانه این حس رو ایجاد کنه و بچه رو علاقه مند !
دختر کم کم می فهمه که دامن قرمز رو هم می تونه استفاده کنه اما به جای خودش !
(۳۱/خرداد/۹۴ ۱۱:۱۲)Silence نوشته است: [ -> ]سلام
درسته دلیلی برای دوست نداشتن نیست اما دلیلی برای دوست داشتن هم نیست!بازم نمی تونیم بگیم من باید به زور خدا رو دوست داشته باشم و عبادتش کنم وگرنه اون دنیا باید برم جهنم!
خب همین دلیلی شد بر بسیاری از ازدواج ها در سنین کم
نمونه اون ازدواج حضرت فاطمه(سلام الله علیها)در سن 9 سالگی البته روایت های زیادی وجود داره ولی خب اینم هست و ممکنه درست باشه با توجه به اینکه ایشون باید الگوی زنان وحتی در بعضی از خصلت ها الگوی مردان باشند ازواج ایشون رو تو سن کم چجوری میشه تفسیر کرد؟
سلام
هر کس لحظه ای بیاندیشه که خداوندی که انسان رو خلق کرده آن هم به این دقت و ظرافت ...
پس بیهوده به دنیا نفرستاده او را !
خداوند مشتاق ماست . این مراقبت و رها نکردن از سر علاقه خداوند به ما بوده !
برنامه دین برای ما ارسال کرده که از این طریق درست زندگی کنیم .
اصلا نگفته به زور من رو دوست داشته باشید !
ولی فرموده راه همین هست . هر کس هم خواست می تواند گمراه باشد ولی عقل حکم می کند آدم در راه قدم بگذارد و بی راهه را رها کند !
این بندگی از سر علاقه خیلی دلپذیر هست ! نیست ؟
............
ازدواج در سن ، برای اقوام مختلف دلیل دارد . آب و هوا روی قوای جسمی - جن.سی بسیار موثره .
در نواحی گرم بلوغ خیلی زودتر اتفاق می افتد و نسبتا به منتطق سرد بسیار متفاوت هست .
این ازدواج ها از سر اجبار نبوده و مسئله ی لازمی بوده .
مثلا داریم هر کس ازدواج نکند و ترس از گناه داشته باشد ، ازدواج برایش واجب است !
این نیاز در هر کس یک زمانی ایجاد می شود...
(۳۱/خرداد/۹۴ ۸:۳۱)مرتضی اقبالی نوشته است: [ -> ]سلام علیکم
شبه ننداختم این یه سوالی بود که توی یه سایت دیگه دیدم و پیش خودم گفتم ممکنه سوال خیلی از کاربرا هم باشه واسه همین همونجوری کپی پیس کردم شاید اطلاعات خودم و برخی دوستان بالا بره چون این تالار رو از لحاظ قدرت تحلیلی بالا دیدم.
سلام برادر
سوء تفاهم نشود !
ما که اینجا کارشناس پاسخگو نداریم به خاطر همین ایجاد این سوالات در ذهن کاربران مسولیت دارد !
وقتی سوالی در ذهن کسی بیافتد آن هم به این صورت و نسبت به دین برایش سوال انحرافی پیش بیاید ما چه کار کنیم !؟
جواب هست برای این سوالات ، ولی من که بلد نیستم جواب بدهم

کار خطرناک نکینم بهتر است !