بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام
می خواهم بگویم که موسیقی یک نعمت است اگر
اگر درست و به جا بهره ببریم
اگر درک کنیم که درست و به جا یعنی در خدمت قرآن بودن...
اگر بدون آلات لهو استفاده کنیم
ان شاءالله به زودی از خواص و نحوه ی استفاده از دستگاه های مختلف موسیقی مطالبی به همراه فراز های قرآنی رو تقدیم خواهم کرد...
اما در صورتی قابل درک خواهد بود که حداقل در آن روز هیچ نغمه ای و هیچ موسیقی لهوی استماع ننموده باشید هرچند حد نرمال عدم استماع چهل روز باید باشد
شرط بعدی: تدبر در معنی آیات نورانی
سلام
ممنون از تاپیک خوبتون
این جمله تون رو میشه بیشتر بسطش بدید و توضیح بدید یعنی چی؟
نقل قول:درست و به جا یعنی در خدمت قرآن بودن...
در خدمت قرآن باشه، یعنی چی؟
نقل قول:اما در صورتی قابل درک خواهد بود که حداقل در آن روز هیچ نغمه ای و هیچ موسیقی لهوی استماع ننموده باشید هرچند حد نرمال عدم استماع چهل روز باید باشد
بر چ مبنایی این رو میگی یاقوت جان ؟
(۱/تیر/۹۴ ۴:۳۷)السا نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از تاپیک خوبتون 
این جمله تون رو میشه بیشتر بسطش بدید و توضیح بدید یعنی چی؟
در خدمت قرآن باشه، یعنی چی؟
بر چ مبنایی این رو میگی یاقوت جان ؟
سلام...خواهش می کنم : )
1-درخدمت قرآن بودن یعنی القای معانی توسط الحان و نغمات هفتگانه ی موسیقیایی و گوشه های فرعی جهت تفهیم مفاهیم گسترده ی قرآنی
2-بر مبنای طبیعت
ما جعل الله لرجل من قلبین فی جوفه....
اگر قلب شما با چیزی دیگر انس گرفته باشد در برابر معنویت سخت می شود و با شنیدن قرآن احساس خوشایندی به او دست نمی دهد وهرگز درک نمی کند که دیگری چگونه به ارامش میرسد وحتی او را سرزنش می کند
قلب یا ذائقه نیازمند تربیت و اصلاح هست تا بتواند معنویت را درک کند و این اصلاح نیازمند زمان هست
نقل قول:1-درخدمت قرآن بودن یعنی القای معانی توسط الحان و نغمات هفتگانه ی موسیقیایی و گوشه های فرعی جهت تفهیم مفاهیم گسترده ی قرآنی
2-بر مبنای طبیعت
پس یعنی فقط آیات و اسمهای خدا رو میشه با موسیقی خوند ؟
بر مبنای طبیعت یعنی من ِ نوعی، بر مبنای طبیعت انسان بودن و زن بودن، ی سری چیزها رو دوست دارم. اون دوست داشتن رو میشه باهاش موسیقی رو تلفیق کرد ؟
منظورتون اینه ؟
نقل قول:اگر قلب شما با چیزی دیگر انس گرفته باشد در برابر معنویت سخت می شود و با شنیدن قرآن احساس خوشایندی به او دست نمی دهد وهرگز درک نمی کند که دیگری چگونه به ارامش میرسد وحتی او را سرزنش می کند
پس طبق این صحبت شما، نباید با کسی دوست بود، نباید از پیش خانواده بودن لذت برد، نباید گل و گیاه و گنجشک ها رو دوست داشت و در کل نباید هیچ چیزی رو دوست داشت و باهاش مانوس شد
اشتباه میگم ؟
نقل قول:قلب یا ذائقه نیازمند تربیت و اصلاح هست تا بتواند معنویت را درک کند و این اصلاح نیازمند زمان هست
بله، دقیقا

سلام
ممنون از ارسال جالبتون
اینو میشه کمی بیشتر توضیح بدید،یعنی چه اتفاقی میفته؟
"
اما نغمه اگر به صورت حرام استفاده بشود روی قلب شما اثر معکوس می گذارد یا اینکه در احساسی کاذب متوقف می کند بنابراین به حدی اثر معکوس می گذارد که موجب بی حیایی و بی غیرتی در جامعه شده است"