تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا بهرام رادان از همجنس بازها حمایت کرده؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
کسایی را هنرمند می دونیم که از انسانیت و تاکید می کنم فقط انسانیت چیزی سرشون نمیشه تا چه برسه به اخلاق و دین.اگه صرفا به هنر باشه اون بافنده قالی اون منبت کار اون کوزه گر نقاش خطاط و... شرفش خیلی خیلی بیشتر از چنین اشخاصیه.اصلا قابل مقایسه نیست
خاک بر سر کسانی که اشخاصی اینچنین را الگوی خودشون قرار می دهند و برای دیدنشون یا امضا و عکس سر و دست می شکنند

وقتی ارزش ها عوض می شوند عوضی ها با ارزش می شوند
بهرام رادان بازیگر سینمای ایران که چندی قبل در توئیتی قانونی کردن ازدواج همنجس گرایان در آمریکا را "تاریخی" خوانده بود، در جوابیه ای به روزنامه کیهان، عذرخواهی کرد.

در این نامه آمده است: به استحضار می رساند پیرو مطالب منتشر شده، بدین وسیله نظر خود را شفاف سازی و تبیین می کنم:

آنچه که به عنوان نظر بنده در فضای مجازی در خصوص رای دیوان آمریکا در خصوص قانون همجنسگراها منتشر شد، اشتباه بوده و در شان ملت ملت ایران نبوده است که از این بابت عذرخواهی می کنم.

منظور از بزرگنمایی بد تیتر زدن اشاره به رسانه های بیگانه خارج از کشور بود که منتظر فرصت هستند تا از یک هنرمند وطنی نماد مخالفت و جدایی طلبی بسازند.

در مملکتی آب حیات می نوشیم که ازدواج سنت پیامبر و امری پسندیده است.قوانین آمریکا هیچ محلی از اعراب در جمهوری اسلامی ایران ندارد و در کشور ما صراحتا ازدواج همجنسگرایان امری است قبیح و ناموزون با شرع و عرف و قانون.

[تصویر: 132974_433.jpg]
نه دیگه شکره رو خوردی! منظورت واضح بودBig Grin
اندر ندامت آقا بهرام :

اکثر به اصطلاح هنرمندان و سوپر استار های ما یا اصلا هنوز ازدواج نکردن یا این که تو سن بالا ازدواج کردن که بازم اون مورد اول به نظرم شایع تره ، همین مورد اول در مورد این بازیگر محترم هم صدق میکنه البته من هم مطمئنم این بازیگران که مجردن حتما و حتما تقوای الهی و پرهیزگاری پیشه کردند و میکنن و نیاز جنسی خودشون رو نیز همواره کنترل کرده اند و هرگز نمیذارن این نیاز اونارو به راه کج ببره ، برای اثبات این مدعا شما میتونید یه سر به سایت هابی که در زمینه ی عکس های بازیگران و از این جور چیزا فعالبت داره بزنید که ما شاء الله تعدادشون هم کم نیس

یه وقت فک نکنید تو جمله هام به کنایه حرف زدم Big Grin
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع