۱۵/تیر/۹۴, ۱۵:۴۰
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۲۸)sarallah نوشته است: [ -> ]صدا و سیماممنونم،اما لطفا اگر لینک خبرش رو دارید (ضبط شده) ، قرار بدید.
خبر 22 شبکه 3
چون خیلیها این خبر رو از صدا و سیما نشنیدند و برای همین باید لینک قابل ارجاعی وجود داشته باشه.
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۲۸)sarallah نوشته است: [ -> ]صدا و سیماممنونم،اما لطفا اگر لینک خبرش رو دارید (ضبط شده) ، قرار بدید.
خبر 22 شبکه 3
نقل قول: خبر 22 شبکه 3خبر 22 که همش علمی تخیلیه
جدیدا به بستر تبلیغاتی هم تبدیل شده! مثل تبلیغ آلبوم خواننده ها !نقل قول:مادربزرگ من یکیشو دیده.ببخشیدا ، مادر بزرگ شما حالا چطوری واسش اثبات شده که اون موجود ، فضاییه؟؟!! ماشالله اینقدر حیوانات و موجودات جور واجور توی همین کره خودمون داریم که کم از موجودات تخیلی فضایی که ما تو ذهنمون هست ندارن! تازه اجنه هم که به جای خود...
30 سال پیش.

(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ببخشیدا ، مادر بزرگ شما حالا چطوری واسش اثبات شده که اون موجود ، فضاییه؟؟!!

) چیزی ساخته شدن.(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]ینی این فضایی های گرامی ، هر وقت آمریکا بخواد ، میان و میرن؟ چه حرف گوش کنن طفلکا
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۶:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]موجود فضایی که ندیده.
یوفو دیده.
آخه کی گفته یوفو جنه؟؟
این یوفوها (بشقاب پرنده ها)کلی لامپ دورشون هست ...از خودشون نور ساطع میکنن.
آخه جن میاد به خودش لامپ ببنده بعد توی هوا غلت بخوره این طرف و اون طرف بره
بعدم این یوفوها همونطور که همه دیدید از جنس ماده هستن.یعنی از جنس فلزی .... فایبرگلاسی() چیزی ساخته شدن.
این چه ربطی به جن داره آخه؟؟؟
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۵:۴۰)Hadith نوشته است: [ -> ]ممنونم،اما لطفا اگر لینک خبرش رو دارید (ضبط شده) ، قرار بدید.
چون خیلیها این خبر رو از صدا و سیما نشنیدند و برای همین باید لینک قابل ارجاعی وجود داشته باشه.
نقل قول:موجود فضایی که ندیده.جن رو فقط مثال زدم
یوفو دیده.
آخه کی گفته یوفو جنه؟؟

نقل قول:کلا واژه ی یوفو رو برای موجودات خیالی ناشناخته به کار می برن نه صرفا بشقاب پرنده و ...!!!
نقل قول:نمیدونم چطور اینا با واقعیت جور در میاد ولی یاد گرفتم اگه امریکا گفت الان شبه بفهمم که روزه هرچند ممکنه بعضی وقتا دروغ نگنآخه این موضوع که بحث ایران و آمریکا و روسیه و اینا نیست.....
نقل قول:مثلا من اگه یه هواپیما کنترلی رو دورشو چراغ ببندم شب ببرم مثلا یه روستا یی که زیاد با تکنولوژی نزدیک نیست ، احتمالا همه میگن موجود فضاییه و ازین چیزا ! ولی این چیزا از انسان معاصر بعیده که هرچیز پرنده ی نورانی ای رو به فضایی بودن نسبت بده!بله؟؟
نقل قول:یعنی کل این بشرهایی که تا حالا یوفو ها رو دیدن روستایی بودن.؟؟؟در این قسمت شما کاملا حاشیه پردازی کردید ، چون اتفاقا برای اینکه برداشت سو نشه ، متن من این بود:
بعدم خیلی از روستایی ها هستن که اطلاعاتشون بالاتر از من و شماست.....
به این حرفا که نیست!
نقل قول:مثلا یه روستا یی که زیاد با تکنولوژی نزدیک نیست
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۸:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]در این قسمت شما کاملا حاشیه پردازی کردید ، چون اتفاقا برای اینکه برداشت سو نشه ، متن من این بود:قصدم که حاشیه پردازی نبود.
نقل قول: آخه اینجاهایی که مشاهده شده همه توی روستایی که با تکنولوژی آشنا نیستن که نبوده!!!درسته توی روستا نبوده ، اما دونستن درباره تکنولوژی ، به معنی بلد بوئدن روشن کردن کامپیوتر یا کار با وایبر نیست!