شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام نمازه و روزه هاتون قبول
من دختری 33 ساله هستم و الان با آقایی نامزد هستیم. در میزان پایبندی ایشان به مسائل اعتقادی شک دارم.
طی یکی از تماس های تلفنی که با هم داشتیم درباره بیرون رفتن با هم صحبت می کردیم من گفتم فلان ساعت نمیایم چون نماز اول وقت را که از دست می دهیم هیچ تا برگردیم هم نمازمان خیلی دیر می شود. او در جواب گفت اشکال ندارد آخر وقت می خوانیم. و گفت بعضی وقت ها که با من هستی ممکن است نمازت قضا شود اشکال ندارد بعداً قضایش را می خوانیم.
با توجه به اینکه تا الان طی صحبت های مختلف فکر می کردم به مسائل دینی پاینبدی دارد شنیدن این جملات من را دچار شک کرده. و نمی دانم چگونه از میزان پایبندی او مطمئن شوم . این مسئله خیلی برایم مهم است و تا از آن مطمئن نشوم نمی توانم با او ادامه بدهم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
تشکر و سپاس
(۱۶/تیر/۹۴ ۱۴:۳۳)fa_karoon نوشته است: [ -> ]سلام نمازه و روزه هاتون قبول
من دختری 33 ساله هستم و الان با آقایی نامزد هستیم. در میزان پایبندی ایشان به مسائل اعتقادی شک دارم.
طی یکی از تماس های تلفنی که با هم داشتیم درباره بیرون رفتن با هم صحبت می کردیم من گفتم فلان ساعت نمیایم چون نماز اول وقت را که از دست می دهیم هیچ تا برگردیم هم نمازمان خیلی دیر می شود. او در جواب گفت اشکال ندارد آخر وقت می خوانیم. و گفت بعضی وقت ها که با من هستی ممکن است نمازت قضا شود اشکال ندارد بعداً قضایش را می خوانیم.
با توجه به اینکه تا الان طی صحبت های مختلف فکر می کردم به مسائل دینی پاینبدی دارد شنیدن این جملات من را دچار شک کرده. و نمی دانم چگونه از میزان پایبندی او مطمئن شوم . این مسئله خیلی برایم مهم است و تا از آن مطمئن نشوم نمی توانم با او ادامه بدهم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
تشکر و سپاس
سلام.
خب طبیعتا اگه شما یه مدت زمانی رو با ایشون و خانواده شون سپری کنید(مثلا چندین ماه) به مرور زمان متوجه میشید که پایبند هستن یا نه.
چون اگه بر فرض پایبند به مسائل دینی نباشن که همیشه نمیتونن این موضوع رو مخفی کنن یا جوره دیگه ای تظاهر کنن.
به هر حال بعد از گذشت مدت زمانی و رفت و آمد خانواده ها و خود دو طرف این چیزا کاملا مشخص میشه.
بعید میدونم راه دیگه ای داشته باشه!
سلام
فکر میکنم بهترین راه این باشه که به یه مشاور متعهد اسلامی مراجعه کنید (نه ازین مشاور غربی ها ! ) . چون معمولا ما ها که کارشناس نیستیم ، پس خیلی درست نیست همچین مساله مهمی بستگی به نظرات غیر کارشناسانه ما (افراد عادی ها) داشته باشه
البته بعنوان یه نکته بسیار مهم باید بگم این تالار یه جای فوق فوق العاده برای مشورت و تبادل تجربست !
بسم الله الرحمن ارحیم
با سلام.من قبل از اینکه بخوام نظرم رو بگم چندتا سوال از شما دارم:
1.هدف شما به عنوان یک مسلمان از ازدواج با یک نفر چیست؟
2.به چه علتی برای نماز اول وقت و انجام اعمال مذهبی تون ارزش قائلید؟
3.چرا از مذهب به عنوان یک معیار برای شوهر آینده تون دارید استفاده می کنید؟
4.اگر شما متوجه بشید که طرف مقابل شما چندان انسان پایبندی نیست حاضر به جدایی از اون هستید؟
لطفا به سوالات بالا خوب و دقیق فکر کنید و یک جواب قانع کننده برای خوتون پیدا کنید.
هدف از ازدواج یک مسلمان با یک مسلمان دیگر باید برای نزدیکی و تقرب به خدا باشه...در همین راه هستش که اعمال دیگر زناشوئی معنا پیدا میکنه.حالا خود شما باید بدونید که برای چی دارید نماز اول وقت میخونید...نه اینکه از روی عادت یا تعصب به این کار بپردازید...اگر خود شما از فیض و برکات و نتایج نماز اول وقت و نتایج ترک اون باخبر باشید صددرصد هرکاری میکنید تا این فریضه رو سر وقت انجام بدید...به همین دلیل من به شما توصیه میکنم در این زمینه تحقیق کنید...اگرشما تونستسد به این سوال پاسخ قانع کننده و کامل بدید حتما اون رو با نامزدتون در میان بزارید و بازخورد اون رو ببینید...اگر اون هم با شما در این راه همراه شد که هیچ اما اگر باز عناد کرد به نظر من در زندگی شما با این شخص جای تردید هستش.عموما توی سری برنامه هایی از جمله سمت خدا و... شنیدید که میگن همسری که از خدا بگذره از زوج آینده اش هم به راحتی میگذره.اما مطلب آخر اینکه اگر شخص مقابل شما به اصلاح روی نیاورد شما حاضر به قطع رابطه خود با اون فرد در راه رضای خدا هستید.؟؟؟
امیدوارم این حرفهای من موثر واقع بشه و بتونید تصمیم درستی بگیرید
موفق باشید
سلام .
شما علاوه بر اینکه دارید با جنس دیگه ای ازدواج میکنید بلکه دارید با روحیات و شخصیت و منش و رفتار دیگه ای ازدواج میکنید .
شما در مورد نماز اول وقت حساسیت دارید ( بخشی از دین ) شاید ایشون به مثلا روزه اهمیت بسیاری بدن و تحت هر شرایطی روزه ها رو بگیرن ( بخش دیگر دین )
قطعا همه ما تو همه زمینه های دینی حساسیت های یکسان نداریم . اما خط قرمزها مشخص شده و هماهنگی گفتار و عمل ثابت کننده طرز فکر ها محسوب میشه .
قراره با هم و به کمک هم برید بالا ، شاید ایشون راهنمایی و رفتار مهربانانه همسرش رو احتیاج داره تا این مهم رو (نماز اول وقت ) بهتر قبول کنه . اصلا نمیشه منکر تاثیر خیلی زیاد رفتار همسر نسبت به رفتار خودمون تو روابط دینی و غیر دینی شد .
زمان خیلی چیزها رو روشن میکنه اما شاید شما بتونید تاثیر خوبی روی ایشون داشته باشید .
کسی که پایبندی خوبی به مسائل شرعی نداشته باشه به راحتی میشه تو زمانی محدود این رو متوجه شد اما دقت نظر لازمه ...
ببخشید طولانی شد . پاینده باشید .
بسم الله الرحمن الرحیم.
ما متاسفانه در این تالار،کارشناس خانواده نداریم و نظراتی که ارائه شدند و یا خواهند شد،صرفا از روی تجارب یا مطالعات غیرتخصصی بزرگواران است.
به همین خاطر،برای جلوگیری از به اشتباه افتادن شما و افرادی مثل شما،اکیدا پیشنهاد میکنیم به یک مشاور خانواده،یا افراد خبره در این حوزه مراجعه بفرمایید و از طرح چنین سوالات مهمی که تاثیر بر زندگی و آیندهی شما دارند در فرومهای غیرتخصصی خودداری کنید.