شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم.
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»
.
از بیست و هشتم خرداد ماه،شبها سری جدید مسابقهای تحت عنوان مسابقه ثانیهها با اجرای داریوش کاردان از شبکه دوّم سیما پخش میشود که در آن قرارست اطلاعات عمومی شهروندان (خانمها) سنجیده شود..
.
.
امّا با وجود اینکه اکثر این شرکتکنندگان،تحصیلات دانشگاهی دارند،در چند شب گذشته دانش کافی برای ارائه پاسخ صحیح به سوالات را نداشتند و پاسخهایی اشتباه به سوالات شاید بدیهی،ارائه کردهاند.از قصور عوامل این برنامه در گزینش صحیح افراد و تعیین معیاری مناسب برای انتخاب شرکتکنندگان این برنامه که بگذریم،
اتّفاق بد،کمبود سرانه مطالعه در کشور ماست که باعث میشود وظایف مجلس خبرگان یا مجلس شورای اسلامی و زمان تشکیل این مجلسها را ندانیم و یا حتّی از تاریخ کشورمان اطّلاع نداشته باشیم و حتّی همسایههای ایران را نشناسیم؛
امّا اتّفاق بدتر،فاجعهای است که در شبکههای اجتماعی در حال وقوع است....
.
.
پخش شدن کلیپ قسمتهای برگزیدهی این برنامه که در آن شرکتکنندگان پاسخ سوالات ساده را نمیدانند و به اشتباه جواب میدهند...
کلیپی که در آن چهرهی و صدای این خانمها به وضوح مشخص است.
.
![[تصویر: topic.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8199625642/topic.jpg)
.
این کلیپ دست به دست میچرخد،بدون اینکه کسی به این موضوع فکر کند که آبروی این خانمها،در معرض خطر است و چهرهی این بانوان در حال تبدیل شدن به سوژهای برای خندههای غیرحلال و فراهم شدن زمینهی تمسخر این بندگان خدا است.
چه زود فراموش کردیم بیژن را که به خاطر همین خندههای غیرحلال و مسخره کردنها،ادامه تحصیل را رها کرد و از آن بدتر،ضربههای روحیای بود که متحمّل شد..
.
.
امیدوارم فراموش نکنیم که ما مسئولیم...
اگر فردا روزی شرکت کنندگان این مسابقه،به خاطر برچسبی که در اثر به اشتراک گذاری این کلیپ و کلیپهای مشابه در شبکههای اجتماعی توسط ما،میخورند،نتوانند در جامعه حضور موثری داشته باشند،
نتوانند به راحتی در جوامع علمی حضور پیدا کنند،
نتوانند ازدواج موفّقی داشته باشند،
ما مسئولیم ...
نقل قول:بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ ﴿١﴾ الَّذِی جَمَعَ مَالا وَعَدَّدَهُ ﴿٢﴾ یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ ﴿٣﴾ کَلا لَیُنْبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ ﴿٤﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْحُطَمَةُ ﴿٥﴾ نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ﴿٦﴾ الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الأفْئِدَةِ ﴿٧﴾إِنَّهَا عَلَیْهِمْ مُؤْصَدَةٌ﴿٨﴾فِی عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ﴿٩﴾
به نام خداوند رحمتگر مهربان
واى بر هر بدگوى عيبجويى«1»
كه مالى گرد آورد و برشمردش«2»
پندارد كه مالش او را جاويد كرده«3»
ولى نه قطعا در آتش خردكننده فرو افكنده خواهد شد«4»
و تو چه دانى كه آن آتش خردكننده چيست«5»
آتش افروخته خدا[يى] است«6»
[آتشى] كه به دلها مىرسد«7»
و [آتشى كه] در ستونهايى دراز آنان را در ميان فرامىگيرد«8»
در ستونهاي كشيده و طولاني!«9»
.
این نوشتار به هیچ عنوان قصد توجیه کمبود مطالعه و عدم آگاهی افراد شرکت کننده را ندارد و تنها تذکّری است برای اینکه
ناخواسته،
بیژن و بیژنهای دیگری را معرّفی نکنیم و با زندگی و آینده افراد،بازی نکنیم...
بسیار درست ... متاسفانه این کلیپ ،یا کلیپ اون مرحومی که میگفت مشکلی نیست یا طرفداران تبریزی تیم تراکتور انقدر چرخید و انقدر همه خندیدند که یادشون رفت این طرف هم انسانه ... و حق و حقوق داره ... و هیچ کس عاری از اشتباه نیست ...و به هر بهانه ای نباید خندید .
وقتي اسلام در تمامي جهات زندگي استفاده نشه نتيجش همينه
اولا نه اون كليپ رو ديدم نه اون مسابقه رو ، علاقه اي هم ندارم ببينم اما دوما ...
دوما ذات اين جور مسابقات مشكل داره ! گسترش علوم بي فايده....
مثلا الان من كه نميدونم پنجمين سياره منظومه شمسي اسمش چيه ؟ يا كره ي زمين چند تا اتمسفر داره ؟يا اصفهان با كدوم شهر خواهر خوانده است ؟ يا قهرمان جام جهاني 92 كي بود ؟ به نظر شما من بي سواد هستم ؟ يا خنده دار؟؟يا حتما لازمه برم ياد بگيرم اين چيزها رو ياد بگيرم!!!! بله اگه من فيزيكدان بودم يا جغرافيدان يا كارشناس گردشگري يا مربي فوتبال بودم شايد (اونم نه بايد بلكه شايد) اين خرده وارد بود كه بايد اين چيز ها رو بلد باشم اما الان چي ؟؟؟؟ چقدر از اوقات ما صرف مسائل بيخود (بيخود براي ما نه اينكه ذاتن بيخود باشن) ميشه ! تاوانش رو كي قراره بده ؟؟ چه جوابي داريم واسه اتلاف و اسراف عمر؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده با نظر دوست عزیز عمار 94 موافقم.
این درست که تمسخر کردن کار درستی نیست.
ولی کلا چه این مسابقات چه اطلاعاتی که موسوم به اطلاعات عمومی هست کلهم صد من یه غاز نمیرزه.
فرض کنید کسی تمامی این اطلاعات رو داره. آیا تاثیری تو زندگی دنیوی و اخرویش می کنه؟ قطعا نه.
آیا با وجود داشتن این اطلاعات قادر به پاسگویی به شبهات مختلف فکری عقیدتی هست؟ خب معلومه نه.
اللّهمّ إنّی أعوذ بک من علم لا ینفع همینه.
یا حق
واللا منم همین عقیده رو دارم.
اصلا علمی که تاثیر واقعی نداشته باشه به چه دردی میخوره؟
این همه تو مدرسه بهمون درس دادن، کجا استفاده کردیم؟
مثلاً، دونستن اسم کشورها یا پایتختاشون به چه دردی میخوره؟
تازه یه آقایی به اسم سروش رضایی اومدن به تقلید از این برنامه انیمیشن تمسخرآمیز درست کردن.
ایا انسان بدونه چه تعداد نقطه توی قران به کار رفته ، بدرد اخرتش میخوره ؟ یا اینکه فلان حرف چه مقدار به کار رفته ؟ این مشکلات همه جا هست حتی توی شبکه قران !
اطلاعات عمومی چیز بدی نیست که اینطوری توسط دوستان داره تخریب میشه. بعضی ها هستند که صد ها یا هزاران کتاب خوندن و شاید چندین کتاب خونه دارن ، این که به چه دردشون میخوره واقعا بی انصافیه که شما میگید.
این افرادی که توی این مسابقه شرکت کردند ، باید با اگاهی شرکت کنند ، وقتی خودشون میدونن که در این حد بلد نیستند ، اصلا نباید شرکت میکردند ! بله من برنامه رو دیدم و خنده دار بود ، شهید مدرس .... انسان های بالغ باید بدونن هر میدونی ، میدون اونها نیست. چه بسا برای دیده شدن فقط شرکت کردند !
در مورد اون بچه ای که گفتید، معلم خیانت کرده بود و فیلم گرفته بود و کار بسیار اشتباهی بود. همونطوری که یه فوتبالیست دروازه خالی رو میزنه بیرون و همه بهش میخندن ، یه بسکتبالیست اشتباه میکنه و یه خطای ناشیانه انجام میده بهش میخندن ، یه پلیس خوابش میبره و سوژه میشه ، اینا هم که شرکت میکردن مطمئنا میدونستند اگه بلد نباشد ، سوژه میشن ! بدون امادگی وارد شدن به یه عرصه ، واقعا درست نیست.
به نظر من اشکالی که شما میگیرید ، درست نیست
اطلاعات عمومی به این درد میخوره که اگه فردا واسه این خانم تو تلگرام پست اومد که عربستان از دریای خزر به ایران حمله کرد، مثل شنقل به اشتراک نذاردش.
به این درد میخوره که خیال نکنه مجلس خبرگان از زمان قاجار داشته مثلا تو کار مملکت موش میدوئونده.
این خانمها به نظر من نشون دادن که مملکت چقدر هردنبیل شده که هر کسی که ضریب هوشی بالای 70 داره تونسته لیسانس بگیره.
یه مسابقه بود با نام 9 بر یک که آقای علی قلی خدابیامرز اجراش میکرد.
یه بار سوال پرسید کدوم قوم فلان کار رو کرد.
شرکت کننده هه هم گفت بابل.
بلافاصله گفت بابل قومه؟ تحصیلات شما چیه آقا؟
اتفاقا به نظرم خوبه که مردم بفهمن درجه بی اطلاعیشون چقدره که هر مزخرفی گفتن انتشار ندن و عمل نکنن.
آخه عربستان و ترکیه طرف دریای خزرن؟
این قطعا دیپلمش مشکل داشته. چه برسه به لیسانسش.
فرق اینا هم با بیژن اینه که میدونن داره ازشون فیلمبرداری میشه و اجازه دادن که تصویرشون پخش بشه.
پس جایی برای اعتراض نمیمونه.
میخواستن یا شرکت نکنن و یا اگه شرکت کردن چرت و پرت نگن.
" نمیدونم" رو واسه اینجور وقتا ساختند.
آبروی تمام زن ها رو بردن.
این روزا همه میگن زن ها ضریب هوشیشون در حد هویجه.
دلم میخواست این مسابقه واسه پسرای مچل هم برگزار میشد اون وقت خنده دارتر هم میشد.
این گریه داره که چنین آدمی بدون داشتن اطلاعات و با اعتماد به نفس بالا فردا مادر یه بچه میشه.
اینا همه شون لنگه " شیرین" تو شمعدونی هستن.
چه خوبه که آدم مسخره نباشه که مسخره اش نکنن.
(۲۲/تیر/۹۴ ۴:۳۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]پس جایی برای اعتراض نمیمونه.
میخواستن یا شرکت نکنن و یا اگه شرکت کردن چرت و پرت نگن.
" نمیدونم" رو واسه اینجور وقتا ساختند.
آبروی تمام زن ها رو بردن.
این روزا همه میگن زن ها ضریب هوشیشون در حد هویجه.
دلم میخواست این مسابقه واسه پسرای مچل هم برگزار میشد اون وقت خنده دارتر هم میشد.
این گریه داره که چنین آدمی بدون داشتن اطلاعات و با اعتماد به نفس بالا فردا مادر یه بچه میشه.
اینا همه شون لنگه " شیرین" تو شمعدونی هستن.
چه خوبه که آدم مسخره نباشه که مسخره اش نکنن.
(۲۲/تیر/۹۴ ۲:۵۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]این افرادی که توی این مسابقه شرکت کردند ، باید با اگاهی شرکت کنند ، وقتی خودشون میدونن که در این حد بلد نیستند ، اصلا نباید شرکت میکردند ! بله من برنامه رو دیدم و خنده دار بود ، شهید مدرس .... انسان های بالغ باید بدونن هر میدونی ، میدون اونها نیست. چه بسا برای دیده شدن فقط شرکت کردند !
در مورد اون بچه ای که گفتید، معلم خیانت کرده بود و فیلم گرفته بود و کار بسیار اشتباهی بود. همونطوری که یه فوتبالیست دروازه خالی رو میزنه بیرون و همه بهش میخندن ، یه بسکتبالیست اشتباه میکنه و یه خطای ناشیانه انجام میده بهش میخندن ، یه پلیس خوابش میبره و سوژه میشه ، اینا هم که شرکت میکردن مطمئنا میدونستند اگه بلد نباشد ، سوژه میشن ! بدون امادگی وارد شدن به یه عرصه ، واقعا درست نیست.
به نظر من اشکالی که شما میگیرید ، درست نیست
من تاکید کردم که این نوشتار مطالعه کم و کم اگاهی شرکتکنندگان رو توجیه نمیکنه،
اما حرف من سر مسخره کردن و پخش کردن کلیپ این برنامه و معرفی این خانمها به عنوان سمبل نادانی و سوژه خنده شدنشونه.
بله اطلاعات عمومی داشتن،باعث ایجاد آگاهی نسبت به محیط پیرامون میشه و بد نیست؛
اما انصافا پیش خودتون فکر کنید،اگر فردای قیامت بازخواستمون کنن بابت نشر این کلیپ و مسخره کردن این خانمها،
میتونید با عبارات نقل قول شدهی بالا خدا رو قانع کنید؟
میتونید بگید چه خوب بود که مسخره نمیبودن تا مسخره نشن؟
خب من این مسابقه ثانیه ها رو یه بار دیدم....اونم همون شبهای اول ماه رمضون...به خاطر اینکه جاری خواهرم میخواست شرکت کنه( وگرنه من یکی که بعد از افطار حوصله دیدن مسابقه ندارم
نهایت دردسرهای عظیم میبینم! )
خلااااصه ایشون یعنی جاری خواهرم توی اون مسابقه اول شدن و سه تا ربع سکه بردن و در مسابقه نهاییش هم اول شدن و پراید بردن

بزن اون دست قشنگرو!
و اما بعد
اون شب من و خواهرم که داشتیم مسابقه رو میدیدم....شاید 10 بار بعد از پاسخ های واضح و بسیاااااار واضحی که شرکت کننده ها نمیتونستن بگن و با استرس به کاردان میگفتن لطفا صبر کنید!!!! یا میشه یه سوال دیگه بپرسید!!!!
بدون رودرواسی باید بگم پخش زمین شدیم از خنده

من که خودم دلم درد گرفت از خنده! دروغ چرا!!!
اما ایرادی هم به مسابقه وارده و خود مجری مسابقه
برخی از سوال ها واااااقعا چرت بودن و مسخره طوری که هیچ انسان تحصیلکرده ای هم نمیدونه و مشخص بود اونا هم دارن شانسی جواب میدن!
ثانیا خود آقای کاردان یه جورایی با نیشخند از جواب هایی که خانم ها نمیتونستن بدن رد میشد و رسما خیلی جاها مسخرشون میکرد و میخندید
این زشته برای یه مجری و یه برنامه ای که همشون هم خانومن
در کل اطلاعات عمومی برای هر انسانی لازم و واجبه....من حرف این دوستانی که میگن فلان اطلاعات چه به درد ما میخوره نمیفهمم.......من که خودم این برنامه رو دیدم دارم به شما میگم شاید 20 درصد سوالاتش پرت و مسخره بود ولی بقیش یه اطلاعاتی بود که حتی اگر اون خانم ها در نهایت بی امکاناتی دو تا دونه جدول پر کرده بودن میتونستن جواب بدن
تنبلیمون در مطالعه رو توجیه نکنیم! و به قول یه بنده خدایی نندازیم گردن آمریکا و ایسراییل!!

بعدشم حتی حتی یه خانم خانه دار هم نیاز داره که اطلاعاتش تکمیل باشه...وگرنه چه جوری میتونه یه فرزند تحصیلکرده و فهمیده بار بیاره
دقت کنید خواهشــــــــــــــــــــا>>>>>>>>>>نگفتم تحصیلکرده باید باشه.....گفتم اطلاعاتش تکمیل باشه در مورد مطالب و موضوعات مختلف
یه خانم بی اطلاعات نمیتونه فرزند با اطلاعات و فهمیده ای بار بیاره
و به شکل دومینو وار این ندانستن ادامه پیدا میکنه.......
این مسابقه یه تلنگر بود....