(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۴۱)del@ نوشته است: [ -> ]علی جان ، اسلام جان ...
چرا اینطوری میکنید ...
علی جان ، عکس رو ببین ..
![[تصویر: 15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg]](http://images.khabaronline.ir//images/2015/7/15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg)
فرد کلاه به سر ، کنار پسر کوچیکه که معلم فیزیک هست ، شیرینی دستش ، یه حالت خمیده گرفته ... احتمال گاز زدگی وجود دارد ...
بالا سر ارسطو ، سمت غرب ( چپ ) یکی ناغافل شیرینی رو گذاشته در دهانش ...
بعدش ، کسی نگفت ناپلویونی نخورند ، اصلا بعد ناپلونی ، شیرینی دانمارکی بخورن و بعدش بامیه ..
مسئله اسلام ، اینه میتونستن ، این عکس رو غروب بگیرن ... مثلا اذان شده ..
با اینکه روزه داشتن یا نداشتن ، دوستان و حتی شماها و مردم عادی ، به خودشون مربوطه ولی
باید چارچوب ها رو باید حفظ کرد ...
بیخیال شید .. دیگه جواب در جواب نکنید .. بده !
افرین ...بنده این پست رو ختم کلام میدونم. والسلام
(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۳۷)Islam نوشته است: [ -> ]شما اگر انصاف داشته باشی میبینی تو عکس که یک عده شیرینی هاشون گاز خورده است و یک عده هم دهنشون پره. ولی این دلیل بر روزه خواری نیست. شاید به قول شما مسافر هستن یا هر دلیل دیگری دارند که ما نمیدونیم
در کل اگر پست بنده رو دقیق خونده باشید میبینید که گفتم روزه هستن یا نیستن خودشون میدونن و خدای خودشون.
این از این.
اما مسئله بعدی نوع شادی کردنشون است. از اونجایی که ماه رمضونه این کار اشتباه بود.به هر حال مردم اون منطقه روزه هستند و بسیاری از عوامل فیلم هم روزه هستند. ده ها کار دم دستی دیگه وجود داره، واقعا خریدن شیرینی رو دم دستی حساب میکنید؟! خخخ
شما از اول بحث روزه رو پیش کشیدید،گفتید انتظار داشتید روزه بگیرند :|
در ضمن،ناپلئونی هم برای همون سکانس خواستگاری مادر بائوئه.برای این کار نخریدن.
کلا بی خیال آقا،شما مشکلت از جای دیگه ست.
روزه خواری و اینا بهانه ست
(۲۴/تیر/۹۴ ۰:۴۱)del@ نوشته است: [ -> ]علی جان ، اسلام جان ...
چرا اینطوری میکنید ...
علی جان ، عکس رو ببین ..
![[تصویر: 15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg]](http://images.khabaronline.ir//images/2015/7/15-7-14-20939photo_2015-07-14_20-01-13.jpg)
فرد کلاه به سر ، کنار پسر کوچیکه که معلم فیزیک هست ، شیرینی دستش ، یه حالت خمیده گرفته ... احتمال گاز زدگی وجود دارد ...
بالا سر ارسطو ( برای پیدا کردن ارسطو ، کنار خواهر زاده بنا یا معمار باشی ) ، سمت غرب ( چپ ) یکی ناغافل شیرینی رو گذاشته در دهانش ...
بعدش ، کسی نگفت ناپلویونی نخورند ، اصلا بعد ناپلونی ، شیرینی دانمارکی بخورن و بعدش بامیه ..
مسئله اسلام ، اینه میتونستن ، این عکس رو غروب بگیرن ... مثلا اذان شده ..
با اینکه روزه داشتن یا نداشتن ، دوستان و حتی شماها و مردم عادی ، به خودشون مربوطه ولی
باید چارچوب ها رو باید حفظ کرد ...
بیخیال شید .. دیگه جواب در جواب نکنید .. بده !
احتمال گاز زدگی؟؟؟ :| :| :|
اون بالایی ارسطو رو دقت نکرده بودم

شاید اون بنده خدا دلش خواسته خورده :|
(۱۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۱۶)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا قبل از قرار دادن هر عکسی در این موضوع، پس از بازبینی قوانین تالار راجع به ارسال مطالب و تصاویر ،حتما قوانین زیر را مطالعه بفرمائید:
- این تاپیک تنها مربوط به تصاویر بوده و از قراردادن متون و ارسالهای متفرقه در آن خودداری بفرمائید.
بدیهی است در صورت عدم رعایت هرکدام از این موارد،ارسال فرد، بدون اطلاع رسانی به وی، حذف خواهد شد.
از کمال همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم.
چه خوبه دوستان به طور خودجوش ارسال های نا مرتبطشونو حذف کنن
[quote][ در ضمن،ناپلئونی هم برای همون سکانس خواستگاری مادر بائوئه.برای این کار نخریدن./quote]
خخخخ..شما حالت خوب نیست ها!!! اون سکانس برای حداقل یک هفته پیش و حتی بیشتر، ده 15 روز پیش بود. این عکس واسه امروزه...
در ضمن همونطور که عادل جان توضیح داد طرف داره میخوره. قشنگ تو عکس معلومه.
علاوه بر این، کلا بحث روزه بودن و نبودن به کنار، این حرکت تو ماه رمضون درست نیست! فردا وسط روز من هم یک جعبه شیرینی تو خیابون پخش کنم خوبه؟ بگم نخورید ها نمادینه!
انتظار من هم به این دلیله که از فرهنگ سازان انتظار بیشتری میرفت! ای کاش راه بهتری رو برای نشون دادن این خوشحالی رپیدا میکردند. مثلا دستشون رو به حالت ویکتوری میگرفتند جلوی دوربین و ... . حتی اگر این شیرینی ها رو نخورده باشند باز هم این نماد روزه خواری تو ماه رمضونه....
عجب!!
باشه دوست عزیز،حق با شماست

از مدیران محترم میخوام که این پست ها رو پاک نکنند. از عکس خوشحالی به بعد منتقل کنند به یک موضوع جدید.
مثلا با نام " خوشجالی عجیب دست اندرکاران ساخت پایتخت 4 "
سلام
خب حالا این عکس ماله چه زمانيه؟
برای چی خوشحالن؟
جريانش چيه؟
اول اينارو توضیح بديد
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۴:۳۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
خب حالا این عکس ماله چه زمانيه؟
برای چی خوشحالن؟
جريانش چيه؟
اول اينارو توضیح بديد
عوامل پایتخت هستند که روز توافق اینجوری جشن گرفتند.
من کاری به روزه گرفتنشون ندارم من فقط میگم بزرگترین گناه حق الناس .
ولی چرا نباید شاد باشن
مگه تو ماه رمضون شادی گناهه
بهترین ماه برای بخشش گناه
منم بودم خوشحال بودم