تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعوت به همکاری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با یاد حق

سلام دوستان عزیزان و بزرگوران گرامی

غرض از مزاحمت این که
گروهی از دوستان ( ملقب! به یک هفتاد و سومی ها ) دارن روی یک نرم افزار انلاین بر مبنای اطلاعات موجود روی سخنرانی های استاد رائفی پور کار میکنن که البته مورد تائید شخص ایشون هم قرار گرفته و امیدواریم مفید باشه

این نرم افزار به طوریه که همه ی افراد علاقه مند به موضوعات سخنرانی بتونن با جستجوی راحت در نرم افزار موضوع مورد نظرشون رو پیدا کنند خصوصا افرادی که برای کارهای مطالعاتی، تحقیقاتی، پژوهشی، ساخت کلیپ و ... نیاز به این مطالب دارن میتونن در زمان کمی به نتیجه برسن

اصل مطلب این که این کار یاری شما رو می طلبه
البته الان حدود 40 نفر روی این برنامه کار میکنن اما واضحه که هر کاری با همدلی بیشتر سریع تر رشد میکنه و زودتر به هدف میرسه

در اصل عمده ی کاری که باید انجام بدید اینه که هر هفته شنبه ساعت 8 صبح براتون یک فایل 10تا 15 دقیقه ای آپ میشه و شما تا پایان هفته مهلت دارید تا متن سخنرانی رو به صورت تایپ شده در یک فایل ورد برای ایمیل گروه ارسال کنید

به نظر کارسختی نمیاد نه ؟

چون نیست

قول میدم یه چند هفته کار رو امتحان کنید قلقش دستتون بیاد

ما هم بهتون سخت نگیریم Wink

البته اگه مایل باشین کار های سخت تری هم مثل چک کردن متن پیاده شده با صوت سخنرانی، ویرایش، عنوان گذاری و ... براتون داریم
که البته به وقتش !

هر کس مایل به همکاری هست همین جا یه یا علی بگه تا اسمشو به لیست اضافه کنم

یالله
با یاد حق

up ............................. Blush
سلام
خیلی اهل کارهای تایپی نیستم ولی یا علی
توی بخش کدنویسی ش به کمک احتیاج ندارید؟
سلام
ان شاءالله من هم هستمSmile
با سلام.

بنده قرار هفتگی نمی تونم بزارم.

به جاش پنج تا از سخنرانی ها رو یکجا آپ کنین من انجام بدم کار تایپ اونها رو و بعد از اون هم دیگه عذرخواهم از اینکه نمی تونم همکاری کنم.
با یاد حق

(۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۲)amirabdi نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی اهل کارهای تایپی نیستم ولی یا علی
توی بخش کدنویسی ش به کمک احتیاج ندارید؟

هنوز در حال جمع بندی محتوا هستیم اگر لازم شد حتما خبرتون می کنیم

(۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۵۹)غریب نوشته است: [ -> ]با سلام.

بنده قرار هفتگی نمی تونم بزارم.

به جاش پنج تا از سخنرانی ها رو یکجا آپ کنین من انجام بدم کار تایپ اونها رو و بعد از اون هم دیگه عذرخواهم از اینکه نمی تونم همکاری کنم.

5 تا سخنرانی کامل ؟ یا 5 تا از این فایل ها 15 دقیقه ای ؟
پنج فایل 15 دقیقه ای. یا می تونین معادل اون یک سخنرانی که زمانش همین حدود 45 دقیقه 1 ساعت هست رو آپ کنین.
سلام.

یه راهنمایی برای دوستانی که می خوان در این بخش همکاری کنن:

از KMPlayer استفاده کنید. ( به دلیل سهولت عقب جلو کردن با استفاده از کیبورد)

Alt + G رو بزنین. در صفحه باز شده قسمت Audio انتخاب کنین.

می تونین سرعت صدا رو کمتر کنین تا موقع تایپ کردن عقب نیفتین.

Tempo در حالت نرمال روی 1 تنظیم شده. تا حدی برسونین (مثلا تا 0.5) که صدا براتون قابل فهم باشه.

تیک قسمت مشخص شده رو بردارین تا ارتعاش کمتر بشه.

هرچند باز هم یه مقدار صدا پارازیت داره اما این طوری می تونین به راحتی همزمان با شنیدن صدا تایپ کنین و عقب نمونین.

[تصویر: Guide.png]

موفق باشید.
یا علی مدد

منم هستم
یاعلی
منم می تونم کمک کنم اگر قابل بدونیدWink
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع