سلام دوستان راستش من خیلی وقته که توی فضای مجازی به کار فرهنگی مشغولم
یکی از سایت هایی هم که دارم این سایته :
http://www.sq-etrat.com
که یه مدت خیلی فعال بود اما نمی دونم چرا این روزا نسبت به جنگ نرم بی تفاوت شدم و بی تفاوت بودن
افراد در این زمینه من رو هم به خودش سوق داده از اون طرف هم دچار وسواس اینترنتی شدم !
یعنی به مواردی توی طراحی مثل فونت و ... خیلی گیر میدم و حساسم
لطفاً مرا راهنمایی کنید .
سلام دوست من
تو این سایتی که لینکش رو قرار دادید
سرصفحه ی سایتتون پرچم البیعة لله است که یمانی دروغین (احمدالحسن دجال بصره) از اون برای تبلیغ فرقه ش استفاده میکنه
لطفا از ساییتون برش دارین
دوستان راجع به سوالتون بیشتر راهنمایی میکنن
فقط همین رو بگم که وارد این عرصه شدن اراده قوی میخواد
چون تو این راه هزارجور دشمنی و حرف و حدیث وجود داره که میخوان شما رو دلسرد کنند
به هدفتون فکر کنید و به نتیجه ی این عمل
یاعلی
این اتفاق فقط برای شما نیفتاده و نمیفته
هر کاری چه در فضای مجازی و چه در فضای واقعی اگر نتیجه ملموس و سود شخصی نداشته باشه به این آفت دچار میشه به خصوص اگر مثل من فرد نتیجه گرایی باشید
برای تقویت خودتون باید از راه هایی مثل گوشی دادن به سخنرانی های پیرامون موضوع جنگ نرم و فعالیت در شبکه های مجازی کمک بگیرید
و یکی از بهترین راه ها کار گروهی هست که اعضا یکدیگر رو تقویت میکنن و از رکود جلوگیری میشه.
مورد دیگه ای که هست این جور موضعات هر از گاهی حتی در سطح اجتماع دچار رکود میشه و بعد از مدتی دوباره اوج می گیره و به نظر من الان در رکودش قرار داریم... حتی این موضوع در سطح تالار هم قابل لمسه
(۴/مرداد/۹۴ ۱۲:۳۷)sarallah نوشته است: [ -> ]این اتفاق فقط برای شما نیفتاده و نمیفته
هر کاری چه در فضای مجازی و چه در فضای واقعی اگر نتیجه ملموس و سود شخصی نداشته باشه به این آفت دچار میشه به خصوص اگر مثل من فرد نتیجه گرایی باشید
برای تقویت خودتون باید از راه هایی مثل گوشی دادن به سخنرانی های پیرامون موضوع جنگ نرم و فعالیت در شبکه های مجازی کمک بگیرید
و یکی از بهترین راه ها کار گروهی هست که اعضا یکدیگر رو تقویت میکنن و از رکود جلوگیری میشه.
مورد دیگه ای که هست این جور موضعات هر از گاهی حتی در سطح اجتماع دچار رکود میشه و بعد از مدتی دوباره اوج می گیره و به نظر من الان در رکودش قرار داریم... حتی این موضوع در سطح تالار هم قابل لمسه
سلام با نظرتون موافق هستم ولی این روزا کی به کار گروهی توجه می کنه اونم توی همچنین زمینه هایی ...