تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جوونای ژاپنی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
یکی از دلایل پیشرفت ژاپن، سرمایه اجتماعی اش و روحیه و فرهنگ مردمش هست. در این راستا، یکی از شاعران معاصر کشورمون در شعری جالب به توصیف جوونای ژاپنی پرداخته که توجه شما رو بهش جلب می کنم:

همه جوونای ژاپنی دور هم که میشینن
مثه ما دری وری پشت هم نمیچینن
جوونای ژاپنی باهوشن و پیچیدن
با یه فرمول به کل یه شهر و پیچ میدن
جوونای ژاپنی شیک و ریز و عاقلن
همه میدونن علم هیپنوتیزمو واردن
جوونای ژاپنی هِی تو کار کارخونن
یا قهرمان کنگ فو بیلیارد و پارکورن

Angel
(۱۲/مرداد/۹۴ ۲۰:۴۹)میکا نوشته است: [ -> ]سلام
یکی از دلایل پیشرفت ژاپن، سرمایه اجتماعی اش و روحیه و فرهنگ مردمش هست. در این راستا، یکی از شاعران معاصر کشورمون در شعری جالب به توصیف جوونای ژاپنی پرداخته که توجه شما رو بهش جلب می کنم:

همه جوونای ژاپنی دور هم که میشینن
مثه ما دری وری پشت هم نمیچینن
جوونای ژاپنی کره خر و پیچیدن
با یه فرمول به کل یه شهر و پیچ میدن
جوونای ژاپنی شیک و ریز و عاقلن
همه میدونن علم هیپنوتیزمو واردن
جوونای ژاپنی هِی تو کار کارخونن
یا قهرمان کنگ فو بیلیارد و پارکورن

Angel

من که فکر می کنم اینطور نیست.
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۲/مرداد/۹۴ ۲۰:۴۹)میکا نوشته است: [ -> ]سلام

سلام

ما مسلمون هستیم ولی اسلام توی سبک زندگی هامون نیست
هر هفته می ریم نماز جمعه، پای منبر امام جمعه می شینیم که صحبت هاشونو با حدیثی از امام علی (علیه السلام) شروع می کنند
که اگه فقطو فقط همین یک حدیث، رو توی زندگی هامون به کار بگیریم، بسیاری از مشکلاتمون حل می شه:
اوصیکم بالتقوی الله و نظم فی الامور

مشکل اینه که من کارمند، توی کارم، نه نظم دارم و نه تقوی
از ساعت کاریم می زنم و مشغول کارای جانبی خودم می شم
خیلی بی نظم و بی برنامه هستم

از امکانات بیت المال، استفاده های شخصی می برم
فک می کنم که ارث بابامه باید تا می تونم بردارم

این فقط یک جنبشه

یا یه مدرک گرفتم نشستم تو خونه و یه خورده هم سطح و کلاسم بالا رفته، فک می کنم شاخ غول رو شکوندم که به کارایی کمتر از مهندسی و مدیریت راضی نمی شم
یه خورده نمی خوام به خودم سختی بدم بزنم توی کارهای کارآفرینی و خودم درآمدزایی کنم

این چندوقته برا یه کاری، با یه سری آدم کارآفرین آشنا شدم
اینها با دست خالی و حداقل سرمایه، چنان کار و کاسبی راه انداختن، که آدم واقعا از پشتکار و همت اینها می مونه
مشکل ما اینه که نمی خوایم یه خورده به خودمون سختی بدیم

فک می کنیم باید همه چی آماده دراختیار ما باشه، تا ما کاری انجام بدیم

اینه که من می شینیم، شما هم می شینید، و به این صورت نفر به نفر، کل استعدادی که در وجود ما قرار داده شده و فردا قطعا از این سرمایه ها سوال پرسیده می شه، بی مصرف می مونه

و به این ترتیب، اون پیشرفتی که شما دارید مقایسه می کنید حاصل نمی شه

یه نکته ای که برای خودم خیلی جالب بود، همه ی اون افراد کارآفرینی که باهاشون برخورد داشتم، اصلی ترین هدف این نوع اشتغال و کارآفرینی هاشون، فقط و فقط توصیه ی رهبری به موضوع "اقتصاد مقاومتی بود"

اینها برای پیشرفت کشور، نیمودن با این کلید و کدی که رهبری دادند، فقط بشینن مقاله بنویسن و همایش برگزار کنند
نشستند حرف رهبری رو عمل کردند
خروجی از خودشون ارائه دادند
خروجی که می شد نتیجش رو توی زندگی و جامعه دید
نه خروجی که بگیم برای فلان ژورنال و فلان همایش بوده

همه ی ماها می تونیم اینطور باشیم
اگه همت داشته باشیم و یه خورده از تنبلی هامون کم کنیم.

یکی از مشکلات اینه که نه کار واقعی میکنیم و نه پول واقعی بهمون میدن
من دانشجو خیلی خوب بتونم کار کنم ماهی 300 تومن دستمو میگیره. درس و بذارم کنار دو شیفت کار کنم نهایت بشه 600

شما خودت باشی چیکار میکنی؟

فرض کنید دیشب تلویزیون داشت میگفت از ده سال پیش تا الان یه نفر حتی به تعداد کارمندان اضافه نشده!

و اونم از ثروتمندانی که ادم واقعا نمیدونه چطور میخوان جواب خدارو بدن. میشناسم ثروتمندانی رو که هرچقدر در میاره دوباره شعبه جدید میزنه که تولید شغل کنه. نزدیک به هزار ملیار سرمایه داره ولی پژو 405 مدل 85 سوار میشه میگه کافیه واسم.. یکی اینطور و یکی اونطور

کلا اقتصادمون خرابه
این همه اقتصاد دان دارن تو مملکت پول مفت میگیرن و ذره ای اوضاع بهتر نمیشه
(۱۳/مرداد/۹۴ ۴:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یکی از مشکلات اینه که نه کار واقعی میکنیم و نه پول واقعی بهمون میدن
من دانشجو خیلی خوب بتونم کار کنم ماهی 300 تومن دستمو میگیره. درس و بذارم کنار دو شیفت کار کنم نهایت بشه 600

شما خودت باشی چیکار میکنی؟

فرض کنید دیشب تلویزیون داشت میگفت از ده سال پیش تا الان یه نفر حتی به تعداد کارمندان اضافه نشده!

و اونم از ثروتمندانی که ادم واقعا نمیدونه چطور میخوان جواب خدارو بدن. میشناسم ثروتمندانی رو که هرچقدر در میاره دوباره شعبه جدید میزنه که تولید شغل کنه. نزدیک به هزار ملیار سرمایه داره ولی پژو 405 مدل 85 سوار میشه میگه کافیه واسم.. یکی اینطور و یکی اونطور

کلا اقتصادمون خرابه
این همه اقتصاد دان دارن تو مملکت پول مفت میگیرن و ذره ای اوضاع بهتر نمیشه
البته درباره جمله آخرتون،
خود اقتصاددانان هم وضع بهتری ندارند!
در این کشور متاسفانه متولیان امر اقتصاد کسانی هستند که ذره ای سواد اقتصادی ندارند و بر عکس متخصصین این رشته از دانشگاه های خوب مثل علامه،بیکارند.

همین میشه دیگه...
در مورد ژاپني ها يه همچين چيزايي هم ميگن!
http://www.rajanews.com/news/124491

نميخواهم قضاوت كنم ولي اگر واقعا اين مدلي باشد با گروه خوني من نميخونه و زندگي و شرايط كشور خودمان برايم بهتر و قابل قبول تر است!!
(۱۳/مرداد/۹۴ ۱۵:۱۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]در مورد ژاپني ها يه همچين چيزايي هم ميگن!
http://www.rajanews.com/news/124491

نميخواهم قضاوت كنم ولي اگر واقعا اين مدلي باشد با گروه خوني من نميخونه و زندگي و شرايط كشور خودمان برايم بهتر و قابل قبول تر است!!

این مسئله ای که تو لینک گفته کاملا تو انیمه های ژاپنی ملموسه. بسیار کشور افسرده ای هستند.

مخصوصا که استقلال صد در صدی هم ندارند! مثلا ژاپن نمیتونه ارتش مستقل داشته باشه . یا مثال دیگر که ژاپن باید به عنوان بازنده جنگ جهانی هرساله یک پولی(بخونید باج) بده! یا اینکه ژاپن نمیتونه رزمایش نظامی مستقل برپا کنه و...

جالبه !!هم بمب اتم بندازند روی سرت و هم به جای عذر خواهی،استقلالت رو هم بگیرند!

ژاپن اصلا اون چیزی که فکر می کنید نیست....!!!
چرا جمله من درباره احمدی نژاد ویرایش شد؟
تو این تالار فقط میشه روحانی و ظریف و عراقچی و خاتمی و هاشمی رو کوبوند دیگه؟
کاربر محترم تالار حتی به جای این که بگه «روحانی» فلان چیز و گفته و فلان کار رو کرده میگه «حسن کلید» این کار و کرد!
اون وقت ناظران هم از ارسال دشمن شکنش تشکر میکنند،اینجا که من یه جمله از احمدی نژاد نقل قول کردم باید حذف بشه؟
نقل قول:چرا جمله من درباره احمدی نژاد ویرایش شد؟
داداش توی این تالار فقط میشه دوستان اصلاح طلب رو کوبوند
بقیه همه جزء معصومین هستند
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۳:۲۰)amirabdi نوشته است: [ -> ]داداش توی این تالار فقط میشه دوستان اصلاح طلب رو کوبوند
بقیه همه جزء معصومین هستند
بنده از پست علی تشکر کردم، چون کلا مخالف ویرایش پست دیگران بدون اجازه هستم. اما دیگه بی انصافی هم نکنیم. بنده چند ساله تو این تالار عضو هستم و همیشه بحث سیاسی اینجا ممنوع بوده.چه احمدی نژاد و چه خاتمی و... . فقط درموارد خاص و مهمی مثل انتخابات ریاست جمهوری و موضوع هسته ای اجازه ی بحث داده میشه که یک امتحان موقت هم هست برای سنجیدن جنبه ی تالار برای ازاد کردن بحث سیاسی که اغلب هم با شکست مواجه میشه( Big Grin )

اگر علی به جای احمدی نژاد ،موسوی یا خاتمی هم گفته بود، مطمئن باشید باز پستش ویرایش می شد.

من همین چند روز پیش توی یک پست اشاره به ظریف کردم. چون مستقیما به بحث هسته ای ربط نداشت پستم ویرایش شد. درسته من معترض ویرایش بدون اجازه بودم و تا چند روز هم با مدیران تو بخش شکایات صحبت کردم، اما این که بگیم جناحی برخورد میکنند بی انصافی ه!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع