(۱۳/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]زمانی که دخترای ایرانو میبردن دبی میفروختن کجا بودید؟ دچار افتضاح تاریخی بودیم ولی کسی جیکش درنمیومد
زمانی که دلار از 800 شد 3500
زمانی که سن ازدواج از 24 شد 34 کجا بودید
من نمیدونم اینا کی هستن هر هفته چند سفر به کشورای همسایه دارن. احساس میکنم از خیلی چیزها بی خبرید
ان شاا... یکم با بصیرت بیشتری نسبت به اوضاع ممکلت نگاه کنید
بنده ناراحتم از این اتفاق ولی این کار شما خیلی ابتدایی هستش که همه چیز رو الکی و بی جهت به هم ربط میدید
ما که هر وقت به هر شکلی انتقاد کردیم شدیم بی سواد و تخریب گر و مدافع احمدی نژاد و نمیدونم کاسب تحریم و ...
باشه
شما که میگی من از این اتفاق ناراحتم ، وظیفه ی دولت در قبال این اتفاق چیه؟
شما یکم انتقاد کن از دولت ما ببینیم چجوری انتقاد میکنید
تجاوز به ناموس ملت در فرودگاه که جزو امنیتی ترین اماکن یه کشور هست با (عرض معذرت) فروختن دخترای ایرانی در دبی(این مساله هم که هنوز حل نشده متاسفانه) فرقش چیه؟
منتظر انتقاد شما هستیم

داداشه من، من خودم با دوتا شناسنامه به احمدی نژاد رای دادم! شناسنامه مادربزرگ و پدربزرگ
موضوع اینه تا هرچی شد هنوز وقت نمیدن ببین چه خبر شده درجا میبرن زیر سوال یه گروه رو
یکم صبر کنید ببینید چی میگه وزارت خارجه
به نام خدا
پس چی شد عزت ایرانی را که قرار بود به پاسپورتها برگردانید :
اون از تجاوز در فرودگاه عربستان
اینهم از ترکیه.
البته قبل از هرکسی، خود مردمی مقصر هستند که پامیشن میرن این دو کشور و ثروت مملکت رو میریزند در حلقوم این نمک نشناسها که بعدش طلبکار هم میشوند.
اگر یادتون باشه چند سال پیش هم یک عده از همین دختران ایران در کردستان عراق مورد تجاوز قرار گرفتند آنهم در کنسرتی که در طویله برگزار شده بود. خوب وقتی این آدمها برای یک مقدار گناه بیشتر و رقص و آواز و خوردن مشروب و بیرون انداختن لنگ و پاچه میروند در یک طویله، دیگه به دولتی مربوط نیست حالا چه دولت یازدهم باشه چه دهم یا هرکس دیگری. مشکل از خود مردم هست.
یا همین دو سه سال پیش دیپلمات مست عربستانی، یک شهروند ایرانی را در تهران با ماشینش زیر گرفت و باعث مرگ آن شهروند شد و با پول و سیاسی بازی همه چیز را درست کردند و آب هم از آب تکان نخورد !!!!
البته این مسئله جدا از این است که دولت یازدهم از آنطرف بام در حال افتادن است و در حال دیپلماسی خنده حتی با دشمنان خونی این مملکت.
نتیجه دیپلماسی خنده در برابر دشمن جز وحشی تر شدن آن نیست.
در برابر دشمنان قسم خورده باید محکم بود و با قاطعیت صحبت کرد نه با لبخند و ناز و کرشمه و دادن کلی باج، چون هر چقدر هم به آنها باج بدهید و بخندید، آنها یک قدم جلوتر میایند.
یک سیاستمدار وطن پرست برای ماندن در قدرت سیاسی داخلی نباید از منافع ملیاش بزند و خنده خنده کشور را به نابودی بکشاند و انواع و اقسام باج به بیگانه بدهد و در آخر با شادی بگوید که سه تا گل زدیم، ده تا گل خوردیم.
من فکر می کنم مشکلات اینطوری مثل اتفاقی که در فرودگاه جده افتاد یا همین موضوع به خاطر اینه که وزارت خارجه ما تماما درگیر مذاکرات بوده و ضعف در این موضاع هم مربوط به همین میشه عملا برخورد وزارت خارجه توی این مدت افت چشمگیری داشته
حالا من می خوام با اجازتون انتقاد سازنده بکنم
آقای دکتر روحانی در سیاست هاشون و برنامه ریزی هاشون این مذاکرات رو داشتند حالا منم نمی گم اصلا چرا رفتن مذاکره کردن نه خب سیاست ایشون این بوده ولی میگم بهتر نبود ما که استاد تشکیل هیئت و شورا و از این داستا هستیم برای مذاکراتمون یک دستگاهی ایجاد می کردیم با همین مهره ها اما بدون این سمت ها یعنی وزیر ما مستقیم درگیر این مسائل نباشه به عبارتی آقای ظریف رئیس این دستگاه مذاکرات به عنوان فرد امین رئیس جمهور می بودند با توجه به صلاح دید خود ریاست جمهوری و فرد دیگری مسئولیت وزرات امور خارجه رو عهده دار می شد این طوری این گروه با همین مهره ها میومد زیر شاخه اصلی و میشد جز وزارت نه اینکه ما وزارت خونه ای که کل هست رو تبدیل کنیم به جز پس خود وزارت امور خارجه فرصت پیدا می کرد که جواب اون کثافت کاری های سعودی و حالا هم ترکی رو بده
درسته ؟ انصافا اگه غلطه بگید غلطه تگ نکنید "دلواپس" شیرش کنید
(۱۴/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۷)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]یکم صبر کنید ببینید چی میگه وزارت خارجه
محمد آقا!
حضرت عباسی پاسخ بدین.
بازم صبر کنیم؟
یه اتوبوسمون رو زدن، قطارمون رو منفجر کردن و امروز هم کامیونمون رو زدن.
این زن ها هم که هیچی...
فقط دو تا نوجوونی که عربستان میرفتن اونقدر مهم بودن که حج تحریم شه؟
نظر مراجع رو کسی پرسید؟!!
نظر چند درصد مردم مهمه که به خاطرش حج تحریم میشه اما آنتالیا مادام العمر بازه؟!
قسم میخورم که تمام این اقدامات به خاطر نژادپرستی بعضی از مردم و تنفرشون از اعرابه.
اما کاش میدونستیم ستمی که (تازه اگر اعراب در صدر اسلام به ما کرده باشن) اعراب به ما کردن نصف قتل و غارت عثمانی ها نبوده.
مرز بازرگان رو گفتن نیمه تعطیل شد که بعدش هم تکذیب شد و مرز کامل بازه.
فقط شما بفرمایید ما چقدر صبر کنیم، ما میگیم چشم.
(۲۱/مرداد/۹۴ ۲۰:۰۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]محمد آقا!
حضرت عباسی پاسخ بدین.
بازم صبر کنیم؟
یه اتوبوسمون رو زدن، قطارمون رو منفجر کردن و امروز هم کامیونمون رو زدن.
این زن ها هم که هیچی...
فقط دو تا نوجوونی که عربستان میرفتن اونقدر مهم بودن که حج تحریم شه؟
نظر مراجع رو کسی پرسید؟!!
نظر چند درصد مردم مهمه که به خاطرش حج تحریم میشه اما آنتالیا مادام العمر بازه؟!
به ولله قسم جلاله میخورم که تمام این اقدامات به خاطر نژادپرستی بعضی از مردم و تنفرشون از اعرابه.
اما کاش میدونستیم ستمی که (تازه اگر اعراب در صدر اسلام به ما کرده باشن) اعراب به ما کردن نصف قتل و غارت عثمانی ها نبوده.
مرز بازرگان رو گفتن نیمه تعطیل شد که بعدش هم تکذیب شد و مرز کامل بازه.
فقط شما بفرمایید ما چقدر صبر کنیم، ما میگیم چشم.
سفر رو ممنوعش کردن دیگه
والا من نه ترکیه رفتم تا حالا نه مکه.
کلا گفتم صبر کنیم ببینیم چی میگن
الان میگن داعشی ها بودن چون ایرانی هستن این کارو میکنن
اگه به منه که نمیرم، اصلا پولشو ندارم که برم، با دوچرخه اینور اونور میرم.
حالا اگه میرن دیگه من نمیدونم، مردم عقل داشته باشن نرن.
درسته ترکیه بعضی وقتا حامی تروریست هاست ولی حداقل کمتره این سعودی های بی پدر و مادره.
من که مقابل شما نیستم که بنده رو مورد خطاب قرار میدید. فقط گفتم بذارین ببینیم داستان چی بوده که معلوم شد افراطی های طرفدار داعش بودن
نقل قول: فقط گفتم بذارین ببینیم داستان چی بوده که معلوم شد افراطی های طرفدار داعش بودن
اگر حمايت اردوغان از گروههاي تروريستي و داعش اثبات بشه (يا شده باشه)جريان يك مقداري پيچيده تر ميشه
.............................................................................................................
البته توجه هم داشته باشيد كه حضور ما در عربستان جنبه ي عبادي تبليغي دارد ( در مورد حج تمتع هم كه بحث واجب ديني است)
و حضور در تركيه هم به نوعي جنبه ي اقتصادي(بحث ترانزيت كالا و مبادلات تجاري نه سفر هاي گردشي) دارد(كه اهميت اين هم پيداست)
بنابر اين قطع رابطه درمان نيست ، بلكه پاك كردن صورت مسئله هست ؛ به نظر ميرسد وجود يك وزارت خارجه قوي كه بتونه تصميم درست بگيره و درست هم عمل كنه كاملا واضح و روشن است .
حقیقت اینه ک6 آقای عمار اصل مطلب رو گفتن.
حقیقت اینه که ما اگه با حج 50 درصد به وهابیت کمک میکردیم با اشاعه طرز تفکرمون 50 درصد هم بهشون ضرر میزدیم
اما سفر ایرانی ها به ترکیه و خریدن اجناس ترک تمامش به کمک داعش منجر میشه و بهشون ضربه ای هم نخواهد زد.
یه جنبه دیگه این تصمیم هم اینه که متاسفانه ما اسلام آمریکایی رو بیشتر از اسلام متحجر میپسندیم.
یعنی بین معاویه و ابن ملجم، معاویه رو بیشتر میپسندیم.
طرز تفکری که امامت ما رو زمین زد رو میپسندیم.
این خطره...
ضمنا...
نمیدونم چرا شما رو نماینده تام الختیار دولت در تالار میبینم.
ضمنا سفر ممنوع نشده.
مرز بازرگان فقط نیمه تعطیل شد که بعدش دوباره تکذیب شد و از قرار معلوم همون مرز هم باز شد.
سفرهای هوایی به استانبول و آناتولی و آنتالیا که همچنان پابرجاست.
(۱۳/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]زمانی که دلار از 800 شد 3500
سلام
شش سال نگاه داشتن دلار زیر 1000 تومان رو برخلاف رویه دولت های قبلی نمی بینید (در دولت های قبل رسوندنش به بالای 1000)
دو سال تشنج پیش از انتخابات به دلیل ماراتون های سیاسی فقط دیده میشه.