تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نشانه ای دیگر از ظهور
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۲۴/مرداد/۹۴ ۱۸:۴۲)ام ابیها نوشته است: [ -> ]سلام.
من اصولا با مصداق سازی مشکل دارم.
این که یه حدیث پیامبر مطابق با یه برنامه گوگل اپس باشه، اگه مصداق سازی نیست پس چیه؟
آقای بهجت هم که آب پاکی رو رو دست من ریخته.
رو دست شما نریختن؟
سلام
در ارسال 7 پاسخ دادم

(۲۴/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۱)حسن.س. نوشته است: [ -> ]اجازه ندهیم چیزی به نام مدرنیته (که علم مدرن و تکنولوژی محصول آن است که خود آن ها حاصل شیوه غلط نگرش و بهره کشی از عالم ماده است) به عنوان علم به ما شناسانده شود. آنطوری که اساتید فرموده اند حجاب مدرنیته آغاز و اساس فکری ظهور دجال است. به نظر علت بسیاری از حوادث ماوراء الطبیعه ی ظهور، حرکت جوهری عالم ماده به سمت عوالم غیبی است و از این پندارهای ضعیف علم مدرن بسیار فاصله دارد.
آغاز این کلیپ آیت الله بهجت(رحمة الله علیه) روشن می فرمایند:

http://www.aparat.com/v/8iG7K
سلام دوستان همه توجه کنند حدیثی که بهجت عارفان دربارش حرف میزنند در لینک زیر است

http://www.islamquest.net/

اون حدیثی که من آوردم يه چيزه دیگس

آقای موسوی!
برادر محترم!
بنده مسئول دل مردم نیستم.
دارم تمام تلاشم رو میکنم دل امام زمان نشکنه.
من با استناد به عقل و کاربرانی مثل آقای حسن.س و آقا سید با استناد به احادیث و نقل قولهایی از بزرگان داریم به شما میگیم قدم تو بد راهی گذاشتین.
دارین با حاشیه امنیت امام زمان بازی میکنید و هر حدیثی رو در باب ظهور مطرح میکنید و میگید این اتفاق داره میفته.
میفرمایید حوادث یمن و شام و عراق...
عرض کردم که اگه دشمن امام زمان این احادیث رو بلد باشه میتونه این حوادث رو بسازه.
عقل میگه نشانه ظهور باید غیر قابل ساخت توسط انسان باشه.
بعد شما تاپیک میزنید که یه نرم افزار اومده که مردم میتونن تو موبایلهاشون بریزن و باهاش امام زمان رو ببینن.
من خدمتتون عارض شدم که معقول نیست امام زمان برای قشری بیاد که توانایی خرید موبایل اندرویدی با کیفیت فول اچ دی رو داشته باشن.
تا اونجایی که علم و عقل حکم میکنه ایشون بیشتر برای مستضعفین میان.
دوستان هم نقل قول هایی از آقای بهجت آوردن که با استناد به اون نمیشه این سیستم نرم افزار اندروید باشه.
این که شما یا نمیخواید قانع بشین و یا دلایل ما قانعتون نمیکنه، دلیل نمیشه تاپیک بزنید و سردرش هم بنویسین ورود ناامیدی ممنوع.
این که شما از این حدیث استنباط کردین که این میتونه نرم افزار باشه، دلیل نمیشه که این موضوع یا این نرم افزار از نشانه های ظهور بوده باشه.
میترسم تاپیکهای شما همینجوری بی جواب بمونه و یکی که داره سرچ میکنه، فکر کنه اونقدر این حرف حساب بوده که هیچکس باهاش مخالفتی نکرده.
و این آخر و عاقبتی جز ناامیدی مردم و تعویق در ظهور نداره.
امام زمان مادامی که ما 4 تا حامیش رو با هم متحد نبینه نمیاد.
چون خطر جانی براش داره.
مسلما حرف من و شما هم نباید حجت باشه.
در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
مراجع میگن این کارها رو نکنید.
والسلام.
شما معتقدین مراجع گفتن ایرادی نداره؟
فقط یک متن استفتاء از یه مرجع تقلید معتبر بیارین که عقیده دارن نرم افزار اندرویدی بشارتی برای ظهوره و از نشانه های ظهوره.
لازم به ذکره که اکثر مراجع ضمن پاسخگویی به سوالات شرعی به سوالات اعتقادی هم پاسخ میدن.
یا قسمت پاسخ به شبهات دارن.
بپرسید و پاسخ رو علنی کنید تا من هم تکلیف خودم و وظایفم رو در قبال ظهور بدونم.
سلام
قبلا يه تاپیکی بود و هنوز هم هست که افراد غیر متخصص نباید وارد بحثی بشن که تخصص اون رو ندارن

شما به جای پست های تکراری بهتره کار رو به همون دوستانی که نام بردید بسپارید

واقعا من از شما ناراضی هستم آخه این چه طرز حرف زدنه!!

شما مسولين اگر با این طرز حرف زدن باعث ناراحتی دیگران بشيد

اگر دیگران و بزرگان تاپیک نظری نمی دن حتما دلیل داره

این دیدگاه شما درباره آخرالزمان از بیخ و بن اشتباه است

میتونید سوالات خودتون رو از مرکز مهدویت قم بپرسید اینقدر هم مارو اذیت نکنید
بسم الله
سلام علیکم

آنچه که در آخر زمان اتفاق می افتد معجزه و یا خرق عادات است . وقتی در روایت میخوانیم که "خسف بیداء" یکی از مواردی است که در آخر زمان پدیدار میشود و لشگر سفیانی به کل در دام زمین گرفتار میشوند ، این یک خرق عادت است . ما رانش زمین داریم ولی رانشی با این حجم و شکل طبیعی نیست .
در موارد دیگر هم به گونه ای خرق عادت وجود دارد . در همین حدیث از یک نوع معجزه و خرق عادت صحبت شده است که بمانند دیگر کارهایی که صهیونیسم برای کم فروغ کردن ظهور انجام میدهند برنامه ای ساخته شده که شبیه ساز این حدیث باشد و کل حدیث را زیر سوال ببرد . بهتر است که از احادیث استفاده موردی نکنیم .
این حدیث و دیگر احادیث پیرامون اتفاقات آخر زمانی خرق عاداتی هستند که نشان از بالا رفتن قدرت فهم و هوش مردم آن زمان دارند . ما احادیثی داریم مبنی بر اینکه حضرت به یک زبان صحبت میکنند ولی برای تمام مردم دنیا قابل فهم است . یعنی احتیاج به هیچ مترجمی نیست و قدرت درک و فهم مردم بالا میرود و این یعنی پشت سر گذاشتن تکنولوژی در پس ظهور .
در ضمن خود هموطنان ما مترجم های جیبی درست کرده اند که تبلیغات آنها را در تلزیون هم میبینیم و این برنامه و مشابهات ان تفیسیر این حدیث نبوی نیستند .
امیدوارم که دوستان مباحث ظهور را آنقدر پایین نیاورند که از عظمت ان بکاهد .

موفق باشید و خدایی .
سلام

بنا نیست همه چیز با معجزه درست شود که اگر اینگونه بود دیگر نیازی به اصلاح شیعیان نبود

این حدیث احتمال زیاد به موبایل اشاره می کند

حال بعضی از دوستان معتقدند که نیست بسیار خب هرکسی نظر و عقيده ای دارد که باید با احترام نظر خود را بیان کند

برای اثبات نزدیک بودن ظهور انقدر نشانه هست که نیازی به نشانه تراشی با چنین مواردی وجود نداره.

چنین موردی با توجه به اینکه اصل این جور وسایل دست غربی ها هست و اونها هم بایکوت خبری شدیدی نسبت به اسلام واقعی دارن نمیتونه قابل انطباق باشه.
به دلیل اینکه قطعا سران کشور های غربی اجازه استفاده حضرت از این وسایل رو برای تبلیغ نخواهند داد بلکه بر ضد ایشون هم استفاده می کنن .
در ضمن این یک نشانه ی عمومی و برای کل مردم جهان هست نه فقط مسلمانان بنابر این باید برای غیر مسلمانان هم حکم یک معجزه رو داشته باشه و به احتمال زیاد یک اتفاق خارقالعاده خواهد بود
سلام
بله نشانه زیاده و هروقت هر نشانه ای مطرح ميشه يه عده راه میفتن به دلایل مختلف انکار می کنند

یکی از بیخ رد می کنه

یکی ديگه حدیث کذب الوقاتون رو وسط می کشه

یکی ديگه ميگه تطبیق نده

یکی ميگه علنی نگو

یکی ميگه خب که چی برو عملت رو درست کن

یکی ميگه هیچی نگو مردم ناامید ميشن

و...

خلاصه دوست من دو گروه اساسی وجود داره

1_ کسانی که معتقدند ظهور نزدیکه

2_ کسانی که معتقدند خیر نزدیک نیست

بنده هر نشانه ای رو می گفتم این گروه دوم پيداشون میشد که شد و همه
دیدن

کسانی که نقد درست کردند کسانی هستند که اساساً معتقدند ظهور نزدیکه پس گروه دوم ذوق نکنن

به هرصورت چه باور کنید چه نکنید این حدیث به موبایل اشاره داره

حتماً هم لازم نیست همه داشته باشند بلکه اینجا غالب مردم دنیا مهم هستند

ظهور هم يه بمب خبری بزرگه و کسی نمی تونه سانسورش کنه

آنچه خدا خواهد همان شود

اینقدر دشمن رو بزرگ نبينيد دنیا ماله خداست نه شیطان
چیزی که بسیار مهم تر از وقایع بعد ظهوره ، پایمردی و تغییر دادن شرایط فعلیه.

نظر شما در سطح یک ایده قابل تامله ، بعضی از روایت ها هستن که درباره امکانات مردم آخر صحبت می کنن مثلا
پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): در آخر زمان زنان بر مركبهاي سوار مي شوند كه از طرف امت من لعنت خدا بر آنان باد.
---

اگر قیامی صورت بگیره ، آیا الان همه با اسب و شمشیر میرن جنگ؟
و فکر هم نمی کنم همه لیاقت داشته باشن مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو با کف دست خودشون ببینن.
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســـ
ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۳/مرداد/۹۴ ۲۱:۵۸)آقـــ♥ـــای قلب نوشته است: [ -> ]ورود ناامیدی ممنوع
ببخشید ولی مـــ♥ـــن از شما یک سؤال دارم که اگر دوسـ♥ـت داشتید؛ جواب بدید:

فـرض کنیـد یک کشتـی طوفان زده در میانه ی گرداب اقیانوس داریم؛ حالا شما بـرای

اجتنـاب از غـرق شدن، صلاح می دونیـد کدام یک از گزینه هـای زیـر را انتخـاب کنیـد؟

___. [تصویر: Behind_Sea.jpg]

A) در عرشه ی کشتی می مانید.

B) سکان کـشــتــی را می گیـرید.

C) بادبان کـشــتــی را می گیـریـد.

D) به دلیل اینکه یقین دارید در هر جای این کشتی متلاطم در میان دریای طوفان زده

و گرداب سخت پناه بگیرید، باز هم غرق خواهید شد پس از کشتی بیرون می پریـد و

از آن فــــاصــــلــــه می گیرید زیرا به این نکته نیز آگاه هستید که وقتی کشتی غرق

می شود و درحال فرو رفتن به اعماق اقیانوس است؛ در یک شـعـاع قـابـل تـوجـهـی،

جماعتی را با خودش می بلعد، حتی اگر آن افراد از کشتی مذکور بیـرون آمده باشنـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
سلام

گزینه آخر یا همان d که اصلا درست نیست چون هميشه امیدی هست

گزینه های b و c هم نیاز به تخصص دارد که اگر داشته باشم هر کدوم رو که بلدم انتخاب می کنم

در پایان اگر کاری نتونم بکنم گزینه a رو انتخاب می کنم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع