شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم
افسر جنگ نرم طرفدار هیچ جناحی نیست!! افسر جنگ نرم فقط یک جناح داره! جمهوری اسلامی ایران با رهبریت امام خامنه ای . جناح یک افسر جنگ نرم این است.
اگر قبول داری افسر جنگ نرم هستی بدان کار تو جنگیدن است! جنگ کنونی با توپ و تفنگ نیست بلکه با همین راه است ! همینی که از درگاهش به سایت بیداری اندیشه آمدی. آری جنگ نرم همین است.
پس تو یک رزمنده ای . شهدا را به خاطر بیاور . آنها طرفدار هیچ جناحی نبودند . آنها فقط یک جناح داشتند . ایران با اسلامش و با مردم و خمینی اش! جناح راست و چپی در کار نبود
پس هی بر له و علیه جناح ها حرف نزن! تو کار دیگری داری . جنجال آفرینی و جناح بازی کار تو نیست . اگر قبول نداری پس تو افسر نیستی . یک جناحی منفعت طلب هستی!
کاملا قبول دارم و یک سری درد و دلها
یک سرباز باید نگاهش به آسمون باشه و به دست های خدا.
وقتی به غیر خدا اتکا می کنیم غیر مستقیم به اون آزاده جهان میگیم که تو فاقد قدرت مستقیمی ، وقتی ریا می کنیم غیرمستقیم به خدا میگیم که عزت در دستان تو نیست... و این عین شرکه.
باید به غیب یقین پیدا کرد ، بعضی از دوستان مذهبی ما وقتی براشون از اعجازها صحبت میشه می خندن و پندار افسانه ای دارن. پس هرسال برای چه علتی برای حسین (علیه السلام) سوگواری می کنیم؟ گواه های محکم و متعددی داریم.
خدای من این روزها خیلی مظلومه ، گاهی ناملموس میشه تا من برم سمتش ، دل آدمو می بره این عزیز ...
موافقم شدیدا
الآن اوضاع یه جوری شده که اگه از وضع حاضر انتقاد کنی بهت تهمت اصول گرایی میزنن
و اگر از وضع سابق انتقاد کنی تهمت اصلاح طلبی
یا باید حرف نزنی
یا مجبوری از گذشته و حال با هم انتقاد کنی که در این صورت میشی مزدور دشمن
متاسفانه اکثرا پشت نام دو جناح شیشه ای قایم شدن و دنبال ظاهر هستند
یاد حرف مختار افتادم
تزویر سکه ای است دو رو که بر یک طرفش نام خداست و طرف دیگرش نام ابلیس
اهل معرفت ابلیسش را میبینند و عوام خدایش را
و چه خون دلها خود علی از این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین
به قول یکی از دوستان مجازی:
شیعه ی علی یک عمر با این جماعت به ظاهر متدین طرفه
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲:۰۶)aaaaa نوشته است: [ -> ]موافقم شدیدا
الآن اوضاع یه جوری شده که اگه از وضع حاضر انتقاد کنی بهت تهمت اصول گرایی میزنن
و اگر از وضع سابق انتقاد کنی تهمت اصلاح طلبی
یا باید حرف نزنی
یا مجبوری از گذشته و حال با هم انتقاد کنی که در این صورت میشی مزدور دشمن
متاسفانه اکثرا پشت نام دو جناح شیشه ای قایم شدن و دنبال ظاهر هستند
یاد حرف مختار افتادم
تزویر سکه ای است دو رو که بر یک طرفش نام خداست و طرف دیگرش نام ابلیس
اهل معرفت ابلیسش را میبینند و عوام خدایش را
و چه خون دلها خود علی از این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین
به قول یکی از دوستان مجازی:
شیعه ی علی یک عمر با این جماعت به ظاهر متدین طرفه
این پدیده ی شوم از همین جنجال داخلی جناخ بازی بوجود اومده . واقعا به قول دوستمون نهایت تلاشمون رو میکنیم که فلان جناح رو با فلان نما نشان بدیم . برادر من چه اصراری به این کار هست اصلا؟ مگه ما چه کاره ایم که دائما از این و آن سوتی بگیریم . تازه سوتی از من دراوردی و بدون واقعیت!
اخیرا میبینیم از طرف اقای س.ج نوشتن که اگه مردم در کمپین نخریدن خودرو موفق بشن دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت و...!!!!!!!
مگه میشه آقا جان . اصلا این برادر مگه در این مورد اظهار نظر میکنه !!!
و امثال این حرکات زشت
یاد حرف دوستی افتادم که میگه جناح ها مشکل ندارن . تفاسیر و افراد مشکل دارند . خدا فراموش شده . ما با دفاع یا حمله ی بیجا در واقع قانون الهی رو کتمان میکنیم . قانونی که میگه حقیقت مخفی نمیماند
نکنیم این کارهارو .
اگه این حرف حقیر را باور و قبول دارید در نشر آن بکوشید تا همه آگاه شوند