من بالاخره نفهمیدم که به عنوان یه دانشجوی خدمت نرفته میتونم برم یا نه
با این تبصره که نه چکی دارم و نه 2 میلیون پول نقد !!! از کسی هم حاضر نیستم بگیرم ...
تکلیف ما چیه ؟؟؟

(۷/مهر/۹۴ ۱۷:۳۵)sarallah نوشته است: [ -> ]من بالاخره نفهمیدم که به عنوان یه دانشجوی خدمت نرفته میتونم برم یا نه
برای ثبت نام انجمن دانشگاهی راهیان کربلا نوشته یا
کارت پایان خدمت و یا
فرم تأییدیه معافیت تحصیلی.
دوستان کسی میتونه توضیح کاملی دراینمورد بده!؟
واقعا ممنون میشم
(۷/مهر/۹۴ ۱۳:۴۶)پارسه نوشته است: [ -> ]سلام
من که متاسفانه نمیتونم امسال هم برم اما پسرخالهام اگه خدا بخواد میره. از من راهنمایی میخواست.
بنظرتون با کاروان باید بره ؟ یا باید چهکارهایی انجام بده. اگه تو کاروانی ثبتنام کنه دیگه نیازی نیست به سایت https://samah.haj.ir هم بره و ثبتنام کنه؟
مرسی
سلام بله خود کاروان ها ثبت نام می کنند
(۷/مهر/۹۴ ۱۷:۳۵)sarallah نوشته است: [ -> ]من بالاخره نفهمیدم که به عنوان یه دانشجوی خدمت نرفته میتونم برم یا نه
با این تبصره که نه چکی دارم و نه 2 میلیون پول نقد !!! از کسی هم حاضر نیستم بگیرم ...
تکلیف ما چیه ؟؟؟
(۸/مهر/۹۴ ۱:۰۴)fafa* نوشته است: [ -> ]برای ثبت نام انجمن دانشگاهی راهیان کربلا نوشته یا کارت پایان خدمت و یا فرم تأییدیه معافیت تحصیلی.
[/b]
یه تعهد نامه اشتغال به تحصیلی هست که هر دانشگاهی میده
همون کافیه
سلام
احتمال داره ظرفیتی اضافه بشه
اگر مایل بودید پیام بدید
اولویت با دانشجویانِ کربلا نرفتس
من امسال میخوام برم . حتما باید برم پاسپورتمم گرفتم
فقط نمیدونم با کی و با گدوم گروه برم حتی نمیدونم از چه تاریخی شروع میشه و تا چه تاریخی هست که به امتحانام نخوره
(۳۰/مهر/۹۴ ۱:۱۱)"شهید نوشته است: [ -> ]من امسال میخوام برم . حتما باید برم پاسپورتمم گرفتم
فقط نمیدونم با کی و با گدوم گروه برم حتی نمیدونم از چه تاریخی شروع میشه و تا چه تاریخی هست که به امتحانام نخوره
1 -13 آذر برای گروه مذکوره
خیلی از دفاتر میبرن کافیه تحقیق کنید
25 اردیبهشت-5خرداد 95 هم برای نیمه شعبانه
بچه ها ببخشید
این کانال سایت اربعین دات آی آره
https://telegram.me/arbaeen_ir
من نمیرسم ارسالاشو بزنم (مثل روزشمار و ...)
یا بخونید یا اگر تونستید بزنید اینجا خدا خیرتون بده
ضمنا فردا جلسه توجیهی کاروانمون هستش اگر خواستید بیایید
صبش زنونس
بعدازظهرش مردونه
حسینه اول مظلوم عالم
پدرمم راضی کردم بیاد