(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۸)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]واقعاً؟ چند صد نفر آدم تو حرم
امن الهی کشته شدن، بعد شما با ذوق و شوق دارید بحث میکنید که شاید ظهور نزدیک است؟ واقعاً خدا وقتی میخواد دنیا رو نجات بده همینطوری میزنه دو سه هزار تاش رو درو میکنه که مردم بفهمن ظهور نزدیک است؟ بعد تو پروفایلتون هم مینویسید "من مسلمانم، نه تروریست"؟ و اطراف مسجدالحرام تکتیرانداز داره؟

جدی به این حرفایی که میزنید اعتقاد هم دارید؟ یعنی شما واقعاً اعتقاد دارید یه عده هستند که میدونند امام زمانی هست و هزار سال هم عمر کرده و طبق روایات اسلامی قراره از اینجا ظهور کنه... ولی شیعه نشدند و حتی میخوان با خدا در بیفتن و امامش رو بکشن؟

فکر کردن هم خوب چیزیه.
شما مطمئن هستید کسی با ذوق و شوق حرف می زنه؟؟!!
وقتی سرباز منتظر در چند پست قبلی گفتن بیاین حداقل احتمال نفس زکیه رو بدیم بنده یه لحظه ترس برم داشت. با اینکه همون لحظه می دونستم همچین چیزی بعید هست اما شنیدنش هم ترس می اندازه به جون آدم. اون وقت شما می گی ذوق و شوق؟
خداوند درو نمی کنه، شما برو ببین چه کسایی این همه سال میلیون ها ادم رو به بهانه های مختلف درو کرده اند.
عزیزدلم....شما فقط به همین یک سوال جواب بده....
چرا و به چه دلیلی باید نشان شیطان در رمی جمرات عوض بشه؟ مگه نه اینکه اونها به چیزی اعتقاد ندارند؟ پس براشون چه فرقی می کنه مسلمانان به چه چیزی سنگ می زنند؟....دقیقا به همین دلیل وجود تک تیرانداز برای کشتن هرکسی که خودشون می دونن منافع اونها رو تهدید می کنه کاملا بدیهی است و هیچ جای خنده نداره...!....این رو هم به یاد بیار یه عده بودند که پیامبر رو به چشم دیدند و باز ایمان نیاوردند...همون ها در کمین امام زمان و نفس زکیه و هرکسی که پیامبر وعده داده روزی حکومت اونها رو واژگون خواهد کرد نشسته اند.
(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۱:۴۸)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]واقعاً؟ چند صد نفر آدم تو حرم
امن الهی کشته شدن، بعد شما با ذوق و شوق دارید بحث میکنید که شاید ظهور نزدیک است؟ واقعاً خدا وقتی میخواد دنیا رو نجات بده همینطوری میزنه دو سه هزار تاش رو درو میکنه که مردم بفهمن ظهور نزدیک است؟ بعد تو پروفایلتون هم مینویسید "من مسلمانم، نه تروریست"؟ و اطراف مسجدالحرام تکتیرانداز داره؟

جدی به این حرفایی که میزنید اعتقاد هم دارید؟ یعنی شما واقعاً اعتقاد دارید یه عده هستند که میدونند امام زمانی هست و هزار سال هم عمر کرده و طبق روایات اسلامی قراره از اینجا ظهور کنه... ولی شیعه نشدند و حتی میخوان با خدا در بیفتن و امامش رو بکشن؟

فکر کردن هم خوب چیزیه.
((إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلامُ وَ مَا اخْتَلَفَ الَّذينَ أُوتُوا الْکِتابَ إِلاَّ مِنْ بَعْدِ ما جاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْياً بَيْنَهُمْ وَ مَنْ يَکْفُرْ بِآياتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَريعُ الْحِسابِ)) سوره آل عمران آیه 19
به یقین دین ( حقیقی که انبیا آورده و به صورت شرایع به بشر عرضه داشته اند) در نزد خداوند همان اسلام است ، و کسانی که کتاب آسمانی به آنها داده شده ( مانند یهود و نصاری ، در دینشان ) اختلاف نکردند مگر پس از آنکه آنها را ( به حقیقت امر ) علم آمد ، ( آن هم ) از روی حسد و برتری جویی. و هر کس به آیات خدا کفر ورزد پس ( بداند که ) خداوند زودرس به حساب است
مگر پس از آنکه آنها را ( به حقیقت امر ) علم آمد
می بینی ؟؟؟
یعنی همه چی رو فهمیدن بعدش در دین تفرقه انداختن
می دونستن حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آخرین پیامبره ولی باهاش دشمنی کردن
دشمنی شون از روی علمه
اونا از ما بیشتر به روایات ظهور و آخرالزمان توجه دارن
شبکه fox news بیشتر برنامه هاش درباره ی ظهور مهدی (علیه السلام) و آخرالزمانه
استاد رائفی پور خیلی از فیلم هاشون رو نشون داده
درضمن میگی تو پروفایلم زدم من مسلمانم نه تروریست
یعنی چی این حرفت ؟
یعنی یکی از اون تک تیرنداز ها منم ؟!
یا این که من جرثقیل رو انداختم پایین !!!!!!!
حالا من شدم تروریست ؟!!!!!!
دوستان لطفا وقتی گشنتونه نیایید بیداری اندیشه مطلب بزارید
برید در یخچالو باز کنید

نقل قول:خداوند درو نمی کنه، شما برو ببین چه کسایی این همه سال میلیون ها ادم رو به بهانه های مختلف درو کرده اند.
من که نگفتم خدا درو میکنه، ولی اگر قتل نفس زکیه یعنی مرگ چند صد نفر "آدم" بیگناه و چند صد زخمی بر اثر یه حادثه تا شااااید بعضیها همچین احتمالی بدن که ظهور نزدیکه... یه مسلمون باید از چنین فکری شرمش بشه.
نقل قول:چرا و به چه دلیلی باید نشان شیطان در رمی جمرات عوض بشه؟ مگه نه اینکه اونها به چیزی اعتقاد ندارند؟ پس براشون چه فرقی می کنه مسلمانان به چه چیزی سنگ می زنند؟
میگن که مقامات سعودی برای امنیت بیشتر این کار رو کردن چون سنگ خیلیها اتفاقی به اشخاص دیگه در اون طرف ستونها برخورد میکرد. به نظرم منطقی تر میاد تا فکر کنم عدهای خودشون اینها رو باور دارن و آگاهانه به جنگ خدا میرن!
نقل قول:شبکه
fox news
بیشتر برنامه هاش درباره ی ظهور مهدی (علیه السلام) و آخرالزمانه
استاد رائفی پور خیلی از فیلم هاشون رو نشون داده
من توی گوگل سرچ کردم و فقط یه سایت فارسی پیدا کردم که ادعا کرده فلان مستند از سایت فاکس نیوز پخش شده.
حالا قصد بحث و اینا ندارم فقط فکر جالبی نیست که همچین چیزی رو نشونهای از ظهور بدونیم. موفق باشید.

(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۳:۵۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]من که نگفتم خدا درو میکنه، ولی اگر قتل نفس زکیه یعنی مرگ چند صد نفر "آدم" بیگناه و چند صد زخمی بر اثر یه حادثه تا شااااید بعضیها همچین احتمالی بدن که ظهور نزدیکه... یه مسلمون باید از چنین فکری شرمش بشه.
از کجا به کجا مقدمه چینی و نتیجه می کنید شما واقعا خیلی جالبه!!!
(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۳:۵۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]میگن که مقامات سعودی برای امنیت بیشتر این کار رو کردن چون سنگ خیلیها اتفاقی به اشخاص دیگه در اون طرف ستونها برخورد میکرد. به نظرم منطقی تر میاد تا فکر کنم عدهای خودشون اینها رو باور دارن و آگاهانه به جنگ خدا میرن!
جالبه که 1400 ساله کسی به فکرش نرسید این ستون رو به دیوار تبدیل کنه تا سنگ به سر مردم نخوره اما وهابی ها دایه مهربان تر از مادر شدند و پیش قدم شدن...!!!
(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۳:۵۵)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]من توی گوگل سرچ کردم و فقط یه سایت فارسی پیدا کردم که ادعا کرده فلان مستند از سایت فاکس نیوز پخش شده.
حالا قصد بحث و اینا ندارم فقط فکر جالبی نیست که همچین چیزی رو نشونهای از ظهور بدونیم. موفق باشید. 
ما که فقط یه خدا داریم و ارحم الراحمین توصیفش می کنیم. حالا شما اقای "خداوند نفرت یا Lord_Contemno" (چقدر هم خدا دارین، خسته نمی شین برا هرچیزی خدا دارین؟؟) عجالتا زیاد نمی خواد بجای ماها جوش ظهور و نشونه ها رو بزنین.
فلسفه زندگی ماها بر مبنای ظهوره، خیلی طبیعی هست که با هر صدا و هر اتفاقی که می افته فکر کنیم اونی که منتظرش هستیم قراره بیاد....همون طور که شماها منتظر آخرین سری از محصولات فلان کمپانی موبایل و کامپیوتر و ....هستین و هنوز به بازار نیومده همه جا عکس هاش رو پخش می کنین و با به به و چهچه درباره اش صحبت می کنین ماها هم منتظر ظهور منجی خودمون هستیم و هر اتفاقی توی دنیا بیفته سعی می کنیم ببینیم چه ارتباطی با مهدی موعود ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داره...
حق السکوت سعودی!
بنا به گفته معاون امور حج سازمان حج و زیارت رژیم سعودی برای هر جانباخته و نقص عضو در حادثه مسجدالحرام، یک میلیون ریال سعودی معادل ۷۹۸ میلیون تومان با ارز دولتی و ۹۲۰ میلیون تومان با ارز بازار، غرامت میپردازد.
خبرگزاری فارس: تعیین غرامت ۸۰۰ میلیون تومانی برای هر جانباخته در مسجدالحرام
حمید محمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، از پرداخت غرامت به جانباختگان و مجروحین مسجدالحرام توسط رژیم سعودی خبر داد و گفت: مقرر شد دولت سعودی به خانواده جان باختگان این حادثه ناگوار مبلغ یک میلیون ریال سعودی غرامت بدهد.
معاون امور حج سازمان حج و زیارت ادامه داد: همچنین قرار شد رژیم سعودی به هر زائری که در این حادثه دچار نقص عضو شده نیز یک میلیون ریال سعودی و هر مجروحی که در بیمارستانهای مکه دارای پرونده باشد 500 هزار ریال سعودی غرامت بپردازد.
براساس این گزارش، هماکنون هر یک ریال عربستان سعودی با نرخ دولتی 7980 ریال ایران است.
بنابراین بابت هر جانباخته و نقصعضوی در حادثه مسجدالحرام 7 میلیارد و 980 میلیون ریال و هر مجروح پروندهدار ایرانی 3 میلیارد و990 میلیون ریال غرامت پرداخت میشود.
در ضمن قیمت ریال سعودی هماکنون در بازار آزاد ایران 9200 ریال است که با این حساب هر جانباخته و نقص عضوی در حادثه مسجدالحرام 9 میلیارد و 200 میلیون ریال و هر مجروح پروندهدار 4 میلیارد و 600 میلیون ریال غرامت از دولت سعودی دریافت میکند.
(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۸:۵۵)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]حق السکوت سعودی!
بنا به گفته معاون امور حج سازمان حج و زیارت رژیم سعودی برای هر جانباخته و نقص عضو در حادثه مسجدالحرام، یک میلیون ریال سعودی معادل ۷۹۸ میلیون تومان با ارز دولتی و ۹۲۰ میلیون تومان با ارز بازار، غرامت میپردازد.
خبرگزاری فارس: تعیین غرامت ۸۰۰ میلیون تومانی برای هر جانباخته در مسجدالحرام
حمید محمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، از پرداخت غرامت به جانباختگان و مجروحین مسجدالحرام توسط رژیم سعودی خبر داد و گفت: مقرر شد دولت سعودی به خانواده جان باختگان این حادثه ناگوار مبلغ یک میلیون ریال سعودی غرامت بدهد.
معاون امور حج سازمان حج و زیارت ادامه داد: همچنین قرار شد رژیم سعودی به هر زائری که در این حادثه دچار نقص عضو شده نیز یک میلیون ریال سعودی و هر مجروحی که در بیمارستانهای مکه دارای پرونده باشد 500 هزار ریال سعودی غرامت بپردازد.
براساس این گزارش، هماکنون هر یک ریال عربستان سعودی با نرخ دولتی 7980 ریال ایران است.
بنابراین بابت هر جانباخته و نقصعضوی در حادثه مسجدالحرام 7 میلیارد و 980 میلیون ریال و هر مجروح پروندهدار ایرانی 3 میلیارد و990 میلیون ریال غرامت پرداخت میشود.
در ضمن قیمت ریال سعودی هماکنون در بازار آزاد ایران 9200 ریال است که با این حساب هر جانباخته و نقص عضوی در حادثه مسجدالحرام 9 میلیارد و 200 میلیون ریال و هر مجروح پروندهدار 4 میلیارد و 600 میلیون ریال غرامت از دولت سعودی دریافت میکند.
۸۰۰ میلیون تومن.
اگه بگیرن این پول رو انگاری اون ۱ میلیون تومنی که هر ۸۰۰ زائر ایرانی داده به پول فشنگ سعودی ها رو دارن پس می گیرن
نکته مثبت

ولی جای از دست دادن و احتمال زیاد(مظلومانه) از دست دادن عزیزان رو نمی گیره
پ.ن: مفقودین پیدا نشدن؟ یعنی پودر شدن زیر جرثقیل؟ جالب اینجاست که همشون هم زن بودن...

فکر کردن هم خوب چیزیه.
کسی چیزی رو تطبیق نداد بحث سر احتمالات بود ولی به فرض هم تطبیق داده باشیم وقتی جرج بوش میومد جنگ هایی که توی خاورمیانه راه اندخته بود رو به ظهور مسیح ربط میداد و پدرش که رییس جمهور سابق امریکا هم بود میگفت پسرم باعث ظهور مسیح میشه شما کجا بودی اعتقادات احمقانشون رو مسخره کنی؟؟؟؟ هالیوود سالانه ده ها فیلم بر مبنای اخرالزمان میسازه ...
اخه من بیام اعتقادات اوینجلیست ها و پروتستان ها رو باز کنم یا اینکه چطور 7 میلیون یهودی توی امریکا 350 میلیون مسیحی رو با اعتقادات مسخره اخرالزمانیشون سر کار گذاشتن ازشون سواری میگیرن. ما به خیلی چیزا اعتقاد داریم همون طور که حریف مقابلمون با تمام هزینه هایی که براش داره از اسراییل محافظت میکنه اونهم فقط بر اساس یک اعتقاد مسخره اخرالزمانی!!!! وقتی اوباما به وضوح میاد میگه ما توی سوریه "گروه خراسانی" رو زدیم ...
نقل قول:3- خود این فیلم بردار هم از زاویه خوبی شروع به فیلمبرداری کرده و اصلا با سقوط جرثقیل و بهم ریختن صحنه، دستش تکون نخورد!یاد فیلمبرداران گمنام 11 سپتامبر افتادم ![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
http://hw16.asset.aparat.com/aparat-vide..._30928.mp4
[url=http://hw16.asset.aparat.com/aparat-video/ab78a0ee01c35074a73b0adfdc49a8a53080459-360p__30928.mp4][/url]
لدفن ثانیه یک و سی و پنج ثانیه رو دوباره ببینید ، و نگاه کنید زوم کردن و بالا و پایین رفتن دوربین کاملاً مکانیکیه ! و مشخصه که دوربین مدار بستست!
دلیلی هم که راجع به تکون های دوربین میشه آورد، اینه که احتمالاً شخصی که صداش داره میاد داره با دوربین گوشیش از مانیتور، فیلم ریکورد شده رو ضبط میکنه !
احتمال ترور دانشمند فضایی ایران در حادثه سقوط جرثقیل در مکه
با گذشت بیش از ده روز از مرگ ۱۳ زائر ایرانی بر اثر حادثه سقوط مرگبار جرثقیل در مسجدالحرام مکه، همسر احمد حاتمی، دانشمند ایرانی کشته شده در این حادثه از احتمال برنامهریزی قبلی برای سقوط جرثقیل به قصد ترور همسرش خبر میدهد.
به گزارش نظر، فرشته روحافزا، همسر دانشمند علوم فضایی کشته شده در حادثه مسجدالحرام به تسنیم میگوید «وقتی پیکر همسرم را دیدم، ابهاماتم بیشتر شد. نمیدانم چرا در بدن ایشان هیچ جای شکستگی و آسیب دیدگی نبود. فقط مقداری از بینی ایشان خون آمده بود و مقداری هم پیشانی ایشان مقداری جای ضربه یا بهتر بگویم یک خط بود به طوری که حتی کبود هم نشده بود. پیشانی ایشان هم بعید میدانم جای سنگ یا آهن جرثقیل باشد. حتی سر و پشت سر ایشان کاملا سالم است.»
او معتقد است «اگر این ماجرا به صورت دقیق بررسی شود، ممکن است به عنوان یک حادثه مشکوک مطرح باشد.»
همسر دانشمند علوم فضایی کشته شده ایرانی در ادامه پرسیده است که «کدام مهندسی که مطابق استاندارهای جهانی مطالعه داشته میتواند ثابت کند یک جرثقیل با طوفان و یا حتی گردباد میتواند سقوط کند؟ این جرثقیل چرا روی سقف سقوط کرده است؟ اگر مستقیم روی خانه خدا سقوط میکرد کشتههایش خیلی کمتر میشد. چرا نزدیکترین جرثقیل به خانه خدا سقوط کرد و چرا با همین طوفان جرثقیلهای کوچکتر و ضعیفتر اطراف هیچ صدمهای ندیدند؟»
گفتنی است روز جمعه ۲۰ شهریور بر اثر سقوط یکی از جرثقیلهای نصبشده در مسجد الحرام در مسیر طواف زائران، ۱۰۷ زائر کشته و بیش از ۲۲۸ تن از آنها زخمی شدند که ۱۳ تن از کشتهشدگان ایرانی بودند.
کمتر از یک هفته پس از وقوع این حادثه، رسانهها گزارش دادند که احمد حاتمی، دانشمند علوم فضایی و استاد دانشگاه در میان ایرانیانی است که بر اثر سقوط جرثقیل در مسجدالحرام کشته شدند.