تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیلی پیرامون حادثه تاسف بار رمی جمرات
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بنام خدا
دوستان سلام
حتما همه دوستان کم و بیش خبرهایی از حادثه روز پنجشنبه گذشته دارن که همه جامعه اسلامی رو داغدار کرد. اینکه این حادثه از روی عمد و برنامه ریزی شده باشه و یا اینکه سهوا و اتفاقی باشه یه بحثه و اینکه ما چه استفاده ای میتونیم از این واقعه ببریم و تبعات و پیامدهاشو به چه سمت و سویی بکشونیم.
همه دوستان میدونن که وقتی آقا و مولامون حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بین رکن و مقام اعلام ظهور میکنن همه یارانش دورشون رو احاطه میکنن. من وقتی به این موضوع فکر میکردم میگفتم که با وجود حکومت آل سعود ملعون و وهابیون منفور آقامون هروقت بیاد همون دم ایشون رو شهید میکنن و از گوشه کنار شنیدم که تک تیرانداز به صورت 24 ساعته اون محل رو زیر نظر داره. ولی با این حادثه کشتار حاجیان و جوسازی شدیدی که ایران و اندونزی و لبنان ترکیه و عراق برای عربستان راه انداختن داره زمینه ساز حضور گسترده ایران و شیعیان درمکه و هم در برگزاری مراسم حج و عمره فراهم میشه. پنجشنبه با وجود ناراحتی شدید بابت کشته شدن حجاج اما بارقه امید هم در من برای بوجود آمدن یکی دیگر از شرایط ظهور بوجود آمد.
اینکه این شاهزاده سعودی بطور ناگهانی هوس به جا آوردن حج به سرش میزنه و باعث بوجود آمدن این فضاحت بشه ممکنه از الطاف خفیه الهی باشه.
الهم عجل لولیک الفرج
به نظر من هم این اتفاق چه مستقیم و چه غیر مستقیم میتونه به ظهور و فراهم شدن زمینه ها برای این اتفاق بزرگ مربوط باشه
بهترین فرصت است برای گرفتن پرده داری مکه از دست آل سعود...بعد از ان هم کم کم می شه نفوذ رو بیشتر و بیشتر کرد...می شه از همین حادثه نهایت استفاده رو برد و وهابیت رو منزوی کرد. قطعا رهبر تمرکز خاصی روی این موضوع دارند و آنقدر پیگیری می کنند تا به نتیجه برسه.
آدرس های مرجع