شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
لطفا نظرات خودتان را در خصوص سوالات زیر بیان کنید ( لطفا از بحثهای احساسی دوری کنید و دلایل منطقی بیان کنید)
1_ نظر شما درباره برجام چیست؟
این قسمت را با بله یا خیر پاسخ دهید
2_ دلایل خود را بیان کنید؟
در این قسمت دلایل خود را برای پاسخ بله یا خیر خود بیان کنید
تذکر
در این تاپیک به نظرات دیگران کاری نداشته باشید و فقط نظر خود را بیان کنید
_______
سلام
1_ خیر
2_
الف _ پنهان کاری دولت در خصوص برجام نشان می دهد نه تنها برجام افتخار آمیز نیست بلکه دارای مشکلات زیادی است
ب_ دولت به شدت نسبت به انتقاد از خود به خصوص برجام حساس است تا جایی که رییس جمهور روحانی از منتقدان با این جمله که نمی گذارم یک عده افراطی امید مردم را از بین ببرند یاد می کند
گویی امید مردم به شيطان بزرگ است!!
انسان مسلمان هیچ امیدی به شیاطین از جمله شیطان بزرگ ندارد
ج_ همین حالا در کنگره آمریکا در حال ترميم و محکم تر کردن تحریم ها هستند آن هم به بهانه های دیگر که یکی از آنها که در اخبار هم بود حمایت از حزب الله لبنان است
در ضمن در تمام اظهارات مقامات آمریکایی دایم گفته میشود ساختار تحریم ها حفظ میشود
د_ در مراكز مطالعات استراتژیک آمریکا حمله به ایران تصویب شده است این یعنی امریکا به دنبال حل مشکل نیست بلکه اهداف دیگری را از جمله شکاف در داخل ایران و ایجاد اختلاف داخلی قبل از حمله را دنبال میکند
یکی از استراتژی های حمله نظامی ایجاد اختلاف در داخل کشور قبل از حمله برای تضعیف کشور است
نتیجه:
طبق قانون هستی خیر و شر هیچگاه باهم کنار نمی آیند مگر اینکه یکی از آنها تغییر ماهیت دهد
آیا آمریکا که نماینده جبهه شر است تغییر کرده است یا ایران که نماينده جبهه خیر است!!
بسم الله الحمن الرحیم
با تشکر از سوال خوبتون. امیدوارم که تاپیک روند منطقی و بدون تنشی داشته باشد.
1- خیر.
2- جواب همین سوال چندین تاپیک می شود....

1. خیر.
2.
- پشت گوش انداختن خواسته های رهبری بارها دیده شده توسط گروه مذاکره کننده.
- با قبول کردن برجام شرایطی مشابه نیرنگ های آمریکا قبل حمله به عراق تداعی می شه در ذهنم.
- این دولت هیچ بویی از آرمان های مهدویت و جامعه دینی نبرده و در حال همگام سازی کشور ما با معیارهای کشورها و جوامع معلوم الحال است.
خیر
من عضو فعال تاپیک درباره برجام بودم و تا دلتون بخواد در مورد این برجام بی فرجام این ننگ نامه مطلب نوشتم. هرگوشه این لجن رو میگیرید تکون میدید یه بویی در میاد. آیندگان ما رو بخاطر این ترکمانچای دوم سرزنش خواهند کرد.
نیت ابوموسی اشعری از این ننگ نامه هم مشخصه به همون دلیلی که ابوموسی اشعری اون بلا رو سر علی بن ابی طالب آورد این ابوموسی اشعری هم داره همون کار رو به همون دلیل انجام میده. اگر دست ابوموسی اشعری رو قطع نکنیم به همون بلایا دچار خواهیم شد. بلای کربلا نتیجه ای خواهد بود که بهش دچار خواهیم شد.
این ابوموسی اشعری کشور رو به سمتی می بره که به زودی در درگیری و جنگ آینده بسیاری قربانی خواهند شد. کربلا تکرار خواهد شد.
اگر جلوش گرفته نشه.
سلام
1- خیر
2- اعتماد به شیطان بزرگ یعنی خریت (خیلی عذر میخوام بابت این واژه ولی چیزی بهتر از این ندیدم)
در ضمن اون کلیپی که رهبری به جانباز هفتاد درصد میگن "اینا رو به من نگید،به خودشون بگید" حجت رو تمام میکنه.بعد از این فرمایش رهبری میخوام بدونم آیا بازم میگن ما پیرو دستورات رهبر هستیم و خطوط قرمز رو زیر پا نگذاشتیم؟
یه نکته دیگه به عزیزانی که میگن رهبری وکیل وصی نمیخواد و اگر چیزی باشه خودش میگه...این کلیپ نشون داد و ثابت کرد رهبر همه چیز رو نمیگه و تو هر مسأله ای بصورت مستقیم وارد نمیشه.کدها رو میده،دیگه اینکه بخوایم طفره بریم یا برداشت دیگه از خواسته ها و فرمایشات رهبر داشته باشیم یا بخاطر عدم آگاهی کافی ماست و یا بخاطر لج و لجبازی و یا خدای نکرده عناد و دشمنی
من به شخصه به نیت خیر ظریف و اطرافیانش برای حل مشکلات کشور تقریبآ ایمان داشتم و این متن برجام رو نمیتونم یه خیانت عمدی به کشور حساب کنم اما این دلیل نمیشه در مقابل بی توجهی ایشون به خواسته های رهبر هم بی تفاوت باشم.در واقع اصرار بر تأیید متن برجام در مجلس رو نشونه عدم درک ایشون از وضعیت موجود و صد البته عدم شناخت کافی از علم مقام معظم رهبری میدونم
به نام خدا
خیر
برجام یعنی کرنش در برابر شیطان بزرگ.
نظر من "بله" هستش.
چون به رهبری و تیم نظارت رهبری و تیم مذاکره کننده و دولت اعتماد دارم.
البته کاش دوستان مینوشتند که به کی رای دادن. مطمئنم هیچکسی به روحانی رای نداده از بین کسایی که نظر دادن.
رای من قالیباف بود.
دوستان پستشون رو ادیت کنن و بنویسن به کی رای دادن.
اقا محمد من هم به رهبر اعتماد كامل دارم . شما بگو كجا امام از برجام حمايت كرده ، من همه ي دلايل منطقي رو ول ميكنم و حامي برجام ميشم .
محمد عزیزم

ربطی به رای دادن نداره. چرا آخه باید وقتی یک نظر می دهیم تا آخر تابع تمام فرعیات آن نظر هم باشیم؟
حقیقت خیلی جاها کاملا مشخص است. اینکه ما نظر منفی نسبت به برجام داریم، معنایش این است که به رهبری اعتماد نداریم؟؟؟
کجا رهبری برجام را قطعا پذیرفته اند؟
یعنی حقیقتا اینقدر سخت است فهمیدن نظر آقا.
محمد گرامی ام، اینکه من مخالف روحانی باشم به این معنا نیست که همه سخنان و اعمال و کردارش غلط است،
بالعکس گزاره بالا هم صادقه ها.... من خیلی وقته یادم نمیاد شما انتقادی به دولت را پذیرفته باشید....
این موضوع با شناخت نسبی که از روحیه آزاد اندیشی شما دارم در تناقض است