۱۳/مهر/۹۴, ۲۰:۱۰
بسم الله الرحمن الرحیم
این داستان از علامه بزرگوار حسن زاده آملی نقل شده :
«بنده حدود سى سال پیش گفتوگویی با یک ریاضیدان داشتم. تا این که بحث به شکل هندسى «قطاع» کشید. از او به خاطر منظور الهى که در نظرم بود، سؤال کردم: عزیز من! از این شکل، چند حکم هندسى می توان استنباط کرد؟
گفت: شاید هفت تا ده تا حکم .
گفتم: مثلاً بیست تا چطور؟
گفت: شاید، ممکن است.
گفتم: دویست تا چطور؟
به من نگاه میکرد که آیا دویست حکم هندسى میتوان از آن استنباط کرد؟! سپس ساکت شد و چیزی نگفت.
باز گفتم: دویست هزار چطور؟ خیال کرد که سر مطایبه و شوخى دارم و به مجاز حرف میزنم.
بعد به او گفتم: آقا ! این خواجه نصیرالدین طوسى کتابى به نام «کشف القباع عن اسرار شکل القطاع » دارد که در آن جناب خواجه از این شکل، چهارصد و نود و هفت هزار و ششصد و شصت و چهار (497664) حکم هندسى استنباط کرده. یعنى نزدیک نیم میلیون
بعد ادامه دادم خواجه نصیر طوسى که راجع به یک شکل هندسى، کتابی نوشته و قریب پانصد هزار حکم از آن استنباط کرده، شما آن کتاب و خود خواجه را میشناسی؟
گفت: نخیر...
.
.
.
این داستان ادامه داره اما هدف از طرحش چیز دیگه ایه
بعدِ اسلام، تو زمینه های مختلف علمی،دانشمندای مسلمان، پیشرفتهای شگفتی ایجاد کردن مخصوصا تو ایران خودمون
علومی که حتی اسم خیلی از این علوم تا حالا به گوش ماها نخورده.
فقط علوم غریبه شامل بیش از ششصد رشته علمی هست...
اونقدر کتابهای علمی خطی ما رو از ایران خارج کردن که حساب نداره ...
فقط رژیم صهیونیستی بیش از سی هزار جلد از کتب خطی علمی ما رو در موزه هاش نگه داری میکنه
و البته در تلاش هستن برای فهم و بهره برداری...
دیگه تو مسکو و انگلیس و فرانسه رقم کتابها بالاتر از اینهاست
تو بعضی از موزه هام تا چهارصد هزار کتاب هم موجوده...
بیشترشون هم تو دوره محمدرضا پهلوی از ایران خارج شدن...
جنایتی که محمد رضا به ایران کرد چنگیز مغول هم نکرد...
البته هنوز هم تک و توک و قاچاقی از کشور خارج میشه ولی دیگه به صورت حکومتی خارج نمیشه
تازه یه عده هم گفتن که اصلی ترین هدف امریکا برای تحریک صدام به جنگ با ایران، تخلیه کتابخانه ملی بغداد بوده
که اگه فقط صد تا از اون کتابها رو الان عراق داشت کل عراق رو می تونست با فروشش آباد کنه
(ارزش ریالی کتابها رو منظورم هست که از ارزش ریالیش پی به ارزش علمی کتابها ببرید)
.
.
.
دوستان رسالت ما خیلی سنگینه... هیچ جای دنیا به اندازه ایران استعداد علمی وجود نداره... باید راه بیفتیم
همین امروز تمام دنیا سر سفره علمی گذشتگان من و شما نشستن...
شیعه نیاز به علم داره نه از اون مدلی که غربی ها به خورد ما دادن...
نتیجه علم اونها شده عقیم شدن خیلی از پسرا و دخترای ما...
اگه می بینیم دانشگاهمون داره آب تو هاون می کوبه،
اساتید و مدیرای دانشگاهمون شیفته مرده ریگهای غربن و عمر ما هم داره می گذره، مسیرمون رو عوض کنیم...
راه علم که فقط از دانشگاه نمی گذره...
جهاد علمی کنیم....
مگه نمی گیم وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد؟
خب بفرماییم وارد جهاد علمی بشیم
رهبری مگه تو دیدار با جانبازان به اون جانبازی عزیزی که گفتن آمده ی جهادیم و شما حکم بدید، نفرمودند که:
حکم جهاد دادیم، البته نه جهاد نظامی، جهاد فکری و ....
از ماحرکت از خدا برکت ان شاءالله . . .
این داستان از علامه بزرگوار حسن زاده آملی نقل شده :
«بنده حدود سى سال پیش گفتوگویی با یک ریاضیدان داشتم. تا این که بحث به شکل هندسى «قطاع» کشید. از او به خاطر منظور الهى که در نظرم بود، سؤال کردم: عزیز من! از این شکل، چند حکم هندسى می توان استنباط کرد؟
گفت: شاید هفت تا ده تا حکم .
گفتم: مثلاً بیست تا چطور؟
گفت: شاید، ممکن است.
گفتم: دویست تا چطور؟
به من نگاه میکرد که آیا دویست حکم هندسى میتوان از آن استنباط کرد؟! سپس ساکت شد و چیزی نگفت.
باز گفتم: دویست هزار چطور؟ خیال کرد که سر مطایبه و شوخى دارم و به مجاز حرف میزنم.
بعد به او گفتم: آقا ! این خواجه نصیرالدین طوسى کتابى به نام «کشف القباع عن اسرار شکل القطاع » دارد که در آن جناب خواجه از این شکل، چهارصد و نود و هفت هزار و ششصد و شصت و چهار (497664) حکم هندسى استنباط کرده. یعنى نزدیک نیم میلیون
بعد ادامه دادم خواجه نصیر طوسى که راجع به یک شکل هندسى، کتابی نوشته و قریب پانصد هزار حکم از آن استنباط کرده، شما آن کتاب و خود خواجه را میشناسی؟
گفت: نخیر...
.
.
.
این داستان ادامه داره اما هدف از طرحش چیز دیگه ایه
بعدِ اسلام، تو زمینه های مختلف علمی،دانشمندای مسلمان، پیشرفتهای شگفتی ایجاد کردن مخصوصا تو ایران خودمون
علومی که حتی اسم خیلی از این علوم تا حالا به گوش ماها نخورده.
فقط علوم غریبه شامل بیش از ششصد رشته علمی هست...
اونقدر کتابهای علمی خطی ما رو از ایران خارج کردن که حساب نداره ...
فقط رژیم صهیونیستی بیش از سی هزار جلد از کتب خطی علمی ما رو در موزه هاش نگه داری میکنه
و البته در تلاش هستن برای فهم و بهره برداری...
دیگه تو مسکو و انگلیس و فرانسه رقم کتابها بالاتر از اینهاست
تو بعضی از موزه هام تا چهارصد هزار کتاب هم موجوده...
بیشترشون هم تو دوره محمدرضا پهلوی از ایران خارج شدن...
جنایتی که محمد رضا به ایران کرد چنگیز مغول هم نکرد...
البته هنوز هم تک و توک و قاچاقی از کشور خارج میشه ولی دیگه به صورت حکومتی خارج نمیشه
تازه یه عده هم گفتن که اصلی ترین هدف امریکا برای تحریک صدام به جنگ با ایران، تخلیه کتابخانه ملی بغداد بوده
که اگه فقط صد تا از اون کتابها رو الان عراق داشت کل عراق رو می تونست با فروشش آباد کنه
(ارزش ریالی کتابها رو منظورم هست که از ارزش ریالیش پی به ارزش علمی کتابها ببرید)
.
.
.
دوستان رسالت ما خیلی سنگینه... هیچ جای دنیا به اندازه ایران استعداد علمی وجود نداره... باید راه بیفتیم
همین امروز تمام دنیا سر سفره علمی گذشتگان من و شما نشستن...
شیعه نیاز به علم داره نه از اون مدلی که غربی ها به خورد ما دادن...
نتیجه علم اونها شده عقیم شدن خیلی از پسرا و دخترای ما...
اگه می بینیم دانشگاهمون داره آب تو هاون می کوبه،
اساتید و مدیرای دانشگاهمون شیفته مرده ریگهای غربن و عمر ما هم داره می گذره، مسیرمون رو عوض کنیم...
راه علم که فقط از دانشگاه نمی گذره...
جهاد علمی کنیم....
مگه نمی گیم وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد؟
خب بفرماییم وارد جهاد علمی بشیم
رهبری مگه تو دیدار با جانبازان به اون جانبازی عزیزی که گفتن آمده ی جهادیم و شما حکم بدید، نفرمودند که:
حکم جهاد دادیم، البته نه جهاد نظامی، جهاد فکری و ....
از ماحرکت از خدا برکت ان شاءالله . . .