تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چه جوری نماز صبحمون رو اول وقت بخونیم؟!!!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اگه جا خواب آدم خیلی گرم و نرم باشه آدم دلش میخواد تا 9 صبح بخوابه...
با خودم فکر کردم گفتم شاید یکی از دلایلی که پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر روی حصیر میخوابیدند این بوده که کمتر از خواب لذت ببرند و راحتتر بتوانند از خواب بیدار شوند و امتحانش کردم و شب روی قالی خوابیدم خیلی جواب داد و صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره خودم خیلی سرحالتر بیدار شدم!!!! Smile
اینا تجربیات منه

شدت و ضعف دارن و در یک مرتبه نیستن

رابطه خوب با امام حسین و امام زمان

دغدغه و خواستن و بیخیالی طی نکردن

ناامید نشدن

آیه آخر سوره کهف

زود خوابیدن

شام سبک و طبیعتا پاک

دل نرم و خالی از گناه

عدم اعتیاد به بیداری اندیشه! و...

البته اگر من اینارو رعایت میکردم که....
(۱۹/دی/۹۴ ۸:۵۶)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]اگه جا خواب آدم خیلی گرم و نرم باشه آدم دلش میخواد تا 9 صبح بخوابه...
با خودم فکر کردم گفتم شاید یکی از دلایلی که پیامبر خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر روی حصیر میخوابیدند این بوده که کمتر از خواب لذت ببرند و راحتتر بتوانند از خواب بیدار شوند و امتحانش کردم و شب روی قالی خوابیدم خیلی جواب داد و صبح قبل اینکه گوشیم زنگ بخوره خودم خیلی سرحالتر بیدار شدم!!!! Smile
بسم الله

سلام
به نکته خیلی خوبی اشاره کردید
جای گرم و نرم باعث میشه آدم به زور از خواب بیدار بشه و طبیعتاً برای نماز بیدار شدن سخت باشه
روی فرش خوابیدن بدون هیچ زیر اندازی علاوه بر خواص طبی که داره باعث میشه آدم راحت تر برای نماز صبح و حتی نماز نافله بیدار بشه
البته از نظر طبی بهتره فرش دست باف با الیاف طبیعی -معمولاً پشمی- باشه ولی اگه قصدتون فقط راحت بیدار شدن باشه فرقی نداره که ماشینی باشه یا دست باف
من خودم این موضوع رو بارها و بارها تجربه کردم و نتیجه مثبتی گرفتم
بسم الله الرحمن الرحیم

تجربیات دوستان خیلی خوب بود.منم تجربیات خودمو میگم شاید بکاری اید.

- گوش کردن سخنرانی استاد پناهیان درباره ی نماز و همچنین کارگاه های نمازی که توی تالار گذاشته شد خیلی بهم کمک کرد .
- ارادت بهHeart امام حسین(علیه السلام) Heartو عزاداری روزانه میتونم بگم بغیر از نماز روی کل زندگیم اثر داشته و دارد.
- من کلا با صدای زنگ بیدار نمیشم ولی از وقتی تنظیم اذان گذاشتم دیگه خودم 5دقیقه هم قبلش پا میشم و اصلا ربطی به ساعت خوابم نداره.

و یکی از اثراتی که من واقعا از نماز صبحای دست و پا شکستم گرفتم . افزایش حیا وارامشه... خدایا شکرت.
التماس دعا.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع