۹/آبان/۹۴, ۲۱:۲۴
سلام بر شما خوبان
واقعا جای قدر دانی داره تلاش بعضی دوستان چه کاربر عادی ، چه فعال و چه مدیر و ناظر
تشکر از عزیزانی که مطالب خوبی و کاربردی و مفید قرار میدن، تشکر از عزیزانی که بحث میکنن، اما بدون توهین و تمسخر و جدال
جای بعضی از دوستان هم که دیگه تو تالار نیستن خالیه
از دوستای عزیز تالاریم هم سپاسگزارم که به موقعش گوش منم پیچوندن و تشر زدن بهم و من از این کارشون لذت میبرم
و یه تشکر هم میکنم از عزیزانی که وقتی کاری دارم بهشون پیام میدم و جواب نمیدن و تا مدتها این شکلی میشم

و با زمانی بسی طولانی تبدیل میشم به :
البته الان دیگه بلد شدم ناراحت نشم از این جواب ندادن های بعضی از بزرگواران
ولی از دوستان توقع ندارما ... از ما گفتن بود حالا
دعا کنیم برای هم : ان شاءالله خداوند هادی همه مون باشه و رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ
یا علی / التماس دعا
واقعا جای قدر دانی داره تلاش بعضی دوستان چه کاربر عادی ، چه فعال و چه مدیر و ناظر
تشکر از عزیزانی که مطالب خوبی و کاربردی و مفید قرار میدن، تشکر از عزیزانی که بحث میکنن، اما بدون توهین و تمسخر و جدال
جای بعضی از دوستان هم که دیگه تو تالار نیستن خالیه
از دوستای عزیز تالاریم هم سپاسگزارم که به موقعش گوش منم پیچوندن و تشر زدن بهم و من از این کارشون لذت میبرم

و یه تشکر هم میکنم از عزیزانی که وقتی کاری دارم بهشون پیام میدم و جواب نمیدن و تا مدتها این شکلی میشم

و با زمانی بسی طولانی تبدیل میشم به :

البته الان دیگه بلد شدم ناراحت نشم از این جواب ندادن های بعضی از بزرگواران
ولی از دوستان توقع ندارما ... از ما گفتن بود حالادعا کنیم برای هم : ان شاءالله خداوند هادی همه مون باشه و رَبَّنَا لاَ تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ
یا علی / التماس دعا