گذر از زمان . چه ها که نمی کند
-------------------------------------------------------------
من تخصصی راجب این مسئله ندارم ولی میدونم بنی اسرائیل را خدا می ترسناند و غضبش را به آنها می چشاند بعد از توبه بازهم می رفتن سراغ گوساله شنبه های میرفتند ماهی گیری پیاز و خیار طلب می کردند و یک یکدیگر را به قتل می رساندند (تازه اینها مومونان به پیامبران بودند)
پس شاید اینهم کارساز نباشد
البته نه اینکه برخورد نشود نه اتفاقا خیلی هم شدید برخورد شود و انذار هم باشد ولی دوای علاج نیست که نسخه پیچ کنیم بدیم به مغز خلق الله
این وظیفه در برخورد با شرارت است اما شرارت از شرور نشات میگیره و شرور از غضب خدا واهمه نکرد چه برسد به چرخ گوشت
پس در برخورد با شرارت اقدام سریع خشن و مرعوب کننده را داریم اما در بر خورد با شرور چطور ؟
چه کنیم انقدر شرور جسور تولید نشود
سیدابراهیم نوشته است:در کشوری که ادعای فدایی شدن امام حسین را دارد، چرا باید بیشترین فروش لوازم آرایش را در ماه محرم داشته باشد!!!!
باید به این می پرداخت در کشوری که ادعای فرهنگ و تمدن چندین هزار ساله دارد، چرا باید ثانیه های کتابخوانی اش روز بهروز کم و کمتر شود
باید به این می پرداخت در کشوری که ازدواج را نه برای ادامه نسل بلکه به عنوانی سنت رسول الله مأمنی برای کمال طلبی و آسایش می داند، روز به روز کمرنگ تر می شود و مکروه ترین حلال یعنی طلاق اینگونه گسترده تر می شود.
و......................
چه باید کرد ؟
باید می پرداخت اما ....
حالا من مرده شما زنده اینو گفت دکتر ولی فردا خدایی نکرده بیان یه نفررو در ملاعام به دار بیاوزن
دکترهای دیگه ناله سر میدهند واتحجرا ای جماعت پشمکی و آخوندی چه می کنید ، عمر خود تباه کردید و خود را ملعون و متحجر و وحشی بین المللی ساخته اید
این شل و سفت کنا ماله اینه که اینا همشون دکترن
(۱۳/آبان/۹۴ ۲۱:۲۵)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
حرف باید منطق داشته باشد
باید سند داشته باشد
باید دقیق باشد
باید محکم باشد
اینکه کسی ادعایی کند بدون سند و بقیه قبول کنند اینکه نمی شود
سند مدرک
چیزی که زیاد است ادعاست
این دروه زمونه،کدام حرف و ادعایی با سند و مدرک هست،که این باشه.
فقط مشکل اینجاست که افراد امثال تفکرات شما، اونایی که به مزاجشون خوش بیاد و ضرری برای تفکراتشون نداشته باشه را با جان و دل قبول میکنند و وای به موقعی برسه که حرفی به مزاجشون خوش نیاد . . . اونموقع سند و مدرک و... میخواند.
چیزی که واقعیت باشه و روز به روز در جامعه اتفاق بیوفته و دیده بشه،دیگه چه سندی نیازه واسش؟!!!
چرا شماها جدی جدی فکر میکنید اینجا همه چیز گل و بلبله و هر نقد و انتقادی بشه، کفر شده.
نکنه جدی جدی فکر میکنید اینجا حکومت مولا امیرالمومنین علیه السلام برپاست؟؟؟؟؟!!!!
لطفا خودتونو گول نزنید.
مشکل و نقص زیاده و باید انتقاد بشه و ان شاءالله حل بشه. (البته اگر عده ای بذارند)
من اصلا محتوای تاپیک رو نخوندم حتی ارسال سید رو!!!!
فقط گوشه ذهنتون داشته باشید
مجرم این وسط چه کسیه؟
همون متجاوز؟؟
اینکه حکم باید در مورد این افراد اجرا بشه که شکی نیست و باید با قدرت و در ملا عام انجام بشه تا همه حساب کار دستشون بیاد
اما تشریف ببرید دادسرای مخصوص این جرائم ببینید چند درصد از قربانی ها .... (نمیگم شمشیرهای ... سمتم نیاد)
از اون بدتر کسانی هستن که باعث شدن این شخص نتونه ازدواج کنه
خیلی از این ها مجرد هستن به هر دلیل
همه که امامزاده نیستن
دوم طرف مقابله
هر کسی که مسئوله در بی حجابی زن ها و اغواگری شون
از شوهر و پدر بی غیرت اون زن بگیر تا خود اون زن و مسئولین بی غیرت
تا مانتوفروشی ها و فروشنده های لباس های محرک
این فروشنده ها به جان خودم قسم از مواد فروش ها کثیف تر و پست ترن
ناموس فروشن ولی متاسفانه یه پرده غفلتی افتاده کسی حواسش نیست
افرادی که این مانتوهای شبیه لباس فواحش رو طراحی میکنن
تُجار وارد کننده این لباس ها
و مافیای بی حجابی که با واسطه سفارت خونه های شیاطین جهانی از خارج کشور هدایت میشه
و همینطور منافقین داخلی که برای زمین زدن انقلاب سعی در آندلوسیزه ایران دارن
اینها مقصرن در فساد جامعه که لعنت خدا براشون باشه
آقا محمد اگر میخوای اونا رو بندازی تو چرخ گوشت اینها رو باید زودتر بندازی (الان لو رفتم که تاپیکو خوندم!!!)
سلام به همه دوستان
بسياري از دوستان (كه به هر حال نماينده ي بخشي از جامعه هستند) نظرشون علني كردن مجازات مجرمين به منظور ايجاد رعب و وحشت در دل خلافكاران است اما تجربه تاريخي انسان در تمامي طول تاريخ بشريت و تمامي جوامع نشان داده كه اين كار به ايجاد جامعه اي عمدتا قسي القلب و نهايتا پر جرم و جنايت تر منجر شده است.
بعضي از عزيزان راه حل هاي وحشتناكي هم ارائه مي دهند!!! چرخ گوشت! له كردن! كشيدن روي آسفالت!
اگر اشتباه نكنم فرموده شده كه حتي مرغ يا گوسفند را جلوي يكديگر سرنبريد.
چه برسد به انسان.
الان وضعيت كشورهاي داعش زده را مشاهده بفرماييد آدمها را جلوي همديگر سر مي برند و كشت و كشتار بينشان تقريبا عادي شده و ديگر كسي چندان متاثر نمي شود و البته اين از ويژگي هاي ذاتي آدمي است كه خود را با شدائد تطبيق مي دهد كه بتواند به زندگي ادامه دهد.
و اين يعني همان قساوت قلب.
تا جايي كه به ياد دارم سوالي در مورد اينكه چرا برخي جرائم مانند فسادهاي اقتصادي و مفسيدن و غيره علني نمي شوند از رهبري شده بود كه ايشان پاسخ زيبايي داده بودند قريب به اين مضمون كه اگر ما هرچه رخ ميدهد علني كنيم خانواده و بستگان و آشنايان آن شخص كه گناهي نكرده اند هم مجازات مي شوند و اينكار از عدالت به دور است.
ضمنا در نظر داشته باشيد كه بسياري از جرائم را به دليل حفظ حرمتها و شكسته نشدن قبح نمي توان علني كرد و هرگاه اين موضوع رعايت نشده در گذر زمان مشاهده شده كه از آن نوع جرم و شبيه به آن بيشتر شده به طور مثال همان قضيه اسيد پاشي كه اولين بار كه جنجالي شد فكر كنم مربوط به خانمي به نام آمنه بود و بعد از آن از چپ و راست بود كه گزارش اسيد پاشي به گوشمان مي رسيد! تا قبل از آن بنده خودم چنين چيزهايي به فكرم هم نمي رسيد؛ شايد بود اما قبحش شكسته نشده بود.
حالا فرض كنيد با خانواده اخبار تماشا مي كنيد و هر شبكه و هر اخباري را كه نگاه مي كنيد گزارشگر شروع كند به گزارش مثلا تجاوز جنسي فلان به فلان...بنده خودم به شخصه خجالت مي كشم.
فرمایش دوستان کاملآ متینه
علنی کردن اینجور جرمها و برخورد شدید با اونها اثرات بسیار بدی روی جامعه داره
مساله اصلی اینه که ریشه ای با این مسائل برخورد و دلیل اصلی اینها پیدا و برطرف بشه چیزی که برادرمون جناب عبدالرحمن هم اشاره کردن اما شدنی بودن این اقدام،بسیار جای سواله
یک مثال ساده میخوام بزنم.پرونده میلیاردر نفتی و پرونده های مشابه از وقتی رسانه ای شدن دیگه اختلاس و دزدی در حد میلیارد رو شاید مردم ناچیز بدونن چرا که قبح این کار ریخته شده.این ارقام نجومی باعث شده که شاید حتی اگه چندصد میلیارد هم دزدی بشه تا وقتی پای هزار میلیارد به وسط نیومده کوچیک قلمداد بشه
اما از طرفی آگاهی دادن مردم برای ایجاد امنیت هم نباید فراموش بشه،همین افزایش اطلاع رسانی و هشدارها میتونه باعث رعب و وحشت در جامعه بشه
یه مورد دیگه اینکه من واقع هنوزم واسم جای سواله آیا قانون ما واقعا همون قانون اسلام واقعیه؟گاهی احساس میکنم در برخورد با مجرمین،مردان قانون مصداق اشداء علی الکفار عمل نمیکنن.آیا واقعا مجازات تجاوز به عنف فقط چند ضربه شلاق و چند سال زندانیه؟توی قانون ما مجازات این کار اعدام هست.اما چند وقت پیش میخوندم که یک پزشک متجاوز رو که از قربانیانش فیلم میگرفته حکم شلاق و زندانی واسش بریدن.اینها همه مشکلات جامعه ماست.گاهی هرچند خیلی کم اما ممکنه قانونمون ایراد داشته باشه،گاهی مجریان قانون به درستی به وظایفشون عمل نمیکنن،گاهی حتی قربانیان جرایم در لحظه آخر از شکایت سر باز میزنن به هر دلیلی،گاهی جرم صورت گرفته بعلت شهادتهای دروغین و یا عوامل دیگه نادیده گرفته میشه که کاری از دست قاضی برنمیاد و...و به همه اینها اضاف کنید زمان طولانی پیگیری پرونده های قضایی رو
همه این عوامل میتونن توی هرچه بیشتر شدن این جرایم نقش داشته باشن اما بازم تاکید میکنم نه به اندازه شرایط اقتصادی و فرهنگی جامعه
ممنون از دوستان عزیزم. خیلی خوب بود. استفاده کردیم. نکات قابل تأملی مطرح شد.

انسان حریص بما منع
چقدر به این جمله اعتقاد دارین؟
به نام خدا
در موضوع تجاوز در جامعه ما، متاسفانه در اکثر مواقع هر دو طرف مقصر هستند، هم متجاوز هم تجاوزدیده، دلیلش هم مشخص است، ضعف اعتقاد و ایمان. متجاوز دائم با دیدن تصاویر مستهجن از ماهواره و اینترنت یا حتی تربیت غلط، دست به این کار میزند و تجاوزدیده هم به علت نوع پوشش جنسی، خودش را در معرض آسیب میگذارد.
چطور میشه فهمید که دلیل اینکه زنی، مانتوی بدون دکمه و جلو باز میپوشد و زیر آن ساپورت بدننما و به این شکل تمام اندام جنسی بدنش را در معرض نمایش عموم مردم میگذارد، چه دلیل از اینکار دارد ؟؟؟؟؟
آیا برای خوشتیپی این کار را میکند ؟؟؟؟؟؟ خیلی راههای بهتر برای خوشتیپ شدن وجود دارد که لازم به بدننمایی هم نیست.
بخاطر مد اینکار را میکند ؟؟؟؟؟؟؟ خوب شاید مد شود که ملت عریان به خیابان بیایند، خوب انسان عاقل باید هرچیزی که مد شد را انجام دهد؟؟؟؟؟؟
یا اینکه قصدشان جلب نظر جنس مخالف و آنهم به بدترین حالت یعنی جلب نظر جنسی میباشد؟؟؟؟
البته به احتمال قوی ممکن است تمام گزینه ها درست باشند ولی گزینه آخر یعنی جلب نظر جنسی قویتر است و اینجاست که مشکل پیش میاید.
اینجاست که این زنان و دخترانی که با این تیپهای جنسی به خیابان میایند، به قول خودشان فقط به دنیال ایجاد رابطه با مردان و پسران پولدار هستند و نه جوانان قشر متوسط و پایین.
خوب در نتیجه چه میشود، پسر این پوششهای بدننما را میبیند ولی میداند به خاطر وضع مالی خرابش، نمیتواند با یکی از این دختران یا زنان دوست شود، در نتیجه دچار عقده حقارت و جنسی میشود و بدین ترتیب دچار انواع و اقسام انحرافات فکری و جنسی میشود و در شرایط بحرانی این انحرافات به تجاوز جنسی یا حتی همجنسبازی، ختم میشود.
این نتیجه کثافتکاری برخی از این زنان است و در کنار آن عدم کنترل شهوت توسط برخی مردان.
نیاز جنسی مانند غذا خوردن یک نیاز فطری و طبیعی بدن است و باید در زمان مناسبش ارضاء شود، هرگونه تاخیر در ازدواج و تخلیه نیاز از طرق شرعی، در کنار محیطی که به شدت جنسی میباشد، باعث آسیبهای شدید اجتماعی خواهد شد