تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویر/ وقتی غربی ها با کودکانشان مانند سگ رفتار می کنند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
حالا در کل این وسیله هم چیزه بدی نیست.
خوب وقتی کشی بچه شو با خودش بیرون میبره، برای نگه داری از اون یا بقلش می کنه یا دستشو میگیره. حالا یه وسیله ای اومده که ارتباط والد با فرزندو حفظ می کنه و در عین حال به کودک مجال بیشتری برای تحرک میده.
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۲)rahbar نوشته است: [ -> ]حالا در کل این وسیله هم چیزه بدی نیست.
خوب وقتی کشی بچه شو با خودش بیرون میبره، برای نگه داری از اون یا بقلش می کنه یا دستشو میگیره. حالا یه وسیله ای اومده که ارتباط والد با فرزندو حفظ می کنه و در عین حال به کودک مجال بیشتری برای تحرک میده.
سلام دوست عزیز این کار توهین به کودکه و مطمئن باش بچه احمق نیست و اگر بهش احترام نذاری و بهش توهین کنی اینکار باعث میشه که قبح این کار زشت براش از بین بره و مطمئن باش که اثرات بدی رو روی اون بچه میذاره . من اعتقاد دارم که قشر کمی از مردم اروپا این کارو میکنن و این مساله رو به کل غرب نسبت نمیدم ولی قرار نیست هر کاری که غرب انجام داد رو برای خودمون توجیح کنیم که این کار حتما خوب بوده و هیچ اشتباه در اون نیستش و تقلید کورکورانه از غرب داشته باشیم. الگوی من قران و اسلام و رفتار ائمه هست همیشه یک رفتار و یک الگو رو چه شرقی باشه و چه غربی با این ملاک ها مقایسه کن و نتیجه رو خودت بگیر. که با مقایسه ای که من کردم این کار از نظر اسلام به نوعی یک توهین به کودکه است .
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۹)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز این کار توهین به کودکه و مطمئن باش بچه احمق نیست و اگر بهش احترام نذاری و بهش توهین کنی اینکار باعث میشه که قبح این کار زشت براش از بین بره و مطمئن باش که اثرات بدی رو روی اون بچه میذاره . من اعتقاد دارم که قشر کمی از مردم اروپا این کارو میکنن و این مساله رو به کل غرب نسبت نمیدم ولی قرار نیست هر کاری که غرب انجام داد رو برای خودمون توجیح کنیم که این کار حتما خوب بوده و هیچ اشتباه در اون نیستش و تقلید کورکورانه از غرب داشته باشیم. الگوی من قران و اسلام و رفتار ائمه هست همیشه یک رفتار و یک الگو رو چه شرقی باشه و چه غربی با این ملاک ها مقایسه کن و نتیجه رو خودت بگیر. که با مقایسه ای که من کردم این کار از نظر اسلام به نوعی یک توهین به کودکه است .
قصد ندارم در این زمینه نه چندان مهم بحث کنم.
اما نفهمیدم چرا توهین هست.
اینکه پدر و مادر به کودک اجازه تحرک بیشتر رو بدن اما نزارن زیاد از اونها دور شه، چرا توهینه؟
چون شبیه قلاده حیوانات میشه؟
خوب پس به پشت بستن کودک هم توهینه چون شبیه بچه کوالا میشه.

من هم اولین بار این وسیله رو در کارتون Despicable Me دیدم. جای دیگه ندیدم. نمی دونم چقدر شایع هست. اما مطمئنم بزودی وارد بازار ایران هم خواهد شد.
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۸:۰۴)rahbar نوشته است: [ -> ]
(۲۸/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۹)ANTI MASON نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز این کار توهین به کودکه و مطمئن باش بچه احمق نیست و اگر بهش احترام نذاری و بهش توهین کنی اینکار باعث میشه که قبح این کار زشت براش از بین بره و مطمئن باش که اثرات بدی رو روی اون بچه میذاره . من اعتقاد دارم که قشر کمی از مردم اروپا این کارو میکنن و این مساله رو به کل غرب نسبت نمیدم ولی قرار نیست هر کاری که غرب انجام داد رو برای خودمون توجیح کنیم که این کار حتما خوب بوده و هیچ اشتباه در اون نیستش و تقلید کورکورانه از غرب داشته باشیم. الگوی من قران و اسلام و رفتار ائمه هست همیشه یک رفتار و یک الگو رو چه شرقی باشه و چه غربی با این ملاک ها مقایسه کن و نتیجه رو خودت بگیر. که با مقایسه ای که من کردم این کار از نظر اسلام به نوعی یک توهین به کودکه است .
قصد ندارم در این زمینه نه چندان مهم بحث کنم.
اما نفهمیدم چرا توهین هست.
اینکه پدر و مادر به کودک اجازه تحرک بیشتر رو بدن اما نزارن زیاد از اونها دور شه، چرا توهینه؟
چون شبیه قلاده حیوانات میشه؟
خوب پس به پشت بستن کودک هم توهینه چون شبیه بچه کوالا میشه.

من هم اولین بار این وسیله رو در کارتون Despicable Me دیدم. جای دیگه ندیدم. نمی دونم چقدر شایع هست. اما مطمئنم بزودی وارد بازار ایران هم خواهد شد.
نمیگم مطلقا بده ولی من به این جمله اعتقاد دارم به بچه احترام بگذاری خودت رو احترام گذاشتی و به بچه شخصیت بدی قطعا به خودت شخصیت دادی . شما نگاه کن شخصیت های بزرگ و محکم تاریخ از همون بچگی بهشون شخصیت داده شده حتی جاهایی جونشون به خطر افتاده ولی طوری پدر و مادرشون باهاشون رفتار کردن انگار با یک ادم بزرگ رفتار میکردن در نتیجه این افراد اکثرشون شخصیت های محکمی بار میان و البته گاهی مواقع مغرور و خودپسند . که این نوع شخصیت در نتیجه جهت دهی غلط ایجاد میشه که داستانش جداست. من مطمئنم شما نمیتونی سردار سپاه بزرگی رو پیدا کنی که از بچگی سلحشوری رو بهش یاد نداده باشن.حالا این غلاده از نظر من یک توهین به کودکه که اثرات خودشو در دراز مدت نشون میده و شخصیت بچه رو کوچیک میکنه من اعتقاد دارم حتی به گردن سگ هم تا چاره نباشه نباید یک غلاده انداخت من بخشی از عمرم رو توی روستا بودم و دیدم که سگ هم اگر براش ارزش غائل بشی جوابشو بهت میده . سگ هایی رو دیدم که بدون غلاده بودن(در بند نبودن) ولی هیچ گاه وارد خانه و محل زندگی ادم نمیشدند بدون اینکه حتی یک بار بهشون اینو گفته باشن که حد خودشونو بدونن ولی در مقابل سگ های خانگی شهری .......
رهبر جان به اين فكر كن دوست داشتي وقتي بچه بودي مامان و بابات واست از اينا ميخريدن يا دستتو بگيرن و با حس عشق مادر و فر زندي و يا پدر و فرزندي گرماي دستاشون دلتو گرم ميكرد . دوست داشتي مثل اين بچه ها آزادي عمل بيشتري داشتي يا يه حس عميق عشق آميخته با احترام؟؟حالا خودت قضاوت كن يه بچه كه اينقدر به عواطف و احساسات حساسه رو اگه ببندند به يه kid keeper و اون بچه جلوي خودش يه فرديو ببينه كه سگشو با قلاده (Animal keeper) داره اينور و اونور ميبره به روحيه اون بچه لطمه نميخوره؟
اگه اون بچه بزرگ شه تو جامعه ميتونه يه رهبر بشه يا هميشه مثل يه برده عمل ميكنه

تموم رفتار هاي بد شخصيتي ما ريشه در عقده هاي احساسي كودكي و نو جوانيمون داره...

حالا keed keeper بهتره يا اين كه دست بچه ات رو بگيري و تو خيابون راه بري؟
(۱/تیر/۹۰ ۳:۱۶)mosi34 نوشته است: [ -> ]رهبر جان به اين فكر كن دوست داشتي وقتي بچه بودي مامان و بابات واست از اينا ميخريدن يا دستتو بگيرن و با حس عشق مادر و فر زندي و يا پدر و فرزندي گرماي دستاشون دلتو گرم ميكرد . دوست داشتي مثل اين بچه ها آزادي عمل بيشتري داشتي يا يه حس عميق عشق آميخته با احترام؟؟حالا خودت قضاوت كن يه بچه كه اينقدر به عواطف و احساسات حساسه رو اگه ببندند به يه kid keeper و اون بچه جلوي خودش يه فرديو ببينه كه سگشو با قلاده (Animal keeper) داره اينور و اونور ميبره به روحيه اون بچه لطمه نميخوره؟

ممممم،
فکر کنم ترجیح می دادم دستمو بگیرن.
اما خوب همیشه امکان پذیر نیست دیگه.
شما فکر کن کودک با مادرش رفته بازار خرید، توی اون شلوغی که مادر هم مشغول خرید هست، اصلا عاطفه و گرمای محبت و این ها زیاد معنی دار نیست.
من خودم بچه گیام یه بار توی بازار گم شدم.
حتما شما هم دیدین بچه هایی رو که در بازار گم شدند.
یا اصلا بچه هایی که سعی دارند دستشون رو از دست پدر و مادر جدا کنند، تا مثلا ویترین یه مغازه رو ببینند.

ولی مطمئنا اگه امکانش باشه، به نظرم بهتره دست کودک رو گرفت.
بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه مهمترین و شاید تنهاترین عیب برخی برادران به اصطلاح مذهبی ، توهین علنی و بیمرز به افرادی هست که به هر نحو از مرز انسانیت دورند .بنده به هر تاپیک و مبحثی که سرمیزنم از مباحث درمورد شیطان صفتان و بدکاران و بد اخلاقان گرفته تا الی آخر ، این وضعیت مشاهده میشه
کافیه یک همزبان که ایمان به دین دیگری داره ، نوشته های اینچنینی رو ببینه و حساب برادرارو با دینشون یکی ببینه. چرا رعایت نمیکنیم؟
دوستان کسانی که قمار و س.ک و عملهای غیر اخلاقی و انواع فساد و رفتار های غیرانسانی و برخوردهای نامناسب میکنن ، هیچگاه غربی نیستن! بلکه موجوداتی هستند که لایق همون کارهاشونن. غربی ها همون ادیسن ها و انیشتین ها و دانشمندان و مخترعان و صاحب نظران و روشن فکران و ... هستن که بشریت رو به آسایش و امنیت و آرامش معقول رسوندن
به فرموده ی رهبری چرا از رفتارهای زشت اونا اثر میگیریم به جای کردار نیکشون؟
با حیثیت یک ملت بازی نکنید! نگید غربیا بگید بعضی از غربیا
ما که دوست نداریم حساب چنتا قاتل توی شهرو محله و کوچه ای از ایران رو بنام کل ایرانی ها بذارن
(۱/تیر/۹۰ ۳:۱۶)mosi34 نوشته است: [ -> ]رهبر جان به اين فكر كن دوست داشتي وقتي بچه بودي مامان و بابات واست از اينا ميخريدن يا دستتو بگيرن و با حس عشق مادر و فر زندي و يا پدر و فرزندي گرماي دستاشون دلتو گرم ميكرد . دوست داشتي مثل اين بچه ها آزادي عمل بيشتري داشتي يا يه حس عميق عشق آميخته با احترام؟؟حالا خودت قضاوت كن يه بچه كه اينقدر به عواطف و احساسات حساسه رو اگه ببندند به يه kid keeper و اون بچه جلوي خودش يه فرديو ببينه كه سگشو با قلاده (Animal keeper) داره اينور و اونور ميبره به روحيه اون بچه لطمه نميخوره؟

سلام فکر می کنم بیشتر کسانی که جواب دادند یا مجرد هستند یا هنوز پدر یا مادر نشده اند
[/color][/size]

هیچ کدام از شما این رفتار را با فرزندتان نمی کنید
[/size][/color][color=#000000]
عشق به جنس مخالف عرف رایج اروپاست

[size=x-large]
اما عشق به فرزندانمان عرف رایج مسلمانان وایرانیان است
من قبلا دیدم کسی رو دیدم که پای بچه ش رو با بند بسته بود. شبیه بالا. خیلی هم خوب بود . بجای اینکه هی دنبال بچه ش راه بیفته و خودش و بچه رو اذیت کنه تو یه شعاعی بچه راحت میچرخید. البته بچه از اینا کوچکتر بود. و خب شکل های بالا یه کم توهین آمیزه
سلام . خیلی متاسفم براشون اما چند ماهه دیگه به ایران هم میاد . و ...Angry
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع