تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه همچین دوره زمونه ای داریم که ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۶/تیر/۹۵ ۱۶:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]?البته هر حکمی می‌تواند در مقام ضرورت، استثنایی داشته باشد، مثلاً: اگر بانویی بیمار شد و پزشک هم‌جنس حضور نداشت، ضرورت اقتضا می‌کند که به پزشک غیر هم‌جنس مراجعه کند و معاینات او ممکن است بدون ترک حجاب، میسّر نشود؛ در چنین موردی از باب ضرورت و به مقدار ضرورت، اجازه کشف حجاب به آن بانوی مسلمان داده می‌شود.

در یکی از ایات قران هم گفته شده زنی که مسن باشد میتواند حجاب را کنار بگذارد

حالا دوستان مذهبی قرآن خوان آیه را بیارن، قران خوانیشون را ثابت کنن Smile
(۱۷/تیر/۹۵ ۷:۱۴)Nadia نوشته است: [ -> ]در یکی از ایات قران هم گفته شده زنی که مسن باشد میتواند حجاب را کنار بگذارد

خانم نادیا ( یا همون اتوسا که بزرگ شده ) شما داری مطرح میکنی اینو .
البینه علی المدعی و الیمین علی المنکر
Big Grin شما که همین اولیات رو نمیدونی دیگه وای بحال ادامه ماجرا .
مننظریم برای پاسختون.
هم مکتبیهای کودک اتوسا که الان شما میگی بزرگ شده میتونی از خاتمین بخاری هم کمک بگیری . به عایشه و دیگر دوستان هم بگین کمکتون کنن.Blush
نقل قول: خانم نادیا ( یا همون اتوسا که بزرگ شده ) شما داری مطرح میکنی اینو .

من فرمیسک هستم. آتوسا کاربر دیگه بود . الانم با خانواده به کشور دیگه ای مهاجرت کرده و سایتهای ایرانی را کنار گذاشته.

نقل قول: البینه علی المدعی و الیمین علی المنکر
[تصویر: biggrin.png] شما که همین اولیات رو نمیدونی دیگه وای بحال ادامه ماجرا .

شما بجای خنده بهتره به حال خودت گریه کنی آقای ناظر اصول عقاید شیعه.
مگه من ادعایی را مطرح کردم که بخوام براش دلیل و برهان بیارم؟
اگه من گفته بودم خدا وجود نداره شما باید میگفتی دلیل بیار.

ولی فرض کن شما استاد ریاضی دانشگاه هستی و من بگم قانون فیثاغورث میگه که مکعب وتر برابر مجموع مجذور اضلاع هستش.
اون موقع شما که استاد ریاضی هستی میگی که قانون فیثاغورث اینه و این نیست. چون تخصصت ریاضی هست.

وقتی این سایت ادعای بیداری اندیشه بودن داره. ادعای بچه مذهبی بودن داره. ادعای قران خوانی داره .ادعای ناظر اصول عقاید شیعه بودن داره چقدر زشت و باعث خجالت و شرمساری هست که یک آیه قران به گوشتون نخورده باشه و اون رو یک ادعا که باید اثبات بشه بدونین/

جدا که من به جای شما خجالت کشیدم/

نقل قول: هم مکتبیهای کودک اتوسا که الان شما میگی بزرگ شده میتونی از خاتمین بخاری هم کمک بگیری . به عایشه و دیگر دوستان هم بگین کمکتون کنن.[تصویر: blush.png]

فعلا که بنده از کل کاربران سایت بیداری اندیشه اطلاعات قرانی و مذهبی بیشتری دارم. این شما هستین که باید برین از مراجع تقلید و حوزویون و ... کمک بگیرین.
جدا که اعتماد به نفس شما رو داشتم الان استفن هاوکینگ رو رد کرده بودم.

اما آیه ای که حتی یک نفر !! مثلا مذهبی نتونست بیاره: آیه 60 سوره نور

لازم به ماله کشی و جواب هم نیست. صرفا آیه رو آوردم که ثابت کنم قرآن خون نیستین یا صرفا آیات چهارزنی و صیغه رو بلدین Big Grin

(۲۰/تیر/۹۵ ۳:۲۷)Nadia نوشته است: [ -> ]من فرمیسک هستم. آتوسا کاربر دیگه بود . الانم با خانواده به کشور دیگه ای مهاجرت کرده و سایتهای ایرانی را کنار گذاشته.

شما بجای خنده بهتره به حال خودت گریه کنی آقای ناظر اصول عقاید شیعه.
مگه من ادعایی را مطرح کردم که بخوام براش دلیل و برهان بیارم؟
اگه من گفته بودم خدا وجود نداره شما باید میگفتی دلیل بیار.

ولی فرض کن شما استاد ریاضی دانشگاه هستی و من بگم قانون فیثاغورث میگه که مکعب وتر برابر مجموع مجذور اضلاع هستش.
اون موقع شما که استاد ریاضی هستی میگی که قانون فیثاغورث اینه و این نیست. چون تخصصت ریاضی هست.

وقتی این سایت ادعای بیداری اندیشه بودن داره. ادعای بچه مذهبی بودن داره. ادعای قران خوانی داره .ادعای ناظر اصول عقاید شیعه بودن داره چقدر زشت و باعث خجالت و شرمساری هست که یک آیه قران به گوشتون نخورده باشه و اون رو یک ادعا که باید اثبات بشه بدونین/

جدا که من به جای شما خجالت کشیدم/

فعلا که بنده از کل کاربران سایت بیداری اندیشه اطلاعات قرانی و مذهبی بیشتری دارم. این شما هستین که باید برین از مراجع تقلید و حوزویون و ... کمک بگیرین.
جدا که اعتماد به نفس شما رو داشتم الان استفن هاوکینگ رو رد کرده بودم.

اما آیه ای که حتی یک نفر !! مثلا مذهبی نتونست بیاره: آیه 60 سوره نور

لازم به ماله کشی و جواب هم نیست. صرفا آیه رو آوردم که ثابت کنم قرآن خون نیستین یا صرفا آیات چهارزنی و صیغه رو بلدین Big Grin

سلام خدمت شما فرمیسک بزرگوار ، واقعا جای شما و سایر دوستان شما خالیه . مهاجرت کرده تا در جای دیگه دست به نشر مفتریات و کذبها بزنه لابد ، یادمه جزو اخرین بحثایی که باهاش داشتم میگفت لعن به یزید نکنین و حتی میگفت یزید رض و حسین رض ، خیلی جالب بود که هر دو رو رض میدونست،Cool
و اما بعد :
شما خودت هم با خودت نمیدونی چند چندیا ببین متن خودت رو بعد به خنده من ایراد بگیر
(۱۷/تیر/۹۵ ۷:۱۴)Nadia نوشته است: [ -> ]در یکی از ایات قران هم گفته شده زنی که مسن باشد میتواند حجاب را کنار بگذارد
مرسی برهان و مرسی دلیل ، جدیدیا کاربرا دارن خیلی خوب مثل نقل و نبات ازش در کنار منطق و ... استفاده میکنن.

مرسی از اونهمه متن که نوشیتین تا بگین خجالت بکش که یه ایه بلد نیستی بیاری .
شما هنوز در گیر یسری مباحثی هستین که دورش تموم شده گرامی ،
مرسی که خحاجلت کشیدین چون باید خجالت هم بکشین ، چون پیشتر ها هم این خجالت رو هم کشیدین و باز هم خواهید کشید.
مرسی که اطلاعاتتون بالاس ، احتمالا شما که من و امثال من رو متهم به کمک گرفتن از مراجع و .. میکنین ، خودتون اصلا تقلید نمیکنین جالبه واقعا . هنوز مباجث پیشین باز هستشا ، هنوز هم جا هست که بازم مثل الان خجالت بکشین بخاطر توهین ها و افتراهایی که میزدین و خواهیدی زد .

مگه شما اوشون رو قبول دارین و ردش نکردین؟

(۲۰/تیر/۹۵ ۳:۲۷)Nadia نوشته است: [ -> ]اما آیه ای که حتی یک نفر !! مثلا مذهبی نتونست بیاره: آیه 60 سوره نور

شما مذهبی شما علامه ، اما چه فایده Smile
شما که تو اون بحث ایه بیعت رضوان موندین و هنوز که هنوزه دارین سنگش به سینه میزنین Blush
یادمه که از علمای شما بیش از 4 زن رو هم مجوز دادن ،
ماله کشی رو که شما خوب بلدین نمونش رو تو مباحث که بوده میشه هر بیننده ای بخونه و بفهمه که کی ماله کشی کرده ، خودتون رو پشت بعضیا مخفی میکنین و از اونها به عنوان سپر دفاعی استفاده میکنین.

(۲۰/تیر/۹۵ ۳:۲۷)Nadia نوشته است: [ -> ]وقتی این سایت ادعای بیداری اندیشه بودن داره. ادعای بچه مذهبی بودن داره. ادعای قران خوانی داره .ادعای ناظر اصول عقاید شیعه بودن داره چقدر زشت و باعث خجالت و شرمساری هست که یک آیه قران به گوشتون نخورده باشه و اون رو یک ادعا که باید اثبات بشه بدونین/
شما که مخالف این هستین چرا بجای مباحث منطقی و علمی دست به رفتار های غیر معقولانه میزنین واز ابزارهایی غیر صحیح برای بکرسی نشوندن اعتقاداتون استفاده میکنین؟ اگه وقت کردین یه سری به قوانین تالار بزنین تا یکم متوجه برخی مطالب باشین. البته فکر نمیکنم که تاثیری داشته باشه چون با نام کاربری فرمیسک که دقت نکردین به اونها حالا با نام نادیا و ... هم هیچ اثری نداره.
سلام پیشاپیش عید فطر رو به همه مسلمانان تبریک عرض میکنم

یه همچین دوره زمونه ای داریم که حاکماش...

[تصویر: 10392307_1423579157909008_6303876070136165978_n.jpg]

.

.

.

.

.

.

.

[تصویر: 1973577.jpg]

تبریک عید فطر به مسلمانان بجز قطر

http://fa.alalam.ir/news/1988041
[تصویر: 741781_602.jpg]

خوشحالی نمایندگان رژیم آلمان در مورد تصویب قانونی شدن همجنسبازی
(۹/تیر/۹۶ ۲۱:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
[تصویر: 741781_602.jpg]

خوشحالی نمایندگان رژیم آلمان در مورد تصویب قانونی شدن همجنسبازی
چندش آوره
اه اه
به چه مرحله از حیوانیت رسیدن یه همچین قانونی تصویب میکنن..بعد از درد بحران جمعیت دارن میمیرن
داداش من مگه مجبوریSmile
[تصویر: 70bg_img_20170708_011158.jpg]

الیزابت در حال سخنرانی در مورد فقر جهانی

در همین عکس حداقل ۲۰ کیلو طلا و ۲ توپ پارچه ابریشم خالص میبینید!!

[تصویر: 72625.png]

لغو مراجعات مردمی!!! و انتقال به حوزه های انتخابیه

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/...B%8C%D9%87
(۱۷/تیر/۹۶ ۱۳:۰۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]
[تصویر: 72625.png]

لغو مراجعات مردمی!!! و انتقال به حوزه های انتخابیه

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/...B%8C%D9%87

از هز یک میلیون آدمی که واکسن میزنن یک نفر میمره... با منطق اینا باید واکسن زدن هم تعطیل بشه!!
دنبال بهانه بودن که خدارو شکر جور شد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع