تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا تشکر کنید!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
به شخصه چندین دلیل میتونه باعث بشه که از دکمه تشکر استفاده نکنم:
یکی اینکه ببینم ارسال درستی نداشته یا حتی کلیت مطلب درسته ولی توش ایرادی هست.اینجا تشکر نمیکنم معمولا مگر اینکه بنا به مصلحت بخوام این کارو انجام بدم چون مفهوم ارسالش درست بوده اما اگه ارسال مناسبی نباشه در کل خب معلومه تشکر نمیکنم
دوم اینکه واقعا گاهی اوقات متن واسم سنگینه و اطلاع کافی در موردش ندارم و یا اینکه نمیدونم مطلبی که نوشته شده صحت داره یا نه،در نتیجه تشکر نمیکنم.هرچند گاهی شده تشکر کنم و بعد ببینم مطلب درست نبوده و تشکرم رو حذف کردم که در این مورد با جناب عبدالرحمن موافقم و اصلا زشت نیست چرا که کار درست همینه که ببینی کارت مطابق با حق بوده یا نه.اگه به اشتباه تشکر کردی باید حذفش کنی و زشتی نداره.گاهی هم به قول جناب مهدی سینا ممکنه طرف بیاد ارسالش رو ویرایش کنه و کلی نظرش عوض بشه.اینجاست که نظر منم عوض میشه!
سوم هم که مهمترین دلیلم همینه اینکه گاهی ممکنه وقت نکنم کل یک موضوع و نظرات رو بخونم در نتیجه سعی میکنم به هیچکس تشکر ندم که بقیه فکر نکنن من با اونا مخالف بودم و یا ناراحتی پیش بیاد
هرچند گاهی هم پیش اومده خلاف مورد بالا عمل کنم و مثلا ببینم کسی ارسالش واقعا جای تشکر داره در حالیکه بقیه رو ازشون تشکر نکردم ولی برای اون شخص سپاس زدم
اونهایی هم که بخاطر چندتا بحث از کسی کینه به دل میگیرن و حتی نظراتی که باهاشون همخونی داره رو تشکر نمیکنن از خدا میخوام کینه رو از دلشون برداره که یکی از بدترین صفات یک انسان هست،ضمن اینکه بیشتر از همه به خود شخص آسیب میزنه و آرامش رو ازش میگیره
در تالار تیونینگ تاک که برای مباحث خودرویی هست دکمه تشکر نذاشتن . با اینکه چند نفری پیشنهاد دادن دکمه تشکر بزارن ولی مدیران سایت اینکارو نکردن و در اون تالار این مباحث که چه شخصی به چه شخصی اعتبار داده یا چقدر تشکر کردن , این مباحث وجود نداره و حداقل در این موردها ناراحتی بوجود نمی آید و جبهه بندی نمیشه .
این مسائل بیشتر بچه بازی هست .
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع