تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: era the mass
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام عرض می کنم خدمت همه شما سروران گرامی ,
راستش من یه مدتی میشه که مفهوم ترانه era the mass که توسط گروه ارا خوانده شده ذهنم را مشغول کرده
من حتی ترجمه این ترانه را هم خوندم اما چیز زیادی از مفهومش عایدم نشد از شما دوستان خواهشمندم اگر کسی
چیزی در این زمینه میدونه به من کمک کنه من حتی لینک موزیک ویدیو این ترانه را هم براتون میذارم.

Heartو در نهایت از همه شما عزیزان کمال تشکر را دارمHeart

موزیک ویدیو era the mass
سلام ..
ممنون من نمیدونستم این آهنگ از این گروه هست ..

با کیفیت ترش اینجاست .. بدون ترجمه ! http://www.aparat.com/v/dch3w

من تخصص ندارم ... هر چی که میگم ، فکرم به اینجاها میرسه ..

مدام کاسته می شود
و افزوده می شود
این زندگی ملال انگیز
حالی سخت
و زمانی سهل
با بازیگرانی تند و بازیگوش ( تیز )
[/b]
حالی سخت
و سپس آسان
با بازیگرانی تند و بازیگوش
فقر
قدرت ( ثروت )
[/b]
همانند یخ آب می شوند == از اینجا میشه فهمید که نگاه آخرالزمانی داره داستان
[/b]
با تاثیر
بی تاثیر
اثر سازنده
اثر مخرب
اثر مخرب
++ افرادی که اثرات موثر دارند و افراد بی تاثیر و همچنین افرادی که اثرات سازنده به وجود میاورند ... فایده ای نخواهد داشت اثر مخرب باقی خواهد ماند ( دوبار روی اثر مخرب تاکید میکنه !)

با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب ( باز هم تاکید روی آثار مخرب )

همیشه میان خواهش روح
و تمنای جسم
با من تضادی ست
تحریکم می کنند
و آرامم می کنند
مدام عذابم می دهند
[/b]

++ این قسمت که مشکل همه انسان هاست .. خواهش های نفسانی و در مقابل الهی
در این زمان
بی تکرار
ضربان قلبم را دریاب

با تاثیر
بی تاثیر
اثر سازنده
اثر مخرب
اثر مخرب (( تاکید روی مخرب بودن آثار )) شاید بخواد بگه ؛ همه آثار چه خوب و چه خنثی و چه بد ، همه مبدل به مخرب خواهند شد ..

با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب
با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب
همیشه میان خواهش روح
بی تاثیر
در این زمان
بی تکرار
ضربان قلبم را دریاب
که چگونه به واسطه تقدیر
توانم را می کاهند
و تو را از من می رانند
==================
از روی تصویر ..
دیگه جو گیر شدم رفت !!
[تصویر: mw26_1.png]

اینجا دختر میره تو معبد یا کلیسا ... منو یاد ژاندارک انداخت ...دختری که مسیحیان معتقد هستند با حضرت مسیح (علیه السلام) صحبت کرده و دستور گرفته که فرانسه رو از دست انگلستان نجات بده و بعد به لشگر میپیونده و پیروزی هایی هم بدست میاره ولی انگلیسیها میگیرنش و به جرم ارتداد مجازاتش میکنند .. فیلم ژاندارک از لوک بسون رو ببینید .. فیلم بدی نیست !

[تصویر: lqj_2.png]

اینجا و چند جا صلیب بر عکس رو میبینیم .. دو حالت داره یا اینکه اینا مسیحی نیستند و از دوستان دجال و ضد مسیح هستند ، چون صلیب برعکس نشانه شیطان هست .. یا اینکه فقط طرز گرفتن شمشیر رو دارند نشان میدهند !!

[تصویر: dq2p_3.png]

اینجا هم یه عده ای رو میبینیم که از دل آتش دارند میرن ، اون پسر پادشاه رو بکشند و دختره هم به سمت پسره در حرکته .. تا شمشیر رو زودتر به پسر برسونه ... این آتش ها میتونه نشون دهنده شیانی بودن این افراد باشه ..

ولی افرادی که شمشیر رو به دختر دادند .. شعبده بلد هستند و دو دختر به میان این سربازها میفرستند که این دخترها غیب میشوند و حتی مثله گاندولف ( فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت ) با عقاب در ارتباط هستند ..
افراد مسیحی که شعبده نمیکنند !!! ( پس شاید موزیک ویدیو داره ، آدرس اشتباه به ما میده و آدم های خوب رو بد نشون میده و اینکه این افراد که پشتشون آتش هست .. آدمهای خوبی هستند !! )

[تصویر: xzs_4.png]

ولی باز اینجا می بینیم که گردنبند هر دو دختری که شعبده میکنند و با عقاب در ارتباط هستند .. صلیب واقعی هست !!
شاید واقعا نباید این موزیک ویدیو ها رو خیلی جدی گرفت ...!!!

[تصویر: mm49_5.png]

در آخر شمشیر به دست پسر میرسه و دوباره تاکید بر صلیب برعکس .......
میتونست برعکس بگیره و صلیب درست رو نشون بده ..
شاید هم واقعا کسایی که صلیب درست میگذارند ، را داشت دشمن مسیح نشان میداد (( نمیدونم !! )
------------------

به نظرم نباید زیاد درگیر این چیزها شد ...
(۲۰/آبان/۹۴ ۲:۲۴)del@ نوشته است: [ -> ]سلام ..
ممنون من نمیدونستم این آهنگ از این گروه هست ..

با کیفیت ترش اینجاست .. بدون ترجمه ! http://www.aparat.com/v/dch3w

من تخصص ندارم ... هر چی که میگم ، فکرم به اینجاها میرسه ..

مدام کاسته می شود
و افزوده می شود
این زندگی ملال انگیز
حالی سخت
و زمانی سهل
با بازیگرانی تند و بازیگوش ( تیز )
[/b]
حالی سخت
و سپس آسان
با بازیگرانی تند و بازیگوش
فقر
قدرت ( ثروت )
[/b]
همانند یخ آب می شوند == از اینجا میشه فهمید که نگاه آخرالزمانی داره داستان
[/b]
با تاثیر
بی تاثیر
اثر سازنده
اثر مخرب
اثر مخرب
++ افرادی که اثرات موثر دارند و افراد بی تاثیر و همچنین افرادی که اثرات سازنده به وجود میاورند ... فایده ای نخواهد داشت اثر مخرب باقی خواهد ماند ( دوبار روی اثر مخرب تاکید میکنه !)

با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب ( باز هم تاکید روی آثار مخرب )

همیشه میان خواهش روح
و تمنای جسم
با من تضادی ست
تحریکم می کنند
و آرامم می کنند
مدام عذابم می دهند
[/b]

++ این قسمت که مشکل همه انسان هاست .. خواهش های نفسانی و در مقابل الهی
در این زمان
بی تکرار
ضربان قلبم را دریاب

با تاثیر
بی تاثیر
اثر سازنده
اثر مخرب
اثر مخرب (( تاکید روی مخرب بودن آثار )) شاید بخواد بگه ؛ همه آثار چه خوب و چه خنثی و چه بد ، همه مبدل به مخرب خواهند شد ..

با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب
با تاثیر
بی تاثیر
اثر مخرب
اثر مخرب
همیشه میان خواهش روح
بی تاثیر
در این زمان
بی تکرار
ضربان قلبم را دریاب
که چگونه به واسطه تقدیر
توانم را می کاهند
و تو را از من می رانند
==================
از روی تصویر ..
دیگه جو گیر شدم رفت !!
[تصویر: mw26_1.png]

اینجا دختر میره تو معبد یا کلیسا ... منو یاد ژاندارک انداخت ...دختری که مسیحیان معتقد هستند با حضرت مسیح (علیه السلام) صحبت کرده و دستور گرفته که فرانسه رو از دست انگلستان نجات بده و بعد به لشگر میپیونده و پیروزی هایی هم بدست میاره ولی انگلیسیها میگیرنش و به جرم ارتداد مجازاتش میکنند .. فیلم ژاندارک از لوک بسون رو ببینید .. فیلم بدی نیست !

[تصویر: lqj_2.png]

اینجا و چند جا صلیب بر عکس رو میبینیم .. دو حالت داره یا اینکه اینا مسیحی نیستند و از دوستان دجال و ضد مسیح هستند ، چون صلیب برعکس نشانه شیطان هست .. یا اینکه فقط طرز گرفتن شمشیر رو دارند نشان میدهند !!

[تصویر: dq2p_3.png]

اینجا هم یه عده ای رو میبینیم که از دل آتش دارند میرن ، اون پسر پادشاه رو بکشند و دختره هم به سمت پسره در حرکته .. تا شمشیر رو زودتر به پسر برسونه ... این آتش ها میتونه نشون دهنده شیانی بودن این افراد باشه ..

ولی افرادی که شمشیر رو به دختر دادند .. شعبده بلد هستند و دو دختر به میان این سربازها میفرستند که این دخترها غیب میشوند و حتی مثله گاندولف ( فیلم های ارباب حلقه ها و هابیت ) با عقاب در ارتباط هستند ..
افراد مسیحی که شعبده نمیکنند !!! ( پس شاید موزیک ویدیو داره ، آدرس اشتباه به ما میده و آدم های خوب رو بد نشون میده و اینکه این افراد که پشتشون آتش هست .. آدمهای خوبی هستند !! )

[تصویر: xzs_4.png]

ولی باز اینجا می بینیم که گردنبند هر دو دختری که شعبده میکنند و با عقاب در ارتباط هستند .. صلیب واقعی هست !!
شاید واقعا نباید این موزیک ویدیو ها رو خیلی جدی گرفت ...!!!

[تصویر: mm49_5.png]

در آخر شمشیر به دست پسر میرسه و دوباره تاکید بر صلیب برعکس .......
میتونست برعکس بگیره و صلیب درست رو نشون بده ..
شاید هم واقعا کسایی که صلیب درست میگذارند ، را داشت دشمن مسیح نشان میداد (( نمیدونم !! )
------------------

به نظرم نباید زیاد درگیر این چیزها شد ...

به هر حال بازهم ممنون از لطفتون تاحالا از این دیدگاه بهش نگاه نکرده بودم تا حدی راهگشا بود سپاسHeart
آدرس های مرجع