تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سایتهای کسب درآمد دروغین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
همگی میدونیم روز به روز به تعداد سایتهایی که وعده درآمدهای میلیونی رو به کاربران اینترنتی میدن بیشتر میشه اما سوال اینجاست چرا رسیدگی نمیشه؟چرا اجازه میدن با احساسات جوانهای مملکت بازی بشه؟جوانی که بخاطر چند سال بیکاری به دنبال وعده های دروغین سایتهای کسب درآمد اینترنتی میره در حالی که خودش میدونه بالای 99% منتج به درآمد نمیشه.جالبه بدونید با یکی از همین افراد صحبت میکردم یک سایت رو بهم معرفی کرد که با خرید محصولش به قیمت یک میلیون و پانصد هزار تومن بهتون کمک میکنه چطور بعد از سه ماه کار کردن ماهانه درآمد ده میلیونی داشته باشید!وقتی بهش گفتم این مبلغ منطقی نیست و دادن این پول ریسک بزرگیه گفت دیگه برای ما ترسیدن معنی نداره.به قول معروف میخواست بگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست
چرا کسی با این سایتها برخورد نمیکنه؟تعدادشون زیاده؟همه میدونیم اگه بخوان میتونن جلوشو بگیرن و با کلاهبرداران برخورد جدی کنن.البته سایتی که میگم میگفت توی محصولمون بهتون آموزش میدیم چطور محصولتون رو بفروش برسونید.یعنی ظاهر کار و شیوه کسب درآمدی که معرفی میکنه کاملا حلال و قانونیه اما مسأله اصلی سوءاستفاده از احساسات ملت و خالی کردن جیبشونه
ازشون پرسیده شده چرا قیمت محصولتون گرونه در جواب گفتن قیمت اصلی و هزینه اصلی این محصول چهل میلیون تومنه!چکار کردی که چهل میلیون شده این محصول؟!!
شما میدونید همین وعده های دروغین کسب و کار اینترنتی چه انرژی و وقت زیادی از جوونا میگیره؟جوونی که الان باید تو محیط بیرون به کسب و کار بپردازه و به مملکتش خدمت کنه چرا باید اینطور ازش سوءاستفاده بشه؟به نظرتون همین اول زندگیش با شکست مواجه بشه امید و اعتماد بنفسش برای ایجاد کار جدید کمتر نمیشه؟کی جوابگو هست؟؟؟؟
من منکر این نیستم که میشه از اینترنت درآمد داشت اما نه به این راحتی و به این زیادی!
از امير كبير پرسیدند : در مدت زمان محدودی که داشتی چطور این مملکت رو از هرچی دزده پاک کردی؟

گفت: من خود دزدی نمی کردم و نمی گذاشتم معاونم هم دزدی کند. اوهم از این که من نمی گذاشتم دزدی کند ، نمی گذاشت معاونش دزدی کند و ....
تا آخر همین طور...
اگر من دزدی میکردم تا آخر دزدی میکردند و کشور می شد دزدخانه , همه هم دنبال دزد میگشتیم و چون همه ما دزد بودیم هیچ دزدی را هم محکوم نمی کردیم !

خانه از پای بست ویران است...

وقتي مملكت پر شده از اختلاسها و دزديهاي هزاران ميلياردي ديگه كسي دنبال دزد يك ميليون دو ميليوني نميره...
برای گزارش چنین سایتهایی کسی نمیدونه چکار باید کرد؟چندین بار پیش اومده میخواستم گزارش تخلف بدم ولی نمیدونم به کجا و چطور

کاش همه ما در قبال چنین رفتارهایی احساس مسئولیت میکردیم و به این راحتی از کنارش رد نمیشدیم

این سایت نمونه یه جامعه کوچیکه.وقتی اعتراض کردم چرا مدیران واکنشی در قبال ارسالهای نامناسب ندارن جواب دادن ممکن نیست بتونیم همه ارسالها رو مدیریت کنیم و از شما کاربران انتظار میره ما رو با دادن گزارش یاری کنید.فکر نمیکنید با گزارش تخلف سایتهای کلاهبرداری لااقل میتونیم از بیشتر شدن اونها جلوگیری کنیم؟

کلکم راع و کلکم مسئول عن الرعیه
(۲۷/آبان/۹۴ ۱۹:۵۲)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
همگی میدونیم روز به روز به تعداد سایتهایی که وعده درآمدهای میلیونی رو به کاربران اینترنتی میدن بیشتر میشه اما سوال اینجاست چرا رسیدگی نمیشه؟چرا اجازه میدن با احساسات جوانهای مملکت بازی بشه؟جوانی که بخاطر چند سال بیکاری به دنبال وعده های دروغین سایتهای کسب درآمد اینترنتی میره در حالی که خودش میدونه بالای 99% منتج به درآمد نمیشه.جالبه بدونید با یکی از همین افراد صحبت میکردم یک سایت رو بهم معرفی کرد که با خرید محصولش به قیمت یک میلیون و پانصد هزار تومن بهتون کمک میکنه چطور بعد از سه ماه کار کردن ماهانه درآمد ده میلیونی داشته باشید!وقتی بهش گفتم این مبلغ منطقی نیست و دادن این پول ریسک بزرگیه گفت دیگه برای ما ترسیدن معنی نداره.به قول معروف میخواست بگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست
چرا کسی با این سایتها برخورد نمیکنه؟تعدادشون زیاده؟همه میدونیم اگه بخوان میتونن جلوشو بگیرن و با کلاهبرداران برخورد جدی کنن.البته سایتی که میگم میگفت توی محصولمون بهتون آموزش میدیم چطور محصولتون رو بفروش برسونید.یعنی ظاهر کار و شیوه کسب درآمدی که معرفی میکنه کاملا حلال و قانونیه اما مسأله اصلی سوءاستفاده از احساسات ملت و خالی کردن جیبشونه
ازشون پرسیده شده چرا قیمت محصولتون گرونه در جواب گفتن قیمت اصلی و هزینه اصلی این محصول چهل میلیون تومنه!چکار کردی که چهل میلیون شده این محصول؟!!
شما میدونید همین وعده های دروغین کسب و کار اینترنتی چه انرژی و وقت زیادی از جوونا میگیره؟جوونی که الان باید تو محیط بیرون به کسب و کار بپردازه و به مملکتش خدمت کنه چرا باید اینطور ازش سوءاستفاده بشه؟به نظرتون همین اول زندگیش با شکست مواجه بشه امید و اعتماد بنفسش برای ایجاد کار جدید کمتر نمیشه؟کی جوابگو هست؟؟؟؟
من منکر این نیستم که میشه از اینترنت درآمد داشت اما نه به این راحتی و به این زیادی!
کسب درآمد ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه از اینترنت
شما میتونین با مراجعه به سایت http://earnbuxptc.mihanblog.com عضویت در معتبرترین سایت های کلیکی خارجی با پرداخت به پرفکت مانی ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه درآمد کسب کنید.
آدرس سایت http://earnbuxptc.mihanblog.com

روکپی و در محل نوشتن آدرس مرورگر خود پیس کنید و بعد دکمه اینتر رو فشار بدین. با تشکر مهسا
(۶/مهر/۹۵ ۱۷:۰۷)ramazan3 نوشته است: [ -> ]
کسب درآمد ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه از اینترنت
شما میتونین با مراجعه به سایت http://earnbuxptc.mihanblog.com عضویت در معتبرترین سایت های کلیکی خارجی با پرداخت به پرفکت مانی ماهیانه 10 میلیون تومان در ماه درآمد کسب کنید.
آدرس سایت http://earnbuxptc.mihanblog.com

روکپی و در محل نوشتن آدرس مرورگر خود پیس کنید و بعد دکمه اینتر رو فشار بدین. با تشکر مهسا
سلام
فردی که عضو این سایتها میشه، باید افراد دیگری رو به هم دعوت کنه تا بتونه پورسانت فعالیت زیر مجموعه هاش رو هم بگیره و در آمدش بیشتر بشه. برای اینکه شما رو ترغیب به فعالیت کنند هم باید از سایت تعریف کنند ... از اینکه ماهی 10 میلیون پول میده، قابل اعتماده و ...

اما فرد زمانی شروع به عضوگیری می کنه که تازه به این سایتها پیوسته و هنوز در آمدی کسب نکرده. در واقع فقط امیدواره که با تبلیغ این سایت بتونه در آینده کسب درآمد کنه. خب وقتی شما هنوز درآمدی کسب نکردید، چطور با این اطمینان ذکر می کنید که این سایت واقعا پول رو به حساب میریزه؟
(۶/مهر/۹۵ ۱۸:۳۹)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
فردی که عضو این سایتها میشه، باید افراد دیگری رو به هم دعوت کنه تا بتونه پورسانت فعالیت زیر مجموعه هاش رو هم بگیره و در آمدش بیشتر بشه. برای اینکه شما رو ترغیب به فعالیت کنند هم باید از سایت تعریف کنند ... از اینکه ماهی 10 میلیون پول میده، قابل اعتماده و ...

اما فرد زمانی شروع به عضوگیری می کنه که تازه به این سایتها پیوسته و هنوز در آمدی کسب نکرده. در واقع فقط امیدواره که با تبلیغ این سایت بتونه در آینده کسب درآمد کنه. خب وقتی شما هنوز درآمدی کسب نکردید، چطور با این اطمینان ذکر می کنید که این سایت واقعا پول رو به حساب میریزه؟
سعدی عزیز سلام

حرف شما درسته. این سیستم ها وارثین حقیقی گلد کوئیست هستند. البته نوع واقعی اش هم هست(نتورک مارکتینگ) ولی خوب من به اقتضای شغلم با این مسئله یا پدیده خیلی بیشتر درگیر هستم

یه قانونی هست این تو(توی گلد کوئیست هم هست) که می گه: هروقت دیدی دارن تبلیغ عمومی می کنن بدون که هرمشون اشباع شده.

هرمی که اشباع شده هم یعنی تاریخ مصرفش گذشته و به کسی که تازه می یاد سود نمی ده
اون موقع که گلد کوءست داغ شده بود و از اطرافیان اصرار و از من انکار ، نشستم حساب کردم که سرعت افزایش تعداد اعضاء چقدره و در صورت اشباع چه نسبتی از اعضاء بی درآمد می مونند .

هر سطح از اعضای جدید ، دو برابر سطح بالایی خودشه . پس تعداد اعضای سطح n ام ، 2 به توان n-1 برابر تعداد اعضای سطح اوله . سطح اول یه نفره ، پس تعداد اعضای سطح n ام میشه 2 به توان n-1 . پس مجموع کل اعضاء برابر میشه با (این ^ علامت توانه)
کد قالب بندی شده:
2^0 + 2^1 + 2^2 + ...  + 2^(n-2) + 2^(n-1) = 2^n - 1
پس مجموع کل اعضاء از سطح 1 تا n میشه 2 به توان n ، یه دونه کمتر (اشتباه گرفته نشه با 2 به توان n-1 . این دور "1-" پرانتز نداره)
حالا میخوایم ببینیم که با اضافه شدن سطح n+1 ام ، تعداد اعضاء چند درصد رشد پیدا میکنه .
تعداد اعضای سطح n+1 ام میشه 2 به توان n عضو .
پس تعداد اعضای سطح جدید مساویه با مجموع کل اعضایی که قبل از این اومده بودن !!
یعنی نرخ رشد میشه 100% در هر سطح !!
و هر بار تعداد اعضاء دو برابر میشه !

در مورد اشباع هم ، اول ها تو گلد کوءست می گفتند هر پنج عضو در هر طرف فلان مقدار دلار اما بعدا که کار سخت تر شد گفتند هر سه عضو فلان مقدار دلار (شرایط رو ساده تر کردند) طبق همین شرایط ساده حساب کنیم :

در هر طرف سه عضو یعنی در هر طرف یک عضو با دو عضو زیرش . پس میشه دو سطح . پس برای کسب اولین درآمد باید دو سطح اضافه می شد و دو سطح پایینی هرگز هیچ پولی نگرفتند . دو سطح پایینی یعنی یک دوم به اضافه یک چهارم کل تعداد اعضاء !
یعنی سه چهارم کل افرادی که هرگز در گلدکوءست ثبت نام کردند ، هیچ وقت هیچ پولی نگرفتند !
تازه پول گرفتن کجا و جبران پول خرید محصول کجا !
پس سطح سوم از پایین (یک هشتم از یک چهارم باقیمانده) هم ضرر کردند چون پولی که بخاطر سه عضو در هر طرف گرفتند حتی به اندازه مابه التفاوت مبلغ خرید محصول و ارزش واقعی اش نیست .
سطح چهارم از پایین (یک شونزدهم از یک هشتم باقیمانده) تازه نزدیک به کسب مابه التفاوت بوده اند ، تا حسابشون از نظر پولی صفر بشه و فقط وقتشون رو تلف کرده باشند و البته به اضافه مقدار عظیمی حق الناس برای روز قیامت گردن خودشون انداخته باشند .
پس تازه از سطح پنجم (فقط یک شونزدهم کل اعضاء) سود کرده اند (با فرض اینکه محصولشون به دستشون رسیده باشه . چون اونایی که هیچ وقت محصولشون به دستشون نرسید ، در سطح پنجم تازه پول خرید محصولشون برگشته)

مسلمه که نرخ رشد باینری ، نرخ رشد باکتریه و هرگز امکان فرار از اشباع وجود نداره . با این حال ، سردسته های اصلی که واقعا دروغگوهای بی شرفی بودند توجیه درست کرده بودند که هرگز اشباع نمیشه و باعث شده بودند که زیردسته هاشون حتی به کسانی که پول خرید محصولات نداشتند می گفتند که وسایل کار خودتون رو بفروشید و خرید کنید . نمونه شون رو هم در آشنایان همکاران دیده بودم که موتوری که باهاش کار می کرد رو فروخته بود که بیاد گلدکوءست و آخر سر سرمایه اش برنگشت . بعد که اشباع شده بود ، احمقهای گلدکوءستی بجای اینکه بفهمند که پلیس برای خاطر مردم داره جلوش رو میگیره ، می گفتند که نظام بیخودی با نتورک مارکتینگ دشمنه و الکی به گلدکوءست گیر داده تا مردم نتونن پول دربیارن تا مردم رو زیر یوغ دیکتاتوری نظام نگه داره !!
آدرس های مرجع