تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به دلیل تنظیم بازار 1700 تن سیب زمینی چال شد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۵/آذر/۹۴ ۲۲:۰۵)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]یعنی به نظر شما مردم اینقدر نفهمن که بخاطر دو کیلو سیب زمینی به یکی رای بدن.برید طرز فکرتون رو دیگه عوض کنید.
یه عده ای از ترس اینکه این بنده خدا یه موقع یه روز برگرده بعد از دوسال هنوز دارن میکونندش.شما دیگه وارد این بازیها نشین.
بنده طرفدار کسی نیستم فقط واقعیت بین باشین.توزیع بین مردم بهتره یا امحا..کدومش از یه آدم عاقل برمیاد؟؟؟؟

خب منم طرفدار کسی نیستم از کامنتم توی صفحه قبل میتونید اینو متوجه بشید ضمن اینکه من با چشم خودم دیدم داشتن موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن!! توزیع بین مردم با نیت فریب دادنشون بدتر از امحا سیب زمینی هاست....(البته این نظر منه)
البته چیزی که عجیبه توی این ماجرا اینه که آیا واقعا میشه 1700 تن سیب زمینی رو خاک کرد یا سوزوند؟ اصلا امکان پذیر هست؟
(۶/آذر/۹۴ ۱۵:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]خب منم طرفدار کسی نیستم از کامنتم توی صفحه قبل میتونید اینو متوجه بشید ضمن اینکه من با چشم خودم دیدم داشتن موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن!! توزیع بین مردم با نیت فریب دادنشون بدتر از امحا سیب زمینی هاست....(البته این نظر منه)
البته چیزی که عجیبه توی این ماجرا اینه که آیا واقعا میشه 1700 تن سیب زمینی رو خاک کرد یا سوزوند؟ اصلا امکان پذیر هست؟

لطفا همینطوری روی هوا حرف نزنید
من نمیخوام از کسی طرفداری بکنم ولی اگر منظورتون دولت قبلیه این کار اصلا به انتخابات ربطی نداشت و اصلا نزدیک انتخابات هم نبود و حتی در چهار سال دوم بود...
اصلا به نظر من این کار از ریشه غلطه.فقط باید اقلام استراتژیک مثل گندم،جو و ذرت خرید تضمینی داشته باشه نه سیب زمینی.اگر این زمینها رو ذرت یا جو میکاشتن یا حتی سویا خیلی عالی میشد چون توی این سه مورد شدید وابسته ایم.بیش از 70 80 درصد وارداته.
.
.
در ضمن اگر بگیم موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن برا رای یعنی ما توهین کردیم به شعور مردم.چون یکی فردا میتونه بیاد مثلا موز پخش کنه رای بیشتر بیاره که در واقع اصلا اینطور نیست.شاید احساسی عمل کنیم ولی دیگه نه اینجوری.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع