تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شما چقدر عمق دارید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۰:۳۲)قلب نوشته است: [ -> ]بسیار خب حالا چیکار کنیم!!
اسلام هیچ چيزه خوبی نداره
اینجوری چطوره خوبه!

يه میلیارد آدم احمق و نفهم مسلمان هستند خوبه!!
بیشتر از يه میلیارد هم مسیحی هستند اونا هم احمق هستن خوبه!

بیشتر از 90 درصد انسان های کره زمین نه مریخ موحد هستن و به وجود خدا اعتقاد دارن احتمالا اونا هم احمق هستن

همه خوبی ها و تحقیقات علمی هم ماله اون چند درصد باقی موندس خوبه!
راضی شدی!

من هنوز نگرفتم شما برای چی میای این سایت!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم الان عصبانی هستین. اگه یه کم استراحت بدین به خودتون مناسبه.
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۰:۳۵)‎namekarbary نوشته است: [ -> ]به نظرم الان عصبانی هستین. اگه یه کم استراحت بدین به خودتون مناسبه.
به هرصورت بنده خیلی دوست دارم بدونم شما به چه انگیزه ای مياين این سایت
بالاخره انسان عاقل و فهمیده نمياد بین يه سری آدم...
نکته چندم:
نبودن چیزی در زمان حال، بر نبودن اون در گذشته دلالت نمیکنه، مثل اینه که بگیم چون امروز در لیوان ما آب نیست پس دیروز هم آب نبوده. آیا تورات و انجیل همونهایی هستن که حضرت موسی و عیسی(علیه السلام) گفته بودن؟؟!؟
نکته چندم +1: بو علی فقط پزشک نبوده، و در اکثر علوم زمان خود خبره بوده، و کتابهای یونانی ای که ایشون به اونها مراجعه کرده اغلب پزشکی نبوده.
+2: پزشکی بو علی خیلی بهتر از پزشکی یونانی ها بوده، پس نمیشه گفت از اونا یاد گرفته.
+3:این که یک فرد به کتب دیگه مراجعه کنه دال بر این نیست که علمش از اون کتابها کمتره که ب تبع اون از اونها چیز یاد بگیره.
+4:چه مرجع محکمی هست که علم از یونان به اسلام رسیده؟
+5:اگر علم از یونان به اسلام اومده چرا اروپا بعد از اسلام پیشرفت کرده؟

یک توضیح کوچولو:
انسان هیچی نیست یا بهتره بگم انسان هیچ چیز است.
انسان یک عدد حافظه + یخورده شعور که بتونه از این حافظه استفاده کنه، حالا! آیا حافظه میتواند به خودی خود یهویی اطلاعات پیدا کند؟ یا باید از منبعی یاد بگیرد؟
آیا فردی که در بیابان به دنیا اومده با کسی که در دانشگاه یا خونه سلطان بدنیا اومده از لحاظ عقل برابره؟
آیا انسانی که در جنگل بدنیا اومده حتی علم حرف زدن ساده رو داره؟
با توجه به مطالب گفته شده انسان نمیتونه خود بخود چیزی رو از خودش دربیاره، بویژه در مورد پزشکی که جناب بوعلی حتی گفتن که روح و جسم چطور به هم متصل هستن(شاید اینم از سقراطی ارسطویی چیزی شنیده!!!Big Grin الله اعلم)
پس انسان چطور میتونه به این علوم دست پیدا کنه؟!!
دو راه داره:
یکی اینکه هر انسان بیش از هزار سال عمر داشته باشه والبته باز هم نمیتونه.
دوم اینکه خداوند سبحان بهش کمک کنه.
پس یونانی ها هم اگر به جایی رسیدم از یمن وجود پیامبران هست. خداوند حکیم هم که در قرآن میگه همه ی پیامبرا مسلمون بودن نه چیز دیگری.
فرض محال که یونانی ها هم به مسلمونها تعلیم داده باشن بازم جیب تو جیب میشه و منتی کسی بر کسی نداره.
بو علی اطلاعاتش رو از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ذریه ی مطهر او به ارث برده.
خیلی زیاده متن ناجور میشه،
مشکل ما اینجاس که از شک بدون تحقیق به یقین میرسیم.

شما اگر برید و تو احادیث بگردید تمام چیزهایی که مورد نیازه تا انسان به هیچ مریضی ای (روحی و جسمی) مبتلا نشه در روایاتی که از معصومین علیهم السلام رسیده، هست.
بنده خودم از نزدیک میشناسم زوجی که بچه دار نمیشدن و کلی هزینه کرده بودن و پیش دکترای (نسل یونانی) رفته بودن و بچه دار نشده بودن، رفتن پیش ی روحانی، ی رژیم غذایی که از امام رضا (علیه السلام) روایت شده بهشون داده و با 100 هزارتومن هزینه بچه دار شدن، معده ی بنده هم اسید زیادی ترشح میکرد، پیش همون آقا رفتم یه شربت بهم داد گفت دستورش واسه امام صادق علیه السلام هست، کامل درست شدم.

حالا شما میتونید یه بلندگو بگیرید دستتون و بگید از ائمه ما هیچی نمونده و علاوه بر اینکه خودتون از منفعت اونها بی نصیب میمونید به دیگران هم میگید که چطور میشه آدم خودشو ضایع کنه.
گاهی از خودم سوال میکنم این ائمه جیگر ما چه هیزم تری به ی عده فروختن که اینطور مقابلشون جبهه میگرن، شما بگردید اگه ی حدیث با سند معتبر پیدا کردین که به حال مورچه ای در این دنیا ضرر داشت من قول میدم برم رئیس داعشو اوباما و نتانیاهو رو پاره پاره کنم بیام.

تفکرات سوء نسبت به ائمه علیهم السلام، ابوبکر بغدادی لعنت الله عیه بار میاره که میگه برید ناموس مردمو ببرید واسه خودتون، اول هر بلایی خواستین سرش بیارین، بعد روش شرط بندی کنید شکمشو پاره کنید ببینید چی تو ششکمش هست.

یخورده عقلم چیز خوبیه.

به قول شاعر:
در خانه اگر کس است* یک حرف بس است.
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۱:۲۴)زنگ حساب نوشته است: [ -> ]نکته چندم:
نکته چندم +1: بو علی فقط پزشک نبوده، و در اکثر علوم زمان خود خبره بوده، و کتابهای یونانی ای که ایشون به اونها مراجعه کرده اغلب پزشکی نبوده.
+2: پزشکی بو علی خیلی بهتر از پزشکی یونانی ها بوده، پس نمیشه گفت از اونا یاد گرفته.
+3:این که یک فرد به کتب دیگه مراجعه کنه دال بر این نیست که علمش از اون کتابها کمتره که ب تبع اون از اونها چیز یاد بگیره.
1= بله درست می فرمایید
2= این که محصل و دانش آموزی از استاد بهتر شود مطلب عجیبی نیست اگر اینطور نبود که هیچ گاه علم پیشرفت نمی کرد
3= بله ولی مطلبی از بو علی نیست که بگوید کتب علمی یونانی بار علمی قابل توجهی نداشت و از خواندن آنها علمی بر من اضافه نشد
4= من کی گفتم علم از یونان به ایران یا اسلام رسیده . علم سیال است . علم اسلامی نداری . مگر علم یهودی داریم ؟ مگر علم مسیحی داریم ؟ علم بری از ادیان است و مانند یک سیال جاری می شود
5= اینکه فلان منطقه چرا بعد از فلان دین پیشرفت کرد مبحثی بی فایده است . پس می شود بگوییم چرا فلان منطقه بعد از یهودیت پیشرفت کرد؟ چرا فلان منطقه بعد از مسیحیت پیشرفت کرد ؟ این گونه طرح سوال اشتباه است . در کشور چین که هیچگونه پیامبر و دین الهی نداشته پیشرفتشان در حد متعارف دیگر مناطقی بوده که ادیان الهی در آنجا بوده .
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۱:۲۴)زنگ حساب نوشته است: [ -> ]شما اگر برید و تو احادیث بگردید تمام چیزهایی که مورد نیازه تا انسان به هیچ مریضی ای (روحی و جسمی) مبتلا نشه در روایاتی که از معصومین علیهم السلام رسیده، هست.
بنده خودم از نزدیک میشناسم زوجی که بچه دار نمیشدن و کلی هزینه کرده بودن و پیش دکترای (نسل یونانی) رفته بودن و بچه دار نشده بودن، رفتن پیش ی روحانی، ی رژیم غذایی که از امام رضا (علیه السلام) روایت شده بهشون داده و با 100 هزارتومن هزینه بچه دار شدن، معده ی بنده هم اسید زیادی ترشح میکرد، پیش همون آقا رفتم یه شربت بهم داد گفت دستورش واسه امام صادق علیه السلام هست، کامل درست شدم.
من نمیدونم این چطور استدلالی از شما هست . اگر ائمه راه و روش درمان بیماریها را آورده اند چرا اطبای اسلامی همان زمان از آن روش ها استفاده نکرده اند و صدها سال بلکه هزار سال مشغول کشف راه و روش های درمان بیماری ها بوده اند .
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۱:۲۴)زنگ حساب نوشته است: [ -> ]تفکرات سوء نسبت به ائمه علیهم السلام، ابوبکر بغدادی لعنت الله عیه بار میاره که میگه برید ناموس مردمو ببرید واسه خودتون، اول هر بلایی خواستین سرش بیارین، بعد روش شرط بندی کنید شکمشو پاره کنید ببینید چی تو ششکمش هست.
اینو که ابوبکر بغدادی نگفته . در قرآن آمده که با کافر حربی بجنگید و آنها را بکشید .
حالا کافر حربی چیست ؟ به یهودی و نصارا که در ذمه مسلمانان نباشند کافر حربی می گن و حرب (جهاد) با اونها واجب است چه در جنگ با مسلمین باشند چه نباشند . به این نکته آخر توجه کنید (((چه در جنگ با مسلمین باشند چه نباشند)))
غیر یهودی و نصارا که جای خود دارد . شما کمی شریعت را مطالعه کنید .
زن و کودک کافر حربی غنیمت مسلمانان است و... بقیه شو خودتون برید تحقیق کنید
(۲۸/آذر/۹۴ ۲۱:۲۴)زنگ حساب نوشته است: [ -> ]نکته چندم:
نبودن چیزی در زمان حال، بر نبودن اون در گذشته دلالت نمیکنه، مثل اینه که بگیم چون امروز در لیوان ما آب نیست پس دیروز هم آب نبوده. آیا تورات و انجیل همونهایی هستن که حضرت موسی و عیسی(علیه السلام) گفته بودن؟؟!؟

یک توضیح کوچولو:
انسان هیچی نیست یا بهتره بگم انسان هیچ چیز است.
انسان یک عدد حافظه + یخورده شعور که بتونه از این حافظه استفاده کنه، حالا! آیا حافظه میتواند به خودی خود یهویی اطلاعات پیدا کند؟ یا باید از منبعی یاد بگیرد؟
آیا فردی که در بیابان به دنیا اومده با کسی که در دانشگاه یا خونه سلطان بدنیا اومده از لحاظ عقل برابره؟
آیا انسانی که در جنگل بدنیا اومده حتی علم حرف زدن ساده رو داره؟
با توجه به مطالب گفته شده انسان نمیتونه خود بخود چیزی رو از خودش دربیاره، بویژه در مورد پزشکی که جناب بوعلی حتی گفتن که روح و جسم چطور به هم متصل هستن(شاید اینم از سقراطی ارسطویی چیزی شنیده!!!Big Grin الله اعلم)
پس انسان چطور میتونه به این علوم دست پیدا کنه؟!!
دو راه داره:
یکی اینکه هر انسان بیش از هزار سال عمر داشته باشه والبته باز هم نمیتونه.
دوم اینکه خداوند سبحان بهش کمک کنه.
پس یونانی ها هم اگر به جایی رسیدم از یمن وجود پیامبران هست. خداوند حکیم هم که در قرآن میگه همه ی پیامبرا مسلمون بودن نه چیز دیگری.
فرض محال که یونانی ها هم به مسلمونها تعلیم داده باشن بازم جیب تو جیب میشه و منتی کسی بر کسی نداره.
بو علی اطلاعاتش رو از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ذریه ی مطهر او به ارث برده.
خیلی زیاده متن ناجور میشه،
مشکل ما اینجاس که از شک بدون تحقیق به یقین میرسیم.

شما اگر برید و تو احادیث بگردید تمام چیزهایی که مورد نیازه تا انسان به هیچ مریضی ای (روحی و جسمی) مبتلا نشه در روایاتی که از معصومین علیهم السلام رسیده، هست.

حالا شما میتونید یه بلندگو بگیرید دستتون و بگید از ائمه ما هیچی نمونده و علاوه بر اینکه خودتون از منفعت اونها بی نصیب میمونید به دیگران هم میگید که چطور میشه آدم خودشو ضایع کنه.
گاهی از خودم سوال میکنم این ائمه جیگر ما چه هیزم تری به ی عده فروختن که اینطور مقابلشون جبهه میگرن، شما بگردید اگه ی حدیث با سند معتبر پیدا کردین که به حال مورچه ای در این دنیا ضرر داشت من قول میدم برم رئیس داعشو اوباما و نتانیاهو رو پاره پاره کنم بیام.

تفکرات سوء نسبت به ائمه علیهم السلام، ابوبکر بغدادی لعنت الله عیه بار میاره که میگه برید ناموس مردمو ببرید واسه خودتون، اول هر بلایی خواستین سرش بیارین، بعد روش شرط بندی کنید شکمشو پاره کنید ببینید چی تو ششکمش هست.

یخورده عقلم چیز خوبیه.

به قول شاعر:
در خانه اگر کس است* یک حرف بس است.
خوب ما هم نگفتیم بوعلی سینا قدر بز نمیفهمیده. یه کم زکاوت داشته، یه کم پشتکار ذاشته، یه کم مطالعه داشته. صحبت چیز دیگه ای بود اصلا. صحبت در مورد ربط دانشمند شدن بوعلی به اسلام بود.
به جای این سوالات باید فکر کنید چگونه کشور آذربایجان با این همه شیعه دست یه حکومت لائیک و ضد شیعه است؟
چرا ایران نمیتونه یه حکومت نزدیک به خودش رو در این کشور به قدرت برسونه؟
چرا نفوذ ایران تو کشورهایی مثل افعانستان و تاجیکستان و بحرین و ارمنستان اینقدر کمه؟

تنها کشور منطقه ای ایران سوریه است که پرونده اش این روزاست بسته بشه !
(۲۹/آذر/۹۴ ۲:۲۲)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]به جای این سوالات باید فکر کنید چگونه کشور آذربایجان با این همه شیعه دست یه حکومت لائیک و ضد شیعه است؟
چرا ایران نمیتونه یه حکومت نزدیک به خودش رو در این کشور به قدرت برسونه؟
چرا نفوذ ایران تو کشورهایی مثل افعانستان و تاجیکستان و بحرین و ارمنستان اینقدر کمه؟

تنها کشور منطقه ای ایران سوریه است که پرونده اش این روزاست بسته بشه !

....وَغَیْبَةَ وَلِیِّنا، وَکثْرَةَ عَدُوِّنا، وَقِلَّةَ عَدَدِنا، وَشِدّةَ الْفِتَنِ بِنا، وَتَظاهُرَ الزَّمانِ عَلَیْنا....
سلام
واقعا از ائمه تو اون زمان وسط جنگ قتل زندان تبعید و شورش انتظار تالیف کتاب علمی دارید؟؟؟
تنها برخی ائمه فرصت بسیار اندکی پیدا کردند مثل امام صادق که تنها یک محصول حضرت میشه ابو موسی جابر بن عبدالله یا جابر بن حیان که تونست نیتریک اسید و پتاسیم نیترات سولفوریک اسید یا زینت الزاج رو برای اولین بار کشف کنه...

یا حدیث زیر که تایید وجود گونه های مختلف انسان مثل نئادرتال ها و انسان خردمند که تاقبل حضرت جای دیگری مطرح نشده بود(حداقل من ندیدم)

شاید شما گمان می ‏كنید كه خدای عزّ وجلّ غیر از شما هیچ بشر دیگری را نیافریده است. نه، چنین نیست؛ بلكه هزار هزار آدم آفریده كه شما از نسل آخرین آنها هستید.(كتاب توحید، ج ۱، ص ۲۷۷.)

وگرنه بقیه ائمه هرگز فرصتی برای این کارها پیدا نکردند.
سایر ادیه و احادیث قرن ها بعد از ائمه جمع اوری شد چون ائمه خودشون فرصت نکردن اینارو تالیف کنن که به همین جهت بسیاری از احادیث قابل استناد نیست.
البته همین مقدار احادیث هم باعث جهانی شدن برخی از امامان مثل امام حسین شد واضح ترین چیزی که میشه مثال زد وجود پیروان سایر ادیان مثل مسیحیت تو راهپیمایی اربعین که من هیچ رقمه نمی تونم درک کنم چرا میان!
پس اگه موقعیت مناسب بود زمینه برای جهانی شدن رفتار و سخنان ائمه وجود داشت...
به هر حال برای غیر علمی و غیر منطقی بودن دین اسلام می تونید به همون صلب و ترائب گیر بدید وگرنه از رفتار ائمه ایراد زیادی نمیشه گرفت...
نقل قول:
در قرآن آمده که با کافر حربی بجنگید و آنها را بکشید .

حالا کافر حربی چیست ؟ به یهودی و نصارا که در ذمه مسلمانان نباشند کافر حربی می گن و حرب (جهاد) با اونها واجب است چه در جنگ با مسلمین باشند چه نباشند . به این نکته آخر توجه کنید (((چه در جنگ با مسلمین باشند چه نباشند)))

غیر یهودی و نصارا که جای خود دارد . شما کمی شریعت را مطالعه کنید .

زن و کودک کافر حربی غنیمت مسلمانان است و... بقیه شو خودتون برید تحقیق کنید

این مزخرفات رو کدوم حروم لقمه ای گفته
منبع تحقیق شما چی بوده!!! ؟؟
کفار حربی "کسانی هستند که به خاطر دینتان با شما جنگیدند و شما را از خانه هایتان بیرون کردند"
حالا جنگیدن با هچین ادمایی کجاش خلاف عقل و منطق.
(۲۹/آذر/۹۴ ۵:۰۲)سعید714 نوشته است: [ -> ]این مزخرفات رو کدوم حروم لقمه ای گفته
منبع تحقیق شما چی بوده!!! ؟؟
کفار حربی "کسانی هستند که به خاطر دینتان با شما جنگیدند و شما را از خانه هایتان بیرون کردند"
حالا جنگیدن با هچین ادمایی کجاش خلاف عقل و منطق.
http://v0.bahjat.ir/index.php/ahkam/esteftahat/213-7.html
آیت الله بهجت :
364. نظر اسلام را درباره ارمنى، مسيحى، كليمى، يهودى و زرتشتى بفرماييد.
ج. همه كافر بوده و نجس هستند.
365. ارامنه اى كه در ايران زندگى مى كنند، چه حكمى دارند؟
ج. در حكم با ساير كافران يكسان مى باشند.
366. حكم دست دادن با مسيحيان چيست؟
ج. مثل ساير كفّار هستند.
معاشرت با اهل كتاب
367. آيا مى توان با اهل كتاب معاشرت داشت و از طعام آن ها استفاده كرد؟
ج. آن ها كافر و نجس هستند.

369. چرا كسانى كه از دين اسلام خارج اند، نجس هستند؛ با اين كه مى بينيم بهداشت و نظافت را رعايت مى كنند؟
ج. نجاست كفّار ذاتى است و با رعايت بهداشت و نظافت ظاهرى متفاوت است.

370. اهل حقّ يا على اللهى ها پاك اند يا نجس؟
ج. نجس اند
.
...............................................

تعریف کافر حربی :

http://www.wikifeqh.ir/%D8%A7%D9%87%D9%8...8%B1%D8%A8

بر همه کفار جز اهل ذمه که پایبند به پیمان خویش هستند، عنوان اهل حرب یا حربی اطلاق می‌گردد؛ خواه در حال جنگ با مسلمانان باشند یا نباشند.

اگر عفت کلام داشته باشید بهتر است . شاید مطلبی باشد که شما از آن بی اطلاع باشید اما عالمی آن را بیان کرده باشد و با فحاشی شما به ساحت ایشان بی احترامی می شود . پس در هر حالی عفت کلام خود را حفظ کنید
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع