نکته چندم:
نبودن چیزی در زمان حال، بر نبودن اون در گذشته دلالت نمیکنه، مثل اینه که بگیم چون امروز در لیوان ما آب نیست پس دیروز هم آب نبوده. آیا تورات و انجیل همونهایی هستن که حضرت موسی و عیسی(علیه السلام) گفته بودن؟؟!؟
نکته چندم +1: بو علی فقط پزشک نبوده، و در اکثر علوم زمان خود خبره بوده، و کتابهای یونانی ای که ایشون به اونها مراجعه کرده اغلب پزشکی نبوده.
+2: پزشکی بو علی خیلی بهتر از پزشکی یونانی ها بوده، پس نمیشه گفت از اونا یاد گرفته.
+3:این که یک فرد به کتب دیگه مراجعه کنه دال بر این نیست که علمش از اون کتابها کمتره که ب تبع اون از اونها چیز یاد بگیره.
+4:چه مرجع محکمی هست که علم از یونان به اسلام رسیده؟
+5:اگر علم از یونان به اسلام اومده چرا اروپا بعد از اسلام پیشرفت کرده؟
یک توضیح کوچولو:
انسان هیچی نیست یا بهتره بگم انسان هیچ چیز است.
انسان یک عدد حافظه + یخورده شعور که بتونه از این حافظه استفاده کنه، حالا! آیا حافظه میتواند به خودی خود یهویی اطلاعات پیدا کند؟ یا باید از منبعی یاد بگیرد؟
آیا فردی که در بیابان به دنیا اومده با کسی که در دانشگاه یا خونه سلطان بدنیا اومده از لحاظ عقل برابره؟
آیا انسانی که در جنگل بدنیا اومده حتی علم حرف زدن ساده رو داره؟
با توجه به مطالب گفته شده انسان نمیتونه خود بخود چیزی رو از خودش دربیاره، بویژه در مورد پزشکی که جناب بوعلی حتی گفتن که روح و جسم چطور به هم متصل هستن(شاید اینم از سقراطی ارسطویی چیزی شنیده!!!

الله اعلم)
پس انسان چطور میتونه به این علوم دست پیدا کنه؟!!
دو راه داره:
یکی اینکه هر انسان بیش از هزار سال عمر داشته باشه والبته باز هم نمیتونه.
دوم اینکه خداوند سبحان بهش کمک کنه.
پس یونانی ها هم اگر به جایی رسیدم از یمن وجود پیامبران هست. خداوند حکیم هم که در قرآن میگه همه ی پیامبرا مسلمون بودن نه چیز دیگری.
فرض محال که یونانی ها هم به مسلمونها تعلیم داده باشن بازم جیب تو جیب میشه و منتی کسی بر کسی نداره.
بو علی اطلاعاتش رو از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ذریه ی مطهر او به ارث برده.
خیلی زیاده متن ناجور میشه،
مشکل ما اینجاس که از شک بدون تحقیق به یقین میرسیم.
شما اگر برید و تو احادیث بگردید تمام چیزهایی که مورد نیازه تا انسان به هیچ مریضی ای (روحی و جسمی) مبتلا نشه در روایاتی که از معصومین علیهم السلام رسیده، هست.
بنده خودم از نزدیک میشناسم زوجی که بچه دار نمیشدن و کلی هزینه کرده بودن و پیش دکترای (نسل یونانی) رفته بودن و بچه دار نشده بودن، رفتن پیش ی روحانی، ی رژیم غذایی که از امام رضا (علیه السلام) روایت شده بهشون داده و با 100 هزارتومن هزینه بچه دار شدن، معده ی بنده هم اسید زیادی ترشح میکرد، پیش همون آقا رفتم یه شربت بهم داد گفت دستورش واسه امام صادق علیه السلام هست، کامل درست شدم.
حالا شما میتونید یه بلندگو بگیرید دستتون و بگید از ائمه ما هیچی نمونده و علاوه بر اینکه خودتون از منفعت اونها بی نصیب میمونید به دیگران هم میگید که چطور میشه آدم خودشو ضایع کنه.
گاهی از خودم سوال میکنم این ائمه جیگر ما چه هیزم تری به ی عده فروختن که اینطور مقابلشون جبهه میگرن، شما بگردید اگه ی حدیث با سند معتبر پیدا کردین که به حال مورچه ای در این دنیا ضرر داشت من قول میدم برم رئیس داعشو اوباما و نتانیاهو رو پاره پاره کنم بیام.
تفکرات سوء نسبت به ائمه علیهم السلام، ابوبکر بغدادی لعنت الله عیه بار میاره که میگه برید ناموس مردمو ببرید واسه خودتون، اول هر بلایی خواستین سرش بیارین، بعد روش شرط بندی کنید شکمشو پاره کنید ببینید چی تو ششکمش هست.
یخورده عقلم چیز خوبیه.
به قول شاعر:
در خانه اگر کس است* یک حرف بس است.