شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۴/دی/۹۴ ۲۲:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یچیزی بگم تا امثال شماها تو گمراهی بیشتری بمونید
این جور حرفا یعنی امام زمان رو قبول ندارید
بحث خیلی شبیه بحث با تفکیکی هاست
اهل فن میدونن چی میگم
امام زمانی که تو این مدت این همه به شیعیانشون کمک کردن محاله در چنین مسئله ای به حال خودشون واگذارشون کنن
ولی شما منافقین چون دلتون سیاهه هیچ موقع براه نمیایید
کل حوزه فکری ماها فرق داره
یاد بحث هامون با منکران ولایت امیرالمومنین میفتم
اونا هم خدا و پیامبر رو غیر حکیم و .... میدونن
فعلا صبر میکنیم تا....
البته با دشمنان امام حسین در هر لباسی دشمنیم و اگر خدا بخواد رگ حیاتشونو هم قطع مینماییم
شما مستند بعد از خمینی رو ببینین. قسمت سومش مربوط به همین شورای رهبری است. وقتی به تجربه فهمیدن شورای عالی قضایی رو مجبور شدن بکنن ریاست قوه قضائیه و وقتی دیدن نخست وزیری و ریاست جمهوری و اختلاف فکری اونها داره مملکت رو داغون میکنه خیلی راحت به این نتیجه رسیدن باید فردی باشه رهبری و این اختلاف بین افراد شورا در رهبری نابود کننده هست.
ضرورت فرد بودن رهبری الان دیگه کاملا مشخصه. شما ببینین اختلاف نظر و گزارش دولتمردان چقدر زشت و مسخره و فاجعه بار هست چه برسه به رهبری. عقل هم خوب چیزیه. تازه اونموقع که امثال هاشمی خیلی سعی کردن شورای رهبری رأی بیاره خبرگان قبول نکرد الان که دیگه الحمدلله دیدیم ولایت "فقیه" نه دیکتاتوری به بار آورد نه باعث شکست شد و وضعیت پیشروی و محبوبیت ولایت فقیه در دنیا مشخصه. این شوراها هستن که به خاطر اختلافات بین اعضا اکثرا دچار مشکل هستن... فکر کنین چقدر خنده داره که سر ریزترین مسائل هسته ای و منطقه ای و مثلا شرکت در ائتلاف آمریکایی ضد داعش بین اعضای شورای رهبری اختلاف بشه و هیچکدوم به "حکم وظیفه!!" کوتاه نیان. چی میشه. چه میوه هایی بچینه بی بی سی و رسانه های دشمن..
این به ظاهر دوستمون که مخالفان ولایت فقیه رو لیست کردن شما یه جستجویی بکنین ببینین اینها کی بودن. یکیشون غروی بودن که امام بسیار تند در مورد ایشون نامه نوشتن. پسر اون غروی الان شده ...
اینجا مفصل بخونین. 1000 عارف مثل حضرت آیت الله بهجت هم ولایت فقیه هم شخص امام خامنه ای رو تایید بکنن برای امثال شما نظر 4 روحانی کجراه رفته اولویت داره. باشه مشکلی نیست. خداوند هادی همه ما باشه.
(۵/دی/۹۴ ۰:۵۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]مسئله ولایت فقیه درست است مخالفانی دارد اما موافقانی هم دارد . چی شده که همه مخالفان شدند حجت ؟!
از این گذشته هرچیز که مخالفت داشت پس خلاف آن می شود حجت ؟! یک مثالی زشتی داشتم اما ادب کردم و نیاوردم همین قدر بگم که عقل باید پشتوانه حجت باشد.
این مورد ( آیا اگر هر چیز مخالفی داشت خلافش می شود حجت ؟) برای موافق آن مورد هم صدق می کند .
شما چطور نظریه ولایت فقیه رو صحیح می دونید ؟ حالا بر اساس مواردی که مورد قبول خودتان است و البته چند عالم واقعی از نظر خودتان
همانطور که شما موافق هستید بقول خودتان عده ای دیگر مخالف هستن . ولی اینکه اعتقاد خودمون رو کاملا صحیح و برحق بدونیم و دیگران را باطل باعث می شود به راه خوارج برویم و بقولی انسان های بی ترمز شویم و به هر نظر مخالفی بتازیم و آنها را مزدور بدانیم و ....
آیا این منطقی است ؟
جالبه!!بعضی از دوستان خودشان را معیار حقیقت میدونند!!!
آقای بیداری اندیشه
ما هم دغدغه دین داریم اما چرا جامعه ما دچار دین زدگی شده؟
من همزمان دارم در فیسبوک در صفحات ضد اسلامی پست از اعجاز قرآن میذارم
چرا باید این همه جوان ایرانی مخالف سرسخت اسلام باشند؟
چرا در زمان شاه دین قدرت داشت،محبوبیت داشت اما الان...؟
صف نماز دانشگاه یا محل کار شما چند نفره؟
دین در آزادی رشد میکنه و در دیکتاتوری افول میکنه در دین اجباری نیست
وَلَوْ شَاءَ رَبُّكَ لَآمَنَ مَنْ فِي الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَمِيعًا أَفَأَنْتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتَّى يكُونُوا مُؤْمِنِينَ(يونس/99)
و اگر پروردگار تو ميخواست، تمام کساني که روي زمين هستند، همگي به (اجبار) ايمان ميآوردند؛ آيا تو ميخواهي مردم را مجبور سازي که ايمان بياورند؟! (ايمان اجباري چه سودي دارد؟!)
این نظریه ولایت فقیه مشکلات و تناقضات زیادی داره
با فضای بسته اقتصادی متاثر از محدودیت های این نظریه موجب رکود اقتصادی میشود و رکود اقتصادی باعث دین زدگی میشه...امام علی میفرمایند اگر فقر از در وارد شود دین از پنجره فرار میکند
در این نظریه بالاترین معیار قبول و وفاداری به نظام است و این موجب رانت بازی و تقدم رابطه بر ضابطه میشود و مرگ شایسته سالاری میشود
در این نظریه به خواست مردم ""اهمیتی داده نمیشود"" و این موجب از بین رفتن اراده عمومی و نشاط مردمی میشود
همچنین وقتی جناح های منتقد دارای حقوق و حق سیاسی نیستند باعث تشویش و جنگ روانی در کشور میشود
در این نظریه برداشت ها و تفسیر های متفاوت از دین اعتباری ندارد و فقط برداشت ولی فقیه از اسلام مورد قبول است
و این باعث اختلاف در مسلملنان و شکسته شدن وحدت میشود
و ده ها چیز دیگر
وضع امروز ایران بالاترین گواه شکست این نظریه است
افرادی که حرف از به نتیجه نرسیدن در برخی جاها میزنن
مگه بنگاه معاملات ملکیه ؟
بر اساس منطق و عقل و شریعت و همه چی این روش بهترین روش در دوران غیبته
به نتیجه نرسیدن البته از دید شما نمیتونه باطلش کنه
خدا از ما به اندازه وسعمون سعی میخواد و نتیجش هم با خود خدا
البته شما و احیانا همکارات (مهم نیست یک نفر باشید یا 100 نفر) دلتون برای اسلام نمیسوزه
چند صباحی حقوق بگیر جناب فلانید برای تضعیف انقلاب
بچه دو ساله هم فکر کنه میفهمه با اوضاع فعلی دنیا حق با کیه و باطل با کیه
دوستان انقلاب و دشمناشون لیست کنید خودتون میفهمید
بله همین الان آقای جان کری مبلغی را به حسابم واریز کردند و گفتند به تالار بیداری اندیشه برو و آقای عبدالرحمن را منحرف کن
شما خیلی زرنگ هستید!!
آقای عبدالرحمن برای من ولایت فقیه اثبات نشده برای شما چگونه اثبات شده؟
از کجا بفهمم که اسلام اینو میگه؟
آیا جبرییل بر شما نازل شده؟
(۵/دی/۹۴ ۱۱:۲۹)دوست حقیقت نوشته است: [ -> ]بله همین الان آقای جان کری مبلغی را به حسابم واریز کردند و گفتند به تالار بیداری اندیشه برو و آقای عبدالرحمن را منحرف کن
شما خیلی زرنگ هستید!!
آقای عبدالرحمن برای من ولایت فقیه اثبات نشده برای شما چگونه اثبات شده؟
از کجا بفهمم که اسلام اینو میگه؟
آیا جبرییل بر شما نازل شده؟
سلام علیکم
کاربر محترم دوست حقیقت
آیاجبرئیل برمانازل شده وگفته نماز صبح 2رکعت است؟
احتمال اینکه مستقیم به حسابتان پول واریز کرده باشند کم است !
اما در جایی پول خرج میکنند که اثرش با چند واسطه به شما میرسد !
و میشود همان اش نخورده و....
از حاشیه بگذریم
اثبات ولایت وفقیه :
ولایت فقیه را به صورت مرحله به مرحله بیان میکنم در هر مرحله که موافق نبودید ، بند مربوط را اعلام کنید .
1. خداوند برای هدایت انسان مجموعه ی قوانین و احکامی را توسط پیامبر برای ما عرضه داشت .
2.پیامبر هم احکام خداوند را برای ما عرضه کرد و هم خود مجری قانون بود . (تشکیل اولین حکومت اسلامی توسط پیامبر و در شهر مدینه بود)
3.احکام اسلام تعطیلی ندارد
4.امر حکومت داری بعد از پیامبر انقدر واضح بود که کسی مخالف تشکیل و ادامه ی حکومت اسلامی نبود ، بلکه اختلاف در تعیین ویژگی های حاکم بعد از پیامبر بود .
5.بعد از صدر اسلام هم اوضاع چنین است ، در جایی که مسلمین امکان قدرت و تشکیل حکومت دارند آیا اجرای احکام اسلامی مقدم است یا احکام دست نوشت بشر ؟
6.ایا اگر قرار است احکام اسلامی اجرا شود ، مجریان قانون باید کاملا مسلط به احکام و قوانین اسلام باشند یا نه ؟
سلام بر شما
مقصود من همین جاست
چگونه می شود با عقل و نقل به نظریه ولایت انتصابی مطلقه فقیه رسید؟
سلام علیکم
در بحث عقلی در این 6 بند اشاره کردم و بندها تقریبا با هم مرتبط هستند
تا کدام مورد را قبول دارید ؟
و نسبت به کدام بند سوال دارید بفرمایید اگر بلد بودم جواب میدهم