تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معامله زیبایی با پول: ازدواج با پولدار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
يك دختر خانم زيبا خطاب به رئيس شركت خود نامه‌اي بدين مضمون نوشته است:
مي‌خواهم در آنچه اينجا مي‌گويم صادق باشم. من 24 سال دارم. جوان و بسيار زيبا، خوش‌اندام، خوش هیکل، خوش بیان، دارای تحصیلات آکادمیک و مسلط به چند زبان دنیا هستم.
آرزو دارم با مردي با درآمد سالانه 500 میلیون يا بيشتر ازدواج كنم. شايد تصور كنيد كه سطح توقع من بالاست، اما حتي این درآمد هم به طبقه متوسط تعلق دارد.
چه برسد به 500 میلیون. خواست من چندان زياد نيست. آیا مردی با این درآمد وجود دارد؟
آيا شما خودتان ازدواج كرده‌ايد؟ سئوال من اين است كه چه كنم تا با اشخاص ثروتمندي مثل شما ازدواج كنم؟

چند سئوال ساده دارم:
1- پاتوق جوانان مجرد و پولدار كجاست؟
2- چه گروه سني از مردان به كار من مي‌آيند؟
3- معيارهاي شما براي انتخاب زن كدامند؟

و اما جواب مدير شركت :
نامه شما را با شوق فراوان خواندم. در نظر داشته باشيد كه دختران زيادي هستند كه سوالاتي مشابه شما دارند. اجازه دهيد در مقام يك سرمايه‌گذار حرفه‌اي موقعيت شما را تجزيه و تحليل كنم :
درآمد سالانه من بيش از 500 میلیون است كه با شرط شما همخواني دارد، اما خدا كند كسي فكر نكند كه اكنون با جواب دادن به شما، وقت خودم را تلف مي‌كنم.
از ديد يك تاجر، ازدواج با شما اشتباه است، دليل آن هم خيلي ساده است: آنچه شما در سر داريد مبادله منصفانه "زيبائي" با "پول" است. اما اشكال كار همين جاست: زيبائي شما رفته‌رفته بعد ده سال آرام آرام به کل محو مي‌شود اما پول من، در حالت عادي بعيد است بر باد رود.

در حقيقت، درآمد من سال به سال بالاتر خواهد رفت اما زيبائي شما نه و چین و چروک و پیری زود رس زنانه جایگزین این زیبائی خواهد گردید و اثری از این جوانی و زیبائی باقی نخواهد ماند.
از نظر علم اقتصاد، من يك "سرمايه رو به رشد" هستم اما شما يك "سرمايه رو به زوال".

به زبان وال‌استريت، هر تجارتي "موقعيتي" دارد. ازدواج با شما هم چنين موقعيتي خواهد داشت. اگر
ارزش تجارت افت كند عاقلانه آن است كه آن را نگاه نداشت و در اولين فرصت به ديگري واگذار كرد و اين چنين است در مورد ازدواج با شما.

بنابراین هر آدمي با درآمد سالانه 500 میلیون نادان نيست که با شما ازدواج کند به همین دلیل ما فقط با امثال شما قرار مي‌گذاريم اما ازدواج هرگز.

اما اگر شما علاوه بر جوانی و زیبائی کالایی داشته باشید که مثل سرمایه من رو به رشد باشد و یا حداقل نفع آن از من منقطع نشود کالاهایی با ارزش مثل "انسانیت، پاکدامنی، شعور، اخلاق، تعهد، صداقت، وفاداری، حمایت، دوست داشتن، عشق و ... " آن وقت احتمالا این معامله برای من هم
سود فراوانی خواهد داشت چون ممکن است من حتی فاقد دارایی هایی با ارزش با مشخصات شما باشم و برای داشتن آنها پول زیادی خرج کنم. چون بعد چند مدت از ازدواج، بیش از زیبائی، اندام و هیکل، مواردی که بیان کردم برای زندگی مشترک لازم بوده و من شدیدا به آنها نیاز پیدا خواهم کرد.
در هر حال به شما پيشنهاد مي‌كنم كه قيد ازدواج با آدمهاي ثروتمند را بزنيد. بجاي آن شما خودتان مي‌توانيد با کمی تفکر و تلاش و با داشتن درآمد سالانه 500 میلیونی، فرد ثروتمندي شويد. اينطور، شانس شما بيشتر خواهد بود تا آن كه يك پولدار احمق را پيدا كنيد.

اميدوارم اين پاسخ كمكتان كند.
امضا ، رئيس شركت

--
شاید واسه بعضیا قدیمی باشه ، ببخشید واسه تکراری بودنش
در جستجوی خوبی باش نه زیبایی

زیرا هر آنچه زیباست همیشه خوب نیست

ولی هر آنچه خوب است ، همیشه زیباست

اما افسوس که در جامعه و افکار عوامانه همیشه مادیات پیروز هست ! حتی برای مدعی های سر سخت مخالف السابق با عمل خودشون !!!
نباید دن کیشوتی فکر کرد

زیبایی یه معیار شخصی نیست

اگر مردی چشمش پاک باشه همیشه همسرش رو زیبا میبینه ولی اگر چشمای هرزه ای داشته باشه هر کسی براش عادیه

چشم مرد باید فقط به همسرش عادت کنه

اگر کسی ادعا کنه که زیبایی برای من مهم نیست یا باطن بینه یا ....

قبلا هم گفتم البته الان زیبایی زن برای مرد غیرتی دردسره به فلان دلایل
تازه بجز زیبایی ملاکهای ساده اندیشانه ی دیگری هم دارند که بماند ولی خب بعضی روی زیبایی هوش قد و... تاکید دارند و خیلی براشون مهمه خب این گروه حتما باید لحاظ کنند قبل ازدواج که کار به طلاق نکشه هر چند من یکی توجه مخصوصا افراطی به این چیزها رو کار ادمهای چیپ و سطح پایین میدونم ولی خب سلیقس دیگهBig Grin چه میشه کرد.

انقدرم طلاق زیاد و فراگیر هست که آدم ترجیح میده تو این مسائل تا جای ممکن بی طرف باشه وگرنه بعد از اندک مدتی دعوا می شه میگن توصیه شما بود!!!!!
اول چرا یه مطلب از کافران مستکبر در این سایت مقدس گذاشته اید ؟

این مطالبی که رئیس شرکت مورگان گفته خیلی شبیه به آموزه های اسلام و ائمه اطهار هست . شاید ایشون در خفا به دین مبین اسلام و مذهب تشیع مشرف شده که اینطور با اندیشه ژرف بیاناتی داشتهHuh

از کافر اینگونه حرفها بعیده . حتما مسلمان شده

در فضای اجتماعی به شدت مسموم غرب که در رسانه های ایران نشان می دهند اصلا با عقل جور در نمیاد که همچین شخصی با اندیشه های متعالی وجود داشته باشه .
به نام خدا

مدتها بود میخواستم در رابطه با این مسئله و عدم ازدواج جوانان و آمار بالای طلاق مطالبی بگذارم که این دوست عزیز با قرار دادن این متن زیبا کار بنده را راحت کرد.

به هر حال متاسفانه در جامعه مدرن ایرانی که در آن ارزشها در حال سقوط است و همه چیز در ماهواره و شبکه های اجتماعی و مهمتر از آن چشم و هم‌چشمی خلاصه شده، این اتفاقات طبیعی میباشد.

متاسفانه در این جامعه دختران با انواع و افسام عملهای زیبایی و آرایش و پوششهای بدن نما به خیابان میایند و به دنبال همسر ثروتمند و پولدار هستند.

در این میان بیشترین آسیب را پسران مجرد و در سن ازدواج میبینند که از اینطرف با این دختران بزک کرده درخیابان روبرو هستند و از آنطرف حتی نمیتوانند به آنها پیشنهاد ازدواج دهند چون تحقیر خواهند شد.

اگر فقط یک تامل کوتاه در اینستاگرام کنید و به صفحات برخی از این پسران پولدار سر بزنید، متوجه انبوه کامنتهایی میشوید که در زیر عکسهای آن بچه پولدارها توسط دخترانی از همین قشر تازه به دوران رسیده و به قول آن دوستمان، چیپ و سطح پایین از نظر فرهنگی، برخورد خواهید کرد که برای دوستی با آن پسر پولدار به هر آب و آتشی میزنند.

از آنطرف به صفحات اینستاگرام پسرهای معمولی تر و از قشر متوسط به پایین بروید تا متوجه شوید که زیر عکسهای آنها حتی یک کامنت هم از طرف همان دختران بزک کرده مشاهده نمیشود !!!!!!!!!!!!!

منظور این است که متاسفانه این پسران باید میل جنسی خودشان را سرکوب کنند چون دختری برای ازدواج با آنان وجود ندارد و متاسفانه اکثر دختران معیارهای مالی را به عنوان ملاک اول خودشان قرار میدهند نه معیارهای اخلاقی را.

و دختران پاکدامن و نیک سیرت هم متاسفانه هر روز تعدادشان کمتر از روز پیش میشود چون باز هم متاسفانه همین دختران بزک کرده باعث شده اند که خیلی از پسران مجرد هم ملاک را زیباییهای مصنوعی قرار دهند و در تخیل و آرزویشان به دنبال دختر ساپورت پوش باشند تا دختر با حجاب و این سیکل معیوب باعث اینجاد وضع موجود جامعه و فساد فراگیر شده است، طوری که دخترهای بزک کرده بخاطر پول کارمند شرکتهای خصوصی میشوند و برای مدیرشان هرکاری میکنند. چیزی که خودم درچندین شرکت خصوصی شاهدش بودم و بعد از ورود به شرکت با پوششها و طرز رفتارهایی مواجه شدم که شاید در کاباره ها و بارهای لس وگاس بتوان آنرا مشاهده کرد !!!!!!!!!!!!!!!
(۶/دی/۹۴ ۹:۲۶)گلریز نوشته است: [ -> ]اول چرا یه مطلب از کافران مستکبر در این سایت مقدس گذاشته اید ؟

این مطالبی که رئیس شرکت مورگان گفته خیلی شبیه به آموزه های اسلام و ائمه اطهار هست . شاید ایشون در خفا به دین مبین اسلام و مذهب تشیع مشرف شده که اینطور با اندیشه ژرف بیاناتی داشتهHuh

از کافر اینگونه حرفها بعیده . حتما مسلمان شده

در فضای اجتماعی به شدت مسموم غرب که در رسانه های ایران نشان می دهند اصلا با عقل جور در نمیاد که همچین شخصی با اندیشه های متعالی وجود داشته باشه .
Cool

شما فک کنم فقط بلدین پارازیت بندازینو اسپم بدین نه ؟!Big Grin

در این رابط فقط باید تاسف خورد به حال دخترایی که متاسفانه خیلی عذر میخوام اما خودشونو کالا فرض میکنن و پسرایی که با حماقت وبی غیرتیشون یا میفروشنش یا خریدارش میشن تصور کنین اگه مرد دنبال زن درست وحسابی بگرده اگه ملاک همه مردا مثه همین آقا نجابت زن باشه بازم هستن زنانی که خودشونو مثه کالا عرضه کنن من که فک نمیکنم
(۶/دی/۹۴ ۹:۲۶)گلریز نوشته است: [ -> ]اول چرا یه مطلب از کافران مستکبر در این سایت مقدس گذاشته اید ؟

اعتراض شما وارد هست و حرفتون حق.
بخاطر روشن کردن مساله ی حقی نباید خواسته یا ناخواسته باطل رو تبلیغ کنیم، متن ویرایش شد.
تو ازدواج نباید به طرف مقابل بگی چی داری

باید بگی چی میخوام وسط بزارم

یجور ترکیب عشق و عقله یا یجور عشق متعالی یا عقل متعالی Big Grin چی گفتم!

این سولماز و احسان که یادتون هست؟

تو یه جمعی بودیم میگفتن این احسان عجب پسری!!!!!!!!!!!!!! بود و از پسره تعریف میکردن که چقدر فداکاره*

ولیک!

من تو دلم Cool گفتم اتفاقاً سولماز عجب هنرمندیه (ینی بصورت آنلاین کشش داشت اگر دقت میکردید)

این سولمازه که چنین کششی رو ایجاد کرده

فقط احسان داره همراهیش میکنه

*فداکاری رو موقعی میگن که پای سود و زیاد مطرح باشه یعنی دکان بقالی!!! ولی اینجا شخص همه چی شو وسط میزاره پس کاری نکرده

این مثالو زدم چون در این دوره زمونه باید از این تیپ جوونا برای الگو استفاده کرد وگرنه از این خفن تر هاشو ما در مورد خانواده شهدا و ایثارگران داریم

امیدوارم ربطش به تاپیکو متوجه شده باشید

سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانند
پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند
آدرس های مرجع