تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آلودگی هوای تهران با واردات بنزین هم حل نشد!! بدتر شد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
چند سالی بود که مصرف و واردات بنزین به شدت کم شده بود. با آمدن دولت جدید، آلودگی هوا در کشور به ویژه تهران به گردن اندک تولید بنزین پتروشیمی های داخل افتاد!
تولید بنزین داخلی تعطیل شد. همه بنزین مورد نیاز با استاندارد بالا!!! از خارج وارد شد

نقل قول:رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: وزیر نفت رسما به ما اعلام کرده که بنزین‌های آلوده را از اردیبهشت 93 به طور کامل از رده خارج کرده است. این اعلام رسمی است و فکر نمی‌کنم که دیگر جای بحث و صحبت باقی باشد.
معاون رئیس جمهور گفت: این مباحث گذشته است و ما داریم پیش می‌رویم. 44 روز هوا بهتر شده و باید آن را امسال گسترش دهیم و آن حرف‌ها برای گذشته است. بنزین‌های پتروشیمی یک دوره‌ای آلودگی داشت و تمام شاخص‌های آن هم موجود است

اما ....

[تصویر: aloodegi8dey94.jpg]

معاون وزیر سابق نفت و عضو هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: آلودگی هفته‌های اخیر هوای تهران حقانیت بنزین تولید پتروشیمی را اثبات کرد.
عبدالحسین بیات در گفت‌وگو با نسیم اظهار داشت: آلودگی حال حاضر تهران بهترین شاهد برای اثبات استاندارد بودن ریفرمیت تولید پتروشیمی‌هاست زیرا در حال حاضر که بنزین وارداتی در کلانشهرها استفاده می‌شود، آلودگی هوا بسیار بدتر و طولانی‌تر از زمان قبل شده است. خیلی‌ها در حال حاضر نسبت به کیفیت استاندارد بنزین وارداتی نگران هستند که شایسته است این نگرانی‌ها رفع شود.
وی در خصوص شبهات پیرامون آلوده بودن ریفرمیت‌های تولید پتروشیمی معروف به بنزین پتروشیمی‌ها اظهار کرد: با توجه به این که در تعداد زیادی از کلانشهرها عرضه بنزین تولید داخل قطع شده است و مسئولان اعلام کرده‌اند که بنزین یورو4 به کلانشهرها تحویل داده شده است، در حال حاضر همه علاقه‌مند و خواهانند علت این آلودگی‌های شدید و کم‌سابقه در هفته‌های اخیر را بدانند.

در ۱۷۰ روز نخست سال‌جاری بیش از ۱.۳ میلیارد لیتر بنزین به ارزش بیش از ۸۰۰ میلیون دلار وارد کشور شده است که با این اعتبار می‌توان منابع مالی ساخت یک پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه‌ای نفت را تامین کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، بیژن زنگنه وزیر نفت اخیرا در گفتگو با مهر از واردات به طور متوسط روزانه ۷ تا ۸ میلیون لیتر بنزین به کشور خبر داده است. این عضو کابینه دولت تدبیر و امید همچنین در گفتگوی دیگری هزینه واردات هر لیتر بنزین با توجه به افت قیمت جهانی نفت خام را حدود ۶۰ سنت اعلام کرده است.
http://www.nasimonline.ir/Content/Detail/1047883/7382

عملاً کاری که دارن میکنن ترور خاموشه

و چه کسی میتونه این کارو مدیریت کنه جز کسی که با صهیونیست ها در ارتباطه؟

.
.
.
.
.
.
.

علاوه بر مطالب بالا

متاسفانه (برخی) مردم بدی داریم

وقتی میبینن بنزین اینطوره

وقتی میبینن هر ماشین که اضافه بشه به آلودگی اضافه میشه

باز هم بیرون رفتنشون با خودرو شخصیه

میگن گور بابای بقیه بزار خودم کمتر دود بخورم (در حالی که بدتر هم میشه)

در حالت عادی همین ها هستن که وقتی میگی از وسایل عمومی استفاده کن میگن من!!!!؟ سوار اتوبوس بشم؟

براشون کسر شان داره

خدا شاهده یه استادی داشتیم

ایشون در یکی از زمینه های اصلی علمی استاد تمام بود

درآمد ایشون در حال حاضر کمتر از 150 تومن نیست (سال 86 حدود 30 تومن بود)

یدونه پرشیا داشت ولی فقط و فقط با اتوبوس میرفت و میامد

با سن حدود 60 سال

چنین افرادی ادعای تمدن و فرهنگ رو دارن و در عمل بربریت خودشونو به رخ همه میکشن

این فرهنگ بزار کار خودم راه بیفته گور بابای بقیه متاسفانه در اینجا جا افتاده

بنزین که نه الکل هم باشه بازم فرهنگ مردم اگر درست نشه به مشکل میخوریم

.
.
.
.
حالا من چکیده اینو داشتم پیش رئیسم میگفتم بعد یهو یادم افتاد ایشونم جزو قشر تک سرنشینه Big Grin البته من هنوز سرکار میرم نگران نباشیدBig GrinBig GrinBig Grin
عجب
وقتی الودگی هوا تو ابادان واهوازه هیچکس جواب گو نیست وککشون نمیگزه اما همین که الودگی بره تهران 106تا نماینده معترض میشن چه جالب
(۸/دی/۹۴ ۱۵:۲۰)A.E نوشته است: [ -> ]عجب
وقتی الودگی هوا تو ابادان واهوازه هیچکس جواب گو نیست وککشون نمیگزه اما همین که الودگی بره تهران 106تا نماینده معترض میشن چه جالب

آلودگی هوا در تهران بخاطر عوامل انسانیه

ولی در خوزستان خیلی کمتر اینطوره

البته جون افراد فرقی با هم ندارن
(۸/دی/۹۴ ۱۵:۲۰)A.E نوشته است: [ -> ]عجب
این حرف 100% درسته. مردم دیگر شهرها و استانها اگر به طور جمعی هم از آلودگی بمیرن، صدا از دولت و مجلس در نمیاد. اگر در تهران 2 نفر بمیرن، فریاد سر میدن.... البته اشتباه نشه ها . برای مردم تهران نیست ... برای خودشونه

یکی از همسایه هامون که جانبازه، همین اخیرا کل زندگیشو فروخته و داره میره شمال زندگی کنه. ظاهرا بهش گفتن تو تهران مدت زیادی ...

خلاصه حل مشکل آلودگی تهران حداقل برای کوتاه مدت سخت نیست. از فردا تردد ماشین رو کلا ممنوع کنن. کی ضرر میکنه؟ 10-15% افراد
اگر این وضعیت ادامه داشته باشه، 100% مردم از نوزاد تا پیرمرد ضرر میکنن
ولی حیف که کسی به فکر مردم نیست... ناسالم زرد شد قرمز! هیچ تدبیری ندیدیم
هیچکی به فکر مردم نیست،برخی مسئولین که کلا دارن آلودگی هوا رو رد میکنن و هی میگن هوا داره بهتر میشه
الان چندماهه هی سردرد دارم،رفتم دکتر میگه بخاطر آلودگیه،باید از تهران بری Confusedخوب کل خونه و زندگی م رو ول کنم برم شمال؟
مسئولین محترم هم که فقط جلسه تشکیل میدن و نهایتش اینه که دوتا مدرسه رو تعطیل میکنن
مملکت نیستش که،کشتارگاه بیگناهاست
چه فایده که با تبلیغات تونستند بنزین داخلی رو از رده خارج کنند و با وارد کردن بنزین و احتمالا رانت اون به نون و نوایی برسند!
حالا هم که نه رسانه ای و نه کسی میتونه اونها رو محکوم کنه!
به نام خدا

از مدعیان راستگویی چیزی جز دروغ ندیدیم،‌ همانهایی که دیگران را متهم به دروغگویی و تقلب میکردند، خودشان در روز روشن دروغ میگویند و فریب میدهند و به دشمن باج میدهند و از دشمن رکب میخورند.
سلام
بحث های سیاسی اش به کنار
همه مون بلدیم بگیم کی بود کی بود من نبودم و گناه را گردن دیگران بیندازیم

من توی شهر گز 12 کیلومتری شمال اصفهان زندگی می کنم.الان اینجا اینقدر الوده است که به راحتی دود را از ده متری میشه دید.
چرا؟
چون اینقدر استفاده از ماشین شخصی زیاد شده که هر خیابان و کوچه ای که بری اتومبیل پار شده طوری که جا برای پارک ماشین دیگری پیدا نمی کنی.همین الان 10 صبح که دارم اینا می نویسم 6 تا ماشین فقط جلوی مغازه من پارک شده که از خود مغازه دارها هست.خیابون اونطرفی ده تا ماشین جلوی مدرسه پارک شده که از معلمین و پرسنل مدرسه هست و.....حالا به هر کی بگی ماشین شخصی استفاده نکن همیچین موضع گیری می کنه که ادم شک می کنه که ماشین شخصی باعث این مسایل هست.
دیشب یکی از مشتری ها که کوره اجر پزی داره میگه جلسه گذاشته اند که کوره های اجرپزی را مدتی خاموش کنید.گفت ما که زیر بار نرفتیم.مگه ما مقصر الودگی هوا هستیم.دولت باید یه کاری بکنه که الودگی ایجاد نشه
بسم الله الرحمن الرحیم

جدای از مسائلی که به دولت مربوط‌ه و واقعا باید در برابر خدا و مردم پاسخگو باشه ، من در عجبم از خودمون.
سازمان هواشناسی اعلام می‌کنه وضعیت هوا ناسالم و در آستانه مرز هشدار ه، بعد روز تعطیلی (سه‌شنبه) که نه مدارس بازه،نه اداره‌ها،نه دانشگاه‌ها، ترافیک سنگین در خیابان‌های شهر و اتوبان‌ها وجود داره...چرا؟!
غیر از اینه که ماها خودمون دلمون به حال خودمون نمی‌سوزه و برای سلامتیمون ارزش قائل نیستیم و نمی‌خوایم قدمی برداریم و منتظر معجزه و اقدامات شخص سوم هستیم؟
البته سهم دولت رو نباید نادیده گرفت...
اما تا وقتی خودمون، ارزش سلامتیمون رو ندونیم، نمی‌تونیم توقع داشته باشیم دیگران برای سلامتی ما ارزش قائل باشند.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع