تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مملکت گل و بلبل که میگن دقیقا یعنی...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان چندین سال پیش من تاپیکی زدم درباره نخریدن نفت ایران و این قضایایی که اون زمان باب بود اما هیچ اتفاقی نیوفتاد اما الان دقدقه من و خیلیا این تاپیکیه که دارم میزنم

مملکت گل بلبل کجاست؟ مملکتی پهناور دارای تمام معادن مورد نیاز (و حتی بیش از حد نیاز) از نفت و گاز گرفته تا اورانیوم و مس و آهن و طلا و سنگهای قیمتی و ...
معدنی نیست که ما نداشته باشیم
عنصری نیست که در اختیار نداشته باشیم (باد, آب, خاک و آتش)
راه یابی به دریا
کوه جنگل صحرا
تنوع آب و هوایی

از همه مهمتر دانش کافی در هر زمینه از علم و صنعت که بخواییم

اما از تحریم ها مثل ..... میترسیم

ما هم مواد اولیه داریم هم دانش ساخت اما دو تا چیز مهم هست که نداریم
1 خود باوری
2 همت (هم از طرف مسئولین که خیلی مهمه هم از طرف ملت که خیلی سخته)

مسئولین تا نفع جیبشون به واردات باشه از تولید حمایت نمیکنن
جایی هم که تولید به نفعشون باشه ولش نمیکنن (مثل وزیر .....(فحش بوقدار) صنعت که به هر طرفند و هر کلکی بود روبروی ملت و پشت خودروسازان ایستاد که نمونه واقعی خیانت به مردم و کشور بود.
(در مورد خودرو باید تاپیک مجزایی زده بشه)
اما همت مردم هم مهمه مردم همتشون خشک شده (90 درصد دولت مقصره)
وقتی هدف طرف رسیدن به صندلی و کرسی و نشستن پشت میز باشه یعنی به اون دیگه امیدی نیست از این آدم دیگه کارکن در نمیاد.
آخه من سر در نمیارم چرا باید تو این مملکت همه دنبال سود بانکی باشن مملکتی که همه چیز داره جز دولتمردی که مرد باشه آمار دروغ تحویل مردم نده از جیب مردم به جیبوتی و دها کشور بی نام و نشون دیگه میلیون میلیون دلارهای یا مفت وام نده دولتمردی که واردات بنزین رو به فامیلش نده
واردات چادر
واردات شکر
واردات مواد پتروشیمی
واردات حتی میوه
واردات خشکبار
اونقدر به اسم همت مردمی و جهادی و .... از مردم سواری گرفتن که دیگه مردم همت هیچکاری ندارن
از بانکها برای زنده موندن وام میگیرن تا زندگی کنن و میشن کارگر بانکها و برای اونا پول درمیارن تا جیب بانکها روز به روز با ربا خواری پرتر بشه و دولت نشسته و نگاه میکنه و میخنده
دولت سالهاست (خیلی ساله) روبروی مردمه نه با مردم

مملکت خوبی داریم
تعمات خوبی داریم و به واقع همه بدیها از دولت و حاکمیته اگه نه مردمی که 30 سال پیش به هم کمک میکردن با هم همدل و همزبون بودن و کمک حال هم , چی شده امروز افتادن به جون هم و از گوشت هم تغذیه میکنن
چون امیدشون به دولتی بود که دیدن داره ریشه خودشون رو میزنه وقتی بی ریشه بشی به چی پایبندی؟به خدا؟ به دین؟ سر مردم به اسم دین کلاه رفت دیگه اگه نه چرا حکومت دینی ما درصد سود بانکیش از همه کشورهای غیر دینی و دینی دنیا بیشتره؟اگه نه چرا سهم و حق زندگی ما از همه کشورهای دیگه کمتره؟آب نداریم؟خاک نداریم؟مواد اولیه نداریم؟نیروی کار نداریم؟ علمش رو نداریم؟تکنولوژیش دست نیافتنیه؟ وقتی دولت که قرار بود پشت مردم و تکیه گاه مردم باشه شونه خالی میکنه دیگه از مردم بدون پشت و پناه چه توقعی داری؟

حرف زیاده اما نمیشه گفت نه تو حوصله جمعه نه گفتن خالی فایده ای داره...
خدا فقط امام واقعی (امام زمان) رو بفرسته تا ما نجات پیدا کنیم.
همین آخریا که بابک زنجانی رو دادگاهی کردن یادم هست که واقعا عده زیادی از مردم یک بابک زنجانی بالقوه هستن فقط کافیه فرصتش پیش بیاد

همین برای مسئولین هم هست

بله مسئولین برخی شون گند زدن ولی مردم هم فرشته نیستن

مردم فقط و فقط اگر یه موقعیت داشته باشن تا میتونن میخورن

به عبارتی

نقل قول: خدا فقط امام واقعی (امام زمان) رو بفرسته تا ما نجات پیدا کنیم.

شاید اگر افرادی نه همه بفهمن قراره چه اتفاقی بیفته میگن خدا همین خوبه!!! نجاتمون توی غیبته

مردم باید کرامت اخلاقی پیدا کنن

خیلی از افراد دنبال رفاهن

دنبال سیر شدن نه بلکه دنبال چاپیدن و حرص زدنن

الان افرادی که واقعا وضعشون خوب نیست خیلی مظلومن و ساکت
(۱۸/دی/۹۴ ۲۱:۴۴)saeed125 نوشته است: [ -> ]مملکت خوبی داریم
تعمات خوبی داریم و به واقع همه بدیها از دولت و حاکمیته اگه نه مردمی که 30 سال پیش به هم کمک میکردن با هم همدل و همزبون بودن و کمک حال هم , چی شده امروز افتادن به جون هم و از گوشت هم تغذیه میکنن

اتفاقا مملکت خوبی داریم !
یادمه چند سال پیش جرج بوش حسابی دندان نشان میداد ! اخرش هم عراق رو از صدام گرفت تحویل ما داد !
چند سال هم بود عربستان دور برداشته بود ! که نهایت زورشان شد، اضافه شدن به تعداد جوک ها و چرت و پرتها تو صفحات اجتماعی !(البته با افزایش پهنای باند مساله فقط اتلاف بیخود وقت است !)
مردم هم با هم مشکلی ندارند !
مردم با دولت هم مشکلی ندارند !
این خط و نشان های سیاسی هم که میکشند نشانه ی پویایی سیاسی جامعه است !نه نشانه ی تغذیه از گوشت همدیگر
مشکل هست اما باید با دید منطقی حل شود !
مشکل اصلی ایران بی فرهنگیه و اقتصاد فوق العاده ضعیفشه!
ایران یعنی تهران!
تهران نابود بشه ایران میشه افغانستان! هرچند که تهران هم همچین آش دهن سوزی برای مملکت نیست!
کل جمعیت و تمرکز روی تهرانه که این بزرگترین اشتباهه ایرانه
باید ایران رو ایالتی کنند به نظرم
مشکل ما بی فرهنگی نیست مشکل ما تفکری است که میخواهد فکر کنیم بی فرهنگیم ...
(۱۹/دی/۹۴ ۰:۱۱)عمار94 نوشته است: [ -> ]مشکل ما بی فرهنگی نیست مشکل ما تفکری است که میخواهد فکر کنیم بی فرهنگیم ...

کافیه یه نگاه به رانندگی و یه سری به بازار و فروشندگانش بزنید! Wink
(۱۸/دی/۹۴ ۲۲:۳۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]اتفاقا مملکت خوبی داریم !
یادمه چند سال پیش جرج بوش حسابی دندان نشان میداد ! اخرش هم عراق رو از صدام گرفت تحویل ما داد !
چند سال هم بود عربستان دور برداشته بود ! که نهایت زورشان شد، اضافه شدن به تعداد جوک ها و چرت و پرتها تو صفحات اجتماعی !(البته با افزایش پهنای باند مساله فقط اتلاف بیخود وقت است !)
مردم هم با هم مشکلی ندارند !
مردم با دولت هم مشکلی ندارند !
این خط و نشان های سیاسی هم که میکشند نشانه ی پویایی سیاسی جامعه است !نه نشانه ی تغذیه از گوشت همدیگر
مشکل هست اما باید با دید منطقی حل شود !
پس همه چی خوبه
مشکلی هم نیست
بیکاری هم نداریم
فرهنگ هم در سطح عالی رعایت میشه
دزدی و زورگیری و البته در سطوح بالاتر اختلاس و بدهکار کلان بانکی و روئسای متواری به قاره کانادا هم اصلا وجود خارجی نداره و همش دروغه
دکل نقتی که کلا جوک بود
فقر مردم و کوچک شدن سفره ها توهمه
پارازیت و سرطان و سقط شدن نوزادان بیگناه همش کذب محضه
اشغال شدن فضای کار توسط زنها و ما بقی بیکارشون هم که به فحشا کشیده میشن همش تبلیغات دشمنه
الان من هم کلی درآمد دارم و فقط منتظرم یه طوری خرجش کنم
ازدواجها بیشتر شده
جمعیت رو به رشده
رفاه عمومی بالا رفته
خدمات درمانی در سطوح عالی مثل انگلیس رایگان شده (که البته قبل انقلاب هم تو ایران همینطور بود و کل هزینه درمان 20 ریال بود به عنوان ورودی و مابقی تماما رایگان بود از درمان تا دارو و احیانا عمل و نگهداری و ... )
پول نفت و گاز و اون یارانه ای که قرار بود افزایش پیدا کنه هم که داره میرسه و کلا همه چی خوبه؟

همینه دیگه از افراد مثل شما که با یه ماله روی همه اینها رو میپوشونن زیادن و ایران مثل سطح پنهان ماه زیبا و صاف و گل و بلبلی دیده میشه
همه چی خوبه فقط اونایی که پولدارن حق زندگی دارن اونم نه پول بازو و زحمت اونی که پول بازوی دیگران و میخوره اون حق زندگی داره
ای بابا.....

اقتصاد دست اقتصاد دانش نیست
بازار دست کاسبش نیست
مملکت (بقیشو نمیگم)
این همه منابع داریم این همه امکانات اما....
دیشب مهمون داشتیم و میگفتم از قبر خیلی میترسم کلی آدم تو قبر زنده شده بودن و اون تو خفه شدن و مردن اگه مردم دوست دارم تمام اعضای بدنم اهدا بشه که دیگه زنده نشم
ای کاش قبرم کمی گشاد باشه
ای کاش یکی بیاد کمک
منی که هیچ مسئولیتی جز خانوادم رو دوشم نیست اینطوری ام اینایی که مسئولیت مملکت روی دوششونه و انگار نه انگارشون هم نیست و تا سن 90 سالگی هم (بلکم بیشتر) حاضر نیستن صندلیشون رو رها کنن تا عرصه خدمت ( من میگم خدمت شما بخونید....) به دیگران هم برسه اینا تو قبر چکار میکنن؟ من مال مردم نخوردم میترسم طرف اختلاس کرده نمیترسه؟ من دزدی نکردم نمیترسم طرف از اموال 80 میلیون ادم داره هر ماه میدزده نمیترسه؟

آقایون (زبانم لال این فقط یه مثاله) خدا دروغ نباشه دروغی که تو گوش ما فرو کرده باشن تا ما رو کارگرهای خودشون کرده باشن
قبر و قیامت و .... اگه هست چرا اینایی که اسم مسئول رو دوششونه بی ترس و بدون نگرانی شب میخوابن و صبح روز از نو روزی از نو؟

خدا من رو رحمت کنه
من از همین تریبون اعلام میکنم قصد خودکشی تا 100 سال آینده رو ندارم
در سلامت کامل عقلی و روحی هستم
Smile
به نظرم در یک جامعه تفکرات مختلفی میتواند وجود داشته باشد
مثلا تفکراتی که ناشی از فردی که
ازاده باشد
وابسته حکومت باشد
منافق باشد
ساده لوح باشد
اپوزیسیون باشد
دشمن باشد

و هر کدام از این افراد مسائل را از دیدگاه خود میبینند .
مثلا در مورد اختلاس های کشف شده از دو دیدگاه مختلف میتوان گفت:
1.کشف و برخورد با اختلاس ها نشانه ی اهمیت حکومت به برخورد و فساد است ، و با حمایت از دستگاه قضا باید این زمینه را به وجود اورد که کسی خود را مصون از قانون نداند .
2.کشف اختلاس ها نشانه ی فساد در سیستم است !

یک و موضوع دو دیدگاه
این جا اندیشه ی بیدار می گوید اختلاسی فساد اور است که یا کشف نشود یا کشف شود و برخورد نشود .
از یک امر خوب (دستگیری و مجازات مفسدان) دشمن یک برداشت وارونه ایجاد میکند ، منافق تبلیغ میکند و افراد زود باور هم دچار اشتباه میشوند
ما الان همه کارگر بانک شدیم میدوییم تا برای بانک پول جمع کنیم
میدوییم تا برای بانک حمالی کرده باشیم
غافل از اینکه بانک باید حداکثر سرمایه خودش رو 3 بار وام بده اما در ایران این قانون نیست و بانک میتونه سرمایه خودش رو دها بار وام بده اصلا یه تاپیک جدید میزنم
آدرس های مرجع