تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تفاوت ایران با کل جهان (درپاسخ "سکولارها، کوروش را...")
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
دوستان عزیز و همراهان گرامی من نظریه پرداز نیستم محقق نیستم اما مطالعه میکنم و از مطالعه کردن خیلی خوشم میاد مخصوصا تاریخ پرافتخار ایران تا قبل از قرون وسطا (قرون وسطای ایران رو میگما نه قرون وسطای اروپا)

همیشه ما در تاریخ ایران با یه سری مشکلات مواجه هستیم

اول اینکه منابع کم و محدود هستن و دو علت اصلی داره اول اینکه کاوش ها در ایران کم و ناچیزه دوم اینکه قانون ایران میگه هرکی گنجی پیدا کنه باید بیاره تحویل بده تازه وقتی تحویلم بدی میبرنت زندان و تفتیش و تهمت و خلاصه مکافات
پس هرکی گنجی پیدا کنه یا آبش میکنه و طلا و نقره و سایر وسایلش رو اینجوری میفروشه یا قاچاقش میکنه و همین باعث از بین رفتن اسناد تاریخی میشه . الان من کسیو سراغ دارم رفته از غار نقاشی دیواری رو کنده اورده داره میفروشه
نقاشی دیواری
سنگهای حک شده
خوب چه کنم؟ لو بدم گناه داره لو ندم آثار ملی کشورم داره به فنا میره
لو بدم یکی از تو دولت بالا میکشش لو ندم همین یه نفر بالا میکشه
خلاصه بیخیال از اصل مطلب دور شدیم

اما چرا ایران مورخ نامی تا قبل از اسلام نداشته؟ چرا مکتوبات تاریخی تا قبل از اسلام کمه؟ چرا کلا مکتوبات تاریخی ما کمه؟
این نظر شخصیه منه و من با کلی مطالعه و فکر کردن تو مسائل واتفاقات تاریخی ایران به این نتیجه رسیدم گواهشم اول میگم بعد نتیجه گیری خودم رو میگم.

وقتی اسکندر ایران رو تسخیر کرد تا مدتها ایرانی ها احترام یک شاه رو بهش نمیذاشتن چون قابل قیاس با داریوش کبیر نبود
و همین باعث رنجش اسکندر بود و هیچ زوری نمیتونست در رفتار ایرانی ها تغییری ایجاد کنه
اما میدونید با آتیش زدن تخت جمشید گرانبها ترین گنج ایران رو به آتیش کشید و ایرانیها تا سالین سال افسرده ترین مردم دنیا بودن؟ چرا؟ چون در اون آتش سوزی کاملترین اوستای ایران هم که بر روی 9 تن پوست گاو نوشته شده بود از بین رفت و تنها از اون اوستای دارای 12 باب فقط 4 باب امروزه باقی مونده که فقط نیایش های حضرت زرتشت علیه السلامه
کسی میدونه اون ابواب دیگه چی بود؟ من میگم بابهایی در علوم
1 راه سازی
2 نجوم
3 کشاورزی
4 علوم غریبه
5 و.....
حالا شما بودید افسرده نمیشدید؟
اسم این تاپیک رو دقت کنید "تفاوت ایران با کل جهان" در دنیا عموم کشورها زود شکست میخوردن بجز کشورهای پیشرفته چرا؟ چون علم داشتن چون از عقلشون استفاده میکردن تو ایران به این دلایل غیرت رو هم اضافه کنید دیگه میشه بتن ضد نفوذ
مردم ایران پشت دروازه های شهرشون تا آخرین قطره خون تحمل و دفاع میکردن به خاک خوری می افتادن اما خاک شهر و کشورشون رو به بیگانه نمیسپردن و این باعث عصبانیت بیشتر دشمن میشد و وقتی به شهر میرسید و حسابی قتل عام میکرد دنبال علت میگشت و علت رو کجا پیدا میکرد؟ بله کتابخونه تفاوت شهرهای ایران با شهرهای دیگر دنیا کتابخونه بود بعد اون کتابخونه رو چیکار میکردن؟ آتیش میزدن و گرم میشدن هم خودشون هم دلشون هم پایه های حکومتشون را؟ چون هم دلشون قرص میشد که دیگه عامل فتنه و بیداری مردم رو از بین بردن و دیگه همه چی درست میشه روی مردم بیشعور و نادون خیلی راحت میشه حکومت کرد
بعدها دشمن ها آگاهتر شدن مثلا مغول حمله کرد سوزوند
عرب حمله کرد سوزوند
یونان حمله کرد سوزوند اما .... آماااااا انگلیس که حمله کرد اول کتابخونه رو خالی کرد بعد خالیشو سوزوند تا بگه همه سوخته و مردم پی کتاباشونو نگیرن
الان افتاد دوستان؟ برای اینکه کشوری رو به عظمت ایران بخوای مستعمره خودت کنی باید از علم دور کنی
به خرافات دینی دچار کنی
علمشون رو و نخبگانشون رو بدزدی و به نفع خودت مصادره کنی
الان هم همینه. نیست؟
فرار مغزها
و تمرکز علوم مختلف در کشورهای غربی
آقایون از کوروش مطلب زیاد بوده
شاید هنوز هم باشه
اما دست ما نیست دست اوناییه که دارن ازش بهره میبرن
چرا بدن به ما اونا ما رو شناختن تا سر نخ گیرمون بیاد تا تهش رو درنیاریم آروم نمیشینیم
خوب فکر کنم حق مطلب رو گفتم و فقط مونده نظر دوستان
دوست خوبم عمار 94 عزیز این هم پاسخ شما
ما مورخ داشتیم زیاد هم داشتیم اما چیزی ازشون به جا نمونده
در ضمن این رو همیشه یادت باشه تاریخ رو فاتحان مینویسند
هر دولتی که بیاد میگه دولت قبلی اخ و پیف و کثافت بوده میگی نه الان نگاه کن همین صد ساله رو 3 حکومت مختلف در ایران کدومشون از اون یکی خوب گفته؟مگه میشه کلا همه حکومت قبل از بیخ خراب باشه؟
اصلا در دوره پهلوی سازندگی یا خدمتی به کشور نشده؟
همیشه تاریخ رو فاتحان مینویسند و مردمی که باور کنند .....ن
نقل قول:چون در اون آتش سوزی کاملترین اوستای ایران هم که بر روی 9 تن پوست گاو نوشته شده بود از بین رفت و تنها از اون اوستای دارای 12 باب فقط 4 باب امروزه باقی مونده که فقط نیایش های حضرت زرتشت علیه السلامه
نقل قول:
من میگم بابهایی در علوم

1 راه سازی

2 نجوم

3 کشاورزی

4 علوم غریبه

5 شهرسازی و شهرداری

6 طبابت

7 علوم غریبه

8 صنعت , تولید و جنگ افزار

چطور اون اوستا از بین رفت اما بعضی ابواب باقی ماند . چطور ابواب دیگر باقی نماند؟ راستی مگر از بین نرفته بود پس از کجا انقدر دقیق و شسته و رفته و دسته بندی شده ذکر شده ؟ مگر نسخه ای باشد

راستی آیا این توهین نیست که فکر کنیم آنقدر احمق بودند که فقط یک نسخه از آن باشد حداقل باید به سایر ساتراپی ها یا شهرهای مهم می دادنند این آموزه مهم را . یک پادشاه بوده و یک شهر وسلام. سلسله هخامنشی با آن یال و کوپال با آن عظمت پس بقیه اش بدون مهمترین آموزه دینی که البته فقط در عبادات نبوده بلکه شامل مسائل مهم مثل کشاورزی صنعت وتولید و جنک افزار شهر سازی وشهرداری بوده اداره می شده ؟ خصوصا شهر سازی که لازمه هر شهر و بوده

مثلا راجب قرآن چند کاتب بوده و چند صحابی که دقیقا آموزش دیده بودند و هر جای می رفتند نشر می داد مانند کشاورزی بذر پاشی می کند بذر پاشی می کردند همه جا سرایت دادند چرا چون مهم بوده با یک آموزه مهم به نظر بنده چنین رفتار می شود . به نظر شما چطور ؟

چطور انقدر به علم اندوزی اهمیت داده می شده اما چنین چیزی در کاخ شاه محصور شده بود و از دسترس مردم خارج بوده

نقل این نیست که اهل علم نبودند اهل تمدن نبودند نخیر بودند بسیار زیاد هم بودند علم تمدین پیشنیان به طور کلی از آثار به جا مانده کاملا قابل استنباط است و هیچ عقل سلیمی انکار نمی کند اما شما ... اهل مطالعه چیزهایی که دوست دارید هستید و ...
فکر کنم یکی از اون علوم غریبه که اشتباه تکرار شده علوم طبیعه باید باشد . البته هر کدام اینها مستحق یک وازرت خونه هستند

نقل قول:وقتی اسکندر ایران رو تسخیر کرد تا مدتها ایرانی ها احترام یک شاه رو بهش نمیذاشتن چون قابل قیاس با داریوش کبیر نبود

این ایران دقیقا کجا بوده و ایرانی ها کی بودن ؟
راجب حمله اسکندر حرفی نیست فقط می خواهم بدانم ایران 2500 پیش چی بوده اهالی اون کی بودن؟ از کجا بهش می گید ایران ؟ میشه یک نقشه ای چیزی قرار بدید
نقل قول:هر دولتی که بیاد میگه دولت قبلی اخ و پیف و کثافت بوده میگی نه الان نگاه کن همین صد ساله رو 3 حکومت مختلف در ایران کدومشون از اون یکی خوب گفته؟مگه میشه کلا همه حکومت قبل از بیخ خراب باشه؟

دولت قبلی یعنی کی ؟ یعنی چقدر قبل تر ؟
شاید اینکه سلوکیان از هخامنشیان بد بگویید و یا اصلا چیزی نگویید درست باشد اما فاصله هخامنشیان با ساسانیان می دانید چقدر است اصلا گیریم فرهنگ باستان این بوده. غزنویان سلجوقیان خوارزمشاهیان صوفیه افشاریه زندیه قاجار چرا اشاره ای نداشتند اینها هم شامل همان تئوری شما هستند ؟ پس چرا پهلوی گفت و تکریم کرد ؟ تئوری بهم خورد؟ اصلا تمام حکام همان که شما می گویید همه دولت ها همان که شما می گویید هیچ خداپدربیامورزی نبوده حرف حق بزند . کتاب خانه ها سوخت حافظه مردم هم سوخت عقل آنهم سوخت داد آنها هم سوخت

نقل قول:همیشه تاریخ رو فاتحان مینویسند
بر خلاف عرایض بالا قصدم سوال از شما به عنوان یک فرد آگاه بود و دنبال یک پاسخ بودم تا قانع شوم و با شما همراه شوم این یک مورد را نه راجبش بحث می کنم نه سوال فقط یک جمله "دهم محرم سال 61 هجری - صحرای کربلا"

نقل قول:
شاید هنوز هم باشه

اما دست ما نیست دست اوناییه که دارن ازش بهره میبرن
من هم موافقم و شدیدا عقیده دارم که اینچنین است
سعید عزیز
هر چیزی که در سایتها و وبلاگها و ... در این مورد می خونید، به احتمال زیاد نادرسته مگر اینکه منبع معتبری داشته باشه.

از کجا ما می دونیم که 9 تن پوست گاو بوده که در اون علوم مختلف توضیح داده شده؟ آیا مدرکی داریم؟
(۲۲/دی/۹۴ ۱۸:۲۵)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]چطور اون اوستا از بین رفت اما بعضی ابواب باقی ماند . چطور ابواب دیگر باقی نماند؟ راستی مگر از بین نرفته بود پس از کجا انقدر دقیق و شسته و رفته و دسته بندی شده ذکر شده ؟ مگر نسخه ای باشد

راستی آیا این توهین نیست که فکر کنیم آنقدر احمق بودند که فقط یک نسخه از آن باشد حداقل باید به سایر ساتراپی ها یا شهرهای مهم می دادنند این آموزه مهم را . یک پادشاه بوده و یک شهر وسلام. سلسله هخامنشی با آن یال و کوپال با آن عظمت پس بقیه اش بدون مهمترین آموزه دینی که البته فقط در عبادات نبوده بلکه شامل مسائل مهم مثل کشاورزی صنعت وتولید و جنک افزار شهر سازی وشهرداری بوده اداره می شده ؟ خصوصا شهر سازی که لازمه هر شهر و بوده

مثلا راجب قرآن چند کاتب بوده و چند صحابی که دقیقا آموزش دیده بودند و هر جای می رفتند نشر می داد مانند کشاورزی بذر پاشی می کند بذر پاشی می کردند همه جا سرایت دادند چرا چون مهم بوده با یک آموزه مهم به نظر بنده چنین رفتار می شود . به نظر شما چطور ؟
این ایرانی که من میگم شامل همون مناطقیه که کاخهای هخامنشی درش ساخته شده بود نام هم ببرم؟ اما اصیل ترین قومهای ایرانی لرها و کردها هستن و خیلی ها هم که کلا منقرض شدن در اثر جنگها و برخی اتفاقات که همه فکر کنم بدونن و من نگم بهتره

چقدر طولانی نوشتی از متن من هم طولانی تره
و در مورد سوالات قرآن خیلی با اتفاقاتی که من تعریف کردم فاصله داره هاااااا اصلا 200 سال هم که حساب کنیم (بجای 2500) باز 500 600 سال فاصله است هااااا
در ضمن

چطور انقدر به علم اندوزی اهمیت داده می شده اما چنین چیزی در کاخ شاه محصور شده بود و از دسترس مردم خارج بوده

نقل این نیست که اهل علم نبودند اهل تمدن نبودند نخیر بودند بسیار زیاد هم بودند علم تمدین پیشنیان به طور کلی از آثار به جا مانده کاملا قابل استنباط است و هیچ عقل سلیمی انکار نمی کند اما شما ... اهل مطالعه چیزهایی که دوست دارید هستید و ...
فکر کنم یکی از اون علوم غریبه که اشتباه تکرار شده علوم طبیعه باید باشد . البته هر کدام اینها مستحق یک وازرت خونه هستند

این ایران دقیقا کجا بوده و ایرانی ها کی بودن ؟
راجب حمله اسکندر حرفی نیست فقط می خواهم بدانم ایران 2500 پیش چی بوده اهالی اون کی بودن؟ از کجا بهش می گید ایران ؟ میشه یک نقشه ای چیزی قرار بدید

دولت قبلی یعنی کی ؟ یعنی چقدر قبل تر ؟
شاید اینکه سلوکیان از هخامنشیان بد بگویید و یا اصلا چیزی نگویید درست باشد اما فاصله هخامنشیان با ساسانیان می دانید چقدر است اصلا گیریم فرهنگ باستان این بوده. غزنویان سلجوقیان خوارزمشاهیان صوفیه افشاریه زندیه قاجار چرا اشاره ای نداشتند اینها هم شامل همان تئوری شما هستند ؟ پس چرا پهلوی گفت و تکریم کرد ؟ تئوری بهم خورد؟ اصلا تمام حکام همان که شما می گویید همه دولت ها همان که شما می گویید هیچ خداپدربیامورزی نبوده حرف حق بزند . کتاب خانه ها سوخت حافظه مردم هم سوخت عقل آنهم سوخت داد آنها هم سوخت

بر خلاف عرایض بالا قصدم سوال از شما به عنوان یک فرد آگاه بود و دنبال یک پاسخ بودم تا قانع شوم و با شما همراه شوم این یک مورد را نه راجبش بحث می کنم نه سوال فقط یک جمله "دهم محرم سال 61 هجری - صحرای کربلا"

من هم موافقم و شدیدا عقیده دارم که اینچنین است
تا جوابتو دیدم اول کلی خندیدم به سوتی خودم بعد رفتم بقیه ش رو خوندم
عزیز من اینا از روی مطالعات خودم و البته بازدید های خودم و گفتگو با راهنماهای این آثار باستانی و برخی تاریخ شناسای دانشگاه بوده عزیز من چه مرضیه بخوام کسی رو بیخودی بزرگ یا کوچک کنم ابواب رو هم دقیق ننوشتم به عنوان مثال گفتم حتما که همینا نبوده

در مورد حکایت سینه به سینه از دولت هخامنش هم که کلا دولتی بوده فراموش شده که در دوران رضا شاه با حفاری و اکتشافات در شیراز و پیدا شدن تخت جمشید و بررسی آثار اون دوباره هخامنش بر زبانها افتاد
به عنوان اولین امپراطوری جهان که دقیق یادم نیست 40 درصد یا 60 درصد از کره زمین کشف شده در آن زمان را در سلطه خودشون داشتن ( یعنی بدون احتساب آمریکا و ..)
با تکیه بر الواح بدست آمده منصف ترین و عادل ترین حکومت جهان
و خیلی ترین های دیگه که گفتنی نیست
کافیه؟

(۲۲/دی/۹۴ ۱۹:۲۲)chiaueam نوشته است: [ -> ]سعید عزیز
هر چیزی که در سایتها و وبلاگها و ... در این مورد می خونید، به احتمال زیاد نادرسته مگر اینکه منبع معتبری داشته باشه.

از کجا ما می دونیم که 9 تن پوست گاو بوده که در اون علوم مختلف توضیح داده شده؟ آیا مدرکی داریم؟
بله من این مطلب رو وقتی توی کرمانشاه بودم و با یه باستانشناس صحبت میکردم متوجه شدم اینم بدونید همیشه اینترنت مرجع کامل همه چیز نیست ما بجای استفاده از دانشگاه و کتب مختلف اینترنت رو معیار علم قرار دادیم.
خیلی به آثار باستانی و به شناخت زندگی اون دوران علاقه دارم
علم لوله کشی آب برای شهرها
سیستم فاضلاب تخت جمشید
کاریز سازی
راه شاهی
اداره امپراطوری به اون عظمت با اسب و چاپار (که امروز خیلی کشورهای کوچک تر از ما تو کنترل کشورشون با این همه امکانات روز موندن.
در مورد هخامنش دروغ پردازی نکنیم
بزرگ نمایی نکنیم
اما تو سرش هم نزنیم
ریشه ایرانه
اگه بزنیم رو چی بند باشیم؟
امان از این اعراب واقعا

ما یه پادشاه داشتیم بنام خرضوی کبیر. موسس سلسله خرضویان.

چی؟ اسمشو نشنیدید؟

خو معلومه! این جمهوری اسلامی از جوشیدن نژاد پاک آریایی ما می ترسه.

به روایتی ایشون کل کره ی زمین رو در سیطره خودش داشته. قاره آمریکا رو هم اون کشف کرد. ولی خب امان از آتیش زدن کتابخانه ها به دست عرب ها و مغول ها. بعدا کریستف رفت اونجا رو کشف کرد بنام خودش زد.

نگید منبع بده من خودم از یکی شنفتم که اونم از یکی دیگه شنفته ولی قطعا اون موثقه!شک نکنید.

البته چند تا باستان شناس ( که البته هیچ کدومشون وطنی نیستند (!) ) همت کردن می خوان نزدیکای قرچک ورامین یه تخت خرضو و یک خاضارگاد بسازند. چی ببخشید کشف کنند.

درود به شرفشون که به فکر ما آریایی ها هستند.

تازه کتاب های تاریخ در اون مورد رو هم می خوان رو کنن برامون.

به به چه شود!!

درسته که اسم این بزرگ مرد گمنام تاریخ ایـــــــــران تو هیچ کتابی به عنوان اسطوره معرفی نشده ولی این که دلیل نمی شه. اونایی که بخوان سنگ اندازی کنن همشون یه مشت عرب پرستِ وطن فروشند.

چی ؟ جفنگ می گم؟

بذار یه مدت تو رسانه های حقیقت جو (!) روش کار کنیم و چند تا جشن براش برگزار کنیم. خرضوی کبیر برای نسل بعدی چنان اسطوره ای بدیهی بشه که غیر قابل انکار خواهد بود.
سلام

دوستان مطالب زیر دقت کنید

1_ من واقعاً نمی فهمم چرا ما باید به تاریخ پادشاهان افتخار کنیم!!! حالا می خواد ایرانی باشه یا غربی

دین ما که پادشاهان رو مستکبر می دونه و نظریه دموکراسی غربی هم سیستم پادشاهی رو ظالم می دونه

حالا فرض می کنیم یک پادشاه و کشورش در دوره ای آباد و خوب بوده خب به من چه مربوطه!!!! یا به افراد حاضر اون کشور چه مربوطه

کلا من افتخار این مدلی رو حالا توسط هر کشوری درست نمی دونم

شاید تعجب کنید ولی واقعاً چی برای افراد زمان حال داره!!
افتخار!
افتخار یعنی چی!

این نظر من فقط مربوط به ايران نميشه ها مثلا بنده آمریکایی باشم خب برای چی باید به زمانی که گذشته و به مکانی که نابود شده و به افرادی که مردن افتخار کنم!!

حالا شاید بعضی بگن خب این حرفهای شمارو درباره عاشورا هم ميشه گفت که من در جواب ميگم عاشورا خارج از زمان و مکانه و يه اتفاق مهم در هستی از ازل تا ابد هست
یا درباره تاریخ پيامبران که مسئله آخرتی ميشه و خدایی و مربوط به هدایت انسانها

یعنی بحث تاریخ ميشه آخرتی ميشه جاودان
ولی در تاریخ کشور ها و پادشاهان این قضیه صادق نیست و جزو نقاط تاریک بشر هست

به کسی بر نخوره اینم يه نظره

حالا برای من فرقی نداره چه کوروش باشه چه اسکندر چه گاندی

در کل ميگم تاریخ پیامبران مهمه چون بحث عبرت و آخرت مياد وسط وگرنه بازم افتخار کردن به چیزى که نه ماله خودته و نه ماله زمان خودته فایده ای نداره

در کل تاریخ در عقیده من یعنی داستان خلقت از آغاز تا الان ولی تاریخ پادشاهان رو يه فریب از جانب شیطان می دونم که برای فراموشی انسان از تاریخ اصلی یا همان عهد ما با خدای متعال است

تاریخ فرازو فرودهاي انسان و پیامبران
(۲۳/دی/۹۴ ۲۲:۰۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]امان از این اعراب واقعا

ما یه پادشاه داشتیم بنام خرضوی کبیر. موسس سلسله خرضویان.

چی؟ اسمشو نشنیدید؟

خو معلومه! این جمهوری اسلامی از جوشیدن نژاد پاک آریایی ما می ترسه.

به روایتی ایشون کل کره ی زمین رو در سیطره خودش داشته. قاره آمریکا رو هم اون کشف کرد. ولی خب امان از آتیش زدن کتابخانه ها به دست عرب ها و مغول ها. بعدا کریستف رفت اونجا رو کشف کرد بنام خودش زد.

نگید منبع بده من خودم از یکی شنفتم که اونم از یکی دیگه شنفته ولی قطعا اون موثقه!شک نکنید.

البته چند تا باستان شناس ( که البته هیچ کدومشون وطنی نیستند (!) ) همت کردن می خوان نزدیکای قرچک ورامین یه تخت خرضو و یک خاضارگاد بسازند. چی ببخشید کشف کنند.

درود به شرفشون که به فکر ما آریایی ها هستند.

تازه کتاب های تاریخ در اون مورد رو هم می خوان رو کنن برامون.

به به چه شود!!

درسته که اسم این بزرگ مرد گمنام تاریخ ایـــــــــران تو هیچ کتابی به عنوان اسطوره معرفی نشده ولی این که دلیل نمی شه. اونایی که بخوان سنگ اندازی کنن همشون یه مشت عرب پرستِ وطن فروشند.

چی ؟ جفنگ می گم؟

بذار یه مدت تو رسانه های حقیقت جو (!) روش کار کنیم و چند تا جشن براش برگزار کنیم. خرضوی کبیر برای نسل بعدی چنان اسطوره ای بدیهی بشه که غیر قابل انکار خواهد بود.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinممنونم ،حسابی باعث خنده ام شدی
واقعا متاسفم.....
بدبختی بیشتر از این که انسان به تاریخ و فرهنگ کشور خودش توهین کنه....
میدونید کشورهای دیگه چه دندونی تیز کردن تا همین آثار باستانی یا شخصیت های تاریخی کشور مارو به اسم خودشون بزنن؟؟؟ همونطور که همین آذربایجان و تاجیکستان تا حالا خیلی از مشاهیر ما و ورزش های بومی ما رو به نام خودشون کردن....
میدونید بسیاری از کشورها از توریسم کل خرج بودجه سالانه خودشون رو میدن ......؟؟؟
اینا رو میدونید و این شکلی توهین میکنید......
وطن فروش به کی میگن؟؟؟؟

(۲۳/دی/۹۴ ۲۲:۰۰)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ما یه پادشاه داشتیم بنام خرضوی کبیر. موسس سلسله خرضویان.

فک کنم از بستگانتون باشن ....
(۲۴/دی/۹۴ ۱۴:۰۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]فک کنم از بستگانتون باشن ....
شجره نامش از بین رفته متاسفانه. ولی طبق تحقیقات دوماد بردیا بوده Angel
(۲۴/دی/۹۴ ۱۴:۰۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]وطن فروش به کی میگن؟؟؟؟
سلام

خیلی برام جالبه و البته مشخص که افرادی که به رسانه های دشمنان همین مملکت یعنی ایران گوش ميدن دقيقآ سنگ وطن دوستی به سینه میزنن!!

نه واقعاً بهش فکر کنید

شهدا که جونشون رو برای ایران دادن این حرفهای وطن دوستی غرب گرا هارو نزدن!! اونوقت شهدا و جانبازان و دنبال کنندگان راه اونها ميشن وطن فروش!!!!

امثال گنجی و مهاجرانی که به غرب رفتن و علیه کشورشون تبلیغات می کنن ميشن وطن دوست اونوقت امثال ما میشیم وطن فروش!!!!

واقعاً آخرالزمان شده چون مفاهیم جابه جا شده!!! خیانت کار شده وطن دوست وطن دوست حقیقتی شده وطن فروش!!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع