من چون می دونم آقا مجتبی از رو دلسوزی حرف میزنه تا حدی نقدش رو می پذیرم.
نقل قول:این آسمون ریسمون بافتن ها که شده ماهیت اصلی کاربران و ایضا مدیران این حمام زنانه، ریشه اش برای کسی که از ابتدا تو این سایت بوده کاملا مشخصه. حالا هی قسم بخورید نخیر حزبی نیست ما دلمون واسه اسلام و ایران سوخته.
2 سال قبل پشت سر جلیلی در آورده بودن مذاکره بلد نیست. خشکه. انگلیسیش قوی نیست. تو غرب زندگی نکرده. می گفتیم بابا آمریکا شیطانه و نامرد و نمیشه باهاش تعامل کرد. همون شطرنج با گوریل... جرم جلیلی این بوده که معامله برد-باخت رو زیر بارش نمی رفته. می گفتن نه این چماق داره و ... دیشب داشتم با یکی از مخالفان دو آتیشه دولت قبل صحبت می کردم. طرف البته واقع بین بود. گفت حقیقتا این دولت نتونست کاری کنه. گفتم پسرفت هم داشتیم. هسته ای و عزت و پاسپورت و اقتصاد و ... همه رو دادیم معلوم نیست تهش چیزی گیرمون بیاد. گفت تقصیر ظریف چیه؟ آمریکایی ها ... گفتم آهان. چطور زمان انتخاب جلیلی همه گفتن مقصر دولت بوده و جلیلی. حالا معلوم شد آمریکا نامرده؟ خدا رو شکر لااقل برای این یک نفر حقیقت روشن شد تا ببینیم برای دیگران چی میشه. بیخود نبود رهبر مجبور شد برای اولین بار مذاکره مستقیم با آمریکا رو اجازه بده....
خدا می دونه بحث من اصلا جلیلی نیست. من اصلا نمی دونستم جلیلی عضو کدوم حزب بود. اصلا حزبشون رو درست نمی شناسم. بحث من تفکر جلیلی بود. وقتی جلیلی به چشنواره عمار خیلی اهمیت میداد و اصلا برادرش این قضیه رو استارت زد. وقتی می گفت ما می تونیم با همین قدرت کوچولوی مستند سازی توی جهان فعالیت فرهنگی کنیم. وقتی نوجوانان 16 ساله میاد مستند علیه فساد اداری می سازه این نشون میده ظرفیت بزرگی اینجاست. چقدر جای خالی حمایت وزارت فرهنگ احساس میشه.... اما علی آقای جنتی؟؟؟
وقتی امام خمینی فرموده بودن اسلام رو عزاداری ها نگه داشته و نگاه فرهنگی جلیلی اهمیت دادن به مسئله هیئت و مسجد بود و نگاه دوستان پهنای باند اینترنت و رفع فی*ل*ترینگ ...
امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند نرسیدن به خواسته بهتر است از اینکه از نااهل خواسته شود.
وقتی آقای جلیلی می گفت طرح های اجرایی جدیدی برای دور زدن تحریمها داریم و حسابی کارمون اوکی میشه و ... دیگران از باز کردن پای معامله با آمریکا می گفتن....
حالا شما با انصاف قضاوت کن. آیا این انتخاب ما و طرفداری ما حزبی بود؟ کی داره متعصبانه از حزب دفاع میکنه.
این آسمون ریسمون هم برای این بود که دوستان ساده فکر نکنن سپاه ردشون کرد رفت. گفتم مستندی که دیدم بگم دوستان شاید فرصت نکنن مستند ببینن که اونجا چقدر به سپاه فشار آورده شد. مثل کشتی کمک به یمن که معلوم نشد با فشار آقای ظریف در جیبوتی کارش به کجا ختم شد... اونجا تا چند روز قبلش سپاه شاخ و شونه می کشید که ما هر طوری شده کشتی رو به مقصد می رسونیم و .... خودتون جستجو کنین. دین و اعتقاد خودمون رو به خاطر یه مذاکره نامعلوم پشت سر انداختیم. حالا بشینیم تا خدا هم بهمون کمک کنه...
گفتن آمریکا باید با عمه و خاله ما تماس بگیره. عرض کردیم رهبری یه لینک یک منظوره باز کردن اونهم به خاطر روشن شدن افکار عمومی مثل همون بنده خدای دیشبی. دلیل نمیشه از لینک استفاده های دیگه بشه. برن با همون لینک قدیمی تماس بگیرن. چرا اینقدر دشمن رو پر رو کنیم؟ یه چند روز بیشتر ازشون پذیرایی می کردیم چی میشد؟ خدشه ای به برجام وارد میشد؟ یه کم هم اونها از ما غیرت ببینن. یه کم از ما حساب ببرن.
اصلا یعنی چی دستگاهشون خراب بوده. مگه تجهیزات فوق مدرن آمریکایی ها همزمان توی دو قایق با هم خراب میشه. ناوها اونجا توی رادارشون ندیدن اینها دارن اشتباه میرن؟ نمیشد یه کم روی این قضیه مانور داد؟ حق قانونی ما بود....
آقا مجتبی دلمون به درد اومد دیگه. بله شده حمام زنانه. هی سکوت و هی سکوت و ... ما هم یه صبری داریم. بعد طرف پا میشه میره می نویسه خیلی خوب بود با صلح و دوستی. این حرف چه معنی داره؟ یعنی قبلا وحشیانه و افراطی بوده الان نه. نمیشد اصلا اظهار نظر نکنه؟
این درد دلها برای این هست که می بینیم در بین دوستان تالاری و غیر تالاری هنوز عده ای دل خوش کردن به "تعامل سازنده با دنیا". به شیخ دیپلمات. نمی دونن این تعامل باید با قلوب مردم ستم کشیده دنیا باشه نه دولتهای فاسد و مستکبر دنیا.
این حرفها رو می زنیم که با کمک هم یاد بگیریم با دیگران چطور استدلال کنیم. سرنوشت ایران رو ما رقم می زنیم با انتخاب کردنمون. با آستین بالا زدن خودمون. با آگاه کردن اطرافیامون. بارها شده من از صحبتهای دوستان تالار استفاده کردم در صحبتهای بیرون از تالار.
همین بنده خدای مخالف دولت قبلی و موافق دولت فعلی (که دیگه موافق نیست) آخرش گفت خوب چرا با وجودیکه داره معلوم میشه آمریکایی ها بد کلاهی سرمون گذاشتن و از این به بعد فیلمها داریم بازم دولت داره ادامه میده؟ گفتم از خودشون بپرس. منم دردم همینه. خداییش همین الان ظریف بزنه زیر حرفهاش بگه آمریکایی ها دبه در آوردن و نشون دادن ما بیخود بهشون اعتماد کردیم 1000 برابر پیش من عزیز میشه اما خبری نیست که نیست. حالا چرا ادامه میدن؟ آیا گزینه ای جز انتخابات بعدی به ذهن میرسه؟
طرف می گفت چرا رهبر از قدرتش استفاده نمی کنه؟ گفتم نکرده بهش میگن دیکتاتوری بکنه که دیگه واویلا اونم در شرایطی که همش جشن توافق می گیرن. از اون مهمتر. برای امثال ماها از همون روز انتخابات روشن بود که معامله با آمریکا فقط نتیجش باخته برای رهبر هم همینطور. بارها هم ایشون گفتن به خاطر تجربه ای که ملت بکنن اجازه دادن مذاکره بشه. تا زمانیکه مردم قطع امید به دشمن خدا نکنن و روی پای خودشون نایستن فایده نداره. اینهمه خسارت هسته ای و اقتصادی و ... دیدیم. گولمون زدن. گفتن تحریم بر میداریم از اونطرف به عربستان گفتن نفت رو نابود کن. سرمون بی کلاه شد و ... معامله کردن و اعتماد کردن به شیطان بزرگ همینه. الان هم تا قشنگ برای مردم جا نیفته که معامله با آمریکا یعنی چی خود رهبری هم مداخله نمی کنن تا موقعی که مطالبه عمومی بشه و فهم سیاسی مردم بالا بره. حالا هر چقدر خسارت مادی هم ببینیم ناچاریم. این طرز فکر وابستگی به غرب راه نجاته باید بی اساس بودنش به طور عملی ثابت بشه.
همه این حرفها هم برای اینه که یاد بگیریم و بیشتر تحقیق و جستجو کنیم و بیرون از اینجا روشنگری کنیم. تنها کاری که ازمون برمیاد. قرار نیست زیرآب روحانی یا ایکس و ایگرگ رو بزنیم قراره زیرآب تفکر تعامل سازنده با دنیا رو بزنیم البته منظور تعامل با دولتهای مستکبر هست...