تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 10 تفنگدار دریایی متجاوز آمریکایی، در تور نیروی دریایی سپاه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
ببینید قبل از تحلیل باید قدرت منطق داشت یا به زبان بهتر منطق بلد بود . یک بخش از این نگاه منطقی هم برقرار کردن ارتباط درست زمانی بین وقایع است .
به نظرم واقعیت این است این را باید قبول کرد که جایگاه ریاست دولت برای بعضی از آقایان بزرگ بود ( و به طبع میتوان به عملکردشان نگاه کرد) اما این نگاه باید در جایگاه خودش باشد .
مثلا به مهندس موسوی (نخست وزیر ) باید در سال 68 نگاه کرد که فارغ از عملکردش دولت را کاملا قانونی به نفر بعد سپرد.
آقای هاشمی هم سال 76 دولت را به اقای خاتمی سپرد .
و آقای خاتمی در سال 84 دولت را به اقای احمدی نژاد سپرد .
تا اینجا اتفاق خاصی نیافتاده !
یعنی خاتمی در لباس ریس جمهور و موسوی در لباس نخست وزیر سابق کارنامه ای از خود به جا گذاشته و رفته اند !

اما در جریانات سال 88 موسوی و خاتمی تبدیل به سران فتنه میشوند (که قائدتا ربطی به دولت وقتشان ندارد!)
در مورد اقای احمدی نژاد هم که جریان انحرافی یک بحث درون حزبی بود گرچه روز به روز این تفکر تقویت میشود که احتمالا جریان انحرافی چیزی نبود که گفته میشد (جریان انحرافی حتی در صورت وجود در بین حامیان احمدی نژاد تعریف میشود )

(با فرض غلت درستی هر نتیجه ی دلخواهی را میتوان ثابت کرد)
(۲۵/دی/۹۴ ۱:۴۴)A L I نوشته است: [ -> ]حسن روحانی.....برچسب زیاده دارهBig Grin نمیدونم کدوم بنویسم! البته حسن روحانی یه رکورد دیگه ام داره اینه که در دوره ریاستش این همه برچسب بهش زدنBig Grin....
و جدیدا جواد ظریفم به این لیست اضافه کنید!! که به عنوان یه وزیر خیلی داره بهش برچسب میخوره
هر کسی غیرتش اجازه میده، این حرف ظریف به صدراعظم آلمان که گفته «تعرض به دو نوجوان ایرانی و حادثه منا را بطور عقلایی هضم کردیم» رو توجیه کنه.

(۲۵/دی/۹۴ ۱:۴۴)A L I نوشته است: [ -> ]آیت الله خامنه ی ....رهبر کنونی جمهوری اسلامی !
اسم رهبر رو آوردید کنار ِ اینهایی که عملکردهای خائنانه داشته‌اند و در آخر میگید «همه که خائن،فتنه گر...».
اگر واقعاً منظورتون همین بوده، علت ِ تهمتهایی که به رهبر میزنن رو از خود ِ تهمت‌زنندگان بپرسید.
اگر منظورتون این نبوده، یک نمونه‌ی خوب برای نقض ِ حرفتون پیدا کرده‌اید.

(۲۵/دی/۹۴ ۱:۴۴)A L I نوشته است: [ -> ]در پایین لیست دولتهای جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب رو اوردم..
بنی صدر! جاسوس خائن و فراری!
میرحسین موسی....سران فتنه
شهید رجایی...شهید شدند وگرنه تا الان یک برچسب به ایشان چسبیده بود!
(باقی افرادی که در اوایل انقلاب انواع برچسب خوردن کاری نداریم!)
آیت الله خامنه ی ....رهبر کنونی جمهوری اسلامی !
هاشمی رفسنجانی...فتنه گر
سید محمد خاتمی....فتنه گر
محمود احمدی نژاد....جریان انحرافی!
البته کروبی ام بود ولی خب چون جزو مجلسی ها بود ننوشتم!
حسن روحانی.....برچسب زیاده دارهBig Grin نمیدونم کدوم بنویسم! البته حسن روحانی یه رکورد دیگه ام داره اینه که در دوره ریاستش این همه برچسب بهش زدنBig Grin....
و جدیدا جواد ظریفم به این لیست اضافه کنید!! که به عنوان یه وزیر خیلی داره بهش برچسب میخوره
حالا یه سوال؟! الان مملکت دقیقا این 30 خورده ی سال دست کی بوده؟! همه که خائن،فتنه گر...
به کجا چنین شتابان؟!
احمدی نژاد که خودتون دوستش داشتید و یقه براش جر میدادید این شد وای به حال بقیه
انتظارتون دقیقاً چیه؟
۱. مردم به توسط علم غیب، خیانت‌ها و فتنه‌های آتی ِ افراد رو از پیش شناسایی کنن.
۲. مردم تا زمانی که خیانتی و فتنه‌ای ندیده‌اند از مسئولینشون حمایت کنند و وقتی دیدند، دیگر حمایت نکنند و اونها رو خائن و فتنه‌گر بنامند.

قضایای منطقی ِ ساده‌ای هست:
«ملاک، حال ِ فعلی افراد است»
«انسانها بی‌گناهند مگر اینکه خلافش ثابت بشه»
آیا انکار می‌کنید؟

اینکه از پیش قضاوت کنیم و بدون دلیل تهمت بزنیم، میشه پیش‌داوری و تهمت ِ بی‌اساس.
اینکه گفتید «شهید رجایی شهید شدند وگرنه تا الان یک برچسب به ایشان چسبیده بود» رو نمیدونم منظورتون از سوی چه افرادی بود، اما به هر حال، این یک پیش‌داوری و یک تهمت ِ بی‌اساس درباره‌ی اون افراد هست.

(۲۵/دی/۹۴ ۱:۴۴)A L I نوشته است: [ -> ]حالا یه سوال؟! الان مملکت دقیقا این 30 خورده ی سال دست کی بوده؟! همه که خائن،فتنه گر...
همه؟
حتی دلسوزان ِ قوه‌ی مجریه هم محدود به شهیدان رجایی و باهنر و همقطارانشون نبوده‌اند، چه برسه به کل دلسوزانی که در سطوح مختلف ِ قوای سه‌گانه و نیروهای مسلح و سازمانهای دیگر فعالیت داشته‌اند و دارند، و تازه چه برسه به تمام ِ مردمی که در هر جایگاهی برای انقلابشون دلسوزی کرده‌اند.

مملکت دست تعدادی صالح و تعدادی ناصالح بوده.
نکنه وضع مملکت رو خیلی روبه‌راه میدونید که اینقدر تعجب می‌کنید که یک عده، خیانتها و فتنه‌گری‌های وحشتناک کرده باشند؟
پس مسلماً عده‌ای خائن داشته‌ایم.
و مسلماً همه خائن نیستند، چون در اون صورت الآن ایران نمونده بود.

سوره اعراف، آیه ۱۶۸: وَ قَطَّعْنَاهُمْ فِي الأَرْضِ أُمَمًا مِّنْهُمُ الصَّالِحُونَ وَ مِنْهُمْ دُونَ ذَلِكَ وَ بَلَوْنَاهُمْ بِالْحَسَنَاتِ وَ السَّيِّئَاتِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ
و آنان را در زمين به امت‌هایی تقسیم نمودیم، بعضى از آنان صالحند و بعضى پايين‏‌ترند، و آنها را به خوشی‌ها و ناخوشی‌ها آزموديم، باشد كه بازگردند.
من چون می دونم آقا مجتبی از رو دلسوزی حرف میزنه تا حدی نقدش رو می پذیرم.

نقل قول:این آسمون ریسمون بافتن ها که شده ماهیت اصلی کاربران و ایضا مدیران این حمام زنانه، ریشه اش برای کسی که از ابتدا تو این سایت بوده کاملا مشخصه. حالا هی قسم بخورید نخیر حزبی نیست ما دلمون واسه اسلام و ایران سوخته.

2 سال قبل پشت سر جلیلی در آورده بودن مذاکره بلد نیست. خشکه. انگلیسیش قوی نیست. تو غرب زندگی نکرده. می گفتیم بابا آمریکا شیطانه و نامرد و نمیشه باهاش تعامل کرد. همون شطرنج با گوریل... جرم جلیلی این بوده که معامله برد-باخت رو زیر بارش نمی رفته. می گفتن نه این چماق داره و ... دیشب داشتم با یکی از مخالفان دو آتیشه دولت قبل صحبت می کردم. طرف البته واقع بین بود. گفت حقیقتا این دولت نتونست کاری کنه. گفتم پسرفت هم داشتیم. هسته ای و عزت و پاسپورت و اقتصاد و ... همه رو دادیم معلوم نیست تهش چیزی گیرمون بیاد. گفت تقصیر ظریف چیه؟ آمریکایی ها ... گفتم آهان. چطور زمان انتخاب جلیلی همه گفتن مقصر دولت بوده و جلیلی. حالا معلوم شد آمریکا نامرده؟ خدا رو شکر لااقل برای این یک نفر حقیقت روشن شد تا ببینیم برای دیگران چی میشه. بیخود نبود رهبر مجبور شد برای اولین بار مذاکره مستقیم با آمریکا رو اجازه بده....

خدا می دونه بحث من اصلا جلیلی نیست. من اصلا نمی دونستم جلیلی عضو کدوم حزب بود. اصلا حزبشون رو درست نمی شناسم. بحث من تفکر جلیلی بود. وقتی جلیلی به چشنواره عمار خیلی اهمیت میداد و اصلا برادرش این قضیه رو استارت زد. وقتی می گفت ما می تونیم با همین قدرت کوچولوی مستند سازی توی جهان فعالیت فرهنگی کنیم. وقتی نوجوانان 16 ساله میاد مستند علیه فساد اداری می سازه این نشون میده ظرفیت بزرگی اینجاست. چقدر جای خالی حمایت وزارت فرهنگ احساس میشه.... اما علی آقای جنتی؟؟؟

وقتی امام خمینی فرموده بودن اسلام رو عزاداری ها نگه داشته و نگاه فرهنگی جلیلی اهمیت دادن به مسئله هیئت و مسجد بود و نگاه دوستان پهنای باند اینترنت و رفع فی*ل*ترینگ ...

امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند نرسیدن به خواسته بهتر است از اینکه از نااهل خواسته شود.

وقتی آقای جلیلی می گفت طرح های اجرایی جدیدی برای دور زدن تحریمها داریم و حسابی کارمون اوکی میشه و ... دیگران از باز کردن پای معامله با آمریکا می گفتن....

حالا شما با انصاف قضاوت کن. آیا این انتخاب ما و طرفداری ما حزبی بود؟ کی داره متعصبانه از حزب دفاع میکنه.

این آسمون ریسمون هم برای این بود که دوستان ساده فکر نکنن سپاه ردشون کرد رفت. گفتم مستندی که دیدم بگم دوستان شاید فرصت نکنن مستند ببینن که اونجا چقدر به سپاه فشار آورده شد. مثل کشتی کمک به یمن که معلوم نشد با فشار آقای ظریف در جیبوتی کارش به کجا ختم شد... اونجا تا چند روز قبلش سپاه شاخ و شونه می کشید که ما هر طوری شده کشتی رو به مقصد می رسونیم و .... خودتون جستجو کنین. دین و اعتقاد خودمون رو به خاطر یه مذاکره نامعلوم پشت سر انداختیم. حالا بشینیم تا خدا هم بهمون کمک کنه...

گفتن آمریکا باید با عمه و خاله ما تماس بگیره. عرض کردیم رهبری یه لینک یک منظوره باز کردن اونهم به خاطر روشن شدن افکار عمومی مثل همون بنده خدای دیشبی. دلیل نمیشه از لینک استفاده های دیگه بشه. برن با همون لینک قدیمی تماس بگیرن. چرا اینقدر دشمن رو پر رو کنیم؟ یه چند روز بیشتر ازشون پذیرایی می کردیم چی میشد؟ خدشه ای به برجام وارد میشد؟ یه کم هم اونها از ما غیرت ببینن. یه کم از ما حساب ببرن.
اصلا یعنی چی دستگاهشون خراب بوده. مگه تجهیزات فوق مدرن آمریکایی ها همزمان توی دو قایق با هم خراب میشه. ناوها اونجا توی رادارشون ندیدن اینها دارن اشتباه میرن؟ نمیشد یه کم روی این قضیه مانور داد؟ حق قانونی ما بود....

آقا مجتبی دلمون به درد اومد دیگه. بله شده حمام زنانه. هی سکوت و هی سکوت و ... ما هم یه صبری داریم. بعد طرف پا میشه میره می نویسه خیلی خوب بود با صلح و دوستی. این حرف چه معنی داره؟ یعنی قبلا وحشیانه و افراطی بوده الان نه. نمیشد اصلا اظهار نظر نکنه؟

این درد دلها برای این هست که می بینیم در بین دوستان تالاری و غیر تالاری هنوز عده ای دل خوش کردن به "تعامل سازنده با دنیا". به شیخ دیپلمات. نمی دونن این تعامل باید با قلوب مردم ستم کشیده دنیا باشه نه دولتهای فاسد و مستکبر دنیا.

این حرفها رو می زنیم که با کمک هم یاد بگیریم با دیگران چطور استدلال کنیم. سرنوشت ایران رو ما رقم می زنیم با انتخاب کردنمون. با آستین بالا زدن خودمون. با آگاه کردن اطرافیامون. بارها شده من از صحبتهای دوستان تالار استفاده کردم در صحبتهای بیرون از تالار.

همین بنده خدای مخالف دولت قبلی و موافق دولت فعلی (که دیگه موافق نیست) آخرش گفت خوب چرا با وجودیکه داره معلوم میشه آمریکایی ها بد کلاهی سرمون گذاشتن و از این به بعد فیلمها داریم بازم دولت داره ادامه میده؟ گفتم از خودشون بپرس. منم دردم همینه. خداییش همین الان ظریف بزنه زیر حرفهاش بگه آمریکایی ها دبه در آوردن و نشون دادن ما بیخود بهشون اعتماد کردیم 1000 برابر پیش من عزیز میشه اما خبری نیست که نیست. حالا چرا ادامه میدن؟ آیا گزینه ای جز انتخابات بعدی به ذهن میرسه؟

طرف می گفت چرا رهبر از قدرتش استفاده نمی کنه؟ گفتم نکرده بهش میگن دیکتاتوری بکنه که دیگه واویلا اونم در شرایطی که همش جشن توافق می گیرن. از اون مهمتر. برای امثال ماها از همون روز انتخابات روشن بود که معامله با آمریکا فقط نتیجش باخته برای رهبر هم همینطور. بارها هم ایشون گفتن به خاطر تجربه ای که ملت بکنن اجازه دادن مذاکره بشه. تا زمانیکه مردم قطع امید به دشمن خدا نکنن و روی پای خودشون نایستن فایده نداره. اینهمه خسارت هسته ای و اقتصادی و ... دیدیم. گولمون زدن. گفتن تحریم بر میداریم از اونطرف به عربستان گفتن نفت رو نابود کن. سرمون بی کلاه شد و ... معامله کردن و اعتماد کردن به شیطان بزرگ همینه. الان هم تا قشنگ برای مردم جا نیفته که معامله با آمریکا یعنی چی خود رهبری هم مداخله نمی کنن تا موقعی که مطالبه عمومی بشه و فهم سیاسی مردم بالا بره. حالا هر چقدر خسارت مادی هم ببینیم ناچاریم. این طرز فکر وابستگی به غرب راه نجاته باید بی اساس بودنش به طور عملی ثابت بشه.

همه این حرفها هم برای اینه که یاد بگیریم و بیشتر تحقیق و جستجو کنیم و بیرون از اینجا روشنگری کنیم. تنها کاری که ازمون برمیاد. قرار نیست زیرآب روحانی یا ایکس و ایگرگ رو بزنیم قراره زیرآب تفکر تعامل سازنده با دنیا رو بزنیم البته منظور تعامل با دولتهای مستکبر هست...
به نام خدا
سلام علیکم

آقای مجتبی و ..
شرمنده من برخلاف آقای بیداری اندیشه از روی سیاست ، لطافت، بخشش یا هر چی که اسمش و میذارن، شماها و امثال شما رو دلسوز نمی دونم.. نمی دونم چند سال دارین اما باید اینقدر سن داشته باشین که خوب و بد رو از هم تشخیص بدیدن.. واقعا نمی بینید؟؟؟
آقای بیداری اندیشه !! در جواب همه دلسوزان نظام!! دیگه باید فریاد بزنیم.. باید داد بزنیم .. چرا سکوت ؟؟ تا کی سکوت؟ به قول اقای محمد صدرا تا زمانی که کسی در زمینه ایی ذینفع است چیزی رو بهش نمیشه فهموند..
آقای مجتبی یا اقای محمد تراست که در تایپک خارج کردن راکتور اراک معترض بودید... بچه شهید نیستید که بدونید به این خانواده ها چی میگذره ؟؟ جواب این خونهایی که برای حفظ این نظام ، انقلاب ریخته شده رو کی باید پس بده ؟؟
من میخوام فریاد بزنم! اقای ظریف که افتخار میکنه به اینکه با کری تلفنی صحبت میکنه و یه نوکر دست به سینه است زمان جنگ تو کدوم دانشگاه های امریکا یا جهان درس می خوندند؟؟ مگه فقط سن امثال پدر من به جبهه می رسید؟؟
اقای روحانی رئیس دولت درستکاران و راستگویان، کجا بود؟؟ بچه های هاشمی رفسنجانی کجا بودند؟؟؟ پول جمع می کردند؟؟ غارت می کردن؟؟ درس می خوندن؟؟ علم اموزی میکردند؟؟ همه اینها رو جمع کردند محافظ خون شهدا باشن یا از روی خونشون رد بشن و لگد مال کنند؟؟؟
فریاد بزنید که رهبرمون تنهاست .. سرباز میخواد.. نیرو میخواد.. حامی میخواد..
به نام فرزندان و اعضای بیت امام دارن رهبری رو از بین می برند ، میخوان شورای رهبری تشکیل بدن.. نمیدونم می فهمین یا نه ؟؟ نمیدونم کجای این دنیا هستین ؟ نمیدونم چرا مغزها از کار افتاده ؟؟
هنوز تکلیف سپاه با سربازان امریکایی مشخص نشده بود که امریکا مطمئن بود سربازانش ازاد میشن.. به همین راحتی.. دارن خیانت میکنند، آشکارا دارن به نظام خیانت می کنند ، چند روز دیگه جشن می گیرن که تحریم برداشته شده.. یه عده کور و کر هم میریزن تو خیابون شادی می کنند ، دست میزنند.. و به همین راحتی برای چهار سال بعدشون رای جمع می کنند. در حالی که یکی نیست بگه آقای روحانی ! دست مریزاد! خوب کلاهی گذاشتی سر این ملت خواب رفته..
دیگه سکوت و سازش جایز نیست. رهبری اینقدر احساس تنهایی می کنند که در اجتماع مردم قم میگن حتی اگه نظام و رهبری رو قبول ندارین رای بدین..

بله اقای مجتبی، آقای محمد تراست و ... پدر بالا سر داشتین. ننشستند سر سفرتون بخندند که "میخواست کور شه نره بجنگه ، جو گیر شد رفت شهید شد خانواده رو بدبخت کرد، مثلا برای حفظ نظام، میبینیم که نظامتون هم دارن از دست میدن.. جالبه همون هایی دارن تیشه به ریشه این نظام میزنند که امثال پدر شماها رو شیر کردند که برن بجنگند"
بله فردا همین حرفها رو علی رضای مصطفی احمدی روشن هم میشنوه.. بعید ندونین که همین الان داره میشنوه ..

همه شما اگه پیرو ولایت هستین وظیفه دارید روشنگری کنید اگه روشنگری نکنید به فاطمه زهرا مسئولین! و فردا باید جوابگوی تک تک شهدا باشید.
شما رو قسم میدم به مظلومیت علی (علیه السلام) در انتخابات کسانی رو انتخاب کنید که حقیقتا پیرو خط ولایت باشن. مخصوصا برای مجلس خبرگان. به خدا برای هر رای که میدید فردای قیامت باید پاسخگو باشید.. در پناه خدا باشید.
خیلی از حرف های جناب بیداری اندیشه قانع نشدم اما زیاد خوشم نمیاد ادامه بدم و مته به خشخاش بذار.

(۲۵/دی/۹۴ ۲۰:۲۵)yamin نوشته است: [ -> ]آقای مجتبی و ..
شرمنده من برخلاف آقای بیداری اندیشه از روی سیاست ، لطافت، بخشش یا هر چی که اسمش و میذارن، شماها و امثال شما رو دلسوز نمی دونم..
مهم نیست !

چون:
(۲۵/دی/۹۴ ۲۰:۲۵)yamin نوشته است: [ -> ]نمی دونم چند سال دارین اما باید اینقدر سن داشته باشین که خوب و بد رو از هم تشخیص بدیدن.. واقعا نمی بینید؟؟؟
آقای بیداری اندیشه !! در جواب همه دلسوزان نظام!! دیگه باید فریاد بزنیم.. باید داد بزنیم .. چرا سکوت ؟؟ تا کی سکوت؟ به قول اقای محمد صدرا تا زمانی که کسی در زمینه ایی ذینفع است چیزی رو بهش نمیشه فهموند..
شما هنوز ماقبل مساله اید.

تا اینجا خوندم و برای باقی حرفهاتون وقت تلف نکردم. به همون دلیلی که گفتم

اما فقط اینو بدونید.

سر تو پیت کردن و داد زدن توهم اینو می ده که خیلی صداتون بلنده و خیلی گوش خراش و کارا.

برگردید مجدد پست های قبل رو بخونید.
(۲۵/دی/۹۴ ۲۰:۴۴)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]مهم نیست !

سر تو پیت کردن و داد زدن توهم اینو می ده که خیلی صداتون بلنده و خیلی گوش خراش و کارا.

برگردید مجدد پست های قبل رو بخونید.
بله مهم نیست برای شماها و این دولت مردان ... چرا باید مهم باشیم... ولی ای کاش صداهای بچه های امثال من بلند بود خیلی بلند ، اونوقت شاید در این سی و اندی سال کسی میشنید.. موفق باشید
(۲۵/دی/۹۴ ۲۱:۱۱)yamin نوشته است: [ -> ]بله مهم نیست برای شماها و این دولت مردان ... چرا باید مهم باشیم... ولی ای کاش صداهای بچه های امثال من بلند بود خیلی بلند ، اونوقت شاید در این سی و اندی سال کسی میشنید.. موفق باشید
دوستان شما در طی 8 سال دوره ریاست جمهوری قبلی چرا صداتون بلند نمیکردید؟
یه بار عرض کردم ، شما علاقه دارید تهمت بزنید و بابت تهمت هاتون به خدا واگذارتون میکنم
به نظر من وجود حزب در جامعه خوب است ، اما وابستگی حزبی برای اعضای جامعه خوب نیست .(این جمله پارادوکس ندارد)
اگر وابستگی حزبی وجود داشته باشد فرد مجبور است در هر صورت حزب مورد علاقه اش را حمایت کند یا چشم بر ویژگی های مثبت طرف مقابل ببندد .
برای من نوعی روحانی ، ظریف ، احمدی نژاد یا جلیلی فرق چندانی نمیکند و نگاهم به موضع گیری ها و حرکت روی اصول مورد نظرم است .
مثلا قبلا انتقاد بود که احمدی نژاد با کشورهای امریکای لاتین و آفریقایی ارتباط برقرار میکند (امروز همین ها را هم یکی یکی از دست دادیم وگرنه حداقل در مقابل حرکات عربستان بسیار میتوانستند سودمند باشند ) و این دولت حرکت به سمت برقراری ارتباط با اروپا و امریکا نمود حاصل چه شد ؟
زمان احمدی نژاد صدای ما از مرز فلسطین شنیده میشد و دشمن را تا در خانه اش عقب رانده بودیم ، امروز کوتوله ها هم شاخ شده اند ! دوست عزیز قبول بفرمایید موضع امروز دولت ذلت است نه عزت .
دقیقا این نگاه غیر عقلانی و احساسی به احزاب امروزه کاملا مشهود است .
و البته بدترین حالت این است که انسان اگاهانه منطق را کنار بگذارد .
ملوانان آمریکایی پس از دستگیری توسط سپاه پاسداران گریه می کردند

سردار حسین سلامی شامگاه پنج‌شنبه در مراسم گرامیداشت حماسه و ایثار مردم شهرستان خوانسار که در حسینه ارسور این شهرستان برگزار شد در شرح دستگیری تفنگداران آمریکایی در خلیج‌فارس خاطرنشان کرد: بعد از جنگ جهانی دوم هیچ کشوری در جهان نتوانسته بود یک نظامی آمریکایی را دستگیر کند اما وقتی این نظامیان وارد آب‌های ما شدند شناورهای کوچک ایرانی با تعداد نیروی کمتر مانند عقاب آن‌ها را محاصره و دستگیر کردند و این ده تفنگدار در مقابل 5-6 جوان پاسدار سر تسلیم فرود آوردند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها در ناو هواپیمابرشان که دارای شصت هواپیمای جنگی و 5 هزار نفر خدمه است دچار دستپاچگی شده و هول کرده بودند و پی‌درپی هواپیماهای خود را به پرواز در می‌آوردند و ما صدای لرزان این ابرقدرت را می‌شنیدیم.
وی افزود: در ادامه واحدهای شناور ما بلافاصله جزیره فارسی را پوشش دادند و تهدید کردند که اگر حرکت کوچکی از شما سربند پاسخ کوبنده‌ای از ایران دریافت خواهید کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: این ملوانان پس از دستگیری گریه می‌کردند اما مهربانی پاسداران ما باعث احساس آرامش آنان شد.
احمد دولابی
فرمانده ناوتیپ 214 تکاوران حضرت امیر(علیه السلام) منطقه دوم دریایی سپاه نیز امروز به مسئله ی دستگیری سربازان آمریکایی اشاره کرد و گفت :
نیروهای آمریکایی بهترین آموزش‌ها را می‌بینند و پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را در اختیار دارند، اما به دلیل ضعف ایمان و اعتقاد در برابر پاسداران عزیز قدرت مقابله را نداشتند و بار دیگر ابهت پوشالی آمریکا در جزیره فارسی شکسته شد.
با برخوردی اسلامی همه وسایل و سلاح‌ها را به نیروهای آمریکا تحویل دادیم و آنها به صورت رسمی از جمهوری اسلامی معذرت‌خواهی کردند.
[تصویر: 13941025000432_PhotoL.jpg]
امروز نیز رسانه های جهان نیز به طور گسترده به پوشش این خبر پرداختند و همچنین مقامات آمریکایی از این دستگیری ابراز شرمندگی کرده اند و آن را سخت وتلخ دانسته اند .همانند اظهار نظر سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده امریکا در جمع خبرنگاران .
"جان کربی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به ویدئو زانو زدن تفنگداران آمریکایی بیان داشت دیدن فیلم سربازان آمریکایی در حالی که زانو زده و تسلیم شده بودند برایش سخت بوده است.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: «ضبط اینگونه تصاویر از سوی ایرانیان، برای آنها اقدام جدید نیست همانطور که در مورد ملوانان انگلیسی دیدیم.»
خبرنگار آسوشیتدپرس پرسید که آیا این اقدام ایران، بر خلاف کنوانسیون ژنو - در مورد نحوه رفتار با اسرای جنگی - نیست؟
سخنگو پاسخ داد: «ما که با ایران در حال جنگ نیستیم که این موضوع را با کنوانسیون ژنو بسنجیم؛ البته این اقدام ایرانیان نامناسب و غیرسازنده بود.
[تصویر: 13941025000439_PhotoL.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع