تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●•
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
سلام بر همتالاریهای عزیزWink
این ده تا اثر (سوره یس) فقط و فقط خوندش 10 دقیقه طول میکشه...
شیطون به اونایی که تازه تاپیک رو دیدن میگه ولش کن تو که از اول نبودی و چند روزش رو از دست دادیDodgy بیخیالConfused
میشه از اون ور چند روز بیشتر خوند تا چشای شیطون درآدBig Grin

تعجیل در فرج امام و مولامون صلوات
(۱۱/بهمن/۹۴ ۲۱:۱۰)sabrina نوشته است: [ -> ]?K A L A M E N O O R?

?1) آثار دهگانه قرائت سوره یس:

پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم به امیرالمؤمنین فرمودند: ای علی! «یس» را بخوان که در آن ده اثر است: هر که آن را قرائت کند:

?1) اگر گرسنه باشد سیرگردد؛

?2) اگر تشنه باشد، سیراب گردد؛

?3) اگر عریان باشد، پوشانیده گردد؛

?4) اگر عزب باشد، ازدواج کند؛

? 5) اگر ترسان باشد، امنیت یابد؛

?6) اگر مریض باشد، عافیت یابد؛

?7) اگر زندانی باشد، نجات یابد؛

?8) اگر مسافر باشد، در سفرش یاری شود؛

?9) نزد میت خوانده نمی شود مگر اینکه خدا بر او آسان گیرد؛

?10) اگر گمشده داشته باشد، گمشده اش را پیدا کند.(5)

?پیدا شدن گمشده

شخصی به امیرالمؤمنین علی علیه السلام عرض کرد: بفرمایید وقتی چیزی یا کسی گم می شود چه باید بکنم؟

حضرت فرمودند: دو رکعت نماز بخوان و در هر دو رکعت بعد از حمد «یس» بخوان و بعد از آن بگو: یا هادی الضالّهِ رُدَّ عَلَیَّ ضالَّتی» ای هدایت کننده گمشدگان، گمشده ام را به من برگردان.

شخص می گوید: من این کار را کردم و بعد از مدتی خداوند گمشده ام را به من برگرداند(6)

? جهت امنیت یافتن از چشم زخم و شر جن

در کتاب المصباح امده: هر کس سوره «یس» را با خود همراه داشته باشد از چشم زخم و از شر جنیان در امان بوده و خواب های خوش می بیند.(7)

? داشتن قلبی نیرومند و ذهن قوی

اگر می خواهید قلبی نیرومند و ذهنی قدرتمند داشته باشید به سخن امام صادق علیه السلام عمل کنید که فرمود: هر کس در نهم شعبان سوره «یس» را با گلاب و زعفران نوشته و بنوشد در حفظ و امان خواهد بود و قلبش نیرومند و ذهنش قوی می گردد.(8)

? برای دیدن پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله وسلم در خواب

در حاشیه زادالمعاد علامه مجلسی آمده جهت دیدن پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم در خواب، سه شب و هر شب سی مرتبه «آیه 42 یس» را بخواند.(9)

? رفع فقر

جهت رفع فقر هر بامداد «آیه 68 یس» را قرائت کند.(10)

? دوای دردها

از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده است: هر کس سوره یس را نوشته و پس از شستن از آب آن بنوشد در درونش هزار گونه دوا و نیز هزار گونه نور و یقین و برکت و رحمت را وارد کرده است و هر گونه دردی را از او دور می کند. (11)

ختم مجرب

برآورده شدن حاجت مشروع

1) یکی از برزگان و عارفان می گوید:

سوره یاسین را بسیار می خواندم و هر حاجتی که داشتم به تلاوت این سوره به این شکل مداومت می نمودم.

در سوره یس هفت «مبین» وجود دارد؛ به هر مبین که رسیدی این دعا را 3مرتبه بخوان:

«بسم الله الرحمن الرحیم، سبحان المنفّس عن کل مدیون، سبحان المفرج عن کل محزون، سبحان الناصر عن کل مظلوم، سبحان المخلص عن کل مسجون، سبحان من جعل خزائنه بین الکاف و النون، سبحان انما امره اذا اراد شیئاً ان یقول له کن فیکون، سبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون.»(12)

2) از حضرت سلمان فارسی رحمة الله روایت شده اگر کسی ده روز بعد از نماز صبح قبل از سخن گفتن با کسی، سوره یس را بخواند و این دعا را قبل از تلاوت سوره مزبور ده مرتبه بخواند بعد سوره را بخواند هر حاجتی را که بخواهد انجام شود. انشاءالله زیرا که اسم اعظم خداوندی در این دعا است ودعا است:

«بسم الله الرحمن الرحیم، یا قدیم یا دائم یا حی و یا قیوم یا فرد و یا وتر یا واحد یا احد یا صمد یا من لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفواً احد و صلی الله علی محمد و اله اجمعین برحمتک یا ارحم الراحمین.»(13)

(1) مجمع البیان،ج8، ص254

(2) الدر المنثور، ج5، ص 256.

☢☢☢☢☢☢☢

کــــــلام نـــــــور راهـــــــی بســـوی معـــــنویـــــت

https://telegram.me/joinchat/BiVhajubU2tVXZzi2ceNdA

?کپی متن با درج لینک ?⏫⏫

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/image...1OZvA4hBwA
به به ...چقدر آثار Angel

سلامی دوباره! امیدوارم حال همگی خوب باشه مخصوصا امثال من که کم پیدانBig Grin

درسته الانا تاپیک سوت و کوره و کسی نیست که البته با توجه به اوضاع برو بچه ها و تالار ، طبیعی هم هست ، اما (به کسی نگید.Soldierبین خودمونو یه ملت بمونه) کنکورم که تموم شه ، یه سری برنامه های خاصی برای این حرکت فرهنگی دارمWinkCool

همینجوری خواستم سهمس داشته باشم در پست های تاپیک.... اما به هر حال ، اگه شما هم ایده خاصی داشتید در زمینه این حرکات فرهنگی ، ارائه کنید تا در دستور کار قرار بگیره برای آینده نزدیک ان شا الله Angel

تا دیداری دیگر بدرود!
التماس دعا
و دعا برای همه کنکوری ها ، بالاخص کنکوری های مدنظرBig Grin

دعا برا شفای مریضا هم بکنید ، مطمئنا جای دوری نمیره.بالاخص مریض مورد نظرSad
یعنی من عاشق این چله ها هستم هنوز چندروزازچله یس نگذشته من به شصددرصد ازخواستم رسیدم برام دعاکنید چهل درصدبقیش هم درست بشه. وای خدا جون خیلی دوست دارم خیلی مهربونی
بچه ها مرسی که این چله هارو گذاشتید دم همتون گرم.یاعلی
سلام علیکم...
به به...چه تاپیک شلوقی.اصن وقتی اومدم یهو از اینهمه سروصدا منقلب شدم.از بس ترافیک پست ها توی این تاپیک بالابود که برای ارسال همین پست چندبار با ارور مواجه شدم. این حد از مشارکت هم اسرافیه در نوع خودش...DodgyConfused
لذا جا داره یه خسته نباشید اساسی بگم به همگی...Big GrinUndecided
خب...ده روز مونده به پایان این چله. و فکر کنم ایندفعه رکورد سوت و کوریمون شکسته شد
به هر حال ، رئال مادرید هم که باشی یه روز افت میکنیBig Grinامیدوارم برگردیم به روزای اوج... البته اینطور که بوش میاد ، تا من کنکورمو ندم و شخصا وارد صحنه نشم،قرار نیست اتفاقی بیفته! چرا آخه؟! درسته مهمم ولی دیگه نه در این حدCoolBig Grin

20 اسفند پایان این چلست.بنابراین خواهش میکنم طرحتونو برای چله بعد پیشنهاد بدین.یک خواهش کوچکی هم که دارم اینه که طولانی نباشه فقط.Angelمارو درک بفرمایید...

پس فعلا یا علی...
سلام و عرض ادب دارم خدمت دوستان بزرگوار Smile

نظر من روی چله زیارت عاشوراست
تا نظر دیگر دوستان چی باشه

(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام علیکم...
به به...چه تاپیک شلوقی.
شما اصلا رو درصد ادبیاتت حساب نکن Big Grin
شوخی میکنم Wink
ان شاءالله موفق باشی

یاحسین HeartHeartHeart
نقل قول:
به به...چه تاپیک شلوقی
با این شلوقت میخوای کنکور بدی؟ Big Grin ادبیات رو خالی بذار حداقل منفی نزنی Big Grin
چاکرمSmile

نقل قول:
نظر من روی چله
زیارت عاشورا
ست

موافقم Wink
سلام وعرض ادب خدمت همه دوستان
به نظر من چله بعدی دعای نور باشه البته اگردوستان قبول کنندو سرشون شلوق نباشه Happy

سلام به همه
خب دمه عیده وآخرین ماه سال
هرکس به نحوی درگیر وپرمشغله
ان شالله که سال وخوب پربار تموم‌کنیم
نا گفته نماند که من دریک ماه گذشته کلی خبر ازدواج از تالارشنیدم
که واقعا خوشحال‌کننده بودن Smile
اما پیشنهاد
امروز داشتم یه مطلبی از آیت الله‌شاه آبادی‌می‌خوندم ایشون گفته بودن که
به خواندن دعای توسل‌اونم هرروز مداومت کنید
گره های زندگیتون باز‌میشن‌ان شالله
من پیشنهاد ایندفعه ام اینه
دعای توسلHeart
(۱۲/اسفند/۹۴ ۱۸:۵۷)انتصـار نوشته است: [ -> ]نظر من روی چله زیارت عاشوراست
تا نظر دیگر دوستان چی باشه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
از بزرگان نقل شده زیارت عاشورا رو سالیانه بخونید بهتره (نقل به مضمون) Smile

چند تا پیشنهاد دارم بسته به نظر و علاقه و توان دوستان :

1- هر برنامه ای قرار شد باشه حتما دو تا مساله درش قرار داده بشه اول ذکر شریف صلوات که مثلا با هر دعا یا برنامه ای روزانه 100 یا 1000 یا ... صلوات هم گفته بشه و دوم یک کار طهارتی عملی انجام بشه مثلا 40 روز طهارت زبان از گناه یا طهارت چشم یا حتی سخت تر طهارت قلب که اگر بنا به این مورد آخر شد بفرمایید توضیح می دم دقیقا چه باید کرد

2- دعای سمات معروف به دعای شبور هم جهت چله دعای خوب و با معارف بلندی هست ...

از قول دوستی نقل می کنم : جهت تلطیف بیشتر فضای این تاپیک و از این نظر که دیگه تمام شده و خلاصه این بنده خدا هم جایزشونو گرفتن عرض می کنم : می فرمودن :

یک زمانی عزیزی این برنامه دعای سمات رو گذاشتن بعلاوه 40 هزار صلوات یعنی هر کدوم از ماها که شرکت کرده بودیم هر شب دعای سمات رو می خوندیم و 1000 تا صلوات می فرستادیم یادمه روز چهلم مصادف شد با 23 ماه مبارک رمضان رفته بودیم احیا و وقت اذان صبح من خیلی امید داشتم که قبول شده باشه و دایم به آسمون نگاه می کردم و از امیدواریم می گفتم بعد نماز خوابیدم و خواب دیدم قراره برم حج صبح که شد از جایی به مناسبتی تماس گرفتن و خلاصه بله حج فقرا نصیب شد و جاتون سبز رفتیم زیارت امام رضا Smile

3- سوره حشر که موکلین بسیار قدرتمندی در برآوردن حاجات قراء دارند

4- آیات 54 تا 56 سوره اعراف معروف به آیات تسخیر که موجب مطیع شدن نفس و اطمینان نفس می شن به تعداد 70 مرتبه هر شب یا روز

5- روزانه 70 مرتبه سوره حمد جهت قرار گرفتن در صراط مستقیم و ثابت قدم موندن در این صراط

6- آیه 80 سوره اسراء : از جناب رجبعلی خیاط نقل شده کسی که 40 روز مداومت کنه بر این آیه حتما یا خدمت امام زمان علیه السلام مشرف می شه یا قلبش به قلب ایشون متصل می شه

7- ختم استغفار که از معصوم نقل شده و برکات مادی و معنوی زیادی داره

به هر حال هر کدوم از این پیشنهادها یا پیشنهادهای سایر دوستان که قرار به اجرا باشه ان شاء الله که همه در صراط مستقیم قرار بگیریم و مداوم بمونیم

از خدا جز خدا خواستن خلاف ادبه ان شاء الله خود خدا جایزمون باشه Smile
همچین شلوق مارو بزرگ کردن ، یکی ندونه فکر میکنه تاپیک واقعا شلوغهDodgy دست پیش میگیرید پس نیفتید؟
Big Grin
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۱)عارفه نوشته است: [ -> ]با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
از بزرگان نقل شده زیارت عاشورا رو سالیانه بخونید بهتره (نقل به مضمون) Smile

چند تا پیشنهاد دارم بسته به نظر و علاقه و توان دوستان :

1- هر برنامه ای قرار شد باشه حتما دو تا مساله درش قرار داده بشه اول ذکر شریف صلوات که مثلا با هر دعا یا برنامه ای روزانه 100 یا 1000 یا ... صلوات هم گفته بشه و دوم یک کار طهارتی عملی انجام بشه مثلا 40 روز طهارت زبان از گناه یا طهارت چشم یا حتی سخت تر طهارت قلب که اگر بنا به این مورد آخر شد بفرمایید توضیح می دم دقیقا چه باید کرد

2- دعای سمات معروف به دعای شبور هم جهت چله دعای خوب و با معارف بلندی هست ...

از قول دوستی نقل می کنم : جهت تلطیف بیشتر فضای این تاپیک و از این نظر که دیگه تمام شده و خلاصه این بنده خدا هم جایزشونو گرفتن عرض می کنم : می فرمودن :

یک زمانی عزیزی این برنامه دعای سمات رو گذاشتن بعلاوه 40 هزار صلوات یعنی هر کدوم از ماها که شرکت کرده بودیم هر شب دعای سمات رو می خوندیم و 1000 تا صلوات می فرستادیم یادمه روز چهلم مصادف شد با 23 ماه مبارک رمضان رفته بودیم احیا و وقت اذان صبح من خیلی امید داشتم که قبول شده باشه و دایم به آسمون نگاه می کردم و از امیدواریم می گفتم بعد نماز خوابیدم و خواب دیدم قراره برم حج صبح که شد از جایی به مناسبتی تماس گرفتن و خلاصه بله حج فقرا نصیب شد و جاتون سبز رفتیم زیارت امام رضا Smile

3- سوره حشر که موکلین بسیار قدرتمندی در برآوردن حاجات قراء دارند

4- آیات 54 تا 56 سوره اعراف معروف به آیات تسخیر که موجب مطیع شدن نفس و اطمینان نفس می شن به تعداد 70 مرتبه هر شب یا روز

5- روزانه 70 مرتبه سوره حمد جهت قرار گرفتن در صراط مستقیم و ثابت قدم موندن در این صراط

6- آیه 80 سوره اسراء : از جناب رجبعلی خیاط نقل شده کسی که 40 روز مداومت کنه بر این آیه حتما یا خدمت امام زمان علیه السلام مشرف می شه یا قلبش به قلب ایشون متصل می شه

7- ختم استغفار که از معصوم نقل شده و برکات مادی و معنوی زیادی داره

به هر حال هر کدوم از این پیشنهادها یا پیشنهادهای سایر دوستان که قرار به اجرا باشه ان شاء الله که همه در صراط مستقیم قرار بگیریم و مداوم بمونیم

از خدا جز خدا خواستن خلاف ادبه ان شاء الله خود خدا جایزمون باشه Smile
عجب پستی...
جالب شدAngel

میخواستم 4 رو پیشنهاد بدم دیدم خیییلی میشه ، حداقل فعلا نمیشه...
من پیشنهاد خاصی ندارم البته به غیر از زیارت عاشورا یا سوره واقعه
اما نتیجه هرچی که شد ، خواهشا طولانی نباشه.ینی اینکه یه جورایی شرایط ماهم لحاظ شهAngel
فکر کنم فقط 1 هفته مونده تا به نتیجه نهایی برسیم نسبت به چله بعدی.پس ، فعلا یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع