░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
(۱۰/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۷)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]چون قبلا هم "یکی از کاربران" تالار به موضوع "مارک آنتونی" اشاره کردند ...
ببخشیـد اگر منـظـورتـون از یکی از کاربـران، بنـده هستم، لطف بفرمایید از مطلب بنده نقل قول
کنید که کجا به "مارک آنتونی" اشـاره کـردم؟! حالا خـوب هسـت که من همیشه عبارات بیگانه
را در داخل پرانتـز ذکر می کنـم. اما برای شبـهـه ای که دوستان مطرح می کنند باید عرض کنم
که من واقعـاً متوجـه نشـدم که این عزیزان حامی دولت در ویکی پدیا چـه کاری کرده اند و چون
در جـریـان ویرایـش قبـل و بعـد آن قرار ندارم، اظهار نظری نمی کنم. همانطور که (در تصویر زیـر)
.___.__.
مشخـص اسـت، هر دو صفـحـه ی مربوط به ویکی پدیا، اخیـراً ویرایـش شده و من دوست دارم
بدونـم که کـدام نابـغـه هایـی بـرای توجیـه کار آقـای روحانی به صـفـحـه ی "مـارک آنتـونی" در
ویکی پدیا استناد کرده اند، در حالیـکه ارتبـاطـی با آن مجسـمـه ی "مارکوس آئورلیوس" نــدارد!
وقتی هم دانشنامه ی معتبـری مثل "بریتانیکا" (Britannica) را داریـم، چه نیـازی به ویـکـی پدیـا
هست؟! تازه خود بریتانیکا هم در این گونه مسائـل تحریف شده است اما بهتـر از ویـکـی است!
به نقل از بریتانیـکا: "مارکوس آئـورلیـوس" یا "مارکـوس اورلیـوس" (Marcus Aurelius) با نام کامل
سزار مارکوس آئورلیـوس آنتونیوس آگوستوس (Caesar Marcus Aurelius Antoninus Augustus)
و با نام اصلی "مارکوس آنیـوس وروس" (Marcus Annius Verus) که در تصویر سمـت چـپ قابل
مشاهـده اسـت و مربـوط به همـان مجسمـه ی مـذکور می باشـد و تصویر سمـت راسـت هم
.___.__.![[تصویر: Marcus_Aurelius_vs_Mark_Antony.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8236230726/Marcus_Aurelius_vs_Mark_Antony.jpg)
مربوط به "مارک آنتـونی" (Mark Antony) با نام لاتیـن "مارکوس آنتونیـوس" (Marcus Antonius)
می باشد که ارتبـاطی با آن مجسمه نـدارد! حال اینکه "مارکوس اورلیوس" چه جور آدمی بوده،
بنده دیگه به بریتانیکا استناد نمی کنـم، بلـکه می توانیـد موضوع غـارت ایـران تـوسـط این فرد و
برادرخوانـدهاش "لوسیـوس وروس" (Lucius Verus) را در تصـویـر زیــر از صـفـحـه ی 86 از کتـاب
"ایران باستان" تألیـف گریـشـمـن به عنـوان معتبـر ترین مرجع تاریخ اشکانیـان مطالعه بفـرماییـد:
.___.__.
اگـر مطـلـب بـرای دوسـتـان هـمـچـنــان گنـگ و نـامفــهـمـوم است به "
اینـــجــــا" روجـوع کننـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░