تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه پیشنهاد!!! آیا عملی میشه!!! قرارگاه بیداری اندیشه!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
چرا تالار دیس لایک نداره من الان می خواستم به مهدی سینا دیس لایک بدم نشد
(۹/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۶)mahdy30na نوشته است: [ -> ]«فبشر عباد ا الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه »
یعنی: پس مژده ده آنان را که سخن را می شنوند و بهترین آن را پیروی می کنند .

جناب
مهدی2012
هرجایی یکسری قوانین و یکسری اهداف داره مه میتونین تو بخش قوانین مطالعه بفرمایید.
از سوی دیگه اگه شما فرق بین ازادی بیان و عقیده رو با ازادی ... یکی میدونین این دیگه برداشت شماست.
شما ازادی نظزت رو بدی و مثل یک محقق هم تخقیق کنی ولی اگه توهین و تمخسر و ایراد بیمورد و نظایر این ، یاشه برخورد میشه طبق قوانین .Blush

اگه قرار باشه اینجا یسری مطالب رو ببرن جای دیگه و ... چرا اصلا اینجا همکاری میکنن؟ بعدشم هر مطلبی به مزاج هرکسی خوش نمیاد گرامی .

همکارانی که اینجا احساس میکنن ازادی بیان و عقیده ندارن میتونن برن همون ادرسایی که بلدن و اجساس راحتی میکنن.
اگه کسی مطلب بخواد میاد و میخونه و میره و حذاقلش یه نظر هم میده .
اگه هم مثل بعضیا دوستان تفکرشون اینه که اینجا محدود هست و ف.ی.ل.ter از قسمت هایی نظیر

» سبک زندگی اسلامی-ایرانی
»» خانواده
»» سبک زندگی
»» هنر و معماری اسلامی
»» طب و تغذیه
»» معرفی کتاب

» اخبار و سایر موضوعات
»» اخبار جهان اسلام
»» اخبار غرب و استکبار جهانی
»» سایر موضوعات
استفاده ببرن .

Smile ولی من اصلا منظورم این چیزهایی که شما گفتین نبود... اگه من خوب منظورم رو نرسوندم من معذرت میخوامHuh

منظور من از این که آدم های ضعیف فی*ل*تر میشن این بود که آدم هایی که از ایمان و بصیرت ضعیفی برخوردار هستند خوششان از تالار های مذهبی و قوانین اینجا نمیاد و به اینجا نمیان...

به نظرم هیچ اشکالی ندارد مطالب خوب و مفید نشر پیدا بشه... کپی پیست هم با ذکر منبع خلاف قوانین نیست.

به نظرم شما خیلی مطلب رو سطحی خوندید و با دید بدی به مطالب من نگاه کردید در صورتی که در دنیای مجازی: تنها تالار گفتگویی که من تو اینترنت میام همینجاست و تنها جایی که خیلی قبولش دارم همینجاست و تنها جایی که واقعا بچه های اونجا رو خیلی دوست دارم همینجاست و شماها از بهترین دوست های من هستید و تنها جایی که موقع گرفتاری و دردودل میام همینجاست و آقای بیداری اندیشه رو هم به عنوان بهترین مدیرهای دنیای مجازی قبول دارم حتی اگه بهم بگن برو دیگه به تالار نیا میرم و ازشون ناراحت نمیشم چون قبولشون دارم.

البته قطعا من هم نتونستم منظورم رو خوب برسونم و نیتم خیر بود که مجددا معذرت خواهی میکنم.

نقل قول:
همکارانی که اینجا احساس میکنن ازادی بیان و عقیده ندارن میتونن برن همون ادرسایی که بلدن و اجساس راحتی میکنن.

دوستانی که چنین احساسی دارند به خاطر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بمانند و اگر ما اشتباه میکنیم ما و مدیران را بیدار کنند و اگر از خواب بیدار نشدیم یه لیوان آب بپاشن رو صورتمونBig Grin
(۹/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]Smile ولی من اصلا منظورم این چیزهایی که شما گفتین نبود... اگه من خوب منظورم رو نرسوندم من معذرت میخوامHuh

منظور من از این که آدم های ضعیف فی*ل*تر میشن این بود که آدم هایی که از ایمان و بصیرت ضعیفی برخوردار هستند خوششان از تالار های مذهبی و قوانین اینجا نمیاد و به اینجا نمیان...

به نظرم هیچ اشکالی ندارد مطالب خوب و مفید نشر پیدا بشه... کپی پیست هم با ذکر منبع خلاف قوانین نیست.

به نظرم شما خیلی مطلب رو سطحی خوندید و با دید بدی به مطالب من نگاه کردید در صورتی که در دنیای مجازی: تنها تالار گفتگویی که من تو اینترنت میام همینجاست و تنها جایی که خیلی قبولش دارم همینجاست و تنها جایی که واقعا بچه های اونجا رو خیلی دوست دارم همینجاست و شماها از بهترین دوست های من هستید و تنها جایی که موقع گرفتاری و دردودل میام همینجاست و آقای بیداری اندیشه رو هم به عنوان بهترین مدیرهای دنیای مجازی قبول دارم حتی اگه بهم بگن برو دیگه به تالار نیا میرم و ازشون ناراحت نمیشم چون قبولشون دارم.

البته قطعا من هم نتونستم منظورم رو خوب برسونم و نیتم خیر بود که مجددا معذرت خواهی میکنم.

دوستانی که چنین احساسی دارند به خاطر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بمانند و اگر ما اشتباه میکنیم ما و مدیران را بیدار کنند و اگر از خواب بیدار نشدیم یه لیوان آب بپاشن رو صورتمونBig Grin

با سلام مجدد .
دوست گرامی و همراه محترم . کاربران ضعیف و قوی فرقشون اینه که ( البته نمیخوام نصیحت و .. بکنم نه ) قوی از اول قوی نبود ، ضعیفی بود که قوی شد حالا با تلاش و دنبال مباحث رفتن و ضعیف هم اگه دوست داره دیده بشه ( اگه هدف خودنمایی باشه بعد از مدتی حتما افول میکنه ) باید سعی کنه دنبال هدفش بره .
* کاربری که دنبال یه تحقیق هست هرجایی سر میزنه و میره ولی کاربری که هدف داشته باشه میره دنبال هدفش .
** بحث قوی و ضعیف و خوش اومدن و نیومدن نیست گرامی ، بحث اینه که با پیش زمینه فکری نگاه میکنن به این چنین تالارهایی .ولی به ادرسی که بخواد مثلا نقد دین و ... بکنه بیشتر سر میزنن چون میخوان ( نمیگم همه اما برخی ) دوست دارن ردیه و نقض و ... پیدا کنن. تا جایی که بتونیم پاسخ میدیم و ادعای اعلمیت هم نداریم و تو همین بحث کردنا هم یه توفیقاتی نصیب میشه و ماهم یچیزایی یاد میگیریم Angel .
پوزش چرا ، چون متن هست پیش میاد .BlushCoolRose
اگه شما و سایر دوستان میل دارین با تضارب ارا دنبال رای بهتر باشین من پیشنهاد میکنم اول ستون عقاد خودتون رو صحیح قرار بدین و بعد به دنبال رد و قبول باشین - یکم سخته و ممکنه درک و هضمش سخت باشه ولی به شخصه این رو پیشنهاد میکنم. شما اگه پیرو هر دیانت و حتی عقیده فکری هم باشی اگه تعصب بیجا نداشته باشی میتونی درکت رو بالا ببری و مواردی رو قبول و نقد کنی ولی اگه دنبال این باشی که فلانی اینو میگه پس چرا جوابش اینه و یا مثلا بری بدون تحقیق حرف یکی رو قبول کنی این با کار عقلایی و معقولانه جور در نمیاد.
اسلام هیچوقت نگفت بیا مسلمون شو چون حرف حرف منه ، گفت بشنو وتعقل کن ( تعقل حارج از هوس) . اگه عقلانیت در اموری که باید عقلایی باشه وگرنه دلیل نداشت بگه بیاندیشید و تفکر و تعقل و ... کنید . میگه بیا ببین چی میگم بعد اگه خواستی نپذیر.
این که مطالبخوب نشر پیدا کنه کاریست پسندیده و احسنت هم داره ولی مطالبی که فکر کنین مباحثهای باشه باید بصورت درست نقل مطلب بشه به مکان دیگه ، چون نه اون نویسنده و منتقدش اونجا هستن که توضیح بدن چرا این عبارت بکار رفت و ... .
همکار گرامی من نه شما رو میشناسم و نه میدونم کی هستین و ... برای من کاربر ها رو با نام کرابریشون کار ندارم ، سعی میکنم ب متنشون ارتباط برقرار کنم نه با شخص نوعی مثلا مهدی2012 چون ممکنه تفکر ماربر تغییر کنه پس باید به متن کار داشته باشم . و دوست دارم کاربران دیگه هم حداقل به متون و ارای بنده هم همین نگار رو داشته باشن.

دوستان چه بمونن چه نمونن دل و فکرشون پیش ماست Cool ما اینقدر خوب هستیم که همه رو پاگیر و نمک گیر میکنیم
.
(۹/بهمن/۹۴ ۱۷:۵۰)promised-mahdi نوشته است: [ -> ]چرا تالار دیس لایک نداره من الان می خواستم به مهدی سینا دیس لایک بدم نشد

دیگه نداریم - ولی میتونستین تو اعتبارات اعتبار خنثی بدین Blush
باید نقد پذیر بود .

سلام
به نظرم این گروه در رفع شبهات و رفع شایعات می تونه خیلی کمک کننده باشه. به طور مثال اخبار جعلی که در سایتها منتشر میشن رو می تونید در سایت زیر ببینید:

http://shayeaat.ir/

حالا می تونید با سرچ کردن متن شایعه، سایتهای منتشر کننده رو پیدا کنید و در موردش اطلاع رسانی کنید. یا مثلاً پاسخ شبهاتی که منتشر میشه رو پیدا کنید و در سایتهای منتشر کننده شبهه ببرید.

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع