سلام
جدیدا ی کتابی رو دارم میخونم، پیشنهاد میکنم اگه میتونید حتما مطالعه ش کنین
«بازگشت از نیمه راه»
درباره خیلی از رجل سیاسی صحبت کرده ، از جمله موسوی و کروبی و خاتمی و منتطری و خوئینی ها و بهزاد نبوی و ...
توی بخش موسوی ش چند تا پاراگراف جالب داره،
1-
میرحسین موسوی، تا قبل از انتخابات 88، درموارد متعددی با رهبری نظام جمهوری اسلامی به مخالفت پرداخته. رحیم پور ازغدی میگوید : زمان بنی صدر، از ریاست جمهوری یک نامه بیست-سی صفحه ای علیه ولی فقیه نوشته بودند که من جوابش را تحت عنوان «بحران کشنده» دادم. آن را بردم به روزنامه جمهوری اسلامی دادم ولی میرحسین آن را چاپ نکرد. مقاله را دادم به کیهان و در کیهان چاپ شد.
یک روز هم موسوی آمده بود به مشهد و درباره ولی فقیه سخنرانی کرد.
عین عبارت موسوی این بود که گفت :«ما شاه را برداشتیم که باز با دست خودمان شاه بتراشیم؟» منظورش ولی فقیه بود
2-
عدنان خاشقچی (دلال سعودی تبار اسلحه و شریک نیمرودی) در نامه ای به مک فارلین،مشاور امنیت ملی ریگان، نوشته است :
منوچهرقربانی، مشاور میرحسین موسوی، نخست وزیر ایران و رئیس سرویس های مخفی تهران در اروپا و عامل ارتباطی مناسب میان ایران و آمریکاست.
3-
موسوی بعد از قبول قطعنامه، در شهریور 67 استعفا کرد. آیت الله خامنه ای در پاسخ به استعفای موسوی می نویسد : «... اکنون هم استعفای شما را به مصلحت ندانسته و اصرار بر آن را ضربه به نظام و حتی در کمال معذرت، خیانت می دانم...»
...
امام خمینی (رحمة الله علیه) به موسوی می گوید : «اگر خدمات شما نبود، شما را به عنوان ضد انقلاب معرفی می کردم»
4-
22 خرداد سال 1388، صبح روز انتخابات ریاست جمهوری دهم، مجله انگلیسی تایم نسخه اینترنتی خود را منتشر کرد. موسوی در بخشی از این گفتوگو گفته بود : «تجمعات خیابانی چشمگیر هفته گذشته احتمالا ماهیت ساختار قدرت را به نحوی بنیادین دگرگون خواهد ساخت. در واقع دگرگونی و تغییر در ساختار قدرت با فشار بر رهبری در جهت پذیرش بیشتر افکار عمومی رخ خواهد داد»
وی در پاسخ به این سوال که «اگر انتخابات را ببازد، آن وقت چه می شود؟» گفته بود :«
تغییرات مدت هاست که آغاز شده است. تنها گوشه ای از این تغییرات به پیروزی در انتخابات مربوط می شود و بخش های دیگر تغییر ادامه خواهند یافت و هیچ عقبگردی در کار نخواهد بود» موسوی همچنین از فشار بر رهبری با تجمع های خیابانی برای پذیرشاین تغییرات خبر داده بود. اگر همین مصاحبه از موسوی تا امروز در در دست بود و هیچ سند دیگری در اختیار نبود، کافی بود تا مشخص شود بازی وی از قبل طارحی شده بود و هیچ ربطی به نتایج انتخابات نداشت.
شاید براتون جالب باشه اگه ماجرای لایحه دوقلوی زمان خاتمی رو بخونید
و ببینید ک کاری ک الان دارن انجام میدن، دقیقا ادامه همون کارهاست
روحانی و موسوی و خاتمی و ... همه شون مهره هستن ک دارن جابجا میشن،
اما بازیشون، همون بازی ای هست ک بعد از انقلاب شروع کردن
همون بازی ای ک توش حسن آیت رو شهید کردن،
همون بازی ای ک زمانی ک مجلس میخواست آقای خامنه ای رو ب عنوان رهبری معرفی کنه، هاشمی شروع کرد...
پ.ن : موسوی رو همون روز اول، جا داشت تیربارونش میکردن؛ چه شما چشم و گوش هاتون رو ب روی حقایق ببندید، چ نبندید