تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به داد برادرا و خواهرا برسید!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
[/size][/color]سلام
رفقای بیداری اندیشه
توی سایت wakeupproject.com (همون سایتی که برای سازندگان مستند ظهور هست ) افراد زیادی از جاهای مختلف دنیا جمع هستند و جا برای تبلیغ شیعه و گفتگو در قالب تالار خیلی زیاده ، افراد زیادی اون جا هستند که حتی احکامشون رو هم نمی دونن و توی اون سایت فقط اطلاعات اسلامی و دینی می گیرن.
خیلی ها هم از ادیان دیگه اون جا تشنه خوندن و دیدن اطلاعات روشنگرایانه هستند و دارند التماس می کنند که کسی بهشون اطلاعات خوب بده و باهاشون صحبت کنه! ولی افراد کمی هستند
حداقل می تونید اونجا دو تا سایت معرفی کنید که!!!
البته باید اول عضو بشید

البته توی سایت ، بخش تالار فارسی هم راه افتاده ، در بخش Asian Lounge .
موفق باشید عزیزان
من خیلی وقت پیش توی این تالار ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونستم بخش فارسی هم داره. خیلی ممنون.
فارسیش باز نمیکنه الکی لوگوی پرچم زدن
راستی جناب درستکار شما همان مجری تلویزیون ورادیو نیستیBlush
سلام
فارسیش خوبم باز می شه ، برای اینکه راحت تر بشید به آدرس : http://wup-forum.com/viewforum.php?f=70&...324d68f526 بروید و بر روی تالار فارسی کلیک کنید

همین جوری می گم ، به این سایت ( سایت آیة الله صادقی ) هم سری بزنید و بخش زندگینامه رو بخونید (البته با انصاف)
برای خوندن چیز جالبیه
بابا هر کسی که اسمش مثل یکی دیگه هست که اون نیست ( به عبارت ساه تر هر گردی که گردو نمی شه!!!!!)
بنده علی درستکاری که به عنوان مجری تلویزیون یا هرچیز دیگه می شناسید نیستم
فقط یه طلبه ساده ام
سلام
اول از اینکه این سایتو معرفی کردید ممنونم و دوم اینکه دوتا سایتهshiesisters وshiechat برای مباحثه دینی خوبه
افراده شیعه تو همه دنیا اونجا با هم بحث میکنن
یاعلی
ببخشید کسی برای کمک نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر می کردم همین الان هست که به خاطر این موضوع که مطرح شد ، سایت wake up project از هجوم تایپک های ایرانی ها بترکه!
از دوستان بیداری اندیشه بیشتر انتظار میره!
چون ممکنه افراد زیادی نتونن توی سایت عضو بشن این پاسخ عام رو می نویسم
در صفحه اول سایت ، بالای سایت بر روی Login کلیک کنید. بعد روی i agree these terms کلیک کنید.
همان اول Language: را به فارسی تغییر دهید.حالا تمام نوشته ها فارسی می شوند. از دوباره روی من این شرایط را قبول دارم کلیک کنید. اول موقعیت زمانی iran standard time را انتخاب کنید.
بقیه را هم که دوستان خودشان می دانند.
اما نکته ای هس و اینکه بعضی دوستان اول ایمیل خودشون www می گذارند که باعث می شه از اونا قبول نشه.
موفق باشید
سلام علیکم به دوستان
از اینکه بالاخره دعوت حقیر رو بعضی ها اجابت کردند و توی سایت Wakeupproject ثبت نام کردند خیلی خوش حالم و از همه اون ها تشکر می کنم (گرچه که بیشتر انتظار میره.)
حلا دیگه به جای موضوعات فارسی که فقط یک صفحه با مطلب کم داشت ، 14 صفحه انواع بحث ها و 341 مبحث و موضوع داره.
اما دوستان یادتون نره که هدف اصلی من از دعوت شما عزیزان به این سایت ، این بود که بیشتر به داد مردم ملیت های دیگه برسید ، پس از همه خواهش دارم [color=#000000]که اگر به زبونی غیر از فارسی وارد هستند در تالار های همون زبان وارد بشن و شروع به تبلیغ مذهب اهل بیت علیهم السلام کنن چون ملیت های دیگه مثل ایرانی ها نیستن که دور و برشون پر از اطلاعات در مورد اهل بیت باشه بلکه مطالب خلاف واقع خیلی بهشون می گن ؛ وظیفه ما هم اینه که به داد اون هایی برسیم که خبری از حق و حقیقت ندارن و وسیله ای برای هدایت دیگران بشیم.

می تونید برای گیر آوردن مطلب از مقالات سایت موسسه تحقیقاتی ولی عصر متعلق به آیة الله حسینی قزوینی استفاده کنید.
موفق باشید مبلغان شیعه.

پیامبر اکرم: ای علی ! اگر خداوند یک نفر را به وسیله تو هدایت کند برای تو از دنیا و آنچه در آن است بهتر خواهد بود.
بنده دوباره یه دیدار از سایت wakeupproject داشتم
متاسفانه دوستانی که به اون تالار رفتن و ثبت نام کرده اند ، عمدتا مسائل زیاد مهم و جالبی طرح نکرده اند و فقط صفحه پر کرده اند ؛ لذا خواسته بالا را دوباره از برادران و خواهران هم سنگر تکرار می کنم:

دوستان یادتون نره که هدف اصلی من از دعوت شما عزیزان به این سایت ، این بود که بیشتر به داد مردم ملیت های دیگه برسید ، پس از همه خواهش دارم که اگر به زبونی غیر از فارسی وارد هستند در تالار های همون زبان وارد بشن و شروع به تبلیغ مذهب اهل بیت علیهم السلام کنن چون ملیت های دیگه مثل ایرانی ها نیستن که دور و برشون پر از اطلاعات در مورد اهل بیت باشه بلکه مطالب خلاف واقع خیلی بهشون می گن ؛ وظیفه ما هم اینه که به داد اون هایی برسیم که خبری از حق و حقیقت ندارن و وسیله ای برای هدایت دیگران بشیم.

می تونید برای گیر آوردن مطلب از مقالات سایت موسسه تحقیقاتی ولی عصر متعلق به آیة الله حسینی قزوینی استفاده کنید.
موفق باشید مبلغان شیعه.

پیامبر اکرم: ای علی ! اگر خداوند یک نفر را به وسیله تو هدایت کند برای تو از دنیا و آنچه در آن است بهتر خواهد بود.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع