تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احادیث جعلی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام
در تالار جستجویی انجام دادم اما در مورد این موضوع تایپکی را پیدا نکردم. دلیلم برای ایجاد این تایپک این است که قرآن آخرین کتاب آسمانی ست که خداوند عدم تحریف لغوی (نه تفسیری) آن را تضمین کرده است اما این امر به معنای آن نیست که دست شیطان کاملا بسته است. اتفاقا مهم ترین جایی که شیطان باید در آن وارد شده باشد همین دین اسلام و قرآن است. از طریق تفاسیر قرآنی و احادیث جعلی. خیلی احادیث در ظاهر زیبا به نظر میرسند اما هنگامیکه در اینترنت جستجو میکنیم سندی برای آنها یافت نمیشود یا اگر سندی یافت شود نظر علمای اهل فن ممکن است متفاوت باشد. در این تایپک قصد بر این است که با افشای احادیث جعلی ردپای شیطان را در دین اسلام جستجو کنیم. درست است که اهل فن نیستیم اما در اینترنت تقریبا همه چیز موجود است و هدف از تایپک صرفا کمک به یکدیگر برای تسریع در این امر می باشد.
خدمت به اسلام در شما موج میزنه جناب
بسم الله الرحمن الرحیم
بالاخره توی کتب احادیث شیطنت هایی شده که برخی از محدثین و محققین برخی کار ها رو کردند.
برای مثال مرحوم علامه عسکری کتابی نوشته به نام 150 صحابی ساختگی که در این کتاب ایشان نام 150 صحابی رو می برند که وجود خارجی نداشتند ولی از ایشان حدیث نقل شده است .
واقعا توی این کتاب به قول معروف مو رو از ماست بیرون کشیدند .
ولی متاسفانه در غفلت به سر می بریم و ....Sad
چیزی که شما میگی با چیزی که ایشون میگه خیلی فرق داره

این کار متخصصینه نه هیچکس دیگه

تاکید میکنم فقط متخصص

بعدا ده صفحه از تاپیک نگذره من ده تا تشر زده باشم و ناظران...

ضمناً احادیث شیطانی نمیشن

عنوانتون یا جاهلانه س یا.....

باعث وهن حدیثه

اونی که جعلیه که دیگه حدیث نیست
(۴/اسفند/۹۴ ۱:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چیزی که شما میگی با چیزی که ایشون میگه خیلی فرق داره

این کار متخصصینه نه هیچکس دیگه

تاکید میکنم فقط متخصص

بعدا ده صفحه از تاپیک نگذره من ده تا تشر زده باشم و ناظران...

ضمناً احادیث شیطانی نمیشن

عنوانتون یا جاهلانه س یا.....

باعث وهن حدیثه

اونی که جعلیه که دیگه حدیث نیست
عنوان رو تغییر دادم. زیاد خودتون رو درگیر واژه ها نکنید. ذهنتون رو اسیر و زندانی واژه ها نکنید
سلام
(۴/اسفند/۹۴ ۰:۴۹)mohammadz نوشته است: [ -> ]اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام
در تالار جستجویی انجام دادم اما در مورد این موضوع تایپکی را پیدا نکردم. دلیلم برای ایجاد این تایپک این است که قرآن آخرین کتاب آسمانی ست که خداوند عدم تحریف لغوی (نه تفسیری) آن را تضمین کرده است اما این امر به معنای آن نیست که دست شیطان کاملا بسته است. اتفاقا مهم ترین جایی که شیطان باید در آن وارد شده باشد همین دین اسلام و قرآن است. از طریق تفاسیر قرآنی و احادیث جعلی. خیلی احادیث در ظاهر زیبا به نظر میرسند اما هنگامیکه در اینترنت جستجو میکنیم سندی برای آنها یافت نمیشود یا اگر سندی یافت شود نظر علمای اهل فن ممکن است متفاوت باشد. در این تایپک قصد بر این است که با افشای احادیث جعلی ردپای شیطان را در دین اسلام جستجو کنیم. درست است که اهل فن نیستیم اما در اینترنت تقریبا همه چیز موجود است و هدف از تایپک صرفا کمک به یکدیگر برای تسریع در این امر می باشد.

شما برای اینکه یک حدیث رو برسی کنی چند ابزار نیاز داری _
این رو هم مدنظر بگیر که تو این موضوع قرار هست احادیثی که تو کتب شیعه اومده رو بری کنی یا احادیث ...
فقط مراقب باش که تو این موضوع به راه مدنظر برسی و تو مسیر دیگه قرار نگیری.
آدرس های مرجع