۱۳/اسفند/۹۴, ۱۴:۱۷
صفحه: 1 2
۱۴/اسفند/۹۴, ۱۱:۳۵
حالا اینکه تعداد اینها 300 تا باشه یا نه نمی دونم. زیر ارسال ایشون هم اگر تشکر زدم به معنای تایید عدد 300 نیست. بالاخره واقعیت اینه که تعدادی جاسوس بودن. خیلی هم عددش مهم نیست. همین که در اونها جاسوس و خائن بوده متاسفانه جای تفکر داره. همین که افراد دنبال آزادی های جنسی به اصلاح طلبان رأی میدن جای تفکر داره. همینکه افراد بی دین و بی نماز و ... به اصلاح طلبان رأی میدن جای تفکر داره. خداییش وحدت و ... سر جاش. اینها جای تفکر نداره که اصلاح طلب چی میگه و چی میخواد که افراد منفی هم بهشون رأی میدن. حالا فساد مالی در همه جناحها هست بدبختانه. در مجلس هم بوده. ولی اینکه وزارتخانه های مهم کشور دست کسانی باشه که عقیده فاسد دارن و با نظام دشمن هستن خیلی زشته. همیشه دین مهمتر از اقتصاد بوده. کلام معصوم امام سجاد علیه السلام می فرمایند خدایا مصیبت من رو در دین من قرار نده. یعنی هر بلای مادی سرمون بیاد بهتره تا اینکه دینمون خراب بشه. العاقل بالاشاره...
قبل از اینکه سوء تفاهم نشه بگم منظورم این نیست نمایندگان راه یافته مشکل دارن. یا هر کی به اصلاح طلب رأی داده خدایی ناکرده مشکل اخلاقی و سیاسی داره خودم جای دیگه گفتم اقشار مختلف به اصلاح طلبان رأی داده... ولی واقعیت رو باید دید و در موردش فکر کرد ...
قبل از اینکه سوء تفاهم نشه بگم منظورم این نیست نمایندگان راه یافته مشکل دارن. یا هر کی به اصلاح طلب رأی داده خدایی ناکرده مشکل اخلاقی و سیاسی داره خودم جای دیگه گفتم اقشار مختلف به اصلاح طلبان رأی داده... ولی واقعیت رو باید دید و در موردش فکر کرد ...
۱۴/اسفند/۹۴, ۱۳:۴۶
(۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۳۵)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]حالا اینکه تعداد اینها 300 تا باشه یا نه نمی دونم. زیر ارسال ایشون هم اگر تشکر زدم به معنای تایید عدد 300 نیست. بالاخره واقعیت اینه که تعدادی جاسوس بودن. خیلی هم عددش مهم نیست. همین که در اونها جاسوس و خائن بوده متاسفانه جای تفکر داره. همین که افراد دنبال آزادی های جنسی به اصلاح طلبان رأی میدن جای تفکر داره. همینکه افراد بی دین و بی نماز و ... به اصلاح طلبان رأی میدن جای تفکر داره. خداییش وحدت و ... سر جاش. اینها جای تفکر نداره که اصلاح طلب چی میگه و چی میخواد که افراد منفی هم بهشون رأی میدن. حالا فساد مالی در همه جناحها هست بدبختانه. در مجلس هم بوده. ولی اینکه وزارتخانه های مهم کشور دست کسانی باشه که عقیده فاسد دارن و با نظام دشمن هستن خیلی زشته. همیشه دین مهمتر از اقتصاد بوده. کلام معصوم امام سجاد علیه السلام می فرمایند خدایا مصیبت من رو در دین من قرار نده. یعنی هر بلای مادی سرمون بیاد بهتره تا اینکه دینمون خراب بشه. العاقل بالاشاره...
اتفاقا تعداد مهمه. آیا بگیم یک نماینده رشوه گرفته با 170 تا فرق نداره؟
آیا اینها که میگین آزادی میخوان و... برای مجلس هفتم به اصولگرایان رای ندادن؟ این یک روند طبیعی است که مردم پس از مدتی از فساد هر حزبی به حزب دیگر پناه میبرند. اینها هم اگر فساد کنند مردم دوباره به اصولگرایان پناه میبرند. اون فرد بی دینی که فکر میکرد خاتمی عامل ریختن به خونه مردم و جمع کردن ماهواره هاس مسلما فکر میکنه اگر یکی مثل احمدی نژاد بیاد, شاید ایین کارا دیگه انجام نشه. الان هم طرف فکر میکنه روحانی بیاد گشت ارشاد ججمع میشه. پس نمیشه گفت یک عده مردم به یک جناح خاص رای میدن.
۲۲/اسفند/۹۴, ۱۲:۲۷
![[تصویر: photo_2016_03_12_11_07_18.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8242964618/photo_2016_03_12_11_07_18.jpg)
۲۲/اسفند/۹۴, ۱۳:۳۷
(۱۴/اسفند/۹۴ ۱۱:۳۵)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]قبل از اینکه سوء تفاهم نشه بگم منظورم این نیست نمایندگان راه یافته مشکل دارن. یا هر کی به اصلاح طلب رأی داده خدایی ناکرده مشکل اخلاقی و سیاسی داره خودم جای دیگه گفتم اقشار مختلف به اصلاح طلبان رأی داده... ولی واقعیت رو باید دید و در موردش فکر کرد ...
روزی در تهران در میدانی به نام "ندا آقا سلطان" جمع خواهیم شد
من و مردم ایالات متحده به ندا آقا سلطان ادای احترام می کنیم و روزی در تهران در میدانی به نام "ندا آقا سلطان" جمع خواهیم شد. منبع
---
خب اینو هر با شعوری بخونه می فهمه که علنا داره میگه ما میخوایم با اصلاح طلبان ایران رو اشغال کنیم.
این همه بحث چرا ...
۲۳/اسفند/۹۴, ۱۵:۲۷
سلام بچه ها
صرفا جهت اطلاع: بنده این سخنرانی رو کامل گوش کردم و تا جایی که یادم هست این سیصد نفر رو از دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی یا قبل تر ذکر کردند . . .
برای این هم که از شبه در بیاید به اندیشکده خود آقای عباسی ایمیل بزنید، انشاءالله با مستندات جوابتون رو میدن
در پناه حق
صرفا جهت اطلاع: بنده این سخنرانی رو کامل گوش کردم و تا جایی که یادم هست این سیصد نفر رو از دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی یا قبل تر ذکر کردند . . .
برای این هم که از شبه در بیاید به اندیشکده خود آقای عباسی ایمیل بزنید، انشاءالله با مستندات جوابتون رو میدن
در پناه حق
۲۸/خرداد/۹۶, ۱۲:۴۳
گفت: بعد از اعتراف «رکس تیلرسون» وزیرخارجه آمریکا که گفته بود با حمایت برخی جریانات میانهرو در داخل ایران قصد براندازی جمهوری اسلامی ایران را داریم، تعدادی از مدعیان اصلاحات و اصحاب فتنه بیانیهای دادهاند و از آمریکا اعلام برائت کردهاند!
گفتم: حالا از کجا فهمیدند که منظور وزیرخارجه آمریکا همین مدعیان اصلاحات و امثال آنها هستند؟!
گفت: خواستهاند کسی درباره آنها فکر بد نکند!
گفتم: سازمان منافقین هم وقتی رادیو بغداد از آنها تعریف و تمجید کرد، یک بیانیه بلند و بالا علیه صدام صادر کردند و در صفحه اول نشریهشان هم به چاپ رساندند ولی چند ماه بعد جزو ابواب جمعی ارتش عراق شدند.
گفت: باید از آنها پرسید؛ کدامیک از مواضع و عملکرد شما با اهداف اعلام شده آمریکا متفاوت است که حالا ادعا میکنید شما منظور آمریکا نبودهاید؟!
گفتم: چه عرض کنم؟! یارو توی خیابون بدجوری احتیاج به دستشویی پیدا کرده بود ولی هر چه میگشت، یک جایی که سرویس بهداشتی داشته باشد یا خلوت باشد، پیدا نمیکرد. با عجله وارد ساختمانی شد و در یک محل تاریک مشغول شد که ناگهان دهها نورافکن و پروژکتور روشن شد و... خب! چه میدونست که رفته روی «سن تئاتر» و آبروریزی میشه!
گفتم: حالا از کجا فهمیدند که منظور وزیرخارجه آمریکا همین مدعیان اصلاحات و امثال آنها هستند؟!
گفت: خواستهاند کسی درباره آنها فکر بد نکند!
گفتم: سازمان منافقین هم وقتی رادیو بغداد از آنها تعریف و تمجید کرد، یک بیانیه بلند و بالا علیه صدام صادر کردند و در صفحه اول نشریهشان هم به چاپ رساندند ولی چند ماه بعد جزو ابواب جمعی ارتش عراق شدند.
گفت: باید از آنها پرسید؛ کدامیک از مواضع و عملکرد شما با اهداف اعلام شده آمریکا متفاوت است که حالا ادعا میکنید شما منظور آمریکا نبودهاید؟!
گفتم: چه عرض کنم؟! یارو توی خیابون بدجوری احتیاج به دستشویی پیدا کرده بود ولی هر چه میگشت، یک جایی که سرویس بهداشتی داشته باشد یا خلوت باشد، پیدا نمیکرد. با عجله وارد ساختمانی شد و در یک محل تاریک مشغول شد که ناگهان دهها نورافکن و پروژکتور روشن شد و... خب! چه میدونست که رفته روی «سن تئاتر» و آبروریزی میشه!
صفحه: 1 2