۱۶/اسفند/۹۴, ۱۹:۳۹
(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]در تعجبم از این آمارها در تعجبید!!!!چه کسی در این تاپیک گفت کل آمارهایی که آوردهاید اصلاً اونجور نیست؟
شما آمار رو نقد میکنید و میگید به نظرم اینجور نیست!
بهتره تحقیق کنید...
این آمارها رو که ده ساله داریم میشنویم چطور تعجب میکنید؟

ما فقط اتکاپذیری ِ اون آمار رو مورد تردید قرار دادیم، اما نگفتیم که در هیچ موردی چیزی شبیه به اونها نیست.
اصلاً حتی قبلاً میگفتند در مصرف لوازم آرایش در جهان اول هستیم. مصارف ِ دیگر مثل سوخت یا ضایعات ِ بالای نان رو هم همه میدونن.
ما میگیم همراه ِ بحث ِ مفیدی که میخواید بکنید، اطلاعات اشتباه هم همراهش به مردم داده نشه.
ضایعات آری! شایعات خیر!

(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]آقای امیر عبدی، به زیبایی ِ هرچه تمامتر با آمار ِ دیگر ِ خود ِ اون جدول مقایسه فرمودند.اون میانگینه... قرار نیست که همه روزی یک کیلو داشته باشن... به پشت پرده مجالس عروسی یه سر بزنید...

(۱۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۸)مهدی2012 نوشته است: [ -> ]بعدشم من بیشتر حرفم رو اونایی بود که هایلایت کردم و بقیشون زیاد به مطلب من مرتبط نیست.پس با توجه به «بیشتر»، هنوز هم یهکم حرفتون در مورد بقیهشون بوده.
) شوخی کردم. موقعی که بنده این صفحه رو اول بارگذاری کردم، هنوز اون ویرایش که بعضی موارد رو مشخص(فارسی را پاس بداریم
) ) نمودهاید رو انجام نداده بودید.(۱۶/اسفند/۹۴ ۱۷:۴۲)amirabdi نوشته است: [ -> ]بجای آمار استفاده از خودرو شخصی هم اومده بود آمار سفر با خودرو شخصی رو گذاشته بودبا تشکر از موارد خوبی که اشاره فرمودید.
در این مورد، البته منظور از سفر، «سفرهای درونشهری و برونشهری» (یعنی تمام ِ کاری که غیر از مسابقه (
) میشه با هر وسیلهی نقلیه انجام داد) بود.
اون میانگینه... قرار نیست که همه روزی یک کیلو داشته باشن... به پشت پرده مجالس عروسی یه سر بزنید...